Advertenties / Onze sponsors Geen ads!


3 meisjes op vakantie

Dit is een verhaal uit de categorie SM.
De zeventienjarige Ellen mocht van dit jaar voor het eerst zonder haar ouders op vakantie. Met haar twee jaar jongere zusje (Leontien) en een vriendin (Ilona, ook zeventien) ging ze een week kamperen in Friesland. Ilona en Ellen waren dit jaar geslaagd voor de HAVO, volgend jaar gingen ze allebei naar het VWO. Maar eerst vakantie!

Ilona was voor een zeventienjarig meisje al behoorlijk volwassen, ze had borsten met een behoorlijke omvang en werd daar regelmatig mee gepest op school. Met haar lange blonde haren, slanke billen een grote C-cup borsten trok ze veel aandacht van de jongens. Ze stond op school bekend als de slet van 5c, terwijl ze nog nooit met een jongen had geneukt. Wel had ze eens met een jongen gezoend, hij had ook door haar truitje aan haar borsten gevoeld. Hij had haar ook gevingerd, maar verder was ze niet gegaan. Misschien was het pesten voorbij nu ze naar het VWO ging!

Ellen vond haar zusje Leontien eigenlijk nog een klein kind en baalde er daarom een beetje van dat ze meeging op vakantie. Leontien had net als haar zus blond haar, alleen droeg zij het tot haar schouders. Leontien had kleine borsten, het waren eigenlijk nog niet eens borsten. Ilona had haar vorige week voor het eerst sinds een jaar of drie naakt in de badkamer gezien: haar ‘borsten’ waren twee kleine verhogingen met daarop twee piepkleine tepeltjes. Leontien schaamde zich duidelijk voor haar borsten; toen ze doorhad dat Ellen haar naakt zag pakte ze snel een handdoek en sloeg die voor haar kleine tietjes. Ze zag er eerder uit als een dertienjarig meisje dan een van vijftien jaar.

Ilona, ook nog maagd, had rood krullend haar, een wipneusje en sproeten op haar gezicht wat haar een ondeugende verschijning maakte. Ellen vond haar een aantrekkelijk meisje; wanneer ze na gym gingen douchen had ze altijd moeite om haar ogen van Ilona af te houden, terwijl ze helemaal geen lesbische gevoelens had. Ilona zat wat betreft haar borstomvang tussen de twee zusjes in, een kleine B-cup. De twee grote tepels van het meisje waren eigenlijk niet in verhouding tot haar kleine stevige borstjes.

Ilona zou de hond van haar ouders meenemen, omdat zij op vakantie waren en Ilona op de hond moest passen. Ellen was altijd een beetje bang voor de Rottweiler omdat hij er zo gevaarlijk uitzag. Volgens Ilona was het een hele lieve hond, toch hadden ze afgesproken dat de hond tijdens de vakantie buiten de tent zou slapen, anders zou Ellen ’s nachts geen oog dichtdoen.

Omdat Ellens vader hen de volgende dag naar Grouw zou brengen sliep Ilona bij haar. Ellen had om een uur of tien een douche genomen en maakte zich klaar om naar bed te gaan. Ilona ging zich na haar douchen. Toen Ilona zich uitkleedde kon Ellen haar blik weer niet van Ilona afwenden. ‘Wat een geweldig figuur heeft ze toch’, dacht Ellen toen Ilona haar slaapkamer had verlaten en was gaan douchen. Toen Ilona terugkwam lag Ellen al in haar bed. Ze staarde nog even naar Ilona die zich in haar nachtjapon hees en wenste haar welterusten. Omdat Ellens ouders in hun kleine huis geen logeerkamer hadden moest Ilona op een luchtbedje in de slaapkamer van Ellen slapen. De hond van Ilona moest vannacht in de schuur slapen.

Ellen werd rond een uur of twee ’s nachts wakker omdat ze even naar het toilet moest. Toen ze terugkwam zag ze dat Ilona wakker was geworden. “Spannend hè, alleen op vakantie?”, zei Ilona. “Ja, alleen jammer dat Leontien ook meegaat”, antwoordde Ellen. “Waarom vind je dat nou eigenlijk zo jammer?”, vroeg Ilona. “Ik ben nu zeventien jaar en heb alleen nog maar met een jongen gezoend. Ik wilde tijdens de vakantie wel eens wat verder gaan. Met Leontien erbij wordt dat heel lastig, ze vertelt alles door aan m’n ouders” zei Ellen.

Ilona, die in gedachten had om tijdens deze vakantie haar maagdelijkheid te verliezen antwoordde: “Ik wil hetzelfde als jij, misschien moeten we wat bedenken waardoor ze niet vertelt aan je ouders”. “Wat heb je in gedachten?” vroeg Ellen. “Nog niets, als we vannacht allebei eens goed nadenken dan kunnen we misschien toch nog doen wat we willen”, antwoordde Ilona.

De volgende ochtend vertrokken ze rond een uur of elf naar Grouw. Leontien zat naast haar vader voorin de auto, Ellen en Ilona op de achterbank en Boef zat achterin. Na ruim twee uur rijden reden ze de oprit van de boerderij waar ze zouden kamperen op. De boerderij stond vlakbij Grouw, daar konden de twee vriendinnen gaan stappen om jongens te gaan versieren! De zusjes namen afscheid van hun vader. Ze stapten uit de auto, pakten de bagage en belden bij de voordeur van de boerderij aan. Een vriendelijke boerin van een jaar of dertig heette de meisjes welkom en wees hen naar hun tent die op een behoorlijke loopafstand van de boerderij voor ze klaarstond.

De tent, die grensde aan een weiland, had twee slaapcabines voor twee personen elk, een kookstel, een tafel met vier stoelen en er stond een kastje met daarin borden, bekers, bestek en wat eten en drinken, genoeg voor vandaag. Er stond zelfs een fles wodka! De boerin had alles goed geregeld!

Ilona bond Boef vast aan een boom vlakbij de tent, zodat Ellen zich niet zo bang hoefde te voelen. Ellen en Ilona besloten om samen een slaapcabine te delen, zodat ze geen van beiden bij Leontien hoefden te slapen. Ilona knipoogde naar Ellen. “Heb je wat bedacht” vroeg Ellen? “Nou en of!”, antwoordde Ilona. Leontien stond erbij maar begreep niet waar de twee vriendinnen het over hadden.

Het was warm, bijna 30 graden en dus tijd om te zonnebaden. Leontien, onzeker over haar lichaam, trok een badpak aan, Ellen en Ilona een bikini. Ze gingen liggen in de comfortabele stoelen die buiten de tent stonden en keken uit over het weiland waar een maar een paard vertoefde.

De drie meisjes lagen lekker te relaxen. Na een tijdje keek Ilona eens goed om zich heen en constateerde dat hun tent zich buiten elk gezichtsveld bevond. Ilona knoopte haar bovenstukje uit en liet haar borstjes de vrije ruimte. Dit was de eerste keer dat haar tietjes in de openlucht kwamen en haar grote tepels reageerden gelijk op een klein briesje wind. Om te voorkomen dat haar borsten zouden verbranden smeerde ze haar tietjes in met wat zonnebrandolie, waardoor ze niet kon voorkomen dat haar tepels nog een beetje harder werden. Ze kon het niet laten om er zachtjes in te knijpen. Ze keek een beetje beschaamd opzij en zag tot haar opluchting dat de beide zusjes lagen te slapen in hun stoel. Ze keek nog even naar de slapende Boef en leunde weer achterover in haar stoel en ging verder met zonnebaden.

Ellen sliep echter niet en had alles vanachter haar zonnebril gezien. Misschien dat het door de vrije natuur kwam waar ze zich nu in bevonden, maar ze begon nu toch wel wat gevoelens te krijgen voor haar vriendin! Toen ze zag hoe Ilona haar borsten insmeerde en erin kneep voelde ze een lichte tinteling in haar buik. Nu Ilona haar bovenstukje uit had getrokken durfde ze dit zelf nu ook te doen.

