Advertenties / Onze sponsors Geen ads!


3 Wensen - 1

Dit is een verhaal uit de categorie Hetero.
Je heb soms van die momenten dat je denkt "als ik dat allemaal had geweten" en zo moment had ik nu ongeveer 3 maanden terug. Enkele weken daarvoor had ik Iris ontmoet in het plaatselijke cafe en daarna onverwacht een heeeel lekker weekend had. Een paar weken na dat weekend kwam ik weer in het cafe. Ik loop naar Demi, een collega van Iris en vraagt waar Iris is. Demi begint te huilen en geeft mij een envelop. Ik open verbaast de envelop en haal er een brief uit en begin te lezen. Tijdens het lezen voel ik de grond onder me wegzakken. Na het lezen had ik dus dat moment van “Shit… als ik dat had geweten.” In de brief stond namelijk het volgende.

“Lieve Mich,

Je hebt twee van mijn drie wensen laten uitkomen. De laatste wens en die weet jij, is een Harley Davidson bezitten. De eerste wens weet jij ook dat was zelf een Harley rijden. Na goed lezen van dit verhaal weet jij waarschijnlijk ook wat de derde wens was want ook deze heb jij laten uitkomen. En plaats dit verhaal vertaald op die site waarover je sprak.

3 Wensen

Ik heb zo’n heerlijk sex-weekend gehad met een andere man. Het begon een vrijdagavond als ik met Demi mijn collega wat ga drinken als afronding van de week. Buiten hoorde ik het bekende geluid van een Harley Davidson en even later stapte een jongeman binnen, donker haar, rond de 1,80m. Zijn helm legt hij neer op een kastje bij de kapstok en hangt zijn jack op. Als hij aan de bar gaat zitten kan ik het niet laten om hem nog eens rustig op te nemen. Buiten de 1,80m is hij ook nog eens stevig gespierd maar niet zo’n overdreven gorilla. Netjes en gemanierd eet en drinkt hij wat. Kortom voor mijn smaak voldoet hij meer dan genoeg en ik vraag de barkeeper om een drankje bij hem neer te zetten met de groetjes van mij.

Hij kijkt op als de barkeeper een vol glas neerzet en zegt iets tegen de barkeeper die in mij richting knikt en weer wat terug zegt. Daarna stapt hij op en komt in onze richting gelopen met zijn drankje.

"Goedenavond dames", begint hij het gesprek, ik ben Mich en wie is Iris om te danken voor deze?" en hij heft zijn glas omhoog. "Dat ben ik, zeg ik en steekt mijn hand uit, aangenaam kennis te maken met jou Mich." "mag ik jullie dan ook wat aanbieden want ik zie dat jullie glazen leeg zijn, antwoordt hij" "Wij waren van plan op te stappen, komt Demi tussen ons in." Ik vertel Demi dat ik nog even blijf drinken al kijkend naar Mich. En als Demi is vertrokken gaan we aan een tafeltje zitten.

Na een uurtje weet ik dat hij veel werkt en op de vrijdag als hij vrij is, een dagje gaat rijden op zijn Harley. Dat was dus de reden dat ik hem nog niet eerder had gezien. Na een poosje vertel hem dat ik eigenlijk ook een Harley wil maar dat dit nog een wens is. "Heb je weleens op een Harley gereden, vraagt hij en staat op, kom gaan we eens bij de mijne kijken." Samen lopen we al pratend en drinkend naar buiten. "Wow!! is het eerste wat ik kan zeggen, dat is een oudje maar wel een mooie!" "Dank je! ga er maar op zitten, antwoordt hij. Het is jammer dat het donker begint te worden anders had je even mee achterop gekund." "Kunnen we misschien iets afspreken over dit aanbod, vraag ik verschrikt van mijn eigen woorden. Het is maf en stom, zeg ik gelijk erachteraan, maar ik zou zo graag een Harley willen maar bepaalde dingen houden mij tegen daarom die nog stommere vraag.” “Mijn man wil niet motorrijden met mij en achterop al helemaal niet…..” Hij legt zijn wijsvinger op mijn mond en ik besef ineens dat ik aan het ratelen ben. "Kom, we gaan naar binnen en spreken wat af voor morgen als je dat wil en als je kan, zegt hij toch wel verrassend?!” Jack mijn echtgenoot is al een paar dagen weg met zijn motorclub naar Daytona voor de jaarlijkse motordagen. Dus aan ons tafeltje gekomen spreken inderdaad af voor morgenochtend als het droog blijft. Na nog een glaasje vertrek ik naar huis en geef hem mijn adres en telefoonnummer.

