Advertenties / Onze sponsors Geen ads!


3 pissende sletjes

Dit is een verhaal uit de categorie Lesbisch.
Het was op een dinsdagmiddag, Ester liep in de stad, ze had wat gewinkeld en toen liep ze langs het uitzendburo. Ze besloot zich in te schrijven voor vakatiewerk.

Esther was 21 jaar en wilde graag werken in de vakantie. Ze stapte voor sluitingstijd het uitzendburo binnen. Achter de balie zaten twee jonge vrouwen, de een ongeveer 28 en de ander 25 jaar. Ze werd geholpen door de jongste vrouw. Tijdens het inschrijven moest de baliemedewerkster even iets van de grond pakken, en ze bukte dus voorover. Ester keek naar de strakke broek die de mooie vrouw aanhad. De andere baliejuffrouw zag dit, en ze vroeg: lekker kontje heeft m'n collega he? ester werd vuurrood en de beide medewerkster lachten. De oudste vroeg nu aan ester of ze lesbisch was. Ester zei dat ze geen vriendje had en ook nog nooit seks had gehad.

De bloedmooie vrouw draaide de deur op slot en zei: zo, de dag zit er weer op. De ene vrouw vroeg of Ester mee ging naar haar huis. Toen ze alledrie in het huis waren gingen ze naar de slaapkamer. Ester wist wel wat er ging gebeuren en ze was al kleddernat voordat ze haar kleren uit had gedaan.

Ester moest op bed gaan liggen met haar benen omhoog. De jongste vrouw, Wendy genaamd, pakte een trechter en smeerde deze in met glijmiddel. ze stopte de trechter in het strakke kontje van Ester en begon in de trechter te plassen. De andere vrouw, Ria geheten ging met haat kutje boven haar mond, en ze moest haar pis drinken. Ester proefde de smaak van urine en werd steeds geiler, terwijl Wendy haar kontje vol piste begon ze met haar klit te spelen. Ze was kletsnat, en had binnen een minuut een orgasme. Ze slikte hevig om de grote hoeveelheid plas uit het strakke kutje van Ria te kunnen verwerken. Ze vondt het eigelijk best lekker. Toen Wendy klaar was, zei ze dat ze haar anus goed dicht moest knijpen, en ze trok de trechter voorzichtig uit haar strakke poepgaatje. Ze ging met haar gezich vlak boven ester haar kont hangen en zei dat ze met al haar kracht het pis uit haar darmen moest persen. Ze zette kracht, en een flinke straal pis spoot met een sissend geluid uit haar reet tegen het gezicht van Wendy. Ze likte alles van haar lippen en begon haar bruine aars te likken, terwijl Ester de vagina van Ria schoon begon te likken. Ze waren alledrie enorm geil en al een paar keer gigantisch klaargekomen.

Toen moest Ester een voorbind dildo voordoen, en Wendy keihard van achteren in haar Kut neuken, terwijl Ria Ester met een dildo in haar kont verwende. Wendy kwam gillend klaar, en Ester rukte de grote dildo uit de hete spleet van Wendy.

Toen moest ook Ester plassen, ze ging staan met haar benen wijd en haar kontje naar achteren, Ria ging aan haar voorkant onder haar kut hangen, en Wendy ging achter Ester staan. Ze begon te plassen en Ria en Wendy slurpten het mooie gele sap op. Ineens trok Wendy de mooi gevormde billen van Ester van elkaar en duwde het puntje van haar tong zo ver mogelijk in het heerlijke kontgaatje van Ester, dat nog helemaal smaakte naar de pis van Wendy. Ester voelde een heerlijk gevoel in haar darmen, en kwam onder het plassen luid schreeuwend klaar, over het gezicht van Ria kwam nu een flinke straal geil kutvocht en tegelijk de stralen pis.

Ze gingen samen onder de douche, en wasten elkaar uitgebreid, en toen ze elkaars gaatjes bereikten werden er nog heel wat vingers in elkaar hete kutjes, maar ook in de mooie strakke bruine kontjes gestoken.
Toen ze afscheid namen bedankte Ester haar nieuwe vriendinnen voor het genot wat ze had gehad, en na die dag kwamen ze nog vaak bij elkaar om elkaars sappen te proeven.


Geil? mail dan naar [email protected]