Advertenties / Onze sponsors Geen ads!


3 Weken Vakantie

Dit is een verhaal uit de categorie Extreem.
Weken hadden Joyce, karin en Carla zich verheugd op hun vakantie naar de Canarische eilanden. Eindelijk zaten ze in het vliegtuig nadat ze nog even vlug op Schiphol wat boodschappen hadden gedaan. Alle drie waren ze sinds een paar jaar gescheiden en hadden steeds steun bij elkaar gezocht.

Joyce de jongste van 34 met donker haar en tenger postuur zag er goed uit. Karin met haar 44 jaar was stevig gebouwd, had flinke borsten en halflang blond haar. Carla was 59 jaar, slank maar had ook een paar flinke borsten.

Na 4 uur vliegen stapten ze uit het vliegtuig en na wat wachten op de koffers konden ze eindelijk langs de douane. Joyce vroeg aan Carla of ze haar paspoort mocht hebben want dat hadden ze voor het gemak aan Carla gegeven toen ze gingen winkelen op schiphol. Carla keek in haar tas maar kon de paspoorten nergens vinden. Ze zocht alles af maar vond niets. Toen herinnerde ze zich dat ze net voor het instappen nog even gebruik gemaakt had van het toilet op het vliegveld en daar de paspoorten die in een los tasje zaten mogelijk had laten liggen.

De drie vrouwen kregen het er benauwd van maar moesten toch door de douane. Omdat ze geen paspoorten konden laten zien werden ze uit de rij wachtenden gehaald door een paar mannelijke douaniers. Deze vroegen de vrouwen hen te volgen naar een aparte ruimte op het vliegveld.

In een soort grote wachtkamer aangekomen moesten ze alledrie hun koffers openen die door de douaniers uitgebreid werden nagekeken. De douaniers vermaakten zich met de spullen die ze in de koffers aantroffen. Ze genoten van de strings en alle andere lingerie die de dames hadden meegenomen. In de toilettas van Joyce en in een etui van Carla troffen ze een apparaat aan dat ze ogenschijnlijk niet kenden en riepen er voor het gemak een vrouwelijke douanier bij die de vrouwen allerlei vragen stelde in het engels. Eerst vroeg ze vooral waarom ze geen paspoorten bij zich hadden. Maar de vrouwelijke douanier was niet erg onder de indruk van het verhaal van Carla. Het kon niet dat ze zo het land binnen zouden gaan. Hierop vroeg ze Joyce wat dat apparaat in haar toilettas te betekenen had. Joyce kreeg een hoogrode kleur en vertelde de vrouw in gebrekkig engels dat ze dat gebruikte op momenten dat ze alleen was. Ook Carla vertelde dat aan de vrouw waarop deze de drie vrouwen verzocht om alledrie tegen een lange muur te gaan staan.

Uitkleden alledrie beval ze op norse toon. Ik wil weten of jullie dingen voor ons verbergen. De drie vrouwen weigerden dat in eerste instantie omdat de drie mannen er ook bij waren. De vrouwelijke douanier dreigde met hen onmiddellijk weer het land uit te sturen als ze niet luisterden. Onder protest kleden de drie vrouwen zich uit. In hun schamele lingerie stonden ze elkaar aan te staren maar de vrouwelijke douanier wilde dat alles uitging. De vrouwen hadden het niet meer en begonnen toen de laatste stukjes textiel uit te doen. Daar kregen de douaniers drie prachtig naakte vrouwen met mooie borsten en een keurig geschoren kut te zien. De vrouwelijke douanier liep op Joyce af en begon haar overal te betasten. Eerst werd haar mond geinspecteerd en vervolgens werd in haar borsten geknepen en gevoeld. Toen moest Joyce naar voren lopen en over een tafel heenbuigen waarop de vrouwelijke douanier met haar vingers eerst in Joyce kut begon te roeren en vervolgens in haar kontje 2 vingers stopte. Joyce gilde even van deze onverwachte inspectie maar dacht dat het nu wel afgelopen zou zijn. Maar de vrouwelijke douanier vroeg een van de mannen om het apparaat uit de toilettas aan te zetten en in Joyce kut te stoppen. Joyce schaamde zich dood ze had het niet meer. Ze voelde het apparaat in haar kut op de hoogste stand trillen terwijl iedereen naar haar stond te kijken. Na een paar minuten voelde Joyce dat het apparaat haar liet komen. Het geil stroomde uit haar kut en hijgend kwam ze klaar. Toen werd ook Carla over dezelfde tafel gelegd. Na een uitgebreide inspectie kreeg ook zij haar meegenomen apparaat in haar kut geduwd. Gek genoeg ging het apparaat er met gemak in want Carla had het tafereel met Joyce niet ongemoeid gelaten. Ze was gewoon geil geworden van het klaarkomen van Joyce en het duurde dan ook niet lang of ook Carla kwam kreunend en kermend klaar. Omdat de dildo nog steeds in Joyce kut zat en op volle toeren draaide kwam zij al weer voor een 2e keer klaar.

