Advertenties / Onze sponsors Geen ads!


3 Gaatjes Ontmaagd

Dit is een verhaal uit de categorie Tieners.
ook deze kreeg ik toegestuurd

Ze is nu inmiddels 16 jaar geworden. Toen wij drie jaar gelden naast haar kwamen wonen en ze was nog maar net 13 wond ze mij al op. Lotte had toen nog van die kleine beginnende borstjes en een super stak kontje. Het was haar leeftijd die mij 3 jaar tegen heeft gehouden. Nu 3 jaar verder was haar uiterlijk gelukkig maar een klein beetje veranderd. Inmiddels ging ze al regelmatig op stap maar omdat wij in een dorp wonen en Lotte dus gebracht en gehaald moest worden vroeg ze mij dit voor een keer te doen, omdat haar ouders een weekend weg waren.

Die avond kwam ze al om 8 uur bij mij in haar stap kleding. Ze had er wel degelijk rekening mee gehouden dat ze gebracht werd met de auto, want voor op de fiets had ze veel te weinig kleren aan. Ze had een kort fluwelen jurkje aan die nog maar net over haar strakke kontje kon trekken. Hiervan werd ik zo ontzettend geil dat ik besloot om haar deze avond bij mij proberen te houden. Ik vertelde Lotte dat ze mij al 3 jaar lang wist op te winden met haar uiterlijk. Ze kreeg een rood hoofd en zij dat ze dat een spannend idee vond.
Na een tijdje hierover door te hebben gepraat kon ik zien dat het haar geil maakte. Lotte durfde te vertellen dat ze nog maagd was en zich alleen nog maar door haar vriendinnetje heeft laten vingeren. Ik vroeg haar of ze zich aan mij over wilde geven. Dit vond ze enorm eng maar als ze zichzelf klaarmaakte dacht ze er altijd aan misbruikt te worden. We spraken af dat ze zich aan mijn geile fantasieën zou onderwerpen.
Eindelijk kon ik een meisje gebruiken die heel strak in haar vel zat en die ook nog niets was gewend. Ze moest eens weten wat er deze avond nog zou gaan gebeuren. Ik besloot Lotte vast te maken aan de spijlen van mijn eenpersoonsbed, haar benen met een touw onder het bed door zodat haar benen ver uit elkaar konden worden getrokken. Eerlijk gezegd deed ik dit ook te ver waardoor Lotte's gezicht verkrampte. Tegelijkertijd was de angst ook van haar gezicht af te lezen.
Nu ze goed vast gebonden op bed lag scheerde ik eerst de weinige haren die ze nog had weg bij haar jonge spleetje. Hierdoor kreeg ze op haar kleine tietjes twee harde tepels. Precies hard genoeg om er een paargemene knijpers op te zetten. Tranen sprongen in haar ogen, van pijn en van angst want was dit wel wat ze wilde, geil werd ze er wel van maar ja wat ging er nog allemaal komen. Eerst besloot ik haar nu nog maagdelijke kutje wat op te gaan rekken met mijnvingers.

Al vrijsnel kon er een tweede en een derde vinger bij, ze kreunde en genoot hier zichtbaar van. Nu vond ik het tijd voor het echte werk haalde mijn grote pik te voorschijn hing hem voor haar nauwe gaatje. Ik zij dat ze op haar tanden moest bijten want ik wist van mijzelf dat ik mijn best ging doen om deze penetratie pijnlijk te laten zijn. Met een grote haal duwde ik mijn pik diep in haar slanke lijf dat daar weerloos was overgeleverd aan een perverse buurjongen. Een harde gil kwam uit haar mond en tranen stroomden over haar wangen. Dit was niet wat ze wilde zoveel pijn. Maar toch kreeg ze nu een zalig warm geil gevoel van binnen nu ze in een hoog tempo bereden werd. Haar strakke schaamlipjes waren nu helemaal rood geworden en staken enorm af bij haar blanke huid. Toen ze na vijfminuten stevig doorneuken klaarkwam schreeuwde ze het uit. Dit was geweldig om zo klaar te komen, wat lag pijn en genot dicht bij elkaar.
Nog een keer zij ze tegen mij, maar ze was door deze heftige ervaring vergeten dat ze gebruikt werd en dat zij natuurlijk niet bepaalde wat er gebeurde. Hiervoor zal ik je straffen Lotte. Ik besloot om te kijken hoeveel een klein meisjes kutje werkelijk kon hebben. Deed wat glijmiddel op mijn handen en probeerde haar te fisten. Bij de vierde vinger was het gegil van Lotte niet meer aan te horen ik pakte haar onderboekje van de grond en duwde deze onder hevig protest in haar mond. Zo nu kon ik mijn gang gaan zonder dat ik bang hoefde te wezen dat een ander ons zou horen. Ik duwde mijn vier vingers verder. Er kwam steeds meer weerstandmaar na nog wat glijmiddel ging het beter mijn vuist zat nu in een maagdelijk kutje en Lotte ging zich weer ontspannen en genoot van de intense gevoelens.
Nu vond ik het tijd om mijzelf klaar te maken met dit geile meisje. Ik maakte haar los en haalde haar onderbroekje uit haar mond. Ik vroeg of ze het nu nog fijn vond. Ze had nog geen moeite met wat er tot nu toe was gebeurd. Ze was voldaan en wilde er nu eindelijk wel op stap. Maar natuurlijk moest ze mij eerst nog even klaar maken. Ik deelde haar mee dat we slechts nog maar een gaatje hadden gehad en nu dus nog twee hadden te gaan. Hiermee stemde ze in en likte om haar lippen, kwam voor mij zitten en nam mijn lul in haar mond. Helaas kwam ze maar tot de helft van mijn stijve pik. Ik pakte haar bij haar lange blonde haar en dwong haar mijn pik tot het einde in haar keel te nemen kokhalzend wou ze terugtrekken, op dat moment beloofde ik haar heelveel pijn als ze niet beter haar best ging doen. Toch lukte het haar naar een tijdje om een geweldige zuigkracht op mijn eikel uit te voeren en mijn pik tot aan mijn ballen naar binnen te nemen. Geweldige geil schokken schoten door mijn lichaam en kwam ik hevig klaar in haar mondje. Ze had nu wel het een en ander geleerd dus ze liet niets verloren gaan van mijn sperma n slikte alles door.

