Advertenties / Onze sponsors Geen ads!


Aan de riem bij mijn man

Dit is een verhaal uit de categorie SM.
Mijn man, Rick en ik, Tamara, zijn een 13 in een dozijn, burgerlijk, huisje, boompje, beestje stelletje of toch niet? In het begin van onze relatie was de sex fijn en gezellig, hij had alle aandacht voor mij, ik werd heerlijk gemasseerd. Maar na een half jaar begon ik het ook oersaai en voorspelbaar te vinden. Er zat niets experimenteels of avontuurlijks bij. Rick vond het blijkbaar prima zo. Hij had niet heel veel ervaring met meisjes en sex opgedaan voor onze relatie en kwam uit een erg bekrompen milieu waarin niet over sex gesproken werd. Voor hem was het al een heel avontuur als ik een sexy setje aantrok en dat hij gepijpt werd. Ik wilde wel eens een paar klappen op mijn billen in plaats van een tedere massage. Ik wilde me weer eens een lekkere geile, hoerige slet voelen, in plaats van de droom vrouw.

Ik besloot om hem wat aan te gaan moedigen om wat meer een dominante man te zijn in bed. Ik ging hem geile sms-jes sturen als hij aan het werk was. Omdat hij onregelmatig werkt ben ik vaak thuis als hij aan het werk is. Ik vertelde hem dat ik zo geil werd van aan zijn pik denken, dat ik me lekker aan het vingeren was ect. In het begin wist hij hier maar moeilijk op te reageren Maar kwam wel steevast thuis met een stijve en zin in sex. Ook begon ik spullen en pakjes te kopen bij de sexshop, een grote dildo, een buttplug, leren setjes. Ik begon hem op te wachten in de gang, bv. spelend met de dildo, zo begonnen we ook sex te hebben op andere plaatsen in het huis, dan alleen in bed. Simpelweg omdat we dat niet meer haalden door onze geilheid.

Op een dag besloot ik nog verder te gaan. Rick was inmiddels een stuk avontuurlijker ingesteld en een liefhebber van de wildere wat perverse sex geworden. In een vorige relatie had ik wat sm ervaring opgedaan en dat was me prima bevallen. Op een zaterdag dat hij moest werken was ik al vroeg op deed gauw het huishouden en de weekend boodschappen. Ik stuurde hem een eerste sms. ‘Zit er nog wat in vanavond voor je lekkere sletje of ben je dan te moe van je werk?’. Zijn bericht terug ‘Moeten we tot vanavond wachten, ik ben om half vijf al thuis!’. Ik reageerde niet maar ging naar het tuincentrum waar ze ook dieren afdeling hadden. Hier kocht ik een grote leren hondenhalsband. Stiekem probeerde ik deze even uit om mijn nek of het paste. Bij de aanraking met het leer in mijn nek en de gedachten wat we ermee zouden kunnen doe voelde ik mijn kutje vochtig worden. Ik kocht er ook nog een mooie bijpassende riem en een water en voerbak bij.

Om twee uur toen de sexshop openging stond ik op de stoep en was als eerste binnen. Voor de verkoopster was ik inmiddels een bekend gezicht en ze groette me vriendelijk. De zweepjes wist ik te hangen, ik had ze al vaker gezien. Maar ik was toch wat aarzelend om er een te pakken en keek semi geïnteresseerd naar de spullen er net om heen. De verkoopster merkte mijn aarzeling en kwam naar me toe. Schaam je maar niet hoor zei ze geruststellend, je bent echt niet de enige die er een koopt. Zal ik er wat over vertellen? Er hingen wel 10 verschillende soorten zweepjes en de verkoopster wist bij elk de eigenschappen te vertellen. Ik zocht er twee uit, 1 met een dildohandvat en met veel strookjes en een die leek op een paardrijzweep maar dan met een klein leren handje eraan.