Na een tijdje zag ze dat haar zusje helemaal niet sliep en met veel aandacht de borsten van Ilona en haar aan het bestuderen was. Ilona zag dit ook. “Vind je zo mooi?”, voeg Ilona plotseling. “Ik wou dat ik zulke borsten had, die van mij zijn nog heel klein”, antwoordde ze zonder zich te schamen. Ilona had vrij kleine borsten en zei: “Kleine borsten kunnen ook mooi zijn, dat zie je toch?” Leontien knikte, nu toch wel een beetje beschaamd. “Waarom stroop je je badpak niet af, dan kunnen je borstjes ook lekker bruin worden. Er is niemand die je hier ziet en voor ons hoef je je niet te schamen, wij zijn ook topless.” zei Ilona terwijl ze me een knipoog gaf. Hoorde dit bij haar plannetje?

Onder druk van Ilona trok Leontien aarzelend de bandjes vaan haar badpak van haar schouders en schoof haar badpak naar beneden tot aan haar heupen. Haar kleine tepeltjes waren op een of ander manier keihard geworden en staken fier naar voren. “Kijk eens aan,” zei Ilona, “dat zijn toch best mooie borsten? En je bent nog maar vijftien, ze worden heus nog wel een stukje groter!” Gerustgesteld door de woorden van Ilona leunde Leontien weer achterover in haar stoel.

In de loop van de avond besloten de meisjes wat te eten. Het was nog steeds warm, dus aten ze buiten. Na het eten namen ze om de beurt een douche in de boerderij. Ze moesten daarvoor door een achterdeur van de boerderij die de boerin altijd openliet voor haar gasten door een stal, waar een aantal paarden stonden.

Toen de meisjes zich allemaal hadden opgeknapt was het een uur of tien. Ellen had, terwijl Leontien als laatste aan het douchen was, aan Ilona gevraagd wat haar plannetje was, maar dit wilde ze niet vertellen. “Wacht maar af!”, zie ze terwijl ze met haar digitale camera een foto van een nieuwsgierige Ellen maakte. Toen Leontien terug kwam van haar douche zaten de twee vriendinnen in de tent.

Ilona had de fles wodka aangebroken en er stonden drie gevulde glazen op de tafel. Leontien had nog nooit eerder gedronken, laat staan sterke drank. Daarom wilde ze haar glas niet opdrinken. Ellen zei dat ze zich niet moest aanstellen. Ze waren nu op vakantie en voor alles moest een eerste keer zijn! Zeikwijf. Ze dacht gelijk aan haar plan om deze vakantie ontmaagd te worden, het plan wat waarschijnlijk door haar zusje niet door zou gaan.

Onder druk van haar oudere zus nipte Leontien aan de wodka. Ze kreeg tranen in haar ogen toen ze een slokje nam. Na een paar slokjes was ze er een beetje aan gewend en dronk ze met het tempo van Ellen en Ilona mee.

Toen de fles halfleeg was, was Leontien aardig aangeschoten. Ilona, werkend aan haar plannetje had dit door en zag haar kans. “Zullen we elkaar vertellen welke seksuele ervaringen we hebben?”, vroeg ze. Ze begon zelf en vertelde dat ze ooit eens een jongen had afgetrokken terwijl hij haar vingerde.
Ellen, ook al een beetje aangeschoten, vertelde met het schaamrood op haar kaken dat ze een keer door een jongen gevingerd was, maar nog nooit een jongen had afgetrokken.

Toen was Leontien aan de beurt. Ze bekende dat ze nog geen enkele seksuele ervaring had gehad. Ilona knipoogde naar Ellen. Dit had met haar plan te maken! “Heb je ook nog nooit aan jezelf gezeten?”, vroeg Ilona. Leontien schudde met haar hoofd. De drank had zijn werk gedaan, ze geneerde zich niet! Ilona maakte hier gebruik van: “Meisje toch, iedere meid van 15 jaar heeft zichzelf toch op zijn minst gevingerd! Of niet Ellen?” Ik besloot het spelletje mee te spelen: ”Toen ik veertien was heb ik mezelf voor het eerst gevingerd en sindsdien doe ik het elke dag!” Leontien schaamde zich omdat zij zich nooit had gevingerd en sloeg snel nog een glas wodka achterover.

Ilona zag dat Leontien nu écht aangeschoten was en zei tegen haar dat het hoog tijd werd dat ze zichzelf eens zou gaan vingeren. Ilona stond op en liep naar Leontien. Ze schonk haar nog een glas wodka in en ging achter haar staan, boog voorover en trok haar T-shirt langzaam uit. Leontien vond nu alles goed. Ze pakte het glas wodka en sloeg ook deze ineens achterover. Ze had geen beha aan. Daar zat ze met haar kleine blote tietjes. “Trek je broekje eens uit!”, commandeerde Ilona. Leontien stond op en trok haar broekje en haar slipje uit. Ze stond nu naakt in de tent. Nu konden Ellen en Ilona voor het eerst het kutje van Leontien zien. Er zat bijna geen haar op, alles was duidelijk zichtbaar.

“Pak de fles wodka en ga naar je cabine. Ga daar op je rug liggen....”, fluisterde Ilona likkend in haar oor. Leontien gehoorzaamde omdat ze dronken was en waggelde naakt naar haar cabine. Ilona ging voor de opening van de cabine staan en keek naar het jonge meisje. Ondanks haar jonge leeftijd en kleine tietjes vond Ilona toch dat het een aantrekkelijk meisje was. “Streel je tepeltjes met een hand en ga met de andere naar je kutje.”, zei ze. Leontien deed alles gehoorzaam. Ellen keek vanachter Ilona mee en kon het niet helpen dat haar tepels keihard werden van dit schouwspel. Ze voelde in haar slipje; haar kutje was zeiknat geworden. En dat allemaal door haar kleine zusje! “Neem een slok wodka, spreid je benen en streel met een vinger over je clitorus en steek hem daarna in je kutje.”, zei Ilona.

Ellen drukte haar grote borsten tegen de rug van Ilona aan om alles beter te kunnen zien. Ilona voelde de tepels van Ellen tegen haar rug drukken en werd daardoor nog geiler dan ze al was. Ze liep naar de cabine van Ellen en haar om de camera te halen. Ondertussen had Leontien de grootste moeite om haar clitorus te vinden, waarschijnlijk wist ze niet eens waar ze die moest vinden. Ze voelde wat aan haar kutje en wreef wat over haar tepels, maar daar bleef het bij. “Ellen, ga haar eens helpen, dit schiet niet op, zo komt ze nooit klaar” zei Ilona. Ellen keek verbaasd naar Ilona.”No way!”, zei ze, “ik ga mijn eigen zusje niet klaarmaken!”

Ilona liep naar buiten. Ellen was bang dat ze boos was en dat dit alles nu voorbij was. Ze riep dat ze haar zusje toch ging helpen en kroop bij Leontien in de cabine. Het jonge meisje was bijna van de wereld omdat ze teveel had gedronken. Ellen wreef over de borstjes van haar zusje en kneep hard in haar tepeltjes om haar een beetje wakker te krijgen. Leontien reageerde hier heftig op en begon haar twee jaar oudere zus op haar mond te zoenen. Ellen wist niet goed hoe ze hier op moest reageren en besloot uit geiligheid terug te zoenen. Ze bracht een hand naar het kutje van haar zusje en begon zachtjes over haar clitorus te wrijven. Haar kleine zusje reageerde hier heftig op en begon te kronkelen. Ellen werd hier zo opgewonden van dat ze haar shirtje uittrok en haar grote borsten boven het mondje van haar zusje bracht.

