Advertenties / Onze sponsors Geen ads!


3 geile plaskutten deel 2

Dit is een verhaal uit de categorie Plassex.
Na onze douche gingen we naakt terug in het salon zitten om nog een wijntje te drinken en na te praten van onze perverse uitspattingen daarnet. Ik en Cindy gaven toe dat we dit bijna dagelijks deden en er serieus opgewonden van geraken. Het beste om veel te kunnen plassen is veel koffie drinken en water. Zo dus vroegen Erika en Christine om dan maar een grote pot koffie te zetten zodat ze nog meer konden pissen. Want zij hadden er duidelijk zin in gekregen en waren totaal nog niet bevredigd. Terwijl Cindy naar de keuken liep vroeg Erika aan mij om terwijl haar kont gaatje te likken. "Ik word daar wild van zij ze". Ze ging op haar knieën zitten op de sofa met haar dikke kont naar achteren en Christine trok deze zo ver mogelijk open. "Steek je tong maar diep in mijn geile reet", zei ze, "Want ik wil zo graag anaal klaarkomen". Ik stak mijn tong in dat geile gat en begon hevtig heen er weer te draaien. "Sneller" riep ze "en dieper". Mijn vriendin Cindy kwam ondertussen terug vanuit de keuken met de koffie in schenkte deze in voor ons. Ze zag dat mijn leuter al terug in volle glorie kwam te staan en kwam onder mij liggen om mij heerlijk te pijpen. "Ik zal hem even klaarmaken voor jou Erika" zei ze "Dan kan hij je eens diep neuken in jou sletten reet". Na Enkele minuten stopte ze en nam mijn stijve vast om naar Erika"s geile gat te begeleiden." Hier neem aan gore teef" zei ze "Kom op Geert vul die hoerenkont met jou geil sperma zodat wij straks haar reet heerlijk kunnen uitlikken". Mijn leuter floepte er vanzelf in. Het was duidelijk dat ze dit al meermaals gedaan had. Haar kontspieren begonnen ritmisch te knijpen rond mijn stang. Het werd duidelijk dat haar oudere broer haar vroeger al neukte in al haar gaatjes. Sindsdien is zij er verslaafd aan. Mijn vriendin zat ondertussen terug in de canape met haar benen wijd open te vingeren. Ze riep naar Christine om met haar dikke reet boven haar te komen staan en deze wijd open te trekken zodat zij ook haar kontgat kon bewerken met haar tong. Christine deed dit met veel plezier en genoot met volle teugen van Cindy's hete tong. Ze begon allerlei geile taal uit te slaan van "Lik die stront van tussen mijn reet, ik schijt straks je hele gezicht onder vuile sloer" "Oh ja dit is heerlijk" riep Erika "Ik voel dat ik anaal ga komen" Ze duwde mijn lul nu helemaal in haar hete reet en begon enorm te schokken nu. "Ja dat is het" zei ze "Ohhhhhhhh Jaaaaaaaa" Een gigantisch orgasme volgde. Christine sprong recht nu en legde zich snel onder Eika's kut
die weer spuitend aan het klaarkomen was. Gretig liet ze alles in haar wijd gesperde mond lopen. Mijn vriendin kwam nu achter mij staan en stak prompt een vinger in mijn gat. "Zo" zie ze "Geile beer van me, nu ga jij eens lekker in Erika's hete kont spuiten zodat ik sebiet een heerlijk toetje kan uitlikken". Ze begon mij nu te vingeren in mijn kont en ik voelde mijn zaad met volle kracht in Erika's dikke reet verdwijnen. God wat had dat mens een heerlijke hete kont zeg.
Nadat ik klaar was met lozen trok ik mij terug in de zetel en keek naar het schouwspel van mijn vriendin die op de grond ging liggen en vroeg aan Erika om al het sperma uit haar kont te laten lopen in haar mondje. Christine zat aan haar kut te wriemelen en zei dat ze weer nodig moest pissen.Ik ging snel op de grond liggen naast mijn vriendin die ondertussen al het sperma uit Erika's gat aan het likken was. Christine ging wijdbeens boven mijn gezicht staan en nam haar enorme tieten vast die ze beurtelings op en neer wiebelde.
"Oh ik ga lekker in jou mondje pissen" riep ze. "Laat maar komen die lekkere champagne van je geile teef" zei ik. En daar kwam het gele vocht, recht in mijn openstaande mond. Ze kreunde van genot. Wat kon dat wijf geil zeiken seg. Toen ze gedaan had zakte ze door haar benen en wreef haar kut schoon over mijn gezicht.Mijn vriendin was rechtgestaan en stond nu voor Christine met haar kut opengesperd voor haar gezicht. "Hier heb ik ook nog wat voor jou geile slet" en ze begon Chrinstine helemaal onder te pissen. Ik voelde het in mijn mond lopen langs Christine haar kut. Plots kwam er ook een straal pis op mijn lul terecht. Het was Erika die achter Christine stond en op mijn lul aan het zeiken was. Ze richtte de straal ook op Christine haar hoofd en rug van achter. "Dit noem ik nog eens geil zeiken" zei ze.Christine kwam nu hevig klaar op mijn gezicht en ik smaakte de zoete brei die uit haar kut vloeide. "Dat was weer een heftig rondje he meiden" zei mijn vriendin. "Laat ons nu maar veel koffie en water drinken dan kunnen we straks verder doen."
Wat er toen nog allemaal kwam, dat is voor een volgende keer. Bye