Karin die alles had moeten toezien werd ook na een grondige intieme inspectie gedwongen over de tafel te gaan liggen. De vrouwelijke douanier voelde aan haar kut dat deze ook goed vochtig was en stopte vervolgens meteen drie vingers in Karins kut en begon haar op een ongelooflijke ruwe manier te vingeren tot Karin kermend en kreunend klaar kwam. Ondertussen had Joyceal haar derde orgasme en Carla haar tweede orgasme te pakken.

Toen de vrouwelijke douanier haar vingers uit Karin’s kut terugtrok beval ze de drie vrouwen hun kleren weer aan te trekken. De drie vrouwen moesten vervolgens wachten op wat het besluit zou worden van het overleg met het hoofd van de douaniers. De koffers werden gesloten en ze kregen wat te drinken.

Na een uur wachten kwam er een douanier vergezeld van drie politiemannen de wachtkamer binnen. Hij vertelde dat de vrouwen voorlopig in de gevangenis zouden worden gezet wegens het niet hebben van paspoorten en het hebben van sexapparaten in hun koffers. De vrouwen protesteerden hevig en barsten in tranen uit. Maar niets hielp. Geboeid werden ze meegenomen door de drie politiemannen naar een gereedstaande bus. Na een half uur rijden kwamen ze in een gevangenis aan. Hier moesten ze alles afgeven. In een aparte ruimte moesten ze zich alledrie weer uitkleden en werden wederom grondig intiem geinspecteerd waarna ze te horen kregen dat de directeur van de gevangenis na overleg met de douane zou bepalen wat er verder met hen zou gaan gebeuren.

De drie vrouwen moesten toen naakt door een grote gevangenisgang lopen en werden door de aanwezige mannelijke gevangen uitgejoeld en kregen allerlei hitsige opmerkingen in het engels te horen. Aan het einde van de gang kwamen ze in een cel terecht. Hier moesten de vrouwen gaan staan en werden ze een voor een wijdbeens met banden om hun enkels aan de grond vastgemaakt en ook hun armen werden omhooggetrokken en aan riemen vastgemaakt. Zo stonden carla, Karin en Joyce wijdbeens vastgebonden aan de grond en met de armen zo ver mogelijk omhoog, waardoor hun borsten vooruit priemden. In gebrekkig engels vertelde de bewaker dat ze zo moesten blijven staan wachten totdat de directeur met zijn besluit zou komen.

Het leek wel uren te duren voor de directeur de cel binnenstapte. Karin die al bij binnenkomst in de gevangenis vreselijk had moeten plassen had haar urine niet meer op kunnen houden en had wijdbeens staan plassen en juist op het moment dat de directeur binnenkwam liet ook Carla die al een zwakke blaas had haar urinestraal de vrije loop. De directeur die de plassen onder beide dames zag werd furieus. Uit een hoek van de cel haalde hij een karwats en begon daarmee zowel Karin als Carla op hun blote billen te slaan tot deze roodgloeiend waren geworden en de dames het uitgilden van de pijn, die nog verergerd werd doordat hij hen ook nog een paar keer flink op hun naakte kutten sloeg.

Toen de directeur was uitgeraasd pakte hij zijn formulieren en las in het engels voor wat de uitslag van het overleg had opgeleverd. Hij vertelde dat van de drie weken dat ze hier normaal vakantie zouden vieren er 2 weken in dienst van de gevangenis zouden moeten doorbrengen. De laatste vakantieweek mochten ze onder electronisch toezicht op het strand doorbrengen en logeren in een luxe appartement. Het laatste weekend moesten ze weer in hun cel doorbrengen waarna ze naar het vliegveld zouden worden gebracht.

Hierna las de directeur hun voor wat hun programma zou worden voor de komende 2 weken.

Iedere dag zouden beginnen met:
• scheren hetgeen door een van de bewakers zou gebeuren;
• Vaginale en anale douches;
• Oprekoefeningen van vagina en anus;
• Uithoudingstests;
• Afwerkrondes van bewakers;
• Afwerkrondes van gevangenen;
• Reinigingsronde;
• ’s avonds op bed vastgebonden worden waarbij ze ’s nachts aan de sexmachine aangesloten zouden worden.

