Advertenties / Onze sponsors Geen ads!


40 verspilde jaren

Dit is een verhaal uit de categorie Homo.
Ik ben Rob en heb het grootste deel van mijn jeugd in tehuizen gezeten. Ongetwijfeld weet iedereen wat daar gebeurt. Dus al vrij vroeg speelde ik met andere jongens en zij met mij. In die tijd was ik op dat gebied nog volkomen onwetend, het was alleen lekker te worden afgetrokken door iemand anders en het zelf te doen bij anderen. In mijn laatste tehuis was ik op één na de jongste (13 jaar), er waren er een 25-tal tussen 13 en 21 jaar en ook daar had ik al vrij spoedig een aantal vaste ruk vrienden. Op een avond, vroeg één van de ouderen, Angelo, mij mee naar zijn kamer. Naakt gingen we op zijn bed liggen en hij vroeg me hem te pijpen, wat ik ook deed. Na een tijdje trok hij zijn lul uit mijn mond en draaide me om en kwam op mij liggen. Ik voelde zijn , in mijn ogen grote lul (een 18 cm) tegen mijn anus drukken. Ik was echter bang en hield het gesloten, ik wou hem niet in mij hebben.

Uiteindelijk stond hij op en rukte zichzelf af en spoot in de lavabo. Later huwde ik, kreeg kinderen en toch kreeg ik die beelden van die avond vaak voor mijn ogen en fantaseerde dan hoe het zou voelen. Ondertussen was ik via via wel meer op de hoogte hoe het in werkelijkheid moest. Verleden jaar, op mijn 50ste, mijn huwelijk stelde inmiddels niets meer voor en ik zou later dat jaar er ook een punt onder zetten, was ik contactadvertenties online aan 't bekijken en ik reageerde op één. We mailden een paar keer met elkaar, hij was een mid-veertiger en was ook gehuwd geweest. We maakten een afspraak op een zaterdagvoormiddag. Hij pikte me op met zijn wagen en eerlijk gezegd was hij niet echt mijn 'type', een hoofd kleiner dan ik en een redelijk buikje. Maar ja, ik wilde dat het nu eindelijk eens zou gebeuren. Na een drankje gingen we naar boven, trokken onze kleren uit en gingen op zijn waterbed liggen. Hij was de eerste man met wie ik weer in bed lag sinds bijna 40 jaar. Zijn lul was vrij klein, een 13 à 14 cm, maar ik nam hem snel in mijn mond en begon hem te zuigen en te likken.

Alhoewel hij in de voorafgaande mails altijd zei aan veilig vrijen te doen, trok hij mijn onderlijf in de hoogte, bevochtigde mijn holletje met zijn tong en dan perste hij zijn lul in mij. Alhoewel hij vrij klein was, deed het toch wat pijn in 't begin. Waarschijnlijk niet vochtig genoeg. Maar die pijn was snel vergeten en elke keer dat hij in mij stootte duwde ik mijn onderlijf naar hem toe. Oh ja, hij had geen condoom om en op dat ogenblik kon het me eigenlijk ook niets schelen. Hij vroeg of hij in mij mocht spuiten, wat een overbodige vraag was. Bij deze ene ervaring is het tot nu gebleven, ik ben er zelf nog niet uit wat ik echt wil, mannen of vrouwen.