Ze goot nog wat wodka in de mond van haar zusje. Leontien nam gelijk daarna een tepel van haar zus in haar mond en begon erop te zuigen. Ellens tepel werd hierdoor keihard. Ze kroop bovenop haar zusje en gaaf haar een tongzoen terwijl ze met een hand een tepeltjes kneedde en met de andere over haar kutje wreef. Ze voelde dat haar zusje behoorlijk nat was, wat haar nog meer opwond.

Toen Ellen opkeek zag ze dat Ilona weer voor de opening van de cabine stond. Ze had de camera in haar ene hand en de riem van de halsband van Boef in de andere. “Sta eens op.” zei ze tegen Ellen. Ellen keek haar vragend aan. Ze was gigantisch opgewonden geraakt van de korte vrijpartij met haar zusje en had weinig zin om met ermee te stoppen. “Het plannetje..” fluisterde Ilona.

Leontien lag nog steeds half bewusteloos op haar luchtbed. Ellen stond op en liet Ilona haar gang gaan. Ilona vroeg Leontien haar benen te spreiden en met haar handen haar tepeltjes te gaan kneden. Ze deed het gelijk, dronken als ze was. Ellen kreeg bijna medelijden met de gewilligheid van haar zusje. En wat moest Ilona hier met Boef?

“Je bent zeker ook nog nooit gebeft?”, vroeg ze. Leontien antwoordde niet. Ze was te dronken. Ilona liep met Boef de cabine binnen. Ze streek met haar hand over de lippen van Leontien, wreef over haar borstjes en kneep keihard in een tepel, waardoor Leontien weer begon te kronkelen. “Wat een geil wijf dat zusje van me!” dacht Ellen. Ondertussen trok Ilona haar T-shirt uit. Ellen kon alleen haar rug zien, maar werd hierdoor al gigantisch opgewonden. De angst voor de hond was door de drank en de opwinding verdwenen.

Ilona trok nu ook haar broekje en slipje uit. Er lagen nu twee naakte meisjes en een hond in de cabine. Ellen had haar broekje nog aan, en had een geweldige drang om deze uit te trekken. Ze besloot om te wachten. Toen Ilona haar borstjes met die eigenlijk veel te grote tepels voor de mond van Leontien hield, kon Ellen zich niet meer inhouden en trok haar broekje en slipje uit. Leontien begon als een baby aan de tepels van Ilona te zuigen. Ilona kirde het uit van genot. Toen trok ze haar tepels voor de mond van Leontien weg en trok Boef met haar mee naar het eind van de cabine.

Daar lag haar vijftienjarig zusje. Slank, kleine borstjes, keiharde tepeltjes, benen wijd waardoor haar nauwelijks behaarde kutje open en bloot lag. Daarnaast stond haar beste vriendin naakt. Ook slank, iets grotere borsten, met veel grotere tepels en een kaalgeschoren kutje. Boef stond met zijn tong uit zijn mond naast haar.

Zelf stond ze in de opening van de cabine met haar grote borsten en vanwege dit aanblik gezwollen tepels en een natte kut. Dit had ze niet durven dromen, ze schaamde zich een beetje, maar door de wodka en dit geile gezicht kon ze niet nalaten een vinger door haar spleet te halen, terwijl ze met haar andere hand een borst masseerde. Ilona zag dit en genoot. “Het plan gaat nu in werking.”, zei Ilona met een vurige blik in haar ogen.

Ellen keek haar vragend aan. Ilona had de fles wodka gepakt en bracht Boef naar Leontien. De fles wodka was bijna leeg, ze schonk het laatste beetje in de mond van Leontien. Ze slikte het door. Ze moest nu wel heel erg dronken zijn, ze had bijna een halve liter wodka opgedronken terwijl ze nog nooit gedronken had! Ilona bracht de bek van Boef tussen de nog steeds gespreide benen van de jonge Leontien. Zonder aarzeling begon de hond te likken aan mijn zusjes kutje, die zo te zien geweldig genoot. Ze kneep in haar tepels en bracht haar kleine kontje omhoog zodat de hond nog beter tussen haar dijen kon komen. Het duurde niet lang of ze kwam voor het eerst in haar leven klaar. Door een hond. Ilona nam afstand van de twee en pakte haar camera. De hond, die dit zo te zien vaker had gedaan, deed zijn werk. Met lange halen likte hij nog steeds over het lichtbehaarde kutje van mijn zusje. Ilona maakt foto’s, en zei dat we nu konden doen wat we wilden. Leontien zou natuurlijk nooit willen dat haar ouders deze foto’s zouden zien.

“Ik heb trouwens ook foto’s gemaakt toen jij met je zusje bezig was.” Zei Ilona ineens. “Je wil vast niet dat je ouders die zien?” Dit had ik niet verwacht. “Nee.. dat wil ik niet…”, zei ik aarzelend. “Wat wil je van me?”. “Laten we maar gaan slapen, morgen zien we wel verder.”, antwoordde ze.

Ilona had Boef weer naar buiten gebracht en vastgebonden aan een boom. Hij had een lange riem zodat hij genoeg kon lopen. Wanneer het zou gaan regenen dan kon hij in de voortent slapen.

Leontien was na haar eerste orgasme in haar jonge leven in een diepe slaap gevallen. Ellen en Ilona lagen in hun cabine nog wat na te praten. Ellen was een beetje bang geworden voor Ilona vanwege de foto’s die ze genomen had. Ze probeerde er achter te komen wat ze van plan was, maar Ilona liet niet veel los. Wel zei ze dat mijn geplande ontmaagding door een jongen waarschijnlijk niet doorging, omdat ze de hele week bij onze tent zouden blijven. Vanwege de foto’s die Ilona had genomen was ik het daar natuurlijk roerend met haar eens. Ilona, die naakt in bed was gekropen, kroop naar Ellen toe en wreef zich tegen haar aan. Ze waren beiden behoorlijk geil geworden van de voorstelling van Leontien en Boef.

Ilona sloeg een arm om Ellen heen en voelde aan haar grote borsten. Ellen wist niet goed wat ze moest doen. Aan de ene kant was ze nog heel erg opgewonden, aan de andere kant was ze een beetje bang geworden voor Ilona. Toen Ilona een keer over haar grote borsten wreef, ze zachtjes kneedde en daarna een keer hard aan haar tepels draaide was alle weerstand gebroken. Ellen draaide zich om en zoende Ilona zonder schaamte vol op de mond. Ze besloot haar shirt uit te trekken. Ilona wreef voorzichtig met een vinger over Ellens kutje, die daardoor nog natter werd. Daarna ging ze met haar hoofdje naar beneden. Ze zocht met haar mondje naar de natte kut van Ellen. Ellen, die totaal geen weerstand bood, ging op haar rug liggen, trok haar benen omhoog en spreidde haar kutlipjes met haar vingers. Ilona begon als een wilde aan haar clitorus te zuigen. Met een haar handen bleef ze de borsten van Ellen kneden.

Ellen kon het niet helpen, ze beeldde zich in dat dit Boef was die haar likte en niet Ilona, ze vond dit fantastisch. Raar dat ze aan die hond dacht waar ze eigenlijk een hekel aan had. Na een tijdje wilde Ilona dat Ellen haar aan haar kutje ging likken. Dit had ze nog nooit eerder gedaan. Ilona lag naakt op het bed, haar grote tepels op haar kleine borstjes staken fier vooruit. Ze trok haar benen op en spreidde ze, zodat Ellen daar alle ruimte had. Ellen kon zich niet meer inhouden. Ze zoog aan de grote roze tepels van Ilona die buiten proporties waren geworden en dook daarna af naar haar kutje. Er zat echt geen enkel haartje op, zodat ze overal goed bij kon. Ze likte haar dijen, daarna haar schaamlippen en ging naar haar clitorus, die wel een centimeter vooruit stak. Ze vond dat Ilona lekker smaakte.

