Advertenties / Onze sponsors Geen ads!


3 Mannen

Dit is een verhaal uit de categorie Vakantie.
Allereerst wil ik me even voorstellen. Ik ben thessa 15 jaar blond haar tot net onder mn schouders. Ik ben 161cm lang bruine ogen slank ik weeg 48kg. Verder heb ik stevige borsten (70B) met kleine gevoelige tepels. Platte buik en iets teveel bil (naar mn zin). Afgelopen zomer heb ik voor het eerst sex gehad. En dat wil ik graag met jullie allemaal delen. Want t was ten eerste verschrikkelijk lekker en heel spannend om het te doen in de buitenlucht in zuid frankrijk. Laat ik bij t begin beginnen.

We komen op de camping aan rijden (mn ouders en ik) en mn ouders zetten de caravan op zijn plaats. Zodra die staat komt mijn tentje aan de beurt en ik moet helpen van mn vader zodat als ik ooit zelf ga camperen dat ik t dan ook kan. Mn tentje staat heel snel en ik vraag of ik mag gaan zwemmen. Beiden zeggen ja hoor ga jij maar lekker zwemmen. Ik pak mn bikini uit mn tas en kleed me om in mn tentje. Dat is wel weer even wennen zeg omkleden liggend, maar goed t likt me wel en niet veel later ben ik om gekleed. Ik hoor mn vader in t italiaans praten tegen andere mensen. Nu hoor ik jullie denken Italianen; ja italianen, Ik kruip mn tentje uit en mn vader stelt me voor aan Marco hij staat naast ons zegt hij. Ik kijk Marco aan, van zijn tenen naar zijn hoofd. Ik kan alleen maar stotterend zeggen hai i i ik ben ttthessa. Hij begint te glimlachen en ooh wat een lieve lach was dat. ik verdronk in zijn mooie bruine ogen. Hij had een zwem boxer aan en wat een lichaam. Mn moeder riep thessa gaat ja nu zwemmen of straks. mn vader vertaald t naar Marco en hij vraagt in t gebrekig engels of ik mee ga ze wilden naar een strandje in de buurt. Ik kijk mn vader aan en hij knikt instemmig toe. Yes I will zei ik snel. Hij pakt mn hand en mn handoek en trok me mee. Mn ouders zeiden doe je voorzichtig met ze. Ik schreeuwde ja hoor doe ik. En mn pa zei nog iets tegen marco en die zei iets terug. Ik weet niet wat hij zei maar marco lachte daarna nog liever naar me. We liepen naar zijn tent en daar kwamen nog 2 mannen te voorschijn bijna net zo mooi als marco. 1 stelde zich voor als patrick en de ander heet michael. Ook zij hadden geen t-shirt aan en ik zag ook hun gespierde lijven.

We liepen van de camping af en ik praatte veel engels met ze maar zij begrepen mij niet altijd en ik hun niet. Maar dat mocht de pret niet drukken. Al snel kwamen we bij een meerstje aan en ik zag er nog andere mensen lopen, zwemmen en in t water spelen. de meeste meiden waren topless. Opeens vroeg michael of ik dat ook durfde. Ik schudde heel snel nee dat durf ik nu nog niet. en daar lieten ze t bij. Ik lag heerlijk in de zon op mn buik en voelde in eens wat kouds op mn rug, Ik schrok ervan en kwam omhoog Patrick hield een flesje sun lotion in zijn hand en maakte gebaren of hij me mocht in smeren. Ik knikte ja en ging weer liggen hij begon midden op mn rug en ging naar mn schouders toe. Zijn handen waren zacht en lekker tegelijk. ik zwijmelde weg en genoot van zijn aanraking. Voor t eerst voelde ik mn tepels groeien, en ik voelde vlinders in mn buik. Rillingen gaan door mn lichaam van mn vingertopje naar mn tenen. Wat gebeurd er met me, Dacht ik, ik voelde mn poesje branden in mn bikini broekje. Ik hield mn benen stijf tegen elkaar aan ik was bang dat patrick kon zien dat ik een natte doos begon te krijgen. Hij hield op en ging weer liggen naast me. Ik dacht nu is t mn kans en ik stond snel op en loop zo snel ik kan t water in. Even dacht ik dat ik mn kutje voelde sissen.

