Advertenties / Onze sponsors Geen ads!


65-plus = Méér

Dit is een verhaal uit de categorie Hetero.
Ik wil de lezer over mijn erotische belevenissen met een oudere dame vertellen. Ik noem Coby een dame, niet omdat zij zichzelf zo zou kenschetsen, maar om aan te geven hoezeer ik dankbaar terugkijk op de intimiteit, die ik in haar bed genoot.

Veel te vaak wordt een seksueel actieve vrouw op gevorderde leeftijd in erotische nep-advertenties beschreven in respectloze termen. Termen, die - zo zal elke lezer beamen - onmogelijk van toepassing kunnen zijn op een oudere dame binnen de eigen familie.
Natuurlijk is iedereen iemands familie. Dus zijn zulke advertorials - met een responsmogelijkheid tegen betaling - 100% nep, en staan ver weg van de werkelijke seksuele belevingswereld van een bejaarde dame, zoals mijn Coby mij leerde. Met haar senioriteit - zij was 34 toen mijn bed nog een wieg was - verbeterde zij mij groothartig, daar waar ik - bij gebrek aan ervaring - onzeker was goed te doen en minzaam te denken.

Nu u - waarde lezer - ervan doordrongen bent, dat de media u op het verkeerde been zetten, laat mij mijn ware ervaring doen spreken door u mijn verhaal te vertellen:

Ik reageerde als 36-jarige verstokte vrijgezel op een keurige advertentie van een 70-jarige Zaanse, en dit vormde de aanzet tot bijna 150 onovertrefbare geile hoogtepunten over een periode van 3 jaar, waaraan ik de rest van mijn leven met een glimlach zal terugdenken.

De advertentie was niet meer dan een zoekertje van slechts 2 regels op een datingsite, uiteraard zonder foto. Ik las: 'Aardige en lieve ongebonden vrouw van 69 zoekt kennismaking met liefst jongere ongebonden man tussen 30 en 40 jaar voor regelmatige vriendschap'.

Ik besloot te reageren, en schatte de kans van slagen minimaal. Toch ontving ik weldra
als reactie een kort bericht. Hierin stelde de vrouw zich voor als Coby, en verontschuldigde zich. Griep had haar belet ommegaand te reageren. Hetzelfde virus had bij vrienden en familie tot 3 weken genomen om van verlost te raken. Daarom schreef ik haar terug vooral zichzelf in acht te nemen, en eerst goed uit te zieken, vooraleer zij zich buiten zou gaan begeven. Nee, ik repte met geen woord over de bedoeling haar liever vandaag dan morgen te ontmoeten, noch vroeg ik haar om haar intenties.

Hierop ontving ik een reply met een vast telefoonnummer. Nu zal ik mij niet edeler voordoen, dan ik ben. Ik las deze mail tegen 12 uur ‘s nachts, en raakte zo opgewonden bij het idee haar misschien te ontmoeten, dat ik haar dorp in het telefoonboek opzocht. Ik liet alle 1.500 namen onder mijn wijsvinger passeren, maar vond géén match. Ik wist zelf op dat moment niet, wat ik van mijn gedraging moest denken. Ik hoop dat de lezer mij deze twijfelachtige nieuwsgierigheid vergeeft, ook omdat ik geen corresponderende naam en adres vond.

Met het gevoel waarschijnlijk toch met bedrog te maken te hebben, draaide ik enkele dagen later haar telefoonnummer. Ik hoorde een vriendelijke vrouwenstem de telefoon opnemen. Ik refereerde in enkele woorden naar de advertentie, en vernam een blije reactie na een kort moment van stilte.
Het stelde mij gerust, dat ik kennelijk niet alleen onwennig was met de situatie, en vroeg haar simpelweg of het inmiddels weer beter ging. Hierop volgde een kort gesprek. Dit besloot zij kordaat met het voorstel haar thuis te ontmoeten. Ik vroeg haar òf ze mij niet liever op neutraal terrein voor het eerst zou willen zien. Zij gaf de voorkeur aan thuis.Wij prikten de eerstvolgende zondag om 11.00 uur. Zij vertelde mij toen haar adres.