Ilona drukte Ellens hoofd tussen haar dijen zodat ze maar een ding kon doen: likken! Terwijl Ellen haar kutje aan het likken was, probeerde Ilona een tepel in haar eigen mond te krijgen. Dit lukte net niet, ze kon wel haar tepels likken. Ze had haar eigen tepels nog nooit zo hard gezien en likte met het puntje van haar tong om de beurt de ene tepel, daarna de andere. Met Ellen tussen haar wijd gespreide benen werd ze zo geil dat ze met een klein gilletje schokkend klaar kwam. Ellen bleef tussen haar dijen liggen en viel daar in slaap.

De volgende middag kwam Leontien bij haar zusje in de cabine. Ze was een beetje ziek van de wodka. Ellen keek om haar heen: Ilona was nergens te bekennen. Het leek alsof Leontien nergens meer van wist, dus begon Ellen er ook maar niet over. De zusjes ontbeten en gingen weer lekker zonebaden. Beiden topless deze keer.

Een uurtje later kwam Ilona terug. Ze droeg een bikini met een kort rokje, waardoor haar lange slanke benen duidelijk zichtbaar waren. Triomfantelijk liet ze de foto’s van de avond ervoor zien. Leontien wist echt van niks meer en schrok zich een ongeluk. Ilona zei: “Vanaf nu doen jullie wat ik zeg, anders laat ik deze foto’s aan jullie ouders zien!” Nu had Ellen Ilona door. Ze wilde hen de hele vakantie gebruiken en ze konden er niets meer tegen doen omdat ze foto’s van Ellen en haar zusje had genomen! Leontien en Ellen keken elkaar verschrikt aan. “Kleed jullie helemaal uit!’, zei Ilona “Vanaf nu dragen jullie bij de tent geen kleren meer!”. Ilona had een duivelse blik in haar ogen en de zusjes wisten dat ze geen keus hadden en trokken hun kleren uit. Daar stonden ze. Een tiener met piepkleine tietjes en een bijna onbehaard kutje en een meisje met grote borsten en een mooi streepje schaamhaar.

Ilona keek met een tevreden blik naar de naakte zusjes en riep Boef erbij. Ze aaide Boef over zijn rug. Ze boog voorover en streek onder zijn buik. Langzaam kwam zijn penis tevoorschijn. Door het gewrijf van Ilona was de penis van de hond na een tijdje wel dertig centimeter groot geworden. De zusjes hadden nog nooit een penis gezien en keken verbaasd naar de grote pik van de hond. Ilona riep de jonge Leontien bij zich. Ilona knoopte haar bikini uit. “Zuig maar aan m’n tepels.”, zij ze tegen Leontien, die natuurlijk geen keus had pakte een borst, nam een tepel in haar mond en begon er zachtjes aan te zuigen. Ilona vond het geweldig en begon over het jonge kutje van Leontien te wrijven. Ze stak een vinger in de opening van haar vagina en voelde hoe het meisje verkrampte. Haar vinger wilde niet in het jonge kutje. Ze besloot te stoppen, dit moest ze nog maar eens proberen wanneer het meisje wat gedronken had. Ze vond het geweldig geil hoe nauw het meisje was. Een echte maagd! “Nu de andere tepel!”, schreeuwde ze bijna uit. Leontien deed het gewillig en zoog aan de roze speen van Ilona. Ze was opgelucht dat Ilona niet haar vinger in haar kutje had gestoken. Ilona duwde Leontien van zich af en keek vol trots naar haar stijve tepels.

Ze liet Leontien bukken en zei haar de penis van de hond te strelen. Leontien wilde niet. Daarop gaf Ilona Leontien een keiharde draai aan haar tepeltje, waardoor ze schreeuwde van pijn. “Je weet het, wanneer je niet doet wat ik zeg laat ik de foto’s aan jullie ouders zien!”, zei Ilona.

Leontien begon daarop de penis van de hond te strelen die daardoor nog een beetjes harder werd. Ilona riep Ellen bij haar, die vol afschuw had staan toe te kijken wat haar jonge zusje onderging. Ze had dan wel een hekel aan Leontien, maar dit vond ze toch wel wat te ver gaan. Toch was ze opgewonden geraakt van haar naakte zusje die met haar kleine handjes de pik van een hond aan het strelen was.

“Zuig aan mijn tepels.”, zij Ilona. Ellen wist dat ze geen keus had en eigenlijk vond ze het ook best lekker. Ze begon als een idioot aan haar tepels te knagen. Terwijl Leontien nog steeds met de pik van de hond bezig was trok Ilona haar rokje en haar slipje uit. In haar slipje zat een natte plek, zo opgewonden was ze geworden. Ilona ging op een stoel liggen en spreidde haar lange meisjesbenen. Haar natte kale tienerkutje lag nu open op de rand van de stoel. Ze riep de zusjes bij haar en liet ze allebei aan een kant van de stoel knielen. “Ik wil dat jullie allebei een borstje van me likken en aan mijn tepels zuigen.”, zei ze. Leontien was blij dat ze de hond met rust mocht laten. Ze was net als Ellen ook een beetje bang voor de grote hond, toch vond ze zijn warme penis wel opwindend, vooral het warme gevoel in haar hand. Nog nooit eerder had ze een pik gezien.

Nadat de zusjes een tijdje aan de borsten en tepels van Ilona hadden gelikt, begon Ilona zichzelf te vingeren. Ze keek over haar kin naar beneden en zag daar twee naakte meisjes aan haar tepels zuigen. Ellen had ondertussen een aantal vinger in haar eigen kutje had gestoken en haar hand pompte hard op en neer. Dit wond haar zo op dat ze twee vingers een aantal malen diep in haar kale kutje stak en met haar andere hand hard over haar clitorus wreef. Met een schok kwam ze klaar. Dit was absoluut haar heftigste orgasme ooit!

Ilona besloot de zusjes een tijdje met rust te laten. Ze trok haar bikinibroekje aan en ging lekker in de stoel luieren in de zon. Ellen en Leontien lagen ook te zonnen, alleen hadden ze geen broekje aan. De zusjes waren nerveus, ze wisten niet wat Ilona nog meer met hen van plan was.

Ellen was nog steeds een beetje bang, maar dommelde na een tijdje in slaap. Haar grote borsten hingen naar de zijkant van haar lijf. Haar benen waren een beetje gespreid. Ilona zag nog een beetje geil op haar schaamhaar glinsteren.

Leontien lag in haar stoel nog een beetje na te denken. Ze was wel een beetje nieuwsgierig geraakt naar haar orgasme van de vorige dag. Ze wist er zelf niets meer vanaf, maar ze had van Ilona gehoord dat ze geweldig had genoten. Ze wilde graag nog eens klaarkomen, maar dan nuchter! Ze keek naar Ellen en Ilona die leken te slapen. Ze smeerde haar kleine tietjes in met zonnebrandolie en kon het niet nalaten om af en toe zacht in haar tepeltjes te knijpen. Ze smeerde zich verder in en vergat geen plekje. Ze probeerde voorzichtig twee vingers in haar spleetje te duwen, maar dit lukte niet. Vreemd. Ilona had haar verteld dat dit vannacht zonder problemen lukte. Ze keek nog eens naar Ellen en Ilona die nog steeds lagen te slapen. Gerustgesteld spoot ze wat olie over haar kutje en begon erover te wrijven. Ze raakte per ongeluk haar clitorus aan, waar ze een beetje van schrok. Ze probeerde nogmaals haar vingers in haar nu geoliede kutje te stoppen, nu lukte het wel! Ze genoot van dit gevoel en kneedde met haar andere hand haar kleine tietjes. Regelmatig kneep ze in haar tepeltjes, die nu beiden fier omhoog staken. Hoe meer ze haar tepeltjes aanraakte, hoe gevoeliger ze werden! Ze bewoog haar vinger nu snel op en neer in haar lichtbehaarde kutje en vergat daarbij niet om haar clitorus aan te raken, die ze net had ontdekt!

