Advertenties / Onze sponsors Geen ads!


60+

Dit is een verhaal uit de categorie Hardcore.
Het is inmiddels een jaar of 19 geleden. Ik was toen 16 jaar. Mijn oom en tante woonden redelijk afgelegen in een groot vrijstaand huis, alles was op de begane grond er was alleen een zolder. Ik kwam er regelmatig om snel even snel in hun zwembad te duiken, mijn oom had op zolder wat fitnessapparatuur staan, waar ik gebruik van mocht maken en ik had er een crossbrommertje staan waarmee ik de bossen ging scheuren. In de vakantie gingen mijn oom en tante voor een maand naar Amerika en ze vroegen mij om de tuin een beetje bij te houden, de post uit te halen en het zwembad schoon te houden. Natuurlijk kon ik ook gewoon gebruik maken van de fitnessapparatuur. Het was erg slecht weer en van zwemmen kwam niet veel. Wel ging ik dagelijks op zolder een uurtje fitnessen. Zo ook die dinsdag. Voor de deur stond een autootje, wat vreemd was want mijn oom en tante woonde tamelijk afgelegen. Ik ging naar binnen en zag Thea, een goede vriendin van mijn tante, staan in de kamer waar de zonnebank stond. Thea had alleen een behaatje en string aan. Ze schrok en trok snel de handdoek voor zich. Natuurlijk was ik ook beduusd en ging snel naar de zolder. Thea kwam al vrij snel achter me aan. Ze had zich inmiddels aangekleed. Ze zei dat ze geschrokken was, mij zo in een keer te zien staan, maar dat ze van mijn tante wist dat ik er regelmatig zou zijn. Zij was er ook regelmatig om van de zonnebank gebruik te maken. Ze vroeg of ik zin had in koffie en we gingen samen naar de keuken en dronken een bak koffie. Toen Thea naar huis was ging ik nog even naar zolder, maar van fitness kwam niet veel meer. Thea zat helemaal in mijn gedachte. Ze was een jaar of 25 ouder als ik, stevig figuur, kort geblondeerd haar. Jammer genoeg was ze niet opgemaakt omdat ze net onder de zonnebank uit kwam, maar ze had wel mooie lange vuurrood gelakte nagels en mooie gouden ringen om haar slanke vingers. De volgende dagen ging ik steeds op hetzelfde tijdstip naar mijn tantes huis en bleef er langer rondhangen dan noodzakelijk, maar helaas zag ik Thea niet meer.

Een paar dagen later voelde ik me een beetje loom, had geen zin om te fitnessen en besloot ook maar eens onder de zonnebank te gaan. Ik kleedde me uit en al vrij snel viel ik onder de warme lampen in slaap. Plotseling werd ik gewekt door een stem. "Zo ik zie dat de zonnebank in gebruik is vandaag!" Ik schrok me wezenloos en probeerde snel mijn pik te bedekken. "Voor mij hoef je je niet te schamen" zei Thea "Ik ga koffie maken zie je dadelijk wel" Wat een pijnlijke situatie, maar wat een heerlijke mooie vrouw in haar zwarte jurkje, hoge hakken, mooi opgemaakt nu nog. Ik kleedde me aan en liep naar de keuken. Thea schonk koffie in. We praatten wat over koetjes en kalfjes toen Thea plotseling zei dat ik een mooi lichaam had. Volgens mij begon ik te blozen, maar zei dat ik vond dat zij er ook erg mooi uitzag. "Je zult wel veel succes hebben bij de meisjes" zei Thea. "Mag niet klagen" antwoordde ik. "Heb je nu een vriendinnetje?" "Ja" antwoordde ik "eentje waar ik in de keuken van mijn tante koffie mee drink." Thea begon keihard te lachen en pakte mijn hand vast. "Ga jij maar naar de zolder ga ik onder de zonnebank" en ze stond op. Ik ging naar de zolder en begon met bankdrukken.