Op die bewuste eerste zondag fietste ik naar het dorp, en bevond mij om 10.55 uur bij haar huis. Om vooraf zo mogelijk goed gespot te worden, ketende ik mijn fiets aan de lantarenpaal voor het huis, en belde klokslag 11.00 uur aan. De lezer moet weten, dat ik liefst voorzichtig ben, en het idee misschien wel 2 minuten in het blikveld van haar buren voor een dichte voordeur te staan, mij de kriebels bezorgd had. Lichtelijk nerveus wachtte ik na het gerinkel van de bel. Of zij mij bij mijn fiets gezien heeft, weet ik niet. Weldra opende echter een slanke bejaarde dame - die ik inderdaad schatte rond de 70 te zijn - de voordeur.

Zij zag er netjes verzorgd uit. Voordat zij mij de drempel over vroeg, zag ik dat zij mij kortstondig van top-tot-teen bekeek. Eenmaal binnen geleidde zij mij haar huiskamer in, en vroeg mij te gaan zitten op een stoer massief eiken zitbank. Op de TV en video-recorder na was haast niets recent gekocht. Dit nam niet weg dat het er netjes, schoon en gezellig was. Ik besloot brutaal te zijn: Ik gaf haar voorzichtig een vluchtige kus vol op haar lippen. Ik merkte, dat zij dáár niet mee zat. ‘Dit gaat goed', dacht ik, ook omdat ik happy was met de eerste aanblik van haar persoon. Zij was duidelijk een kwieke bejaarde. Ze was slank, eenvoudig gekleed, en droeg geen cosmetica.
Zijzelf ging in een fauteuil zitten, en wees mij naar de bank. Ik ging zitten. Hierop realiseerde ik mij ineens, dat ik in het licht van het venster zat. Dit keek uit op de stoep, waar mijn fiets stond. Gek hoor, dat ik - uit zenuwachtigheid - nog enkele malen naar buiten keek, alsof mijn fiets dreigde gejat te worden.

Coby merkte dat ik me nog wat ongemakkelijk voelde. Zij was de rust zelve, en inspecteerde mij nogmaals vanaf mijn schoenen tot aan mijn kruin. Kennelijk bevestigde dit haar eerdere tevredenheid. Zij bood mij koffie aan. Daarop volgde een kort gesprek van algemene aard, dat zij op zeker moment onderbrak, nadat wij onze koffie opgedronken hadden.
In dit gesprek memoreerde zij aan een jongere ex-minnaar, waarmee duidelijk liefde in het spel was geweest. Ik wees daarop op een fotolijst, waarin een jongeman van circa 25 in de camera lachte. Zij vertelde mij, dat dit haar in 1989 omgekomen zoon Ben was. Enerzijds schrok ik om zo plotseling midden in andermans leven te staan, en tegelijk stelde dit mij - merkwaardig genoeg - gerust.
Ik haalde - achterdochtig als ik was - opgelucht adem. Ik was duidelijk niet in één-of-ander pervers spel van twee echtelieden terecht gekomen, maar zag een alleenstaande vrouw op leeftijd voor mij, wiens leven een serieus verdriet kende. Maar ook een vrouw, die het leven weer opgepakt had, en van plezier maken hield. 'Deze vrouw is levenswijs', zei ik in mijzelf. Dat vond ik niet alleen tof, maar ook super-sexy.

Nog enigszins in die gedachte verzonken, nam zij een initiatief. Zij pakte mijn hand en leidde mij de trap op, waarin een stoellift was geïnstalleerd. Bij de aanblik ervan fronste ik even de wenkbrauwen. Ik dacht: ‘Zou niet elk normaal denkend mens het hoofd schudden in afkeuring, denkende aan hetgeen ik met haar van plan was?'.
Gelukkig vertelde ze mij, dat de lift - nu ze hersteld van een blessure was - overbodig was geworden. Eenmaal boven, begon zij mij uit het niets hartstochtelijk te tongzoenen. Het was mij inmiddels duidelijk dat haar bedoeling niets te raden over liet. Hierop begonnen wij elkaar uit te kleden, en ik kan niet genoeg benadrukken, dat een totaal naakte 70 jarige vrouw dus heel erg mooi kan zijn. En opwindend, want zij sprak de lichaamstaal van een hunkerende vrouw. Zo duidelijk, dat ik mijn lid weldra voelde opzwellen.
Toen ik haar BH loshaakte, verschenen haar ietwat hangende borsten - cup B of C - en de mooiste bleke tepelkransen, die ik ooit zag. Haar lichaam was ronduit fraai, en haar heerlijk gevulde bilpartij was om in te bijten. Wanneer - zoals het spreekwoord ons leert - schoonheid schuilt in het oog van de aanschouwer, dan was niemand méér dan deze aanschouwer in stilte verrukt. Perplex was ik de kunst van het praten haast verloren. Zij was echter geenszins sprakeloos. Hierover wil ik dit zeggen: Ik kan mij niet voorstellen, dat zij in haar jonge jaren een man in zulke kordate bewoordingen zou hebben kunnen aanspreken.