Marco en Michael kwamen naar me toe gezwommen. Ik zag hun glimmende lijven in t water hmmm wat een heerlijk gezicht was dat. Ik begon een beetje te dag dromen en hoorde opeens Marco zeggen wooow ur beatyfull baby ik begon er van te blozen toen hij dat zij. Hij zag t en duwde me plagend weg. Weer die hemelse lach van hm. Patrick kwam er ook bij en hij zei iets in t Italiaans, en op eens leek t erop dat ze iets stonden te overleggen. Ik kon t toch niet verstaan dus ik zwom weer naar de kant. Ik ben weer op mn handoek gaan liggen en niet veel later kwam michael er ook bij liggen. hij kon nog t beste engels van hun 3en. Hij vroeg of ik mee wilde vanavond naar een feest op de camping. Ik zij ik weet niet of ik weg mag van mn ouders. hij zei: dan neem je ze tog mee. Ja kan ik wel doen, anders vragen jullie mn ouders mee naar t feest. Dan gaan ze zeker mee. Ik wist dat mn vader moe was en nooit zin in een feest had de eerste avond. Het was al 6uur en ik zij dat ik nu wel moest opschieten om thuis te komen. We pakten allemaal onze spullen in en liepen terug naar de tenten Marco Liep met mij mee en vroeg of mn ouders zin hadden in een feest vanavond. Ik kijk verbaasd naar mn vader die heel enthousast reageerd. en hij was zeer vereerd dat wij marco zijn ere gasten zijn. Marco liep weg naar zijn tent. Ik vroeg aan mn vader mag ik ook mee naar t feest toe. JIJ zegt mn vader nee jij mag niet mee. Even was t stil, dan zegt, mn vader lachend jij moet mee we zijn ere gast op t feest van marco hij en zijn vrienden zijn dj en draaien vanavond hier. Alles is op zijn rekening. Oja voor ik t vergeet we moesten wel in beach style komen wat t ook mag wezen. Ik begon te lachen. We aten die avond brood lekker makelijk. Ik ging na t eten snel douchen. Ik had een schone bikini mee genomen om aan te doen. daarover heen deed ik een wit strand jurkje met halter top die bij mn borsten lekker strak zit.

We lopen met zn 3en naar t strand toe. In de verte hoor ik Marco roepen uno en een hoop rare geluiden. Opeens hoor ik door de duinen thessa thessaaaaa thessssssssa. We lopen de duinen over en we zien marco op een podium staan. Ik zwaai en hij zwaait terug. We lopen verder en komen bij Michael aan die geeft ons VIP passen. Het wordt steeds drukker en na een paar uur gedanst te hebben met mn moeder en mn vader. Zegt mn vader opeens kom dan gaan we t bedje opzoeken. ik kijk teleurstellend naar hm en zeg ik wil nog blijven mag dat. Ik begin te slijmen en ik weet dat als ik dat doe dat mn vader dan toe geeft. Maar deze ker niet. We lopen naar de uitgang, daar staat patrick met iemand te praten en t klinkt niet blij sterker nog ze maken ruzie. Mn vader ziet dat diegene die met patrick ruzie maakt een mes trekt, En zo snel als mn vader is pakt hij deze af en drukt de man tegen de grond. Patrick kijkt raar naar mn vader. Maar helpt mn vader om de man weg te sturen. Mn vader en patrick overleggen met elkaar, Niet veel later komt de politie en neemt de man mee. Patrick wil niet dat wij weggaan. Hij en mn vader praten veel en mn vader kijkt me soms aan. Hij overlegt met mn moeder. En mn moeder zegt als je wil blijven mag dat maar blijf in t zicht van marco en patrick of michael. Dat beloof ik, Ik ren terug naar de dansvloer en zie dat marco nu draait hij praat in een walkie talkie en hij knipoogt naar me.

