Advertenties / Onze sponsors Geen ads!


3 palen op een hotelkamer

Dit is een verhaal uit de categorie Homo.
hoi ik ben arno en ik ben 23 jaar oud.
Ik moet voor mijn werk vaak voor een weekend of een aantal dagen naar het buitenland of naar een van onze groottere steden.
Zo ging ik vorige week naar amsterdam en checkte in bij het hotel dat voor me gereserveerd was.
Ik had me voorgenomen nog even wat te eten lekker een douche te nemen en nog even tv te kijken. Op het moment dat ik onder de douche stond werdt er op mijn deur geklopt.
Ik snel mijn handdoek om mijn middel en snelde naar de deur.
Toen ik de deur open deed stonden er 2 gespierde geile mannen voor me.
Mijn lul reageerde gelijk maar gelukkig zagen ze het niet.
Ze vroegen of ik nog wat nodig had in mijn kamer, had wel ja kunnen zeggen maar daar was ik veel te verlegen voor.
Daarom sloot ik de deur en ging op bed liggen. Mijn handdoek gleed van mijn middel en ik zag mijn half slappe lul. Ik zapte op dat moment net langs een hele lekkere porno film en zag hoe een man gepijpt werd door een vrouw en zelf genomen werd door een man. Ik werd hier zo geil van dat ik me begon af te trekken. Zo had ik niet in de gaten dat er op de deur werd geklopt voor de roomservice. Na hard gebonk op de deur herinnerde ik me wat ik besteld had. Zonder de tv uit te zetten liep ik naar de deur met mijn badjas snel aangestoken. Ik opende de deur en daar kwamen de 2 mannen mijn eten brengen. Ze vroegen of ze het even binnen moesten zetten en ik nodigde ze uit. Ik had helemaal niet meer aan de tv gedacht en toen de 2 mannen dat zagen begonnen ze te lachen. Het was een gayfilm en ik hoopte dat ze ht niet erg vonden.ik zette mijn tv snel uit en met dat ik dat wilde doen viel mijn ochtendjas open. De 2 mannen zagen mijn paal recht omhoog staan en ze begonnen goedkeurend te knikken. “zo mannetje beetje alleen aan het geilen?” ik stamelde ja maar wilde eigenlijk heel nuchter overkomen. Ze begonnen zelf hun kruis te betasten en ze vroegen of ik echt niets nodig had.
Ik had geen tijd om te antwoorden want ze duwde me op het bed en de ene begon me te strelen en de ander bond mijn handen vast aan de spijlen van het bed. Ik zei dat ik niet wilde maar ik moest. Op dat moment werd ik heerlijk gepijpt en liet alles gewoon gebeuren. Ik kreunde en de ene man zei dat ik zachtjes moest doen want het was er erg gehorig. Ik kon niet stoppen en hij stopte bruut zijn paal in mijn mondje.hij gegon me woest in mijn mond te neuken en ik voelde hem komen maar hij trok snel terug en begon het gaatje van zijn collega te likken. De andere man was teder en lief en ik vroeg of ik mee mocht spelen zonder dat ik vastgebonden was. Hij maakte me los en gaf me een lekker zoen. Ik kuste zijn borst beet zachtjes in zijn tepel en begon steeds meer af te dwalen naar onderen. Bij zijn lul aangekomen begon ik eerst zijn eikel te likken en zijn ballen te masseren. Hij werd gewoon van 2 kanten gelikt!de collega vond dat ik maar eens goed geneukt moest worden en ik werd op handen en knieen gezet. De lieve man begon rustig mijn kutje te bewerken met zijn tong en ik zorgde dat hij diep in me kon komen met zijn tong.op dat moment hoorde ik een gilletje en ik keek om. De brute collega had hem om zijn paal geboord!!hij begon hem langzaam maar ongecontroleerd te neuken dit wond hem zo op dat hij 2 vingers in mijn aars stopte en me lekker begon te vingeren. ik stok me zelf af kijkend naar de tv waar bijna hetzelfde gebeurden.de man stopte zette zijn paal tegen mijn aars en drukte hem naar binnen. Zo wrd hij zelf hard genomen en had hij zelf ook een slet die zaadvragende ogen kreeg.we gingen even zo door tot dat de middelste man verkramte en me helemaal vol spoot de achterste kreeg hierdoor een impuls en spoot over de rug van zijn collega en ik kon nog wat opvangen. Maar nu moest ik nog. De brute man lag op zijn zij en ik dacht nu of nooit en bond zijn handen vast.ik zei zo nu ben jij aan de beurt en ik zal je laten voelen hoe het is om een dikke paal in de kont te hebben. Ik kreeg vrijbaan door de hulp van de ene collega en ik zette mijn dikke lul tegen zijn kut en ramde hem in een keer naar binnen. Ik was zo geil dat ik kon blijven beuken !ik stopte haalde mijn lul uithem en liet me zuigen door de lieve man. Ik kwam gillend klaar!we zijn daarna nog even wezen douchen en gingen op bed zitten. Allemaal naakt en met een half slappe lul. Ik zat midden in en ik nam het initiatief om de 2 lullen te pakken en ze af te trekken. Ik werdt met 2 handen bewerkt en zo hebben we elkaar weer tot een hoogte punt gebracht!helaas moest ik na het congres door naar barca maar gelukkig zag ik ze nog wel eens want ze gingen vaak naar de zelfde congressen dus dat was mooi!nog nooit ben ik zo lekker geneukt en gepijpt en het zal zeker wel vaker voor komen!!ik heb nu zo’n dikke lul gekregen van het vertellen van mijn verhaal dat ik even ga ontladen tot later!!