Advertenties / Onze sponsors Geen ads!


Aaah Brazilie

Dit is een verhaal uit de categorie Vakantie.
DAG 1.

-"Aah, eindelijk op 't strand!" riep Inge. Twee dagen hadden we de drukte van het reizen ondervonden om nu eindelijk op dit mooie Braziliaanse strand te eindigen. Drie weken zouden we hier vakantie houden en dat leek me veel te kort toen ik al dat mooie vrouwvolk hier zag. -"Kris, wil je m'n rug even insmeren ?" vroeg Veerle me. Inge was reeds languit op haar badhanddoek gaan liggen en toen ik de zonnecrême uit de strandtas van mijn vriendin nam, kon ik niet nalaten om naar haar moeders borsten te gluren. Jammer genoeg gehuld in een bikini, maar dat spreekt de verbeelding des te meer aan.

Ik ging over Veerle heen zitten en het strandzand schroeide mijn knieën. Daarom sloot ik mijn benen zodat ik volledig op het badlaken van mijn schatje terecht kwam. -"Twee vliegen in èèn klap." dacht ik, want niet alleen was dit aangenamer voor mijn knieën, nu drukte mijn ballen ook tegen het ronde wellustige kontje van Veerle. Een kontje dat nota bene in niets moest onderdoen voor dat van haar moeder. Ja, Veerle en haar moeder Inge mochten er wezen: twee grote volslanke vrouwen met een geweldig achterste, een stevige romp en een fameus balkon vooraan. En dat alles in de voor mij juiste verhoudingen. Mijn vakantie kon niet meer stuk.

Ik vond het lekker om mijn schatje in te smeren, tè lekker want mijn zak wreef voortdurend over haar rug waardoor mijn zwembroekje te klein werd. Meestal droeg ik een zwemshort, maar Veerle had me gevraagd om deze keer een zwembroek aan te doen. Zodoende zou de plek waar ik niet bruinde veel kleiner zijn. Te klein naar mijn gevoel, want ze had me een string gekocht, en ik voelde me best onbehaaglijk met mijn quasi blote kont in het openbaar. Toen ik voelde dat mijn eikel tegen de rand van mijn broekje begon te duwen, was ik net klaar met insmeren. Gelukkig maar, want ik had me net op mijn buik gelegd, toen Inge zich omdraaide en onze richting uitkeek. -"Stel je voor dat ze mijn erectie zou gezien hebben terwijl ik op haar dochter zat !" dacht ik. Aan de andere kant had ik al vaak fantasieën gehad over ons drieën samen, maar had niet de illusie dat dat er ooit zou van komen.

Even later kwamen er twee zongebruinde brunettes naast ons liggen. Een meter of drie verder. Lekker stevige kontjes maar naar mijn gevoel siliconenborsten. Daar houd ik nu eens helemaal niet van. Ik grapte altijd tegen mijn vriendin dat indien ik plastic tetten wilde, ik wel een plastic pop zou gaan kopen. Neen, geef mij maar naturel. Alles is beter dan een prothese in je handen terwijl je lekker ligt te vrijen. Ik bekeek de twee grietjes dan ook niet verder en begon in een boek te lezen.

Toen ik even later mijn zonnebril beter op mijn neus zette, keek ik toevallig tussen de redelijk gespreide benen van èèn van die twee inheemse meiden. Wat me opviel was dat ze toch wel een enorme bult in haar slipje had. Maar mijn euro viel niet. Ik zei tegen mijn vriendin : "Veerle, kijk nu eens naar diegene met het rode broekje !". -"Zit je weer naar andere vrouwen te staren ?" -"Nee, echt, kijk eens tussen haar benen. Vind je niet dat er iets niet klopt ?" -"Nu je 't zegt, " zei Veerle... " dat moet een travestie zijn, want ik kan me niet voorstellen dat een vrouw zulke dikke schaamlippen kan hebben ! Haha !" Op slag vond ik die meid, nu ja, 'meid', toch interessant. Ik heb me weliswaar nooit aangetrokken gevoeld tot andere mannen, maar wanneer ik een mooie stijve pik zie in blaadjes of film, dan vind ik dat toch wel opwindend. En al helemaal wanneer die penis aan het lichaam van een mooie 'vrouw' hangt.

