Advertenties / Onze sponsors Geen ads!


3dagen werchter

Dit is een verhaal uit de categorie Groepsex.
Het was weer eens zover, werchter was weer daar. het bevriend koppel lesley en dennis en tina en bjorn hadden besloten er dit jaar samen naartoe te gaan. de tenten werden opgezet; vlakbij elkaar uiteraard; de frigoboxen met drank gevuld en ze waren klaar om er eens 3 dagen goed tegenaan te gaan. de eerste dag werd enorm fijn. met een groot deken waren ze naar de weide getrokken en genoten ze van de muziek terwijl lesley en tina schaars gekleed ook nog een mooi bruin kleurtje opdeden. dennis en bjorn hielden zich terwijl bezig met wat rondkijken naar ander schaarsgeklede exemplaartjes en konden het ook niet helpen zo nu en dan een blik te werpen op elkanders vrouwtje. wat zagen ze er goed uit. ze lagen daar met een kort rokje waar je, als je goed keek, net een stringetje onder zag piepen; en een topje waar je hun tepeltjes enigszins door zag priemen als er wat wind was.
ze wisten van elkaar dat ze wel wat geilden op elkaars vriendin, ookal werd daar nooit over gesproken, en er werd dan ook geen probleem gemaakt over het kijken.
de meisjes zelf vonden het ook wel knus bij elkaar. ze waren dicht tegen elkaar aan gaan liggen, lesley haar hoofd op tina haar buik, vlakbij haar borsten. tina had onbewust haar arm over haar geslagen en haar hand lag mooi over een borst van lesley. de mannen wisten niet waar ze het hadden.
zo ging de dag verder en verder, er werd muziek beluisterd, gedronken, gelachen, gekeken,...
wanneer de laatste groep die ze wilden zien geweest was, gingen ze naar hun tentjes. ze maakten een vuurtje en gingen errond zitten, maakten wat klaar om te eten en de drank vloeide nog rijkelijker dan tervoren.
je begon aan de meisje te zien dat ze toch enigszins tipsy raakten, en ook dennis en bjorn begonnen genoeg op te hebben. ze werden losser en losser, net zoals de kleren van tina en lesley.
de mannen hadden hen uitgedaagd om onderling uit te maken wie de sterkste was van hun twee. tina en lesley begonnen al speels te vechten en deden alsmaar pogingen de ander onder te houden; dit had tot gevolg dat de kore topjes al gauw half naar boven schoven zodat er wel wat borst te voorschijn kwam en de rokjes zaten ook lekker hoog zodat je goed kon zien wie welke string aanhad. de mannen keken met pretoogjes toe. ze kregen al een halve stijve van die twee daar zo te zien rollebollen.
tina was erin geslaagd bovenop lesley te zitten en hield haar vriendin met beide handen op haar armen tegen de grond gedrukt. ze zat gebogen over haar heen en terwijl ze even zo bleven zitten om op adem te komen zag ze dat lesley stijve tepels had. eigenlijk had ze best wel zin haar te kussen.. wat zag ze er lekker uit zo, haar haar een beetje in de war, maar dat gaf haar net een leuker effect, een topje dat echt wel niet meer op de juiste plek zat, en ze zat net bovenop haar poesje.. blijkbaar hadden de jongens gezien dat ze zo naar lesley aan het kijken was want plots zei dennis: 'als bjorn er geen bezwaar bij heeft, en lesley ook niet natuurlijk, mag je haar gerust kussen van mij hoor..'
bjorn knikte ijverig van neen, absoluut geen bezwaar, en lesley keek tina strak aan met verlangende oogjes. tina bukte zich verder door en gaf lesley voorzichtig een kus op haar mond.. die gevolgd werd door nog eentje, en nog eentje... lesley stak voorzichtig haar tong in tina's mond en al gauw lagen ze daar heerlijk te kussen. tina's handen begonnen over lesley's lichaam te gaan. ze streelde haar mooie gezichtje en ging verder door naar onder. deed haar topje, voor zover het nog niet helemaal naar boven was, volledig naar boven en streelde haar stijve, stevige borsten. ze voelde dat ook lesley's handen over haar lichaam begonnen te gaan. haar topje werd uitgetrokken en twee warme handen streelden haar hele bovenlijf.