Toen ze bijna klaarkwam zag ze dat Ilona voor haar zag staan. Geschrokken trok ze haar vinger uit haar spleetje en sloot haar gespreide beentjes.

Ilona had vanachter haar zonnebril Leontien een tijdje bezig gezien en had een nieuw plannetje bedacht. Ze was voorzichtig naar de tent gelopen en had twee wasknijpers gepakt, die ze nu voor Leontien omhoog hield. “Ik zal je een beetje helpen.”, zei ze tegen Leontien. De tepeltjes van Leontien staken nog steeds vooruit. Ilona boog voorover naar Leontien en gaf haar een zoen op haar mondje. Ondertussen kneep ze zachtjes in de kleine borstjes van Leontien. Ellen lag nog steeds te slapen.

Ilona trok haar hoofd van Leontiens mondje af en trok met haar handen hard aan haar tepels, zodat ze werden uitgerekt. “Waarom zou je zelf in je tepeltjes knijpen terwijl je die hand veel beter ergens anders kunt gebruiken?”, vroeg ze aan Leontien. Ze liet een tepeltje los een plaatste er voorzichtig een wasknijper op. Leontien kronkelde van pijn en wilde in een reflex de knijper van haar tepeltje halen. Toen Ilona dit zag kneep ze hard in haar andere tepeltje. “Zitten laten!”, commandeerde ze. Leontien wist dat ze niets anders kon doen dan Ilona haar gang laten gaan.

Ilona vond dat Leontien haar handjes nu ook niet meer nodig had. Ze wilde niet dat Leontien de wasknijpers van haar tepels zou halen en liep naar de tent. Ze kwam terug met twee beha’s van Ellen. Met deze beha’s, die Ellen toch niet meer nodig had, knoopte ze de handen van Leontien vast aan de zijkant van de stoel. Leontien had ondertussen de wasknijper niet van haar tepel durven te halen.

Toen was de andere tepel van Leontien aan de beurt. Ilona draaide en kneep hard aan het tepeltje van Leontien waardoor ze van pijn schreeuwde en Ellen wakker werd. Ellen zag nog net hoe Ilona de tweede knijper op het tepeltje van haar zusje zette. Ze had traantjes van pijn in haar ogen. Haar zusje lag met haar handen vastgebonden in een stoel en had wasknijpers op haar tepeltjes! Ellen durfde er niets van te zeggen en deed alsof ze sliep.

Ilona wilde nu nog eens proberen of ze een vinger in het kutje van Leontien kon krijgen. Ze pakte de zonnebrandolie en goot wat over haar vingers en over het kutje van Leontien, die haar benen weer had gespreid. Om zeker te weten dat Leontien haar benen niet zou gaan sluiten trok ze nog even aan de wasknijpers en verzekerde Leontien dat ze harder zou trekken wanneer ze haar benen zou gaan sluiten.

Langzaam bracht ze haar hand naar het kutje. Ze stak een vinger uit en stak die voorzichtig in haar maagdelijke kutje. Door de zonnebrandolie ging dit verbazingwekkend makkelijk. Ze besloot er nog een vinger bij te doen. Ook dit ging zonder problemen. Leontien bewoog haar onderlijf heen en weer, ze was opgewonden geraakt door de vingers van Ilona. De pijn in haar tepeltjes had plaatsgemaakt voor een prettig gevoel. Ilona ging met twee vingers in haar kutje op en neer terwijl ze met haar andere hand over de clitorus van Leontien wreef. Leontien hield het niet meer en spreidde haar benen nog verder en bracht haar kontje omhoog. Ilona reageerde hierop door nog een derde vinger in haar meisjeskutje te proppen. “Ongelofelijk!’, dacht ze. ”Een vinger was eerst te veel en nu zonder problemen drie!”. Ze had door dat Leontien op het punt stond om klaar te komen en besloot daarom te stoppen. Ze trok haar vingers uit het kutje. Leontien bracht teleurgesteld haar kontje weer naar beneden. “Maak me nu klaar!”, riep ze. “Misschien vanavond.”, antwoordde Ilona die ondertussen de wasknijpers van de tepeltjes van het vijftienjarig meisje haalde. Ze boog over het meisje heen en pakte haar tepeltjes een voor een even in haar mond en zoog er kort aan.

Toen het donker begon te worden haalde Ilona een nieuwe fles wodka uit haar rugzakje. Ze wilde Ellen en Leontien weer dronken voeren en met een fles drank moest dit geen probleem zijn. Ze schonk de zusjes een elke groot glas vol en liet ze die in een keer leegdrinken. Ze wachtte even en schonk de glazen weer vol. Nadat de zusjes deze hadden leeggedronken zag Ilona aan hun ogen dat ze al behoorlijk aangeschoten waren.

Ilona liet Ellen op de grond van de tent liggen. Ellen moest haar armen en benen spreiden. Ilona sloeg vier lange haringen vlakbij de handen en voeten van Ellen in diep de grond. Ze pakte een paar stukken touw en bond haar handen en voeten stevig vast aan de haringen. Ellen kon nu geen kant meer op. Ze zette een dikke kaars op de grond en stak die aan.

Ze draaide zich om en zag dat Leontien met haar vingertjes in haar kleine kutje aan het spelen was. Haar bezwete tepeltjes waren wat opgezwollen. Leontien had zichzelf vannacht in haar cabine voor het eerst tot een orgasme gevingerd en het aanblik van haar vastgebonden zusje wond haar zo op, dat ze zichzelf nu wel moest vingeren. Ilona stond op en ging voor Leontien staan. Ze boog voorover en kneedde de kleine tietjes van het meisje, af en toe kneep ze venijnig in de gezwollen roze tepeltjes. De borsten van Ilona bungelden voor het mondje van Leontien, die er als een baby aan begon te zuigen. “Die kleine geile meid vindt echt alles goed!”, dacht Ilona.

“Haal die vingertjes nu maar eens uit je kutje en ga je zus een likken.”, gebood ze. Gehoorzaam stond Leontien op en bukte tussen de slanke benen van haar zusje. Ze begon voorzicht aan haar kutje te likken. Om wat beter bij haar clitorus te kunnen spreidde Leontien de schaamlipjes van haar zus.

De kaars had een tijdje gebrand en Ilona tilde pakte hem op van de grond. Ze bracht de kaars tot boven de navel van Ellen en goot er wat kaarsvet erin. Ellen begon te schreeuwen van pijn. Ilona ging wat verder omhoog en schonk nu flink wat kaarsvet op de linkertepel van het meisje. Ellen begon nu bijna te huilen en krijste het uit. Het kaarvet droop langzaam vanaf haar tepel over haar borst en stolde, waardoor een laagje bleef zitten.

Ilona schraapte het kaarsvet van Ellens pijnlijke tepel af en plaatste er een wasknijper op. Ellens tepel deed nu nog meer pijn. Nog eens goot ze er een flinke lading kaarsvet op. Ellen huilde nu echt. Ilona boog zich voorover en begon aan de rechtertepel van Ellen te sabbelen. Het gevoel van pijn in haar ene tepel, het gesabbel van Ilona aan haar andere tepel en het gelik van haar kleine zusje aan haar clitorus zorgde ervoor dat Ellen niet meer wist of ze dit nu wel of niet wilde.

Ilona keek op en zag ineens dat de boerin door de tentdeur stond te gluren. Ze schrokken beiden enorm dat ze elkaar hadden betrapt. “Sorry…”, mompelde de boerin.. “Ik mag natuurlijk niet mijn gasten bespieden.” Leontien en Ellen, die vastgebonden op de grond lag, kregen beiden een rood hoofd van schaamte. Ilona bedacht zich niet en ritste de tentdeur open.