Zo liet zij zich volledig naakt door mij gewillig betasten. Weldra proefde ik aan haar tepels, en kuste haar onderbuik. Even knielde ik om haar lichtroze spleetje iets open te vouwen. Dit natte streepje verschool zich tussen blond schaamhaar. Ik gaf een beleefde kus op haar vrouwelijkheid, en stond toen weer op. Ondertussen ontkleedde zij mij geheel, op mijn boxershort na. Zij wierp plots een kussentje vóór mijn voeten, waarvan het nut mij weldra duidelijk zou worden. Ik wilde knielen, maar daar was ze het kennelijk niet mee eens. Zij wilde eerst geven en pas dan zelf ontvangen. Zij knielde om haar knieën zacht op het kussen af te steunen, en begon verwachtingsvol en héél langzaam mijn onderbroek omlaag te trekken. Zonder haast zag zij steeds meer van mijn donkerblonde schaamhaar, totdat ze verlekkerd mijn totale lid in beeld had. Ik had mij een week niet meer had afgetrokken, en in mij sluimerde een opwinding, die zich strak aftekende. Ik had mijn Durex meegenomen, maar zij gebaarde mij terecht deze nog even opzij te leggen. Daarop zei ze: "Wat een schitterend ding heb jij". Ik begreep dit als goed nieuws, waarop zij mijn lid verder zag opzwellen. Ik kwam nu voorbij het moment, dat mijn jongeheer vrij begon te zweven. Deze aanblik deed haar in hunkerende geiligheid zeggen: "Wat een lekk-uh-urr ding heb jij! Als tiener al droomde ik er al van zo'n ding in mijn mond te nemen ... heerlijk mmmhhh ..." . Daar was niks aan gelogen, want ik zag haar verlangend haar lippen met haar tong bevochtigen.

Daarop vroeg ze mij op de rand van haar tweepersoonsbed te gaan zitten, een eiken ledikant, dat met verse lakens en een sprei was opgemaakt. Ze schoof zich met het kussentje onder haar knieën dichter aan. Eenmaal tussen mijn benen rustend, pakte ze mijn pik vol beet, en streelde liefhebbend de schacht en eikel. De blik in haar ogen vertelde mij, dat zo'n aanblik haar als jonge meid inderdaad vol verwondering gebiologeerd moest hebben. Coby zal haar seksegenoten daarin lichtjaren op voor liggen, want de collectieve gewoonte om er van weg te kijken, lijkt nog steeds gebruikelijk. Helaas, maar dat gold niet voor Coby.
Het groeiend wonder van mijn opwinding, ontging haar aandacht geheel niet, getuige ook de gulzigheid, waarmee zij vervolgens mijn lid in haar mond nam. Misschien dat mijn geslacht - dat stijf enigszins als een banaan naar beneden kromt - zich daartoe optimaal leent. Kennelijk kostte het haar geen enkele moeite om mijn goed bedeelde mannelijkheid kortstondig tot diep in haar mond te nemen, terwijl ze dan weer - het kon niet beter - het puntje van haar tong op het gevoeligste plekje onder mijn eikel liet rusten, en haar natte lippen zuigend over mijn voorhuid en eikel bewoog. Natuurlijk zwelde mijn lid aan tot superstrak, waarbij mijn voorhuid echt niet meer over mijn eikel zou hebben kunnen glijden, als ik niet besneden zou zijn geweest. Zij bracht mij met haar mond een intens genot, waar ik mentaal de rem op trachtte te zetten, want ik dreigde tè vroeg te gaan klaarkomen. Ik dwong mijzelf even aan iets alledaags te denken. Ik wist - na zoveel jaren zelfbevrediging - dat ik daarmee een stapje terug kon doen. Het hielp mij nu niet alleen mijn eigen genot geldend te maken.