dennis en bjorn hadden ondertussen hun broek al open en waren zich lustig aan het trekken bij het mooie tafereeltje. hier hadden ze beiden eigenlijk al zo lang op gewacht, maar niemand had het tot nu toe durven voorstellen. god wat hadden ze twee mooie vrouwen. ze moedigden lesley en tina aan om verder te gaan, zich niet in te houden, maar dat leken de twee meisjes zowieso ook niet van plan. hun handen waren steeds verder naar onder aan het gaan, voorzichtig elkaars lichaam ontdekkend. lesley fluisterde dat tina gerust haar string mocht uitdoen. ze hief haar bekken omhoog en tina deed haar string voorzichtig uit. ze zag een heerlijk kaal poesje en streelde er langzaam naartoe met haar vingers. lesley kreunde zachtjes van genot en verlangen. langzaam kwamen tina's vingers dichterbij lesley's kutje. ze voelde dat lesley enorm nat was. voorzichtig begon ze lesley's kutje te strelen. ze verwende haar klitje en kroop heel traag met haar vingers naar binnen. op het moment dat ze dat deed kreunde haar vriendinnetje zo hard dat ze dachten dat gans de camping zou komen kijken om te zien wat er aan de hand was. gelukkig gebeurde dat niet. ze vingerde lesley eerst heel traag, heel plagend. lesley drukte met haar hand de vingers van tina zo diep mogelijk in zich. ze smeekte, met veel gehijg en gekreun, om sneller te gaan, om haar niet zo te plagen, dat ze het niet kon houden.
langzaam maar zeker gingen haar vingers sneller en sneller op en neer. ze begon lesley erbij te beffen en proefde het zoute sap van haar poesje.
lesley zette zich recht. het was veel te lekker! als dit nog lang doorging kwam ze klaar voor ze zelfs maar iets bij tina had gedaan!
ze trok tina omhoog en begon haar te kussen terwijl ze met haar hand ook tina's string uitdeed.
de mannen wisten niet meer waar ze het hadden. hun twee mooie vrouwen zaten daar recht voor hen op hun knietjes te kussen en te vrijen. bijna op hetzelfde moment besloten ze van zich mee te moeien in de vrijpartij.
ze kropen naar tina en lesley toe en terwijl deze ijverig bezig waren met elkaar te vingeren en te kussen, gingen dennis en bjorn achter hun eigen vrouwtje zitten en begonnen deze hun tietjes te strelen en te knijpen, te kussen in de nek, over hun rugje,... hun t shirts en broeken waren allang uit en de meisjes voelden elk een stevige pik in hun rug priemen. het wond hen alleen nog maar meer op! terwijl ze daar achter hun meisje zaten hadden ze een prachtig zicht op het andere meisje. dennis kon zich niet langer houden en vroeg bjorn of hij het erg vond als hij aan tina's tieten zou zitten. deze had er niets op tegen en voorzichtig gingen dennis z'n handen over tina's borsten. haar ogen die ze gesloten had van genot gingen open wanneer ze voelde dat iemand anders haar aanraakte. ze zag dat het dennis handen waren.. vol verbasing keek ze hem met grote verlangende ogen aan. ze likte langs haar lippen en kreunde zachtjes terwijl ze haar blik hem niet losliet. wat verlangde ze al zolang naar hem! ze had er nooit iets van durven zeggen omdat ze dacht dat het slecht ging overkomen, maar hier had ze zo lang op gehoopt!!ze nam zijn hand vast en begeleidde hem over heel haar lichaam.samen met hem streelde ze zacht over haar tepels, haar buikje, haar dijen en haar poesje. dennis liet zijn hand gewillig meeleiden en wanneer ze hem op haar poesje legde moest hij echt zijn best doen niet direct klaar te komen. ze keek hem aan met een smekende en verlangende blik van 'vinger me'!! en dat liet hij zich geen twee keer zeggen. terwijl hij met de ene hand lesley bleef strelen, en terwijl hij haar kusjes in haar nek drukte, begon hij tina te vingeren. zijn vingers gleden vlotjes haar druipnatte kutje binnen en hij zag dat ze haar ogen sloot van genot.