Ze zag een naakte vrouw staan. Er lagen geen kleren op de grond, dus de boerin moest naakt van de boerderij zijn komen lopen. Door het licht vanuit de tent konden de meisjes de boerin goed zien. De boerin had ook een rood hoofd van schaamte gekregen. Ze had lang donker haar en donkere ogen. Ze had een slank figuur, met een paar geweldig grote borsten, waarop twee grote donkere tepels hard naar voren staken. Tussen haar lange benen zagen ze een geschoren kut, die glinsterde van het vocht. Ilona schatte de boerin op begin dertig.

Ilona, nog helemaal in haar rol, trok de boerin naar binnen. “Hoe heet je eigenlijk?, vroeg ze. “Ingrid.”, zei de boerin verlegen. “Je vindt het wel lekker om naar een paar naakte jonge meisjes te kijken?”, vroeg Ilona. “Heb je niet genoeg aan je man?”. De boerin antwoordde geschrokken dat haar man twee jaar geleden was overleden en dat ze daarom bijna al het vee had moeten verkopen. Ze had alleen wat paarden gehouden en leefde van het geld dat ze aan de verkoop van het vee had overgehouden. “Ik heb al twee jaar geen seks gehad, daarom bespied ik af en toe de gasten en ga me dan vingeren… en dit zag er heel erg mooi uit.”, voegde ze er beschaamd aan toe.

Ilona liep naar de boerin toe en zei: “Wat erg dat je man is overleden. Gelukkig kan ik ervoor zorgen dat je eindelijk weer eens seks hebt.” Ik heb hier twee jonge meisjes die alles doen wat ik zeg.” “Leontien, maak Ellen een los.”, zei ze. Toen Ellen haar handen weer kon gebruiken trok ze snel de wasknijper van haar tepel, die enorm pijn deed. Ze wreef de restanten kaarsvet van haar pijnlijke tepels en haar lichaam.

“Ik heb er alles voor over om weer eens seks met een mens te hebben.”, smeekte Ingrid bijna. “Alles?, vroeg Ilona. “Het maakt me niet uit wat je met me doet, ik wil zo graag weer eens verwend worden!”, antwoordde Ingrid. “Als ik je vraag om met onze hond te neuken dan doe je dat dus ook.”, zei Ilona met een glinstering in haar ogen. Ingrid antwoordde: “Meisje, de enige seks die ik tegenwoordig nog heb is met mijn eigen hond en met twee hengsten die ik nog heb, dus natuurlijk wil ik ook wel met jullie hond neuken.”

De drie meisjes keken elkaar met grote ogen aan. Deze mooie vrouw neukte met dieren! Alledrie waren ze na de likpartij van Boef tussen de benen van Leontien heel nieuwsgierig geworden, hoe het zou zijn om de lul van een hond in hun kutje te voelen. Van Ingrid konden ze nog veel leren!

“Laten we maar eens gaan kijken wat je er allemaal voor over hebt om met ons seks te hebben!”, jubelde Ilona het bijna uit. Ingrid had verheugde zich enorm op een avontuurtje met deze drie tieners en besloot alles te geven wat ze kon. Zo vroeg de meisjes met haar mee te gaan naar de boerderij waar ze lekker hun gang konden gaan. Toen de vier dames bij de boerderij waren aangekomen opende de boerin de deur van de stal. Ze vroeg de meisjes even te wachten en kwam toen terug met een sleutel in haar hand. Ze liep naar een andere deur, opende deze met de sleutel en knipte het licht aan.

De meisjes liepen naar binnen en betraden een geblindeerde stal, waar een grote hengst in een box stond. In de hoek van de stal stond een aluminium stellage, de meisjes hadden geen idee wat dat kon zijn. Ze zagen een werkbank waarop een arsenaal aan dildo’s en vibrators lag uitgestald. Verder zagen ze een aantal plastic stolpen in verschillende maten staan en hingen er kettinkjes met knijpers erop aan de muur, naast enkele touwen en . Aan het plafond hing een rare leren hangmat met aan het einde een aluminium staaf. “Vroeger kwam ik hier altijd met mij man. Sinds hij is overleden zijn jullie de eerste die hier binnen zijn, ik kom hier sinds toen als enige.”, zei Ingrid.

Ilona keek haar ogen uit. Ze had enorm genoten van het gebruiken van de twee zusjes, hier konden ze nog veel meer doen dan bij de tent. Ingrid vertelde hen dat dit nu de hengst was waar ze wel eens mee neukte. Ondertussen kwam een grote zwarte Dobberman de ruimte binnenlopen. “Dit moest dan wel de hond zijn waar deze vrouw het mee doet!”, dachten de meisjes. Ingrid aaide de grote hond over zijn kop. “Precies.”, zei ze. Ze kon in de ogen van de meisjes zien wat ze dachten.

“Zal ik alles even demonstreren?”, vroeg ze aan Ilona. Ilona knikte en zei dat ze de zusjes hiervoor wel mocht gebruiken wanneer dat nodig was. Ingrid pakte een ketting met aan elk uiteinde een tepelklem van de muur en plaatste de tepelklemmen op haar grote tepels. Ze trok aan de ketting zodat haar tepels werden uitgerekt. Ze pakte een grote vibrator en liep naar de stellage. Ze kroop erop en nam er op haar handen en knieën op plaats. Haar knieën moest ze ver uit elkaar spreiden om in de beugels te komen, haar kontje stak ver naar achter, waardoor haar anus en haar kale kutje duidelijk te zien waren voor de drie meisjes. Aan de beugels waar Ingrid op haar knieën in was gaan zitten en aan de stang waar Ingrid zich met haar handen aan vasthield zaten gespen, waaraan de handen en benen konden worden vastgebonden. Ingrids grote borsten met daaraan nog steeds de tepelklemmen bungelden naar beneden. Ingrid pakte de grote zoemende vibrator en duwde hem diep in haar kutje. Ze liet de vibrator zitten en trok af en toe aan de ketting, waardoor haar toch al grote tepels wat werden uitgerekt.

Na een tijdje stopte ze en legde uit dat ze deze stellage onder de hengst kon rijden, daaronder naar achteren kon schuiven en daar kon laten zakken, zodat de stellage niet meer kon verschuiven. Ze kon hierdoor zelf bepalen hoever de lul van de hengst in haar kwam. De hengst moest dan wel met zijn hoofd dicht tegen de muur staan. De meisjes luisterden aandachtig. Ingrid had de pijnlijke tepelklemmen van haar tepels gehaald en duwde de stellage naar de box van de hengst, ze wilde de meisjes zo even een showtje laten zien.

Ze liep daarna naar de werkbank, pakte twee kleine plastic stolpen en vroeg Leontien bij haar te komen staan. Ingrid plaatste een luchtslang op elke stolp, die waren aangesloten op een apparaat. Ze zette het apparaat aan en uit de stolpen kwam een zuigend geluid. Ze zette de stolpen een voor een op de jonge roze tepeltjes van de aangeschoten Leontien. De stolpen zogen de kleine tepeltjes van het jonge meisje gulzig naar binnen. Met het apparaat bediende Ingrid de zuigkracht. Ze zette het apparaat even op vol vermogen, waardoor de tepeltjes van Leontien helemaal naar binnen werden gezogen. Leontien vond het een zalig gevoel, al deed het wel een beetje pijn wanneer het apparaat zo hard zoog. Ze vond het jammer toen Ingrid het apparaat uit zette en de stolpen van haar tepels trok. Ellen keek naar de afgezogen tepels van haar zusje en liep naar haar toe. Ze pakte de beide tepels in haar handen, kneep erin en draaide ze zo ver zo kon rond terwijl ze Leontien een tongzoen gaf.