Ik kon aan niets anders meer denken en moest oppassen dat ik 'haar' niet te opzichtig bespiedde. Doordat mijn leuter weer bloedtoevoer kreeg, draaide ik wat met mijn bekken zodat hij een behaaglijker plaatsje kon innemen en meer ruimte kreeg om te groeien. Dit ging echter niet onopgemerkt, zowel mijn vriendin kreeg in de gaten dat ik opgewonden was als de 'hij-zij', want die laatste was me nu wijdbeens aan het aankijken, alsof 'ze' wou zeggen:"Ja, kijk maar, er zit een pik in mijn broekje." Mijn ballen begonnen te jeuken van opwinding en dit kon zo niet verder. Ofwel moest ik in actie schieten, ofwel afkoelen en omwille van de situatie koos ik met tegenzin voor het laatste.

-"Schat, ik ga een eindje zwemmen, een beetje afkoeling kan ik wel gebruiken." zei ik met half overslaande stem. Opvallender kon niet want zowel Veerle en haar moeder keken me tegelijk aan, niet beseffend dat ik voor hen stond met een tot de nok gevuld broekje. Tot overmaat van ramp zei Veerle dan nog te luid: "Ja het ziet ernaar uit dat je dat best kan gebruiken!" terwijl ze naar mijn kruis staarde zodat ik er niet meer aan twijfelde dat ook Inge mijn erectie gezien had. Het lachje op de lippen van Inge zei genoeg. Heel even had ik een gedachte waarbij ik mijn paal in de vagina van Inge stootte. -"Verdorie, mijn vunzige gedachten ook altijd!" en vlug besloot ik om mijn hoofd leeg te maken en naar het water te lopen.

Er stond een geweldige golfslag, golven van soms twee meter hoog, en ik moest me dus concentreren opdat ik niet in het breken van de golven terecht kwam. Dat was genoeg om ervoor te zorgen dat mijn geslacht zich ontspande. -"Eerst even mijn piemel goed steken." dacht ik en voor ik in de golf dook trok ik mijn lul op zijn plaats. Tevergeefse moeite zoals bleek: doordat ik toch in het breekpunt van de golf terecht was gekomen, werd ik meegesleurd en hardhandig terug op het strand gesmeten. Vrij pijnlijk stond ik recht en mat ik de schade op. Heel mijn lichaam hing vol 'strandslijk', ook mijn edele delen zodat ik niet meteen merkte dat ik mijn zwembroekje was verloren in het onstuimige gewoel van de golf. Vooral mijn rechterknie deed pijn, en ik besloot maar om terug te keren.

Toen ik bij Veerle en Inge toekwam, werd ik er meteen op gewezen dat ik in adamskostuum stond. Ik wilde zo vlug mogelijk iets aantrekken maar Veerle was me voor door met een handdoek eerst het zand van mijn lichaam te wrijven. Inge stond inmiddels achter me en hielp me om mijn achterste schoon te wrijven en heel deze toestand begon nu daardoor, ondanks mijn pijn, toch een plezant tintje te krijgen. Nog plezieriger werd het toen ik Inges borst tegen me aan voelde toen ze m'n T-shirt hielp aantrekken. Op het moment dat mijn hoofd door de halsopening kwam en ik toevallig in de richting keek van die travestie, merkte ik dat die twee 'meiden' het een leuk schouwspel vonden. Ze waren schaamteloos aan het giechelen en ik werd me ervan bewust dat ze een mooi uitzicht hadden op mijn lul.

Op dat moment werd het helemaal te gek: mijn pik kwam terug recht en zowel de twee 'meiden' als Veerle en haar moeder waren er getuige van! Vreemd genoeg had ik van 'mijn' twee vrouwen commentaar verwacht, maar Inge zei niets, ze glimlachte alleen maar. En Veerle zei: "Zie je nu waar ik het soms mee te stellen heb, moeder? Een oversekst kereltje, die vriend van me!". -"Ach schatje, wees blij dat je een vriendje hebt die zo mooi geschapen is en het nog weet te gebruiken ook." Zei Inge tegen haar dochter. Ik wist niet wat ik hoorde. Vanwaar kwam dit alles? En ik kon enkel maar besluiten dat Veerle heel open tegen haar moeder moest zijn, want hoe kon Inge anders gewag maken van het gebruik van mijn lid? -"En..., en ze zei dat ik mooi geschapen ben !" Ging het aangenaam door me heen.

Ik had Inge tot nu toe leren kennen als een toffe maar ernstige vrouw en buiten het feit dat ik haar mooi vond en haar wel eens begluurde, had ik nooit gedacht dat zij en haar dochter zo openlijk met elkaar over sex spraken.