bjorn liet de kans om aan lesley te zitten uiteraard ook niet liggen. zijn handen waren ook over haar lichaam gaan strelen en hij voelde haar mooie ronde volle borsten in zijn hand. ook lesley liet zich met plezier verwennen door de man waar ze stiekem ook al zolang naar verlangde!
stilletjes aan begonnen de meisjes elkaars lichaam te vergeten en zich te concentreren op de man tegenover hen. ze kropen van voor elkaar weg op hun knietjes naar hem toe. zo zat tina voor dennis, en lesley voor bjorn. tina begon dennis zacht te strelen en keek hem diep in de ogen. ze zag dat ze niet de enige was die zolang had zitten verlangen. heel intens begonnen ze elkaar te kussen en haar hand ging naar zijn stevige pik. ze begon hem lekker te trekken terwijl hij haar verder vingerde. ze ging op handen en voeten bij hem zitten en nam zijn pik in haar mond. wat proefde dit heerlijk!! terwijl ze vol overgave pijpte, de pik goed ver in haar mondje, streelde ze met haar vingers over zijn balletjes. ze hoorde hem kreunen, of was het het gekreun van bjorn en lesley?
net als dennis en tina lieten deze de kans niet liggen en hadden ze elkaar lustig zitten kussen. het gekreun op de achtergrond van dennis en tina wond hen alleen maar meer op en terwijl ze sluikse blikken wierpen op de twee, lieten ze zich volop gaan. dennis had tina voorzichtig tegen de grond gedrukt en was met z'n tong en tanden met haar klitje aan het spelen. hij befte haar tot ze net niet klaarkwam. ze kreunde het uit.
bjorn kon het niet meer langer aan en vroeg of hij haar mocht neuken. ze hijgde met zoveel verlangen ja dat hij niet aarzelde en zijn pik voorzichtig in haar stak. hij gleed erin als niet en langzaam begon hij haar te neuken. hij zag haar onder hem kronkelen van verlangen om heviger genomen te worden en hij dreef zijn ritme stilletjesaan op.
dennis had gezien dat bjorn blijkbaar geen probleem had bij neuken en fluisterde in tina's oor of hij haar ook mocht nemen. haar ogen begonnen te blinken en ze zette zich met haar kontje naar achter voor hem. hij nam haar lekker op z'n hondjes en hield haar heerlijke tieten vast terwijl hij diep in haar kwam. ze kreunde alsmaar dat ie sneller mocht en hij liet zich volledig gaan. de aanblik van zijn vriendin met bjorn wond hem op en had tina hem niet voorzichtig weggeduwd was hij vast en zeker gekomen in haar. ze duwde hem op zijn rug op de grond en kwam boven op hem zitten. ze begon hem te bereiden en sloot haar ogen. dit was zo'n heerlijke avond!! terwijl ze hem bereed, kreunde ze zacht zijn naam en ze fluisterde in zijn oor dat hij zo lekker was. dat ze al zo lang naar hem had zitten verlangen en dat haar droom vanavond uitkwam!
dennis hoorde bjorn op de achtergrond klaarkomen en hield zich ook niet langer meer in. hij kreunde en spoot en zag dat tina op net dezelfde moment ook klaar kwam.
ze kropen samen de tent in en na nog wat na te knuffelen vielen ze daar met hun gevierend in slaap; de meisjes in het midden, de jongens erlangs, dicht tegen elkaar..
het besloten nog 2 fijne dagen te worden daar..