Ingrid zag aan de grote gezwollen borsten van Ellen dat ze bloedgeil was geworden en vroeg of ze in de leren hangmat wilde. Met een katrol kon Ingrid de hoogte van de hangmat bepalen, ze draaide hem nu tot op de grond. Ellen ging op het leer liggen. Ingrid trok Ellen aan haar benen wat naar zich toe, zodat ze met de onderkant van haar kontje precies op de rand van het leer kwam te liggen en met haar voeten de aluminium staaf raakte. Ingrid spreidde de slanke meisjesbenen van Ellen zo ver als ze kon en bond haar voeten toen met riempjes aan de staaf vast. Ellen kon haar benen nu niet meer bij elkaar krijgen. Ingrid bond de handen van Ellen achter haar mooie hoofdje vast aan de touwen van de hangmat. Met de katrol hees Ingrid de hangmat nu omhoog. Toen Ellen op ongeveer een halve meter hoogte hing stopte ze. Met een ander katrol hees ze nu de staaf omhoog, zodat de gespreide benen van Ellen nu recht omhoog staken. Haar kutje was nu voor alles en iedereen toegankelijk.

“Waarom zet je de stolpen niet op haar borsten?”, vroeg Ilona opgewonden. Ingrid vond dit een goed idee en pakte twee grote stolpen, waarbinnen twee kleinere stolpen zaten. De kleine stolpen kon ze in de grote op en neer schuiven. Ingrid nam de tepels van Ellen elk even in haar mond om ze nat te maken. Ze zette de pomp aan en plaatste de grote stolpen om de borsten van Ellen. Ellens borsten waren te groot om er ineens te passen, maar toen Ingrid het vermogen van de pomp wat verhoogde werden ze zo naar binnen gezogen. Ze leken nog groter dan ze al waren! Daarna manoeuvreerde ze de kleine stolpen op de tepels, die gelijk naar binnen werden gezogen.

Ilona had gezien dat de Dobberman wat onrustig heen en weer liep en kreeg en idee. “Ellen wilde tijdens onze vakantie ontmaagd worden. Misschien dat de hond haar kan helpen?, vroeg ze aan Ingrid. “Ik zal eens kijken of hij er zin in heeft.”, antwoordde de boerin. Ze pakte de hond bij zijn halsband, bukte voorover en wreef onder zijn buik. Na een tijdje ontblote zich daar een rode pik, die steeds verder groeide. Ingrid ging met haar benen wijd onder de hond liggen en likte aan het rode gevaarte, terwijl ze zichzelf rustig vingerde. “Zo, die is er klaar voor!”, zei ze na een tijdje. Ze bracht de hond naar Ellen en hielp hem zijn voorpoten over de heupen van de weerloze Ellen heen te helpen. Toen Ingrid de lul van de hond tegen het natte kutje van Ellen bracht bleek hoe goed de hond was getraind; in een stoot zat hij tot aan zijn ballen diep in het maagdelijke kutje van het meisje. Als een wilde begon hij te stoten. Ellen, die tot nu toe alleen maar een paar vingers in haar kutje had gehad, schrok van de lengte van de pik. Er ging een pijnscheut door haar hele lichaam toen de hond zijn pik in haar spleetje heen en weer aan het stoten was. Na een paar stoten was ze eraan gewend en genoot zichtbaar van de lange warme penis in haar strakke kut.

Ilona keek alles genietend aan. Ze werd nat tussen haar benen, het voelde alsof ze in brand stond. Ze liep naar de hangmat en stapte met een been over het gezicht van Ellen, met haar gezicht naar de hond gericht. Zo had ze een goed zicht op de stotende hond en ook op de stolpen die op de borsten van Ellen zaten. Ze liet zich door haar knieën zakken, zodat haar kale kutje op de lippen van Ellen drukte. Ellen begon meteen aan het kale kutje van haar vriendin te likken. Zonder aankondiging kwam de Dobberman ineens in Ellen klaar. Ze voelde hoe het warme zaad diep in haar spoot en genoot van dit gevoel. Plotseling voelde Ellen hoe de hondenpik in haar opzette, terwijl Ingrid probeerde de hond van haar af te trekken. Door het gevoel van dit enorme apparaat dat uit haar kutje werd getrokken kwam ze gillend klaar. Ilona bleef boven het gezicht Ellen staan en liet haar net zo lang likken totdat zij ook was klaargekomen.

Ingrid liet de hangmat weer zakken en haalde de stolpen van de borsten van Ellen af. Toen de bezwete Ellen van de hangmat was losgemaakt stond ze wankelend op en gaf eerst Ilona en daarna Ingrid een lange tongzoen. “Bedankt voor deze geweldige ervaring! Ik had niet gedacht dat neuken zo lekker zou zijn!”, zei ze nog half verdoofd.

Ingrid was supergeil geworden van de voorstelling van haar hond met de twee vriendinnen en wilde nu een demonstratie met de hengst geven. Ze vroeg aan Ilona of zij haar wilde vastmaken aan de stellage en haar daarna onder het paard wilde schuiven. Ze vroeg Ilona haar niet meer dan zo’n veertig centimeter van de paardenlul naar binnen te laten werken. Ilona vond het allemaal prima, dit moest ze zien! “Wanneer ik in de stellage hang, wil je dan de tepelstolpen op mijn tepels zetten? Je weet nu hoe alles werkt.”, vroeg ze aan Ilona.

De boerin ging achter de stellage staan en ging op haar handen en knieën op de stellage zitten. Haar strakke volwassen kontje stak naar achter, de meiden hadden hierdoor een mooi zicht op haar geschoren kutje. De grote borsten van de boerin bungelden naar beneden. Ilona ging achter Ingrid staan en keek naar het mooie volgroeide lichaam. Ze bukte en maakte de enkels en bovenbenen van Ingrid vast aan de stellage, haar benen werden zo ver als mogelijk was uit elkaar gespreid. Ze stond op en kon het niet laten om even met haar handen in de billen van Ingrid te knijpen. Ze genoot toen ze het zachte vlees voelde. Ze liep naar de andere kant van de stellage waar Ingrid met haar handen de stang voor haar beetpakte, ze kon er maar net bij. Ilona gespte riempjes om de polsen van Ingrid en maakte ze vast aan de stang. Veel bewegingsruimte had ze niet meer, ze was volledig overgeleverd aan de drie meisjes.

Ellen pakte een dikke komkommer die ze in een mandje in de stal had zien liggen, ging achter de boerin staan en haalde een vinger over haar spleetje. Ingrid was door de hele situatie zo opgewonden geraakt dat ze een beetje nat was geworden. Ellen drukte voorzichtig het puntje van de komkommer tegen de gespreide natte kut. Langzaam drukte ze de komkommer naar binnen.

Ellen keek achterom naar Leontien die spontaan onder de hengst was gekropen en haar twee handjes over de inmiddels stijve penis van het paard bewoog. De penis was wel 60 centimeter lang geworden en de eikel had een doorsnede van een ruime tien centimeter, dit paste toch nooit in een kutje? Omdat Ingrid had verteld dat ze vaker met de hengst had geneukt, begon ze de komkommer verder in haar kutje te drukken en bewoog het lange ding alle kanten uit om haar wat op te rekken. Ingrid kreunde een beetje; ze leek weinig problemen te hebben met de ruim dertig centimeter komkommer die in haar opgerekte kutje was geschoven.

Ilona was ondertussen met twee plastic tepelstolpen onder de stellage gekropen. Ze had nadat ze Ingrid had vastgebonden een tube tandpasta uit de badkamer gehaald. Zelf wreef ze wel eens wat tandpasta op haar tepels wanneer ze zichzelf vingerde, dit gaf een fantastisch tintelend gevoel. Ze wreef wat tandpasta op beide tepels van Ingrid en blies er even tegenaan, wat gelijk tot gevolg had dat de gigantische tepels van Ingrid een beetje hard werden. Ze had de vacuümpomp al aangezet en bracht een stolp naar een tepel. De stolp zoog zich vast om de harde tepel en zoog hem een kleine centimeter naar binnen. Nadat ze ook de andere stolp op een tepel had aanbracht verhoogde ze het vermogen van de pomp steeds een beetje. Ze keek naar de tepels van Ingrid en zag dat ze nog wat verder naar binnen werden gezogen.