De volgende ochtend ga ik nog snel douchen want Mich kan ieder moment komen. Snel even alles kaal en glad scheren. Het is mooi weer dus ik trek een kort leer jasje met een wit shirt, korte spijkerrok met daaronder voor het zicht een fishnet panty met daaronder voor de frisse wind een dunne huidkleurige panty, mijn half hoge laarsjes aan en klaar ben ik. Weer hoor ik de bekende zware hartslag waarover altijd wordt gepraat door de motorfanaten en het stopt voor mijn deur. Mich stapt af en ik loop naar buiten met mijn helm die ik nog had liggen van de lessen. "Iris, zo kan je toch niet achter op een motor stappen dat's veel te fris, zegt Mich lachend.” "ach!! antwoordt ik, ik kan een hoop hebben en jij zit voorop om mij warm te houden." Hij geeft me een zoen op de wang en we zetten onze helmen op terwijl ik achterop spring.

Na een lekker stukje gereden te hebben komen we op een mooi stil plekje aan waar bijna geen mens komt weet Mich te vertellen. Dit plekje had hij een keer per toeval ontdekt en als hij rust nodig heeft rijdt hij hierheen. Vanaf dit punt kijk je uit over een groot dal met een beekje in de verte wat bomen en links daarvan een aantal rotsen. Hij haalt wat spullen uit de tassen en leg uit waar ik op moet letten zodat ik rustig het weggetje op en neer kan rijden. Terwijl ik met de motor heen en weer rij zie ik dat hij een kleed neerlegt met eten erop. Na een paar keer op en neer gereden te hebben stop ik de motor om daarna met een plof naast hem te gaan liggen. "leuk en origineel idee van je Mich, wat voor lekkers heb je allemaal bij je, merk ik op?!” "Wat broodjes, koffie en thee," antwoordt hij. "Het ging goed he?! vraagt hij erachteraan." “Ja, dat is dan al een wens minder" antwoordt ik weer terug. "Zeg eens Iris hoeveel en wat voor wensen heb je nog meer, vraagt hij en geeft me een broodje aan.” "een wens is uitgekomen, ik heb op een Harley gereden. De tweede wens is een Harley bezitten en derde wil ik niet over praten, antwoord ik misschien een beetje te fel.” Stil van mijn antwoordt denk ik en de manier waarop ik het zei eten we stilletjes verder.

Na een tijdje sta ik op en ga bovenop hem zitten en laat me voorover vallen. Ik druk mijn lippen op die van hem, langzaam druk ik mijn tong bij hem naar binnen. Hij duwt me weer achterover zodat ik weer zit. "Iris zegt hij, wil je dit echt?! Ja!! Antwoord ik en wiebel over zijn kruis. Ik voel dat er iets in zijn broek gaat groeien. "Laten we naar mijn huis gaan, vraagt hij?” "Ja, maar eerst hier, antwoordt ik en voel hoe mijn doosje vochtig wordt” Overmant door mijn geil gevoel begin ik weer over zijn nu harde bobbel te wiebelen. Hij pakt mijn handen en legt ze op mijn redelijk grote tieten en knijpt in mijn handen waardoor ik weer in mijn eigen tieten knijp. Zijn handen glijden naar mijn heupen en trek mijn rokje nog iets hoger dan het al zat. Hierdoor ziet hij dat er onder de fishnet-kousen nog een panty zit. Hij draait me om op mijn rug en plaats zijn handen in mijn kruis en trekt de panty kapot. Daarna duwt hij zachtjes een vinger langs mijn slipje bij me naar binnen wat geen moeite kost gezien ik inmiddels al behoorlijk nat was geworden.. Ondertussen heb ik zijn pik ook al bevrijd om er zachtjes mee te gaan spelen. Hij trek me weer op zich en ik laat me over zijn heerlijk harde pik heen zakken. Ik moet zacht kreunen van die heerlijk staaf in me. Hij begint ook zwaarder adem te halen en langzaam ga ik over op een hoger tempo. Ik kan mijn gekreun niet meer onderdrukken en laat me gaan wat hem blijkbaar weer aanspoort om nog dieper in mijn kutje te stoten. Dan plots met een gil en geen controle over mijn lijf kom ik klaar en laat me voorover vallen op zijn borst. Hij draait me weer op mijn rug en gaat langzaam verder waarmee ik gestopt was. Langzaam stoot hij weer in naar binnen om steeds een beetje dieper te komen. Hij pakt mijn benen en leg ze over zijn schouder en nu stoot hij nog dieper in me. Na een paar keer komt hij plots met een zware bijna dierlijke grom diep in me klaar. Met een heerlijke explosie komt zijn sperma in mij zeiknatte kutje vrij. Dit geeft me een gevoel wat ik in tijden niet meer heb gevoeld. De heerlijke dromerige genoegdoening van een lekker beurt.

Na enkele minuten gelegen te hebben en wat geknuffel pakken we onze spullen en rijden we richting zijn huis. Tijdens de rit voel ik geregeld even aan zijn kruis om van tijd tot tijd even erin te knijpen. Thuis aangekomen vraagt ik of ik me even mag opfrissen en daarbij gebruik mag maken van zijn badkamer. Het is een leuk en gezellig huisje, opgeruimd en netjes maar aan bepaalde dingen zie je toch dat er geen vrouw bij in woont. De trap op en dan naar rechts is de badkamer had hij gezegd en dan links in die kast vindt je handdoeken en dergelijk.