Zo nu gaan we douchen zij ik tegen haar, als Lotte ergens zin in had dan was het wel in een lekkere warme douche. We gingen naar de badkamer waar ik de douche vast aan deed. Eerst liet ik haar even alleen zodat deze maagd even tot haar zelf kon komen. Maar al snel wed ik weer geil en stapte bij haar naar binnen. We wasten elkaar en omdat ik met mijn handen over haar natte geile kleine borstjes ging stijfde mijn pik weer tot grote hoogte. Ik zoende haar nu intens en daalde met mijn handen af naar haar strakke billen. Die ik een beetje uit elkaar trok. Gelukkig deed dit haar wel iets. Want wat ik dolgraag wou, was dat maagdelijke kontje neuken wat nog maar net goed was voor maatje 36. Ik pakte de douchekop van de stang en ontkoppelde deze van de slang ze moest voorover bukken van mij en ik duwde de slang in haar strakke aarsje. Vervolgens liet ik haar darmen vol lopen met lauw water, ik had er plezier in om er net iets te veel water er in te laten lopen dan dat eigenlijk mogelijk was. Hierdoor had Lotte er erg veel pijn van. Ze mocht van mij op de wc gaan zitten maar moest het op houden tot dat ik zij dat ze het mocht laten gaan. Ik wacht net zolang tot dat ze het niet meer kon verdragen nog nooit had ik zo'n verbeten gezicht gezien. Eindelijk mocht ze het laten lopen. Wat een opluchting was dit voor Lotte.
Op de vraag of ze dit nu nog een keer wilde of dat ze nu liever mijn pik in haar strakke kontje wou. Was het antwoord duidelijk. Ze wou nu maar wat te graag mijn pik in haar poepertje voelen. Ik lied haar op bed voorover zitten pakte haar handen en boeide deze op haar rug. Hierdoor kon ze zichzelf niet meer ondersteunen en lag haar hoofd op het kussen en stak haar kont om hoog. Doordat ze zo'n strak kontje had was het uitzicht op haar anus een geweldig gezicht. Eerst likte ik haar bruine gaatje goed nat met zachte kreuntjes gaf Lotte aan dat ze dit geil vond.
Nu was het tijd voor haar derde ontmaagding ik spuugde nog wat op haar sterretje en duwde er twee vingers in. Dit voelde pas echt geil aan. Naar verhouding met haar al strakke meisjes kutje was dit wel drie maal zo klein. Dit moest haar nog meer pijn gaan doen als haar kutje, uitvoorzorg duwde ik de nog natte onderbroek weer in haar mond. Ik kon aan haar gezicht zien dat ze het nu niet meer even zag zitten zou ze de pijn aan kunnen zou het lang duren?

Ik bevochtigde haar gaatje nog wat met wat glijmiddel en hield mijn pik voor haar billen. Dat moet eng voor haar zijn geweest ze wist dat ik geen genade zou kennen. Ik duwde mijn pik er dan ook gelijk tot de helft in, verder wou echt niet en Lotte haar hoofd werd nu wel heel rood. Ik pompte met mijn pik wat heen en weer hierdoor ging ze weer ontspannen en kon ik langzaam verder naar binnen. Eenmaal tot het einde er in dacht ik dat mijn pik er in vast zat zo klein was dat geile gaatje. Naar hard door duwen begon Lotte het geil te vinden en bewoog ze mee op het neukritme van min pik.
Hierdoor werd ik echt geil en kwam bijna klaar. Net voordat ik ging spuiten trok in mijn staaf uit haar kond. Haar kont was nu zo op gerekt dat haar sterretje nu een rondje was geworden. Hij bleef door deze beurt nog een tijd open staan zodat ik al mijn geile sperma zo bij haar naar binnen kon spuiten. Wat een geil gezicht was dit. Ik maakte haar handen los zodat zij zich weer wat kon opdrukken hierdoor liep haar kontje leeg. Het sperma drupte zo langs haar schaamlippen op het bed. Dit vond ik zond en gebood haar alles op te vangen met haar hand en het vervolgens op te likken. Lotte is niet meer gaan stappen maar bleef bij mij slapen om het later die nacht nog eens dunnetjes over te kunnen doen.....