Na het gebeurde en omdat het toch al later op de namiddag was, besloten we om terug naar het hotel te gaan waar onze koffers nog onuitgepakt stonden. Het eerste wat ik deed was een douche nemen. Heerlijk hoe dat warme water alle zandrestjes wegspoelde. De meeste pijn was ondertussen verdwenen en ik dacht terug aan wat er deze namiddag allemaal door mijn hoofd was gegaan. De pik in het broekje van de travestie en Inge die vond dat ik een mooie pik had..., genoeg om er nogmaals voor te zorgen dat ik een erectie kreeg. En nu moest ik klaarkomen, niets zou me tegenhouden. Aangezien ik Inge hoorde praten met Veerle over het uitpakken van de spullen en dergelijke, wist ik dat ik op dit eigenste moment niet moest rekenen op hulp van mijn schatje. Dus deed ik de badkamerdeur helemaal dicht en ging voor de spiegel staan. De reflectie van mijn rechtopstaande paal en het gevoel in mijn kruis, en dit allemaal vlakbij Veerle en haar moeder, deden me glimlachen van voldoening.

Mijn voorhuid zachtjes masserend voelde ik dat er reeds wat glijmiddel uit mijn eikel kwam. Ik richtte mijn lul op de lavabo zodat mijn sperma daarin terecht zou komen en begon harder en harder te rukken. Ondertussen denkend aan de kont van Veerle, de borsten van Inge..., en zelfs aan de penis van die travestie. Ik voelde dat mijn zaadkanaal in gereedheid werd gebracht voor een 'uitzonderlijk transport' en dat mijn ballen begonnen te pompen..., toen plots Veerle de badkamer binnenkwam, op de voet gevolgd door Inge ! -"Shit..., eungghhhhhhhhhhmmmmmmm...!" en spoot mijn sperma op de lavabo en tegen de spiegel ! "Getverderrie! Kris!" Protesteerde Veerle: "Kon je nu echt niet wachten tot later?". Daar stonden Veerle en Inge, hun handen vol met toiletspullen en daar stond ik, mijn handen vol met mijn nog steeds stijve pik waar nog een restje zaad uit stroomde. Je zou denken dat in zo'n situatie de moeder van je vriendin terug naar buiten zou gaan, maar neen! Inge stond me te bekijken met opnieuw dat glimlachje. Ze vond het blijkbaar wel grappig en toen haar dochter dat merkte verscheen er ook bij Veerle een lachje om de lippen, een ietwat gemeen lachje. Zo bleven we daar even staan zonder dat iemand ook maar een andere positie innam. Alsof niemand wist wat nu gedaan. Ik besefte zelfs niet dat ik nog steeds mijn stijve in mijn hand had! Meer en meer vond ik het een heel eigenaardige bedoening, zeker wanneer Veerle en Inge onverstaanbaar stil met elkaar begonnen te praten.

-"Wat zijn jullie daar aan het zeggen?" stamelde ik. Maar geen reactie... tot plots Inge, ja Inge naar me toekwam! Ik wist niet wat er gaande was en kon me zelfs niet bewegen. Dat veranderde toen Inge haar spullen weglegde en mijn leuter vast nam. Een onbeschrijfbaar hevig gevoel ging door mijn pik naar mijn ballen en zo naar mijn buikspieren die hard samentrokken. Ik wou protesteren maar gelukkig bedacht ik me. De idee dat Inge met me wou spelen en dit met toestemming van haar dochter weerhield me ervan om een initiatief te nemen dat daar een einde aan zou maken. Het liefst van al had ik Inge nu vastgepakt om lekker te beginnen vrijen, maar ik was nog steeds teveel buiten mezelf om zoiets te doen.

Ik keek naar Veerle terwijl Inge me nog steeds 'bij mijn kloten had' en zag dat haar gelaat nu een anticiperende uitdrukking had aangenomen. Grote ogen en een streng glimlachje. Hoe was dit alles mogelijk? Veerle had me nooit gesproken over iets dat deze toestand zou kunnen verklaren. -"Kon het mogelijk zijn dat Veerle wist dat Inge met me wou neuken?" Vroeg ik me vertwijfeld af. "Dat moest zo zijn! Dat kan niet anders! Ofwel droom ik en word ik zo meteen wakker!" Ik werd als uit een roes gerukt toen Inge m'n pik harder vast nam en me stilletjes aan begon te masturberen. Hoewel ik zopas was klaar gekomen en hevig verlangde naar een verklaring, wilde ik niet iets doen wat dit spelletje zou verpesten. Dus liet ik maar begaan, mezelf afvragend of ik het zou durven om Inge te kussen of te strelen.