Carla, Karin en Joyce konden hun oren niet geloven en stamelden dat dat niet eerlijk was maar de directeur was onverbiddelijk. Voor hij vertrok liet hij zijn nagels nog even over de ruggen van de vrouwen trekken en kneep vervolgens achterlangs hard in de schaamlippen van de vrouwen waarna hij heel snel hun kittelaar streelde tot de vrouwen een voor een begonnen te kreunen en ongewild volledig tegen hun zin klaarkwamen waarbij het geil langs hun dijen liep. De directeur verzocht een van de aanwezige bewakers om de vrouwen los te maken. Toen dat was gebeurd moesten ze de man pijpen tot hij kermend en steunend zijn vette lading sperma over de drie vrouwen heen spoot, het was duidelijk dat hij lang niet klaar was gekomen. Omdat het inmiddels al laat in de avond was geworden werden de vrouwen naar hun nachtcel gebracht waar ze naakt op een groot bed moesten slapen maar wel met rust werden gelaten.

Om 9 uur werden de drie vrouwen gewekt door een harde doordringende bel. Gelijk werd de celdeur opengemaakt en kwamen er drie bewakers met dienbladen waarop het ontbijt voor de vrouwen stond. Gelukkig zag het er allemaal smakelijk uit en leek de dag rustig te beginnen na een nacht waarin ze alle drie een beetje tot rust waren gekomen.

Na een uur werden de drie vrouwen door dezelfde bewakers opgehaald die hen ook het eten hadden gebracht. Ze werden naakt naar een grote kamer gebracht waar drie onderzoekstafels stonden. Hierop moesten de vrouwen gaan liggen. In de kamer hingen grote spiegels zodat de vrouwen elkaar konden zien liggen en ook konden zien wat er met ieder van hen zou gebeuren. Toen ze eenmaal op de tafel lagen werden hun handen en voeten aan beugels vastgebonden met grote riemen. De drie bewakers kwamen ieder met een grote kom heet water en scheerzeep en begonnen de kutten van de vrouwen geheel in te zepen met scheerschuim waarbij ze ook de bilspleten niet vergaten. Met opzet smeerden ze veel scheerschuim over de kittelaars van de vrouwen en probeerden de vrouwen zo een beetje op te geilen. Toen begonnen ze minutieus het weinige schaamhaar dat de vrouwen hadden weg te scheren waarbij ook alle bil en konthaartjes niet werden vergeten. Met warm water werden de zeepresten verwijderd en werd er een speciale zalf op hun onderlijf gesmeerd. Tergend langzaam wreven de bewakers over de kutten van de drie vrouwen. Het was een zeer prikkelende creme die als hij werd ingewreven een tintelend gevoel gaf in de kittelaar. De vrouwen begonnen dan ook te kronkelen op de tafel terwijl de bewakers maar door bleven wrijven over de kutten van de vrouwen. Carla kon zich niet meer inhouden en kreunend en spuitend kwam ze klaar waarbij het geil over de kleren van de bewaker werd gespoten. Ook Karin kwam schokkend klaar en tenslotte kon ook Joyce zich niet meer inhouden en spoot daarbij een lading geil recht in het gezicht van de bewaker. De bewakers die door Carla en Joyce waren ondergespoten waren furieus want dat werd gezien als een schande. Karin die de zaak droog had gehouden werd daarom van de tafel gehaald. Zij kreeg van een van de bewakers een zweep en moest daarmee zowel Carla als Joyce op hun wijd openstaande kutten slaan. Maar Karin weigerde dat te doen waarop de bewaker die haar de zweep had gegeven haar aan haar haren trok en voorover op haar onderzoeksbank duwde en haar met de zweep heel hard op haar blote billen begon te slaan. Karin kermde het uit en nadat de bewaker haar zo’n dertig zweepslagen had toegediend op haar inmiddels rode billen gaf hij haar weer de zweep en geboot haar de kutten van haar vriendinnen te slaan met de zweep.

Met moeite kon karin nog blijven staan maar weer weigerde ze, waarop ze ruggelings weer op de onderzoeksbank werd vastgebonden in de beugels. De bewakers waren ziedend. Ze begonnen ieder de kutten van de vrouwen met de zweep te slaan tot deze rood werden en de vrouwen het uitkermden en huilden van de pijn.