Na uren gedanst te hebben kijk ik op mn horloge en zie dat t bijna 2 uur is de muziek word rustiger. en de meeste mensen zijn al weg. Patrick komt naar me toe en vlak daar achter loopt marco. Vanachter komt michael aan gelopen. Patrick vraagt of ik al slaap heb. Ik zeg neeee nog niet jullie? Wij zeker niet zegt patrick. De muziek stopt en er lopen een hoop mensen om alles op te ruimen. Marco vraagt of ik mee met hun meeloop. Ik zeg ja want anders verdwaal. zodra de meeste mensen weg zijn pakt patrick mn hand en trekt me mee. We lopen weer over een paadje naar de duinen, Eenmaal door de duinen heen komen we bij een speeltuin aan. Michael loopt naar een prullenbak en doet de onderste deur open en haalt er een fles witte wijn uit. Ik kijk verbaasd. Marco gaat op een bankje zitten en pakt de fles aan en trekt de kurk eruit. ik ga naast marco zitten. Patrick gaat naast mij zitten, Marco neemt een slok uit de fles en geeft de fles door aan patrick. Michael is achter me gaan staan, neemt ook een slok. Marco pakt de fles aan van michael en houdt die voor me. Aarzelend pak ik de fles aan. Dit is voor t eerst dat ik wijn drink bedenk ik me. Ik neem een klein slokje. Ik slik t door Bleegh wat vies roep ik. De mannen lachen naar me. Michael loopt weer naar de prullenmand en pakt eronder een flesje water weg. Hij rijkt die me aan en zegt deze is voor jouw alleen. Na wat gepraat te hebben en gelachen, vraagt patrick wat er beach is aan mn outfit. Dit zeg ik en pak mn strandjurkje vast. OOhh zegt patrick maar die kan je ook naar school aan. Ja klopt zeg ik maar niet wat ik er onder aan heb. Mogen we dat ook zien wat je er onder aan hebt vraagt Marco. Ik trek mn jurkje tussen mn borsten omlaag zodat ze mn bikini topje zien. Patrick kijkt me keurend aan. Ja dat is inderdaad beach. Weer voelde ik rillingen door mn lijf. en weer voelde ik mn poesje nat worden

De wijnfles ging van hand naar hand en er valt een druppel op mn been, die kriebelt een weg naar mn enkel toe. Marco ziet t en gaat met zijn vinger over mn been tegen de druppel in en likt daarna zijn vinger af. Gespannen kijk en voel ik t wat marco doet, ik kreunde een beetje en ik schrik er zelf van. Patrick geeft de fles naar Michael die achter me staat ik kijk omhoog en volg de fles, opeens voel ik een druppel tussen mn borsten verdwijnen. Ik ga met mn hand mn jurkje in en haa de druppel weg, marco pakt mn hand en zuigt op mn vinger. Hmmm wat een heerlijk gevoel was dat. Patrick die boven me hangt en mn jurkje in kan kijken ziet mn harde tepels door mn bikini topje heen komen. Als een magneet gaan zijn handen over mn jurkje naar mn tepels toe hij speelt ermee. Ik voel me tussen mn benen natter worden en ik slaak kreuntjes uit. hmmm wat doet hij dat tog heerlijk. Marco begint mn been te strelen bij mn knie en trekt mn been op zijn schoot. Michael doet t zelfde maar dan met mn andere been. ik zit nu met mn benen wijd als mn jurkje toe laat langzaam voel ik de vingers van marco en michael naar mn bikinibroekje gaan. Mijn kutje voel ik natter worden en mn tepels zijn nog nooit zo hard geweest. Patrick zoent me op mn mond en duwt zijn tong, diep mn mond in. Mijn handen strelen de benen van marco en michael. Marco pakt mijn hand en legt die op zijn groeiende pik. Ik schrik ervan en wil mn hand weg halen maar tog ook weer niet. Marco streelt mn broekje en duwt mn broekje mn vagina binnen. Ik zoen nog steeds met patrick en mn zoenen worden heftiger. Michael gaat staan en trekt zijn broek en shirt uit. Hij staat naakt voor me. Patrick houdt even stil met zoenen en ook hij trekt zijn kleding uit. Marco begint aan mn broekje te trekken en ik voel dat hij hm laat schieten tegen mn kutje aan. Wat een heerlijk gevoel geeft dat. Patrick staat nu voor me met een ongelooflijke grote slappe piemel. Hij pakt mijn hand en zet die om zijn piemel heen. Ik begin hm af te trekken. Hij geniet zichtbaar en hoor baar. Door zijn geluiden trek ik harder en knijp er zachtjes in. Marco stopt nu met mij strelen en ook hij trekt alles uit. Om beurten laten de mannen zich door mij aftrekken. Ik hoor 3 kreunende mannen en gigantische piemels.