Ik merkte dat Veerle nu ongedurig begon te wiegelen, alsof het haar opwond en ik vond de moed om eindelijk mijn hoofd in de richting van Inge te bewegen. Inge beantwoorde door ook met haar hoofd dichter te komen zodat halverwege onze lippen zich op elkaar persten. Ik opende mijn mond gelijk met de hare en onze tongetjes begroetten elkaar gretig. -"Ooohh, Inge...! Inge! Mevrouw D.!" Ging het door mijn hoofd. Inge had ondertussen een aangenaam ritme gevonden waarmee ze mijn staaf aftrok en met haar andere hand nam ze mijn kont vast, er ongeremd in knijpend. Geil, geiler dan geil werd ik. Over en weer, wat een heerlijk genotvolle strelingen over mijn staaf en billen.

Ik kon niet zien dat Veerle haar T-shirt had uitgetrokken en nu met èèn van haar borsten en haar clitje aan het spelen was. Dat merkte ik pas later, toen ik voor 't eerst sinds mijn tongzoen met haar moeder terug in Veerles richting keek. Al die tijd opgewonden en zonder woorden: woorden zouden op dit moment immers afbreuk gedaan hebben aan de geile ervaring.

Wel klonk er gehijg in de badkamer. Ik zag dat Veerle enkele vingers in d'r kut had gestoken en dat ze zich onbeheerst aan het vingeren was. Inge kwam nu helemaal voor me staan en drukte mijn pik tegen haar bikinibroekje, waarna ze haar vulva hard tegen mijn paal schuurde, ondertussen hevig met beide handen in mijn kont knijpend. Bij iedere omloop ging er een heerlijke rilling door mijn lul en langzaamaan kreeg ik dat lekkere gevoel terug van voor mijn eerste orgasme. Nu alle remmingen stilaan verdwenen, nam ik haar tieten in mijn handen en begon ze te kneden en te strelen. Inge was nu echt aan het kreunen, en ik voelde nattigheid: blijkbaar was haar vagina lekker vochtig aan het worden. Al wat ik wenste, was om binnen te dringen in haar hete kut en mijn gebeden werden aanhoord: wild nam ze mijn knuppel terug vast en ze had haar broekje nog niet helemaal weggetrokken of ze drukte mijn eikel tegen haar flamoes. Ik voelde een dik knopje, wat haar clit moest zijn. -"Oh God! Als ik dit zo goed voel, moet dat een geweldige clitoris zijn, want die van Veerle is al zo groot en die voel ik nog geeneens zo duidelijk wanneer ik mijn pik ertegenaan druk." Dacht ik geil.

Ik drukte mijn pik meer naar onderen toe en zocht de ingang van haar spleet. Mijn eikel werd zo mogelijk nog harder en na wat gewriemel kon ie eindelijk de opening binnendringen. Inge was zo nat dat ik in èèn keer naar binnen kon. Dat had ik altijd zo geweldig gevonden bij Veerle, want wanneer zij heet was, duurde het nooit lang vooraleer haar scheur overliep van de sappen. Blijkbaar had ze dit geërfd van haar moeder. Toen mijn snikkel helemaal in de vagina van Inge zat, keken we elkaar aan met een uitdrukking van: "Eindelijk!". Ik begon ritmisch mijn penis in en uit haar schede te halen: -"Jaahhh..., oh, oh, oh, oh...!" Kermden we beiden en ik begon sneller en sneller te stoten. Het tempo lag nu zo hoog dat ik mijn balzak tegen haar billen voelde slaan. -"Harder! Harder! Pak me! Jij ondeugende jongen! De moeder van je vriendin zo klaarmaken! Ooooohhhh...!"

Ik zag dat Veerle een tube tandpasta in haar schede had gestoken en ik hoopte dat het dopje er niet af zou vliegen, want dat zou haar niet goed bekomen! Ik had als puber in al mijn geilheid ooit eens mijn tandenborstel over mijn eikel gehaald, en jongens, tandpasta is niet iets wat je op broze plekken wilt aanbrengen! Neem dat maar van me aan! Veerle keek me geil aan en genoot met volle teugen van het zicht dat ze had: haar vriendje die onstuimig z'n harde penis in de schede van haar moeder aan het pompen was. Ik weet niet of ik meer genoot van het feit dat het Veerles moeder was of meer van het feit dat ze toekeek. Het deed er ook niet toe: deze totaal onverwachte erotische neukpartij was buitengewoon extatisch.