Hierna werden zowel vagina als kontgaten uitgebreid gespoeld waarbij de vrouwen zich schaamden terwijl ze naar elkaar lagen te kijken terwijl ze hun behoeften deden.

Na deze actie werden er een paar kasten geopend en begonnen de bewakers bij de vrouwen een voor een dildo’s in hun vagina’s te stoppen. De vrouwen begrepen dat de oprekronde was begonnen, want de dildo’s werden steeds in en uit geschoven en telkensvervangen door een steeds dikkere dildo. Op het laatst hielden de vrouwen het niet meer. De dildo’s waren op het laatst bijna een handdik en trokken en schuurden over hun kittelaar. Het was dan ook niet verwonderlijk dat toen de laatste dildo werd vervangen door een dikke vibrator op de hoogste trilstand de vrouwen schreeuwend een orgasme bereikten. Maar dat was pas het begin want daarna werden ook hun kontgaatjes opgerekt met steeds dikkere dildo’s. Om alles te vergemakkelijken werden de kontgaatjes telkens bij een grotere dildo voorzien van een dikke lading glijmiddel.

Om hun uithoudingsvermogen te testen kregen de vrouwen een voor een de opdracht om zowel een vaginale dildo als anale dildo vast te houden terwijl ze door de bewakers op de hoogste trilstand werden gezet en de vrouwen ondertussen hard in hun tepels werden geknepen en met een kort zweepje stevige tikken kregen op hun kittelaars.

Het was Karin die het eerste de dildo’s uitperste gevolgd door Carla. De spanningen en de trillingen waren hun teveel geworden met gevolg dat ze heftig zwetend een orgasme bereikten.

Joyce had dus gewonnen hetgeen werd genoteerd door een van de bewakers op een schoolbord.

De bewakers die de behandelingen hadden gegeven waren inmiddels zo geil geworden dat ze hun kleren uitgooiden en een voor een de winnares Joyce begonnen te neuken. Met lange halen werd Joyce door de eerste bewaker in haar kut geneukt tot hij kermend zijn dikke spermalading in haar kut spoot. Hierna nam de volgende bewaker plaats tussen de benen van joyce maar hij drukte zijn keiharde lul tussen haar billen en begon als een gek in haar kont te raggen waarbij hij in no time zijn witte goud in haar darmen spoot. Juist op dat moment kreeg ook Joyce luid kermend haar orgasme. Toen liet de laatste bewaker zijn lul in haar mond verdwijnen en werd Joyce gedwongen de man volledig klaar te zuigen tot ook hij zijn grote hoeveelheid sperma in haar mond spoot en joyce gedwongen werd alles door te slikken.

Karin en Carla dachten er genadig van af te komen maar niets was minder waar. Omdat zij hadden verloren moesten ze de pikken van de bewakers schoonlikken. Hierna verdwenen de bewakers en lieten de beide vrouwen wijdbeens vastgebonden op de tafels liggen. Joyce werd echter meegenomen naar een ander vertrek naast de kamer waar Karin en Carla vastgebonden lagen. In deze kamer stond een stoel voorzien van een vibrator. Joyce moest met haar kut over de vibrator heenschuiven en werd gedwongen om door een raampje te zien wat er met haar vriendinnen zou gaan gebeuren.

Na een half uur wachten kwamen de bewakers terug met maar liefst 15 naakte gevangenen. De gevangenen waarvan sommigen al meer dan vijf jaar geen naakte vrouw meer hadden gezien kregen bij de aanblik van de wijdgespreide benen van Karin en Carla, waartussen nog de sporen te zien waren van de geile uitspattingen van de bewakers, allemaal spontaan een keiharde pik. Een van de gevangenen spoot bij het zien van de geile kale kutten spontaan een lading sperma op de grond. Terwijl de bewakers steeds een gevangene naar voren lieten stappen en vervolgens lieten plaats nemen tussen de benen van Karin of Carla, mocht de gevangene zijn staalharde pik ofwel in de kut of kont van een van de beide dames steken. Dat ging moeiteloos omdat de vrouwen goed opgerekt waren door de oprekoefeningen en de gladde creme die nog in hun kut en kont zat. De ene na de andere gevangene spoot in de kortst mogelijke tijd zijn vette geile lading in kut of kont. Sommigen spoten al op het moment dat ze net waren binnengedrongen. Het geil droop uit de kutten en konten van de beide vrouwen die na 15 beurten murf waren geneukt. Joyce die alles te zien kreeg en met handen en voeten aan de stoel was gebonden, terwijl de vibrator in haar kut tolde op de hoogste stand, bereikte orgasme na orgasme tot ze het uitgilde dat ze los gelaten wilde worden. Haar verzoek werd wonderwel gehonoreerd maar toen moest ze wel twee vepleegsters, die en oogje in het zeil moesten houden, klaarlikken en alle geil uit hun kutten opzuigen en zelfs hun urine opdrinken die ze tijdens hun orgasme spontaan lieten lopen. Daarna was ook Joyce uitgeput.