Ik was nog maar pas bezig toen Thea boven verscheen. Ze kwam naast me op de bank zitten, keek me recht in mijn ogen en zei; "zou je nog wel wat anders met me willen dan alleen koffiedrinken?" Zonder mijn antwoord af te wachten drukte ze haar mond op de mijne en ik voelde meteen haar tong op zoek gaan naar de mijne. Onze tongen krulden heerlijk langs elkaar en ik voelde hoe Thea de binnenkant van mijn benen streelde. Ik kneedde haar borsten door haar jurkje en ik voelde hoe zij mij in mijn kruis beetpakte. Geroutineerd haalde ze mijn pik uit mijn sportbroek en trok er voorzichtig aan, terwijl we elkaar heerlijk tongden. Nu boog ze voorover en nam mijn pik tussen haar lippen, wat een heerlijk gevoel. Ik leunde achterover en we vielen zo samen van het smalle bankje. We moesten allebei vreselijk lachen en Thea zei dat het tijd werd om een andere plek op te zoeken. We gingen naar beneden en belanden direct op bed. We kleedden elkaar nu snel uit. Ik begon thea overal te kussen. Haar oortjes haar nek zakte naar beneden en nam haar tepels en mijn mond, zakt nog verder naar beneden en kuste haar buik en zakte af naar haar benen. Kuste en likte de binnenkant van haar dijen, haar lies en kwam zo bij haar heerlijke kutje. Ik kuste en likte de lipjes en het clitje, stak soms mijn tong diep in haar. Thea drukte mijn hoofd stevig op haar kutje en duwde haar dijen tegen de zijkant van mijn hoofd. Ze kwam schokkend klaar. Wat een geil gevoel zo’n rijpe vrouw die klaarkomt op mijn tongetje. "Kom, ik wil je harde jonge lul in mij voelen" Heerlijk als ze zo tegen mij praatte. Ik ging op haar liggen, Thea pakte mijn pik en leidde hem naar binnen. Wat een goddelijk gevoel. Langzaam gleed ik in en uit haar. "Harder, neuk me harder met je stijve jongenspik" Ik stootte nu harder in haar en kon me niet meer bedwingen en kwam ook klaar.

Ik ging nu naast Thea liggen. Thea pakte haar sigaretten en we rookten samen een sigaret. Ik keek hoe ze met haar lange vuurrood gelakte nagels mijn pik en ballen streelde. Ze zei "Heerlijk schat, denk je dat je dadelijk nog een keer kunt, want ik wil meer van je lekkere harde jongenspik genieten" Deze woorden misten hun uitwerking niet en mijn pik werd alweer stijf. Thea glimlachte en kuste me terwijl ze mijn pik langzaam weer volledig stijf maakte. Plotseling kwam ze omhoog en ging op me zitten, ze leidde mijn stijve pik bij haar naar binnen en begon me zalig te berijden. Heerlijk kon ik zo met haar grote borsten spelen. Ze draaide zich nu om en liet mijn pik weer naar binnen glijden. Nu had ik een super uitzicht op haar heerlijke kont. Ik voelde hoe Thea afwisselend haar clitje en mijn ballen masseerde. Ze keek geil om en likte een vinger heerlijk nat. Wat een geil gezicht. Thea schoof nu van me af en kwam met haar kontje naar achteren. Ze nam mijn pik in haar mond en ik begon haar heerlijke kutje te likken. Ik voelde hoe Thea ook mijn ballen en mijn kontgaatje likte en ik besloot dit ook bij haar te doen. Thea pijpte me nu heerlijk diep en plotseling voelde ik hoe ze een vinger in mijn kontje stak. Dit had ik nog nooit meegemaakt maar het voelde super. Ook ik maakte mijn vinger nat en stak hem in de reet van Thea. Het duurde niet lang of Thea stopte met mij te pijpen en kwam even later voor de tweede keer op mijn mond klaar. Haar sappen stroomde heerlijk mijn mondje in. Ze ging nu op haar knieën tussen mijn benen zitten en begon mij opnieuw te pijpen. Hierbij stak zij steeds een vinger in mijn kontje. Het duurde niet lang of ik kwam dan ook heerlijk voor de tweede keer klaar, nu in haar mond. Thea kwam snel over me heen en gaf me meteen een geile tongzoen.

We hebben nog een sigaretje gerookt en we zijn daarna beiden naar huis gegaan, maar deze vakantie ben ik Thea nog vaker tegengekomen bij mijn oom en tante en ook daarna hebben wij samen nog spannende dingen meegemaakt.