IK had weleens gehoord van mn vriendinnen dat een peimel heel groot kon zijn maar zo groot. Daar had ik ze nog nooit over gehoord. Marco Kwam dichterbij staan terwijl ik druk bezig was de andere 2 te trekken. Marco zijn hand streeld mn wang daarna mn borst en weer mn wang, hij duwde zachtjes zij duim mn mond in. Ik begon hm te likken en te strelen met mn tong terwijl ik hm aan keek. zijn duim speelde met mn tong en ik begon een beetje te zuigen, ik weet ook niet waarom ik dat deed. maar hij genoot zichtbaar. Patrick en michael hun pikken schokten in mn hand. Dit was een vreemd gevoel ik stopte met trekken, ik vond t een beetje eng allemaal. 3 grote pikken dichtbij mn gezichtje Marco zijn duim in mn mond. Marco zijn hand met natte duim ging mn jurkje aan de boven kant in. Ik voelde zijn hand over mn hals naar mn borst gaan hij schoof mn bikinicupje omlaag zodat mn tepel bloot kwam. Ik wilde hm tegen houden maar tog ook weer niet. zijn natte duim speelde met mn tepel. Ik dacht dat mn tepel uit elkaar spatte zo lekker deed hij t. Ik keek naar marco en hij likt zij mond nat en zoende me op mn mond we tongden heftig. Weer voelde ik handen onder mn jurkje gaan en nu pakte ze mn broekje vast, als vanzelf ligt ik mn kont van de bank af en liet mn broekje uit trekken. Ze praten italiaans tegen me. Ik snapte erniks van. Marco haalde zijn hand uit mn jurkje en deed mn topje weer goed. Patrick trok me van de bank af en zoende me heerlijk ik voelde zijn handen over mn jurkje naar mn billen gaan. Die hij de middag ervoor nog ingesmeerd had. Hij masserdeerde mn billen er kwam weer een zucht van genot uit mn keel. Marco ging achter me staan en trok mn jurkje langzaam omhoog al strelend over de zij kanten van mn lichaam. Bij mn oksels aan gekomen deed hij mn armen omhoog en trok mn jurkje uit. Daar stond ik dan geil te wezen zoals ik me nog nooit gevoeld had. In aan wezigheid van 3 knappe italianen. Langzam kijk ik in t rond van de ene piemel naar de andere.

Weer voelde ik handen in mn nek maar deze keer pakten ze mn haren en maakte 2 staarten. Er werd 1 staart over mn linker schouder gelegd en 1 over mn rechter. mn haar hing nu voor mn borsten en ik voelde dat de touwtjes van mn topje slapper werden. In 1 beweging had patrick mn topje uit gedaan maar niemand had mn borsten nog gezien. Marco kwam achter me staan en liet zijn handen vanaf mn schouders onder mn haar verdwijnen zijn handen hielden stil net boven mn borsten. Hij streelde daar mn hals en zoende me weer ik voelde nu een hand op mn heup gaan. Die hand gaat naar mn buik en streelt mn navel zachtjes. Ik trek mn buik in. Die hand zakt soms even naar t begin van mn gleufje maar raakt me daar net niet aan. Ik zie dat Patrick zijn vinger nat maakt en hij laat hm door mn lipjes glijden zodra hij mn kittelaar aan raakt ga ik op mn tenen staan. Weer praten ze italiaans, Nu vraagt patrick hoe oud ik ben ik lieg en zeg 17 (14,5 werkelijk). Even kijken ze bedenkelijk naar me. Marco vraagt of ik weleens een dick gezien hebt. Ja zeg ik maar niet zo een big one. Ik voel dat Michael mn billen streeld en hij kust ze en zegt weer iets onverstaanbaars met bella er in. Marco staat links van me en hij streeld mn buik en zijn hand klimt naar mn borst. Zijn grote zachte handen om klemmen mn borst en masseren die geweldig lekker.Ik voel mn kutje branden van genot. Ik wil mezelf strelen maar mn handen worden vast gegrepen en weer naar 2 geweldig harde piemels gebracht ik trek de piemels af. De grote piemels kloppen in mn handen en al snel hoor ik een oer zucht bij michael uit zijn mond komen. Ik voel zijn warme zaad zijn geweldige pik ontsnappen grote stralen wit vocht spuit tegen mn buik aan. Patrick begint nu ook zwaarder te ademen en ook hij laat zijn vocht op mn buik kletsen wel 3 grote stralen wit vocht.