Afgemat door de behandelingen van die dag, de vele orgasmes die de vrouwen toch al dan niet gewild hadden gekregen, en de vele vernederingen werden ze alle drie losgemaakt nadat de gevangenen weer naar hun cel waren gebracht. Karin, Carla en Joyce kregen de gelegenheid om zich in het bijzijn van de bewakers te douchen en vervolgens een maaltijd te nuttigen.

Daarna moesten ze naakt naar een kamer waar ze alle drie op een bed werden vastgebonden. Dat hield in dat hun benen wijd aan bedspijlen werden vastgemaakt en hun polsen geboeid waren zodat ze geen kant uitkonden. Daarna werd er een electrisch computergestuurd apparaat voorzien van een dikke dildo bij ieder van de vrouwen aangesloten. De kutten van de vrouwen werden eerste voorzien van de creme waar ze eerder die dag ook al kennis mee hadden gemaakt en die als glijmiddel wel goed dienst deed maar hun kittelaars deden tintelen van genot.

Toen de dildo’s in de kutten van de drie vrouwen zaten werd hen te kennen gegeven dat deze elke uur gedurenden 10 minuten aangezet zou worden.

Ondanks de houding waarin de vrouwen waren vastgebonden vielen ze doodmoe in slaap. Echter na een uurtje geslapen te hebben begon de sexmachine op volle toeren te draaien en schrokken de vrouwen snel wakker en voelden de harde kunstlullen in hun kutten op en neer gaan. Steeds harder ging de machine met gevolg dat de vrouwen een orgasme niet meer konden tegenhouden en een voor een binnen 10 minuten spuitend klaarkwamen. Juist op dat moment stopte de sexmachine en vielen de vrouwen trillend en na hijgend weer in slaap. Maar na een uur begon de machine weer op volle toeren te draaien en voelden de vrouwen de harde kunstlul draaiend en stotend in hun kutten te keer gaan en ook nu weer kwamen ze tot een geilspuitend orgasme. Volledig uitgeput vielen ze daarop weer in slaap. Bij de derde keer dat ze van de machine wakker werden voelden ze alledrie dat de machine een dikke lading glijmiddel inhun kutten spoot. Maar nu ging de sexmachine een aantal versnellingen lager en dreef de kunstlullen tergend langzaam bij de vrouwen naar binnen en naar buiten. Hierdoor was het voor hen niet mogelijk om nog klaar te komen in 10 minuten. Zo werden de vrouwen nog 5 keer wakker gemaakt om elk uur de keiharde kunstlul te voelen die hen elk uur naar een daverend orgasme dreef dat door het korte tijdsbestek dat de machine liep maar niet wilde lukken.

Om 9.00 uur werden de vrouwen uit hun geile positie gehaald en nog uitgeput van de nachtelijke activitieiten van de sexmachine naar een eetzaal gebracht waar hen een uitgebreid ontbijt te wachten stond. Echter aan het eind van het ontbijt moesten Carla en Joyce de drie mannelijke bewakers die het ontbijt hadden opgediend bedanken door hen te pijpen en hun sperma in te slikken gevolgd door het opdrinken van hun urine die ze in hun mond geloosd kregen. Karin die dacht dat ze er genadig vanaf zou komen werd op een tafel gelegd en moest van de twee vrouwelijke bewakers de clitoris zuigen en vervolgens het geil dat uit hun kutten droop oplikken en daarna hun urine opdrinken.

Zo ging dag na dag hetzelfde ritueel. Na twee weken waren de vrouwen volledig afgemat en uitgeput. De directeur kwam zelf nog een kijkje nemen en liet in zijn bijzijn de drie vrouwen elkaars kut ten likken tot ze gierend klaarkwamen. Toen moesten de vrouwen hen uitkleden en zijn dikke vette pik afzuigen tot hij ook gierend klaarkwam en zijn vette geile spermalading over de drie vrouwen heen spoot. Hierop vertelde hij de vrouwen dat ze nu aan hun vakantie konden beginnen.

Bij de balie kregen ze hun kleren weer terug maar ook hun enkelbanden zodat ze op afstand gevolgd konden worden.