Toen de kutspieren van Inge harder begonnen te knijpen, moest ik een paar maal slikken want het genot van mijn roede in haar kletsnatte vagina werd me bijna te veel. Nog meer toen Inge klaar kwam: "Jah! Jah!.. Jaah!... Jaaaaaaaahhhhhhhhh!... Mmmmmmmmmh!". Traag verminderde ik mijn neukritme tot ik uiteindelijk zachtjes binnen en buiten drong. Inge kwam terug op adem en gaf me een dankbare zoen. Mijn tong begroette de hare opnieuw en nu stonden we, nog steeds in elkaar verstrengeld, innig te kussen, alsof we zopas de ware liefde gevonden hadden. Het kutnat dat via mijn schaamhaar langs mijn benen vloeide, deed me ernaar verlangen om opnieuw harder te stoten. Maar Veerle stond op dat moment vlakbij en trok ons zachtjes uit elkaar, wat ik niet echt leuk vond.

Zoals een kind zijn lolly wordt afgepakt, zo keek Inge naar haar dochter. De verrassing die Veerle echter in petto had, maakte haar tussenkomst tot het hoogtepunt van die dag: voor we goed en wel beseften wat ze uitspookte, zat Veerle gehurkt voor haar moeder en begon ze Inge te beffen! Als ik al niet verbaasd was geweest toen Inge mijn pik had vastgenomen, dan was ik het nu wel. Door het gebeuren kon ik me bijna niet meer beheersen: "Oohh!" wat verlangde ik ernaar om te neuken.

-"Veerle...!" Riep haar moeder toch enigszins geschrokken. Maar die reageerde niet en zat nu met beide handen en haar mond op de vulva van haar moeder. Mijn ogen gleden over de borsten van Inge, over het kontje van Veerle, en ik begon genietend van deze geile bedoening aan mijn pik te sleuren. Even dacht ik eraan om mijn stijve lul in Inges reet te boren, maar zij zette zelf de volgende stap en ze nam mijn staaf terug vast alsof ze iets zocht om op te steunen: -"Ooh, schatje, wat voelt dat lekker!" Riep ze haar dochter toe. Het was me overduidelijk dat Inge genoot, want zo hard had ze tot nu toe nog niet in mijn pik geknepen. En Veerle ook: die ging nu als een razende tekeer over de vulva van haar moeder: "Wat een hete sletten! Oh..., ik had nooit durven dromen dat ik zoiets ooit zou meemaken!".

Inge liet me los en nam nu met beide handen het hoofd van haar dochter beet. Ik zag dat haar benen half gebogen waren en dat ze met haar bekken neukbewegingen aan het maken was op de tong van Veerle, sneller en sneller. Toen opeens: "Oooooohhh! Jah! Jah!.. Jaah!... Jaaaaaaaahhhhhhhhh!" Inge opnieuw in alle hevigheid klaarkwam en Veerle van haar vagina dronk alsof ze de hele dag nog geen verfrissing had gekregen. Mijn hoofd begon te tollen van dit vreselijk geile tafereel en ik stond te trappelen van ongeduld om Veerle eens goed te pakken, zeker nu haar moeder erbij stond. Haar geen pauze gunnend, drukte ik mijn lippen op de hare, wild de sappen van Inge uit haar mond likkend. Inge was ondertussen mijn rug aan het strelen. Ik nam Veerle bij haar kont, trok haar hardhandig dichterbij en ramde mijn pik tegen haar kut: "Oww!".

-"Mmng...! Kris, ik heb die tube nog in mijn kutje zitten!" Ze trok het ding er met gemak uit, nam mijn paal en bracht hem in positie zodat ik eindelijk voluit kon doorstoten. Ik was door het dolle heen en ramde en stootte zo hard dat Veerle al snel aan het krijsen was van genot. Tijdens al dat neukgeweld keek ik naar Inge, als om te gebaren: "Ja, kijk maar sletje! Zie hoe ik je dochter pak! Zie hoe ik haar neuk zoals ik jou heb geneukt!". En vooral:"Zie hoe ik geniet!". Ik draaide ondertussen ook meer en meer met mijn bekken, en zonder waarschuwing spoot de eerste straal sperma in de baarmoeder van mijn schatje: "Jaaaaaaaaahhhhhhnn...!". Omdat Veerle zo nat was, voelde ik niet dat ook zij kwam, maar ik hoorde het wel: "Ohh! Ooh! Jaaaaaahhhh!". Al die tijd wild neukend schoot ik de laatste restjes geil uit mijn ballen.