Marco staat achter me en speelt met mijn haar. Hij laat mijn haar bewegen over mijn tpels die steeds harder worden. Patrick heeft zijn stijve piemel beet en streeld mij buik door t zaad heen hij mengt het zaad met die van micheal. Michael haalt zijn wijsvinger over mijn buik door t mengsel en pakt het beet tussen duim en wijsvinger. Hij brengt zijn natte vingers, naar mijn mondje en laat me het aflikken. Voor het eerst proef ik sperma. Ik vond het raar smaken maar ook wel weer lekker. Het smaakte naar, ja naar wat eigenlijk het is nergens mee te vergelijken. Marco heeft mijn borsten gevonden en streelt ze nu heerlijk. Hij laat mijn borsten dansen in zijn handen. Patrick voelde weer tussen mijn benen en hij bewoog zijn hand over mijn natte kutje heen. Steeds sneller bewoog hij, als vanzelf deed ik mijn benen wijder en begon een beetje op zijn hand te zitten. Zijn geweldige hand raakte me heerlijk aan en ik voelde mijn onderlichaam een beetje schokken van genot. Dat voelde alle drie de mannen en marco liet mij los waardoor Michael Mijn borsten begon te strelen. Marco loopt naar zijn broek en ik volg hem terwijl ik wordt gevingerd door patrick. Michael haalt mijn haar van mijn borsten en duwt t over mijn schouder naar mijn rug. Mijn borsten kwamen nu in t zicht. Als een jong hondje likt michael mijn linker tepel zooo lekker. Ik kijk naar marco hij laat mij kleine pakjes zien. Hij komt terug en zoent me heerlijk op mijn mond al snel tong ik met marco en voel dat patrick mijn ander tepel heeft gevonden. Ik sta nu te wankelen op mijn benen. Mijn kutje wordt steeds door een andere hand gestreeld en soms voel ik een vinger erin glijden. Alsof t was afgesproken lieten ze me in 1 seconde los. Verbaasd kijk ik naar 3 lachende gezichten. Marco liet me 3 kleine pakjes zien en ik zie nu wat t is. Het zijn condooms alsof ik die nog nooit gezien had. Ik had wel een keer met een paar vriendinnen geoefend op een komkomer maar nog nooit op een stijve piemel.

Ik pakte 1 condoom uit en ging op mijn knieen zitten marco kwam voor me staat en ik begon hm weer af te trekken. Al snel komt er wit vocht uit zijn topje, twijfelend lik ik t weg. Als een volleerd pijpsletje zuig ik zijn heerlijke paal mijn mond binnen en ik begon hem wild te pijpen. Snel gaf ik de condoom aan marco, hij pakte die aan en ik zag hm lachen en genieten. Vlug pakte ik ook de andere half harde pikken beet en begon ze te trekken. Niet veel later kwam marco klaar in mijn mond ik slikte zo snel ik kon maar het lukte me niet om het allemaal weg te krijgen. Langs mijn mond hoeken kwam marco zijn zaad uit mijn mond en weer voelde ik een lading mijn keel in gaan. Deze keer komt alles uit mijn mond. Er hangen druppels zaad onder mijn kin en hmmm wat smaakte hij tog heerlijk. Nog lekkerder dan de andere twee. Opeens spuit marco nog een keer. Maar nu richt hij op mijn borsten grote klodders zaad komen op mijn borsten terecht. Ik voel me nu heel erg opewonden en wil nog maar 1 ding. Ik wilde een piemel in mijn kutje voelen. Ik slik al een half jaar de pil en dacht gaat t dan nu gebeuren. Ik keek welke ik als eerste in me wilde voelen. Ik begon marco zijn geweldige pik schoon te likken. Pakte het condoom uit zijn hand en deed die om zijn geweldige pik. Met open mond zat ik ernaar te kijken en liet hm even met condoom in mn mond glijden zodat die nat was. Maar gatver wat smaakt die condoom vies, Ik zou nooit meer een man pijpen met condoom bleeggh. Marco pakt me bij mijn haar beet en trok me een beetje omhoog aan mijn haar. Gelijk ging ik staan. Voorzichtig loopt marco met mij naar de schommels. Hij draait me om en duwt me op het plankje van de schommel. Hij pakte me nu bij mijn achterhoofd en trok me naar zijn pik langzaam voelde ik hm tegen mn lippen drukken. Ik hield mijn mond stijf dicht. Patrick kwam aan gelopen, hij ziet dit en duwt marco weg en zegt iets tegen hm in t italiaans. Patrick komt voor me staan zijn pik is nog zonder condoom. In mijn oog hoek zie ik marco zichzelf aftrekken. De dikke pik van patrick hangt er een beetje bij bij mijn mond ik open mijn mond en laat hm erin glijden. Hmmmm zeg ik lekker, Ook zijn pik smaakt heerlijk. Snel haalt patrick zijn pik uit mijn mond. Trekt mij van de schommel af en zet me op een schommel die michael hoger gemaakt heeft. Als ik op dit plankje zit met mijn dikke billen kan ik net niet bij de grond met mijn voeten. Marco komt tussen mijn benen staan, al snel voel ik zijn heerlijke pik door mn natte lipjes gaan. Soms voel ik dat hij van mijn kontgaatje naar mijn clitoris zijn eikel tussen mijn lipjes houdt. Hierdoor kreun ik hard. Langzaam komt hij mijn neuk holletje in zodra zijn eikel in me zit houdt hij stil en wacht. Mijn verstand zegt stoppen nu, maar mijn gevoel zegt doorgaan nu.

