Advertenties / Onze sponsors Geen ads!


3 Wensen - Slot

Dit is een verhaal uit de categorie Hetero.
Allebei luisteren we naar het geluid waar ik wakker van schrok. "AAAHHH, Oh, AAHHH, OH, oh, ohhh...!!" horen we vanachter het heuveltje. We schieten in de lach en allebei gaan we op onze knieën zitten om over het randje van de heuvel te kijken. Daar zien we de jongen op zijn rug liggen en het meisje berijdt hem als een bezetene. Dan draaien ze zich om in de missionarishouding en begint de jongen op het meisje in te stoten. Hij trekt haar voeten zover omhoog naar het meisje d'r hoofd dat zij bijna helemaal rond gebogen ligt.

Ik kijk opzij naar Mich en door zijn stijve verraadt hij zich dat hij geniet van het lekkere spel. Hij draait zich om en vraagt mij in dezelfde houding plaats nemen als het meisje. Ik ga gelijk op mijn rug liggen en vouw me dubbel door mijn eigen enkels te pakken en mijn benen wijd te buigen. Mijn rok valt omlaag onder mijn rug en ik weet dat hij tussen de witte jarretelgordeltje en de kantenrand van mijn spierwitte kousen, alweer een glinstering moet zien van mijn natte kutje. Hij neemt plaats duwt zijn harde naar voren maar niet mijn kutje in. Hij laat zijn pik heen en weer glijden tussen mijn lipjes en daarbij steeds met mijn eikel tegen mijn klitje tikkend. Schijnbaar ben ik een kreuner en bewijs dit dan ook gelijk. Zo ervaring als dit weekend heb ik nog nooit gehad. Eigenlijk te snel brengt hij mij naar het hoogtepunt en stopt weer. Die kerel kan vrouwen echt gek krijgen met zijn neukstaaf, althans mij wel. Ik laat mijn enkels los en pak met wijsvinger en duim mijn tepels beet. Mijn benen spartelen nu in de lucht en Mich legt ze op zijn schouders terwijl hij mij omhoog werk zodat ik op zijn pik kan gaan zitten. Ik stop even en duw Mich achterover. Hij snapt wat ik wil en laat zich verder achterover zakken tot hij op zijn rug ligt. Ik ga op zijn buik zitten en plaats mijn voeten naast mijn hoofd. Langzaam schuif ik naar achteren tot ik zijn pik tegen mijn billen voel. Achter mijn rug pak ik zijn pik en zet deze tegen mijn kontgaatje. Langzaam voel ik hoe de druk wordt opbouwt tegen mijn kringspier om vervolgens zijn eikel in mijn gaatje te laten verdwijnen. Eenmaal op de diepte die ik wil ga ik hem berijden terwijl ik met mijn linkerhand mijn tepels en tieten verwen, doe ik dit ook met de andere hand bij haar klitje en kutje. Hij kijkt over zijn borstkast tussen mijn nog in het wit gestoken benen tegen mijn kutje en wil mij helpen wat ik afwijs. Stil geniet hij van hoe ik met zichzelf speel terwijl ik ons langzaam naar een hoogtepunt rijdt. Mijn handen glijden als die van een onzichtbare minnaar over mijn tieten en tepels naar mijn kutje langs de binnenzijde van de dijen en weer terug. Nog steeds gaat zijn lul op en neer in mijn kontgaatje en ook hij begint nu kleine kreuntjes te geven. “Ah, ah, ah” komt er vanachter het heuveltje vandaan wat opgaat in ons gekreun en gehijg. "Oh, OH, Oh, hijgt Mich nu ook." Het lijkt alsof we antwoorden geven aan elkaar in een ouwe verloren taal. Ineens kom ik luid gillend klaar en probeer door te gaan zodat ook mich in dit standje klaar kan komen. Het lukt me niet door de stuiptrekken van het klaarkomen. We draaien om en hij neemt me van achteren weer in mijn kontje. Na een paar stoten komt hij nu ook klaar. Het jonge stel is zo te merken ook klaar want achter de heuvel is het ineens ook erg stil.

Tegen de avond pakken we onze spullen en vertrekken weer richting huis nadat we het stelletje nog hebben begroet.

Thuis aangekomen gaan we eerst even douche waarna hij eten laat komen. De bel gaat en ik doe open in een blouse van Mich. Onder de blouse heb ik een zwarte hipster aan met een jarretel en dunne zwarte kousen. Aan mijn voeten hoge hakken met een enkelbandje. Ik had nog steeds niets schoons om aan te trekken. Dus Mich stelde voor om ook dit weer van Annet te lenen met het idee om weer eens met Annet te gaan shoppen. De bezorger weet niet waar hij moet kijken en volgens mij zien we allebei een verdikking in zijn broek komen.

We gaan aan de tafel zitten eten en ik vraag hoe het nu met Annet zit. Mich legt uit hoe ze elkaar weer zijn tegen gekomen en hoe ze elkaar nu geregeld zien of wat afspreken. Na het eten onder een kopje koffie drinkend zie ik dat hij mij zit op te nemen. Hij vraagt plots wat mijn geheim is en ik schrik hiervan. En vertel hem dat er niets is en dat hij moet ophouden hierover. Op een gegeven moment vraagt hij mij om een standje 69 en gaat onderuit op de bank liggen. Ik kijk hem aan, doe mijn slipje naar beneden en ga bovenop hem liggen. Gelijk begin ik met zijn zak en lul te spelen. Terwijl ik bezig ben laat ik mijn natte kutlipjes over zijn mond schuiven en soms mijn neus aan te tikken. Ik voel hoe zijn handen mij strelen en zachtjes knijpend langs mijn benen omlaag naar mijn enkels gaan waar hij het enkelbandje van mijn hakjes aftast. Met twee vingers maakt hij beide schoenen los en onder mijn voet doorglijdend verwijderd hij mijn hakjes om vervolgens weer strelend omhoog te gaan. Bij de kantenrand aangekomen gaat hij over naar mijn billen om daar met zijn duim zachtjes naar binnen te dringen. Na pijp, bef en vingerwerk komen we allebei heerlijk hard klaar.

Tegen elven brengt hij me thuis na nog lekker geknuffeld te hebben. Wetend dat dit nooit meer zal gebeuren, en Mich dat was mijn geheim, spraken we af om met mooi weer in het café te wachten in de hoop op weer zo’n heerlijk weekend als wat ik toch nog heb mogen beleven.

Voor eeuwig XXX

Iris