Daarna kwamen we alledrie stilletjes aan terug tot onze positieven. Ik nog lekker nagenietend van mijn leuter in de vagina van mijn schatje, Veerle nu een beetje beschaamd en Inge zeggend: "Wel, lang geleden dat ik nog zo lekker heb gevreeën!". -"Zeg Veerle, waarom nu plots zo'n verlegen reactie?" Vroeg ik me luidop af. "Toen jullie in de badkamer kwamen scheen het me toe dat jullie iets dergelijks hadden gepland?" -"Wel, ik ben inderdaad altijd heel open geweest tegen mijn moeder, ook wat onze sexspelletjes betreft,... en jouw omvang en dergelijke." Grapte ze op het laatste. "En na verloop van tijd bekende mams dat ze het opwindend vond om met mij over jou te praten." "Eerst wist ik niet wat daarvan maken, maar uiteindelijk stelde ik haar voor dat ik jou zou vragen om eens met haar te vrijen!" "Ik vond dat een geile idee maar mijn moeder had het afgewimpeld." -"Ja, Ik vond dat dat niet hoorde, hoewel ik er toch wel zin in had!" "We hebben het er achteraf zelfs niet meer over gehad, maar toen we jou zagen klaarkomen, " Zei Inge: "Herinnerde ik Veerle aan onze gesprekken en vroeg ik haar of ze er OK mee was dat ik het toch deed nu de gelegenheid zich voordeed!" "Gelukkig zei ze ja, want we hadden het nooit over een trio gehad!". -"Wel, ik ben blij dat het gebeurd is, " Zei ik: "want eerlijk gezegd heb ik ook al meer dan èèn keer zo'n fantasie gehad!" "Ik had in de verste verte echter nooit verwacht dat die fantasie waarheid kon worden!" "En ik wil dat jullie weten dat ik het enorm geil vond!". Iets wat ze beiden beaamden.

Op dat moment floepte mijn verslapte lul uit de schede van Veerle en stapte Inge onder de douche. Jammer genoeg was er maar plaats voor twee, anders had ik voorgesteld om met z'n drieën te douchen. -"Wij gaan zo dadelijk wel!" Stelde Veerle voor. En dat vond ik een leuke gedachte. Niet dat ik opnieuw wilde vrijen, maar samen douchen en elkaar wassen vond ik aangenaam. We gingen naar de Tv-ruimte waar de bar stond en ik nam de fles whisky eruit, samen met een fles cola. Een stevig glaasje kon er nu wel in....

Later op de avond, om een uur of tien, waren we uitgerust. Na het avondeten hadden we onze koffers uitgepakt en vervolgens een dutje gedaan. Het was immers een vermoeiende dag geweest, zeker na de reis die we gemaakt hadden. Het balkonraam stond open en de temperatuur was nog steeds zwoel zodat we besloten om nog een eindje te gaan wandelen voor het slapen gaan. Toen we buiten op straat voor het hotel stonden, besloot Veerle jammer genoeg om terug te keren. -"Gaan jullie maar!" "Ik ben eigenlijk toch te moe en wil eens goed rusten." -"Welterusten schat!" Kuste Inge haar toe. Ik nam mijn schatje nog eens goed vast en wenste haar heerlijke dromen.

De terrasjes waren al overvol: de nacht begon nog maar pas. En er heerste een gezellige drukte, er waren zelfs nog marktjes waar je allerlei leuke kraampjes had. Wij besloten echter om de drukte te mijden en gingen richting kust, om nog wat op het strand te wandelen. Een eindje verder ging ik naast Inge zitten op het zand. Het was bijna volle maan en er was dus redelijk wat licht, zodat we een prachtig panorama hadden van de kustlijn. Tot dan toe hadden we over koetjes en kalfjes gepraat. Niet omdat we beschaamd waren door onze orgie van deze namiddag, neen, gewoon.