Marco drukt met langzame beweginkjes zijn lange pik in me steeds dieper tot ik zijn buik tegen mijn buik aan voel. Er schiet een gedachte door mijn hoofd. De eerste keer moet altijd pijn doen. Maar waarom voel ik dan geen pijn alleen maar genot. spontaan begin ik een beetje te huilen. Patrick en michael zien dat en komen achter me staan ze masseren beide een borst van me en al snel gaat marco flink in me tekeer. Ooooh gil ik uit jaaahhh ga doorr. Mijn kutje wordt steeds wijder en natter marco glijd er nu, als een konijn in me wat heerlijk. Patrick en michael trekken me naar achter en laten me op hun handen rusten ik voel hun handen onder mijn schouder en marco pakt mijn benen en tilt me iets op terwijl zijn pik nog in me zit. Hij trekt me iets naar achter waardoor mijn rug nu op t plankje lig. Patrick en michael laten me los marco houdt mijn benen, onder mijn knie stevig beet. Hij beukt steeds sneller in me ik gil t uit. Opeens schokt marco en ik voel zijn kloppende lul in mn natte kut. Hij laat zijn lul nog in me en haalt hm eruit zodra deze is geslonken. Zijn geweldige handen zijn onder mijn billen die me in evenwicht houden. Ik geniet en hij laat zijn vingers door mijn spleet gaan en likt ze af. even dacht dat hij me in tweeen zou splitsen. Ik leun achter over en kan met mijn handen de grond raken. Patrick ziet dat en gaat op zijn knieen bij mijn gezicht zitten. Hij zoent me en streelt mijn strak getrokken borsten. Zijn handen raken steeds niet mijn tpels aan ik wordt er gek van. Marco laat mij los en ik voel vingers in mijn warme natte kutje glijden. Michael is lekker met mijn kutje bezig en vingerd me heerlijk. Patrick stopt ons zoenen, hij gaat weer op zijn knieen zitten en komt dichterbij. Ik wil omhoog gaan maar marco houdt me tegen en streelt nu mijn borsten en tepels. Opeens voel ik een geweldig iets mijn kut in gaan iets kleins. Handen vlak bij mijn kutje ik wil t zien maar patrick duwt zijn pik tegen mn mond aan. Weer open ik mijn mond en voel dat hij met zijn half slappe mijn mond in gaat. Ik begin er hard op te zuigen en merk dat hij al snel harder word deze is nog groter dan die van marco. Weer het gevoel in mijn kutje. Zomaar uit het niets beukt michael zij pik in me hard en diep zit hij in me. Mijn mond gaat helemaal open op dat moment komt patrick met een schreeuw klaar. Hij spuit al zijn zaad mijn mond in ik slik t door hmmm wat lekker het is minder dan de eerste keer dat hij spoot. Ik merk dat michael harder beukt dan marco. Na een paar keer flink hard in en uit me gepompt te zijn spuit ook hij het condoom helemaal vol. Snel doet hij t condoom af en loopt naar mijn mond toe daar knijpt hij het condoom uit in mijn gulzige mond. Patrick zegt dat het condoom altijd scheurd bij hem.