Ik verlegde mijn aandacht nu naar het bekijken van haar vrouwelijke vormen, en begon tegelijk onbedaarlijk haar tepels, taille en bilpartij te strelen. Dit liet haar niet onberoerd. Ik plaatste mijn warme genotstaaf tussen haar liezen en liet 'm steigerend tegen haar geile spleetje aanrijden. Dit bracht ons elk inmiddels in lichte vervoering. Het kon nog slechts een kwestie van tijd zijn, voordat zij of ik zou opperen HET te doen. Zij hield het als eerste niet meer, en zei onomwonden: "En nu MOET Jij Mij Neuken! ". Het was mij meteen duidelijk, dat - al zou ik het er al mee oneens zijn geweest - mij echt geen keuze gelaten werd. Ik stond op, en vlijde haar zachtjes neer op het bed. Ik trok haar benen omwijd, en zag haar kittelaar prachtig glinsteren in haar spleetje. Een parel in een halfopen oester. Ik moet me inhouden nu niet doldriest grommend ‘neukspleet' te schrijven, want beneveld van verlangen, had zij het beest in mij losgemaakt.

Ik vermaande mezelf: 'Oh nee, .. bij deze superlieve bejaarde dame ga je ‘m er niet zomaar zonder glijmiddel .....!'. Bovendien herinnerde ik me weer, dat ik haar eerst met mijn tong nog wilde voorbewerken, al was het maar geweest om van haar geile kutsappen te proeven. Ik bewoog mijn hoofd tussen haar benen, en met lange halen proefde ik haar nat. Want dat was ze, deze dame met grijze haardos, en vlassig blond schaamhaar. Ik ging met het puntje van mijn tong wisselend van haar binnenste en buitenste schaamlippen en terug, likte met veel speeksel plagend heel even haar klit, om dan weer terug te keren bij haar schaamlippen. Af en toe maakte ik een slurpend geluid terwijl ik - oh zo lichtjes - aan haar schaamlippen zoog. Ik merkte, dat dit slurpend geluid haar beviel. Ik profiteerde ervan door haar heerlijke flamoes iets verder open te spreiden. Ik likte nu met mijn hele tong naarstig, net alsof haar kut een druipend softijsje was op een snikhete dag. Met gesloten ogen zette de tinteling haar even in een eigen wereld. Zij liet haar lichaam licht schokken. Ik durfde mijn lieve Coby nu te vragen hoe ver ze was, waarop zij gehaast riep: "Ga door, geile beer, ga alsjeblieft door!". Ik dook daarop weer tussen haar benen, en spitste mijn tong om deze haar nauwe tempel binnen te leiden. Het voelde voor mij als een roes van aanhoudende voldoening: Ik, die sinds z'n puberteit zo weinig tot de verbeelding van vrouwen had weten te spreken. Nu eindelijk gaf een vrouw, mij haar puurste nat zonder de minste reserve. Niet uit toegeeflijkheid, zoals misschien veel vrouwen toestaan, nadat hun man de juiste stemmingmakers 1-voor-1 heeft aangebracht. Nee, Coby zag wat nu binnen handbereik was, en pakte ‘t gretig beet!

Ondertussen maakte mijn Coby kenbaar, dat ik haar ‘genoeg op stoom had gebracht'. Ze zei: "Ik wil nu echt dat je dat lekkere ding er bij mij insteekt". Al dit zien, zuigen, proeven, en tasten had mij inmiddels al minstens een kwartier een weldadige tinteling in mijn eikel verschaft. Dan weet je als man, dat je flink over de helft bent. Ik stapte even naast het bed, waarop zij volledig toegankelijk uitgespreid lag. Ik pakte daarop kordaat een condoom van het nachtkastje en rolde deze XL over mijn genotstaaf. Heel groot ben ik zelf niet. 175 cm, en nauwelijks bovengemiddeld is mijn ding met 18 om 13, maar toch bevalt de pasvorm me ... of vertoon ik gewoon de grootheidswaan van een pauw? Hoe dan ook, het schudde elk idee van minderwaardigheid van mij af.