Toen begon Inge er zelf over:"Zeg Kris, ik hoop dat je na wat er vandaag gebeurd is niet de indruk hebt dat ik een lichtzinnige slet ben?". -"Neen, natuurlijk niet Inge, ik..." Maar ze onderbrak me. -"Laat me even, jongen." "Kijk, nadat Veerles vader overleden is, heb ik nooit van een andere man gehouden." "En ik ben niet iemand die ernaar verlangt om met iedereen in bed te duikelen." "Daarom ben ik al die tijd alleen gebleven." "Toen Veerle jou leerde kennen, dacht ik dat je de zoveelste etter zou zijn in ons leven, maar dat was gelukkig helemaal niet zo!" "Je bleek een aardige, welopgevoede jongeman te zijn, die niet alleen heel wat over had voor mijn dochter, maar ook heel vriendelijk en spontaan tegen haar moeder deed." "Ik ben van je gaan houden als een zoon en dat wil ik zo houden." "Ik zou het verschrikkelijk vinden indien ik de oorzaak zou zijn van een breuk tussen jou en Veerle." -"Inge ik...." Weer onderbrak ze me. -"Veerle is altijd heel eerlijk tegen me geweest en wanneer jullie al een hele tijd verkering hadden, begon ze ook heel openlijk te spreken over jullie sexuele relatie." "Ik ben dan wel geen slet, toch ben ik niet preuts en ik vond het leuk om over jou en haar te praten." "Zo leuk dat Veerle het had gemerkt en, op een avond nadat we lichtjes beschonken waren, had voorgesteld dat ze jou zou vragen om met mij te vrijen." "De lieve schat vond het erg dat haar moeder niet had wat zij had en wou dat zelfs met haar moeder delen." "Hoewel ik er wel naar verlangde om met iemand als jij te vrijen, ben ik er toch niet echt op ingegaan." "De spontaniteit van vandaag heeft er uiteindelijk anders over beslist, en ik heb er eerlijk gezegd geen spijt van." "Toch vrees ik dat we een weg zijn ingeslagen die onherroepelijk op een breuk zal eindigen..." Vertrouwde Inge me toe.

-"Inge, geloof me, ik houd van Veerle en niets of niemand zal dat veranderen." "Het feit dat we vandaag met zijn drieën hebben geneukt ook niet." "En ik ben er zeker van dat Veerle er hetzelfde over denkt!" "Ze is zelfvertrouwd genoeg om te weten wat ze wil en het is overduidelijk dat ze het lekker vind om haar..., om onze gevoelens te delen met haar moeder." "Als je het bij deze ene keer wilt laten, zullen we dat vanzelfsprekend aanvaarden, maar ik, en ik denk ook Veerle, zou dat echt jammer vinden want ik vond het enorm geil om je te neuken." "En ik schaam me er niet voor." Dit alles vertelde ik Inge terwijl ik mijn arm rond haar had geslagen. Ik begon haar rechter borst te strelen en Inge keek me met een afwachtende blik aan.

-"Je hebt blijkbaar nog zin, niet?" Vroeg ze me. Ik beantwoorde haar vraag door haar in de nek te kussen, zachtjes met mijn tong rondjes draaiend op haar huid. Ik nam nu haar linker borst vast met mijn volle hand en hoorde Inge zuchten. -"Stoute jongen!" Zei ze me, en toen bracht ze haar hand naar mijn kruis. Ze streelde mijn ballen en m'n fallus, streelde me door m'n haar en kuste mijn gezicht. -"Oh jongen, ik heb zo lang gehunkerd naar een geile jongen van jouw kaliber!" fluisterde ze en daarop ging ik met mijn hand onder haar jurkje. Strelend werkte ik me via haar dijen naar haar slipje en begon haar clitoris te bewerken door de stof heen. Mijn pik oefende stilaan weer druk uit in mijn broek en ik wou dat Veerle erbij was. Ik had al meermaals fantasieën gehad over haar moeder en besloot om er nu maar eens èèn van in de praktijk te brengen.

Dus nam ik de handen van Inge en trok haar recht. Ik liet me voor haar op mijn knieën zakken en ging met mijn hoofd onder haar jurk. Even genoot ik van het geile uitzicht, vooraleer ik mijn mond wijd open op haar vulva plaatste. Ik beet in haar broekje en trok het met mijn tanden opzij, zodat ik haar trutharen langs mijn wangen voelde strelen. Dit bracht mijn genotsknuppel op volle kracht en terwijl ik haar clitoris afzoog, opende ik mijn rits en trok mijn broek naar beneden. Ik wenste dat ik dit schouwspel zelf kon waarnemen, dat iemand het op film opnam zodat ik het kon bekijken. Maar die wens was niets in vergelijking met de zoete smaak van het sap dat uit de vagina van Inge vloeide. Heerlijk beffend kneedde ik haar kont met mijn handen. -"Wat een zachte maar strakke billen!" Dacht ik toen ik hard op haar binnenste schaamlippen aan het zuigen was. Ze staken enkele centimeters naar buiten en wat had ik ze graag met meer licht bekeken. -"Aaaah...! Oooohhhhh! Mmmmmmh!" Kreunde ze. "O Kris, zouden we hier wel mee doorgaan want ik zie dat er toch nog redelijk wat mensen op het strand zijn en ik wil niet opgepakt worden voor zedenschennis!"