Ik zit in een roes en zeg ok jij mag een keer zonder. Hij tilde me van de schommel af, ik ging op mijn wankelige benen staan. We lopen naar t strandje. Marco en Michael pakken onze kleren en komen achter ons aan gelopen. Patrick zegt zullen we het in het water doen. Ik kijk hem geil aan en knik. Dat is voor hem een teken hij slaat zijn armen onder mijn kont en tilt me op mij n borsten bungelen voor zijn gezicht. Plons daar lig ik onder water. Sputterend kom ik boven en doe mijn haar naar achter. Patrick staat achter me en trekt aan mijn haar. Mijn haar kan als ik mijn hoofd in mijn nek leg mijn billen raken. Hij trekt zohard aan mijn haar en duwt t tussen mijn billen en drukt ze tegen elkaar aan. Marco en michael zijn ook t water in gekomen. Samen nemen ze een tepel in hun mond ze zuigen als of ze mijn tepels eraf willen hebben. Patrick zijn handen gaan van mijn billen naar mijn kutje toe hij laat mijn haren los. Ik druk de twee gulzige monden strakker tegen mn tepels aan. Patrick tilt me op en ik sla mijn benen om zijn middel. Weer voel ik zijn vingers in mijn kutje gaan het water raakt net mijn billen nu niet. Koud is het niet maar warm ook niet. Patrick laat me over zijn paal zakken weer voel ik een schok golf door mijn lichaam gaan mijn billen raken nu net het water en patrick beweegt me op en neer. Het lijkt of ik niets weeg voor patrick. Marco en michael zijn wer naar de kant gegaan. Patrick beukt in me kutje al snel voel ik tintelingen uit mijn tenen op komen. De tintelingen worden heviger, op dat moment spuit patrick voor t eerst zaad iin mijn kutje ik voel zijn warme zaad mijn buik in komen oohhhh hij pompt door en de tintlingen worden versterkt. Weer spuit hij een lading zaad in me en nu kom ik oook klaar ik gil t uit en verslap helemaal ik kan mezelf niet houden om zijn nek. Ik laat los maar patrick heeft me goed vast hij houdt zijn dikke pik in me en ooh ik voel me vreemd maar ooh zo lekker. Hij laat me zakken en ik kan weer op eigen benen staan ik voel aan mijn natte openstaande kutje. Ik loop naar mijn tas en pak een spiegeltje om te zien hoe erg t is. Marco komt naast me staan en streelt over mijn wang en geeft me een kus en zegt t komt wel goed. Michael geeft me een kus op mijn andere wang. Patrick zakt door zijn knieen en likt mijn kutje en geeft me dan een tongzoen. Ik proef zijn zaad en mezelf hmmm dat smaakt lekker. Marco pakt zijn mobieltje en vraagt of hij een foto van me mag maken. Ja zeg ik maar niet nu ooh daar weet ik wel wat op zegt marco. Patrick en michael staan aandachtig naar marco te luisteren. Ze komen dichterbij me en praten italiaans. Patrick legt mijn handen in mijn nek en ik moet zo blijven staan. Patrick en michael staan beide naast me en bukken en nemen beide een tepel in hun mond en marco gebaart me zo te blijven staan. Marco zegt benen wijder thessa ik doe wat hij vaagt en ik voel 2 handen bij mijn kutje komen. Okee schreeuwt marco hold on. We blijven zo staan en marco maakt een foto. Ik mag de foto zien ooh wat een mooie foto zeg ik. Mag ik deze houden vraagt marco. Ik zeg ja hoor is goed die mag je houden.

Ik kleede me aan en kon nergens mijn bikinibroekje vinden nou ja dan maar zonder naar de tent. Het begon al licht te worden toen we onze tent in kropen. Ik heb geslapen als een blok. smorgens riep mn vader dat het ontbijt klaar stond. Is goed riep ik en voelde even aan mijn kutje die weer redelijk normaal aanvoelde. Na wat gegeten te hebben ging ik douchen en opfrissen van de nacht ik was nog een beetje slaperig van de nacht ervoor. Ik kwam terug lopen langs het speel tuintje en zie twee jongetjes ik denk van een jaar of 12 met mijn broekje spelen. Ik loop naar ze toe en vraag of ik die terug mag. Op dat moment komt mijn vader langs me gelopen en ziet dat die jongens met mijn broekje spelen, genant dacht ik maar ik zei tegen hm ik denk dat ik die net verloren ben. Beter op je spullen letten zei hij en sprk de jongens toe. Ze gaven t broekje aan mijn vader en ik kreeg die van hem. Hij ruikt vreemd zegt hij en ik liep rood aan je moest eens weten. Ja pa ander water hier he. Ja das waar zei hij daar kom ik goed mee weg