Ingrid kreunde, ze was supergeil geworden van de dikke komkommer die Ellen steeds harder en dieper in haar kutje stootte. Door zuigende stolpen en de tinteling van de tandpasta op haar gezwollen tepels werd haar kutje steeds natter. Ze had nog nooit tandpasta op haar tepels gevoeld, maar vond het een geweldig idee! Toen de tepelstolpen steeds harder aan haar tintelende tepels zogen hield ze het niet meer en kwam ze hijgend en schokkend klaar. Ilona verhoogde het vermogen van de pomp nog een beetje en gunde Ingrid zo geen enkele rust. Ellen, die had gezien dat haar Ingrid een geweldig orgasme had gehad, trok de komkommer met een ruk uit het kletsnatte kale kutje.

Leontien probeerde ondertussen de lul van de hengst te pijpen. Ze had haar mondje ver open en had een gedeelte van de eikel tussen haar lipjes weten te krijgen. Met haar handjes was ze driftig de hengst aan het aftrekken. De hengst werd onrustig en Ilona zag dat hij op het punt stond om klaar te komen. Ze trok Leontien snel onder het grote beest vandaan. De hengst mocht nu nog niet klaarkomen.

Ilona rolde de stellage waarop de bloedgeile Ingrid nog nagenoot van het orgasme onder de hengst en liet het zakken. De lul van de hengst raakte nu bijna de opening van het glibberige kutje van Ingrid. Ilona duwde de stellage naar achter zodat de eikel van de hengst hard tegen Ingrids kutje drukte. De drie meisjes keken verbaasd naar de omvang van de eikel. Ilona pakte de enorme penis van de hengst met beide handen vast en drukte de eikel hard tegen het kutje. Ze probeerde de eikel naar binnen te werken. Zoals Ilona al had verwacht paste het niet. Plotseling duwde het beest zelf met een wilde beweging zijn eikel in het kutje. Veel verder kon de hengst niet komen omdat hij geen bewegingsruimte meer had. Nu dit was gelukt, zou Ilona stukje bij beetje de stellage dichter naar de achterpoten van de hengst brengen, zodat er hij Ingrid steeds meer zou kunnen vullen. Ingrid had net als vroeger het gevoel dat ze uit elkaar scheurde en schreeuwde het uit.

Omdat de hengst verder naar binnen wilde deed hij nog een poging. Zo ramde hij een aantal malen hard zijn eikel in Ingrids kutje. Wanneer de hengst zich uit haar terugtrok bleef haar kutje een beetje openstaan, zo erg was ze nu opgerekt. Ilona zag dit en besloot het vermogen van de pomp nog verder te verhogen zodat ook de tepels van Ingrid konden gaan genieten. Haar hele tepels waren nu naar binnen gezogen. Daarna bracht Ilona de stellage twintig centimeter naar achteren. De hengst maakte hier gelijk gebruik van en schoof nu zover als hij kon zijn lul in het opgerekte kutje van Ingrid. Meer dan twintig centimeter paardenlul zat nu in haar te rammen. Ingrid had de grootste moeite met de paardenlul, maar na een aantal stoten begon ze een klein beetje te wennen aan het gigantische formaat dat haar hele kutje vulde en kwam ze voor de tweede keer gillend klaar. Ilona bracht de stellage nog een centimeter of twintig naar achter. Dit was het maximum dat ze hadden afgesproken. De hengst stootte nog eens keihard in het kutje van de boerin. Veertig centimeter paardenlul pompte nu keihard in en uit dit geile spleetje, bij elke stoot gilde Ingrid het uit. Ze viel bijna flauw van de pijn en het genot dat ze onderging.

Ellen was onder de stellage geklommen en probeerde een tepelstolp van een van de woest heen en weer schuddende tepels van Ingrid te halen. Omdat deze zich behoorlijk had vastgezogen moest Ellen hard trekken om hem eraf te krijgen. Toen de stolp na een harde ruk van de tepel plopte, bleef Ingrids tepel, die wel vier centimeter was uitgerekt, in deze vorm op haar bezwete borst staan. Ellen zoog direct de gezwollen tepel in haar warme mondje en bleef eraan zuigen. Doordat de hengst zo hard aan het stoten was verloor ze af en toe de tepel uit haar mond, daarom pakte ze met haar handen de borst van Ingrid vast om de uitgerekte donkere tepel een beetje op zijn plaats te houden.

Na een tijdje ruw stoten kwam de hengst klaar en spoot een geweldige hoeveelheid sperma bij Ingrid naar binnen. Ingrid voelde dit en kwam door het spuitende warme zaad in haar kut schokkend klaar. Ze voelde hoe het zaad via haar billen en haar benen naar beneden droop, haar kutje kon de hoeveelheid sperma niet binnenhouden. Leontien en Ilona hadden dit allemaal met open mond staan toekijken. Ellen trok nu ook ruw de andere stolp van de tepel van Ingrid en nam deze ook nog even in haar mond. Ilona maakte zwaar onder de indruk Ingrid los van de stellage. Dit hadden de meisjes natuurlijk nog nooit gezien! Ze konden niet wachten om dit zelf eens te proberen.

Ingrid keek versuft uit haar ogen en zei dat ze zich even wilde douchen en daarna ging slapen, ze was uitgeput van de neukpartij en het was al laat. Ellen wilde zich ook even douchen, daarna zou ze naar de tent komen. Ilona begreep wel dat Ellen zich wilde douchen en ging alvast met Leontien naar de tent.

“Zullen we samen even douchen? Dan kunnen we elkaar even goed schoonmaken.”, stelde Ingrid aan Ellen voor. Ze vond het prima en samen gingen ze in het bad staan. Ingrid pakte de douchekop en begon haar hele lichaam in te zepen en daarna af te spoelen. Uiteraard gaf ze extra aandacht aan de mooie grote borsten en het strakke kutje van Ellen. Na een tijdje gaf ze de douchekop aan Ellen en vroeg haar hetzelfde bij haar te doen. Toen Ellen dacht dat ze klaar was, stapte uit het bad.

“We zijn nog niet klaar!” zei Ingrid. Ellen draaide zich om en zag Ingrid op de rand van het bad zitten met haar benen uit elkaar. Ze was bezig de douchekop van de slang te draaien. Ellen was benieuwd wat deze geile vrouw nu weer ging doen. Ingrid had de douchekop van de slang gehaald en duwde de opening van de slang in haar kutje. Geen druppel water ging er naast, totdat het kutje van Ingrid vol zat er en er een gigantische hoos water uit haar kut het bad in spoot. “Dat paardensperma moet eruit.”, zei ze. Ze herhaalde deze actie een paar keer en vond het toen genoeg. “Zal ik het hondensperma even uit je halen?”, vroeg ze aan Ellen. “Het doet toch geen pijn?, vroeg ze. Ingrid beloofde haar dat het zelfs lekker was. Ellen ging in het lege bad liggen, met haar benen over de rand. Ingrid bracht de slang naar het strakke kutje van Ellen en bracht hem naar binnen. Ellen werd verrast door de warme straal water die haar binnendrong en begon te schokken. Ze bracht gelijk haar onderlichaam omhoog, zodat Ingrid de slang wat verder naar binnen kon drukken. Met een hand hield Ingrid nu de slang vast, met de ander wreef ze over de clitorus van Ellen. De slang zat een seconde of vijf in haar kutje toen ze voor het eerst alles liet lopen. Toen ze voor de derde maal een hoeveelheid water naar buiten spoot, kwam ze met een gilletje klaar.

Ilona en Leontien waren inmiddels allang bij de tent…