Ik had er geen oren naar en lebberde haar schede alsof mijn leven ervan af hing. Stilaan vergat ze de andere mensen op het strand, wat me duidelijk werd doordat ze met haar heupen was gaan wiegen op het ritme van mijn tong in haar vagina. Ik werd er bloedheet van en nu kwam het beestje in me naar boven. De geilheid nam mijn verstand over en ik rukte Inges slipje helemaal uit, stond recht, verwijderde mijn eigen slip en trok het broekje van Inge aan. -"Oooh, Kris, wat doe je nu?" Vroeg ze verrast. Zonder antwoord drukte ik mijn stijve penis in haar slipje tegen haar vulva en begon hevig te wrijven. Ik hoorde links van me gegiechel. Enkele voorbijgangers sloegen ons gade en hadden er blijkbaar plezier in. Ook ik: het kon niet beter.

-"Jij geile hengst, wat een hete hoer ben je me toch!" Zei ze met hese stem. "Maak me klaar jongen, bezorg me een orgasme, ik wil dat je me neukt, hier en nu!" Ze trok mijn broekje (nu ja: eigenlijk haar slipje) naar beneden zodat mijn pik eruit vloog en stopte hem in haar zeiknatte kut. Ze duwde hem er tot aan de wortel in en nam m'n billen beet, en ik de hare. Rechtopstaand begonnen we in het maanlicht te neuken. We gingen zo tekeer dat mijn leuter iedere keer bijna helemaal uit haar schede floepte en enkel werd tegengehouden door haar clitoriskapje, om daarna weer in sneltreinvaart in haar baarmoeder te dringen. Ik duwde mijn mijn hand tussen haar bilnaad en streelde haar aars.

-"Jah! Lekker!" Dacht ik en likte mijn vingers af om met een natte wijsvinger in haar reet te kunnen dringen. Dat ging vlotter dan gedacht en ik hoorde haar luid kreunen. -"Jij slet!" Riep Inge en aan haar uitlatingen hoorde ik dat ze zelf toch ook een groter sletje was dan ze zelf toegaf. "Je pik wordt nog harder!" "Jaaah!" "Neuk me..., maak me klaaaahhhhh!" "Jah! I... ik... ik kommm!" Riep ze me toe en ik pompte nu nog harder. Plots trokken ook mijn spieren samen en ik stootte zo hard als ik kon mijn stijve in haar vagina. Op dat moment spoot er een lading sperma uit mijn leuter die ongetwijfeld rechtsreeks op haar eierstokken terecht moest zijn gekomen. Bij elke haal spoot er een kwak zaad in Inges kut en haar orgasme zorgde ervoor dat haar kutspieren nog meer druk uitoefenden.

Minutenlang stonden we zo te beven en te schudden. Ik voelde hoe mijn penis uit haar vagina schoof en hoe tegelijk het sperma naar buiten stroomde. Weerom ging ik op mijn knieën zitten en begon ik haar te likken. Daarbij haar geil, dat met het mijne vermengd was, opdrinkend. Dat veroorzaakte bij Inge een tweede orgasme want ze riep: "Jaaaah, ik kom... Jaaaahhh! Ohh! Mmmh!" Daarop liet Inge zich ook op haar knieën zakken. We omarmden elkaar en lieten ons in het nog warme met sperma besmeurde zand vallen. -"Mmmh!" "Oh, schatje, ik ben nog nooit zo geil geneukt!" Fluisterde ze me toe. "Dat moeten we beslist nog eens overdoen!" -"Jouw wens is mijn bevel, Inge!" Zei ik voldaan. "Maar dan met Veerle erbij!" Voegde ik eraan toe.

Toen ik in bed kroop bij Veerle, kreunde ze zachtjes en vroeg me: "En..., heb je nog plezier gehad?". -"Oh ja Veerle!" Zei ik met voldoening. "Om eerlijk te zijn, we hebben nogmaals geneukt!" -"Neen!" Riep Veerle ongelovend. "Echt waar?" -"Ja schatje, op het strand." "Inge vertelde me dat ze schrik had dat een driehoeksrelatie de onze zou verstoren, maar ik heb haar ervan trachten te overtuigen dat dat niet het geval zal zijn." "Ook dat jij het lekker vind en dat we het weldra opnieuw met z'n drieën moeten doen." -"Ja, we mogen er niet te veel tijd over laten heengaan!" Zei Veerle. "Anders komt het er misschien niet meer van en ik zou toch nog graag enkele van mijn dromen laten uitkomen!" -"Slaapwel schat, nu ben ik toch ook wel moe...." Zei ik en kustte Veerle op haar billen.