"Ik vind het zo jammer om ‘m met een hoed te bedekken", zei Coby. "Je voelt er haast geen hinder van", antwoordde ik. Ik zag dat onze bezigheden ons alletwee wat afgemat hadden, en vroeg mijn Coby daarom welke positie zij verkoos: "Wil je boven of onder?". "Onder", zei ze hijgend. Ik draaide het dopje van de tube Sensilube, en hoorde haar "brrr koud" zeggen, toen ze het glijmiddel op haar klit voelde. Kennelijk stoorde het haar niet echt, want haar verlangende blik moedigde mij aan: "Nu!". Daarop liet ik mijn steigerende genotstaaf even tegen haar natte spleet zweven, pakte ‘m toen bij de schacht, duwde ‘m nog geen cm naar binnen en begon daar plagerig kleine achtjes te draaien. Het koste mij echter de grootste moeite mij daartoe te beheersen. Ik wilde diep bij haar naar binnen!

Even zag ik, dat ze haar ogen vrijwel sloot, om mij alleen nog door haar wimpers te zien. Dit begreep ik als een overduidelijk signaal om langzaam tot volle diepte in haar natte gleuf naar binnen te glijden. Zij zei: "Doe het, nu". Ik voelde geen noemenswaardige weerstand totdat mijn lid zo'n 17 cm diep stak, en voelde toen iets de voorkant van mijn eikel raken, als een soort stootkussen. Gelukkig ben ik niet overdreven fors geschapen, en had ik niet meer dan 1 cm extra lengte te geven. Ik vroeg haar, of ik haar op die diepte geen pijn deed, en duwde ondertussen mijn lid tegen haar denkbeeldige stootkussen. Precies op dat moment zuchtte zij, en zei goedkeurend: "Heerlijk, joh". Daarop pakte ik haar bij haar heupen en begon haar pompend te nemen.

Misschien heeft u - waarde lezer - ergens wel 'ns gelezen, dat dit toch vooral de man pleziert, maar da's anders voor Coby. Zij ervoer aan deze pompende beweging een opperst genot. Hevig hijgend, zwelde bij haar de verrukking in golven, die telkens in enkele seconden aanzwelden en weer wat afzakten. Ook ik bemerkte, dat mijn gehijg nu zwaarder werd. In het ritme van haar gehijg, voelde ik dat ze de spieren in haar kut aanspande. Dit bracht mij een gevoel alsof ze mijn pik aan het melken was. Ik besloot in haar ritme mee te gaan en ook de spieren van mijn bekken aan te spannen als een nieuwe golf zich bij haar aandiende. Het effect was dat mijn pik steeds even - voor haar - merkbaar dikker werd. Zij hijgde: "Jij bent een perfecte neuker". Eenmaal zag ik haar - tussen de ademteugen in - mij een ontzettend geile blik toewerpen, waarop ik haar tong iets uit haar open mond zag komen. Ik begreep dit teken, en begon haar te tongen. Dit was meer dan mijn liefste kon dragen, en zij kwam schokkend klaar. Ik raakte hierdoor zelf ook zo in vervoering, dat ik vrijwel onmiddellijk verzuchtte: "Ik kan het niet langer uitstellen, Coby, ik kan het niet ... ". Ze liet mij niet uitpraten, en zei in één adem: "Kom op dan, spuit me vol!".

Deze aanmoediging was óók meer dan ik kon dragen, en ik loste in 3 krachtige scheuten mijn sperma in het condoom. (Bij een latere ontmoeting, vertrouwde de lieve schat mij toe, hoe heerlijk geil ze het vond om mijn sperma vrij bij haar te voelen binnenstromen, en dan tot 2 dagen later uit haar kut te voelen lekken).

Hevig hijgend bleven wij aangekoppeld, tot mijn erectie na een minuut of zo sterk begon af te nemen. Ze gaf mij een gulle lach. Toen vertelden we elkaar hoe verrukkelijk wij samen het afgelopen half uur hadden beleefd. Zij wees op haar bovenarmen (alsof de slappe huid haar leeftijd verraadde) en zei: "Sorry hoor, maar je lag net met een oud wijf in bed". Ik voelde mijn ogen vochtig worden van zoveel verkeerde bescheidenheid, en wist enkel uit te brengen: "Nee, jij bent een ontzettend lekkere meid van pas 70".

In de 3 volgende jaren trof ik haast elke zondagochtend mijn Coby in haar bed. Mijn fiets is nooit gejat, en met regen nam ik de bus. Telkens verheugde ik me om wat komen ging. Eenmaal bij haar huis aangekomen, trof ik elke keer weer haar achterdeur ontgrendeld, ten teken dat mijn kwieke - op sex beluste - Coby mij verwachtte.

Naar waarheid opgemaakt,

Coby's Jongere Vrijgezel.