Ik was op dat moment de enige klant in de winkel en durfde daarom wel een beetje te vertellen hoe ik mijn man wilde verassen. Ze hielp me nog bij het uitzoeken van een set leren pols en enkelbanden, ik had haar verteld dat het gevoel en de geur van het leer me omwonden. Daarna wilde ik nog een sm dvd voor de eventuele inspiratie. Ze raadde me twee Duitse ‘kwaliteitsfilms’ aan. Er waren inmiddels ook andere klanten binnengekomen die konden zien wat ik kocht. Ik schaamde me een beetje en werd wat rood, de verkoopster probeerde me wederom gerust te stellen nu door even door mijn haar te aaien. Ik rekende af en ze deed de spullen in een bruine zak en vervolgens in een tas. Ze kwam achter de toonbank vandaan om me de tas te overhandigen. Veel plezier vanavond zei ze en terwijl ze me de tas overhandigde gaf ze me een zoen op mijn wang. Ik haastte me naar huis. Thuis stuurde ik stuurde een nieuw sms-je. Ik ben een geil teefje, ik moet mijn baasje leren gehoorzamen. Ik ben een slet die geen respect verdiend. Ik heb een stijve pik was het antwoord. Ik zette een van de dvd’s aan, sloot de gordijnen, zette een paar kaarsen op tafel en een mandje wasknijpers. De voer en waterbak stonden al in de keuken. Ik ging gauw in bad, over een half uur zou Rick thuis zijn, deed de hals-, pols- en enkelbanden om. De riem hing ik aan de kapstok en de zwepen legde ik op het kastje in de gang. Ik keek terwijl ik wachtte naar de dvd en vingerde mijn natte kutje. Toen ik de auto hoorde startte ik de film opnieuw en ging op handen en knieën zitten wachten bij de voordeur. Ik wist dat ik Rick geil en nieuwsgierig had gemaakt. Uit ervaring wist ik ook dat hij als hij al lang geil was het de eerste keer maar erg kort duurde voordat hij spoot. Omdat ik lang wilde genieten had ik besloot om hem direct bij thuiskomst in de gang klaar te pijpen. De voordeur was nog niet dicht of ik had zijn half slappe pik uit zijn broek gehaald en stak deze in mijn mond. In 5 tellen had ik een keiharde paal in mijn mond. Ooooh wat geil kreunde hij ik proefde al gauw zijn voorvocht, met mijn hand speelde ik met mijn kutje toen Rick dit zag kwam hij luid kreunend klaar. Ik trok zijn pik bij de eerste sperma golf uit mijn mond en liet hem in mijn gezicht spuiten. Wat er in mijn mond kwam slikte ik gulzig door wat er in mijn gezicht belande smeerde ik met zijn pik over mijn hele gezicht uit, waarna ik de inmiddels wat slappere pik schoon likte.

Rick had even tijd nodig om op adem te komen en hijgde maar dat hij het zo geil vond. Ik vertelde dat ik vanavond zijn sexslavin wilde zijn, dat ik een geil honden teefje was en flink aangepakt moest worden ik wees hem op de riem en de zwepen. Hij liep naar de huiskamer en ik kroop geil achter hem aan. Hij zag de film aanstaan en ging op de bank zitten kijken. Geile slet dat je er bent zei hij. Ik kroop naar hem toe en kleedde hem uit en ging tegen hem aan liggen. Hij streelde me wat over mijn natte kut en mijn dikke tieten. Na tien minuten kijken had hij weer een stijve pik, maar ook had hij gezien hoe hij me aan kon pakken. Hij gaf me met de vlakke hand een paar klappen op mijn kut en kneep hard in mijn lippen. Oh ja meester, eindelijk kreunde ik. Hij liet me staan en pakte knijpers uit het mandje op de tafel. Handen achter je hoofd, tieten naar voren en benen wijd Hij plaatste op iedere schaamlip 3 knijpers vervolgens zette hij knijpers in het vel rond mijn tepels en op elke inmiddels harde tepel 1. Ik hijgde en kreunde, jeetje wat was ik opgewonden ik werd er een beetje licht van in mijn hoofd. Hij liet me zo staan en liep de kamer uit. Ik stond daar en voelde mijn natte kutje verlangen. De pijn van de knijpers viel wel mee en wond me nog meer op. Rick kwam terug met de twee zwepen en een tube glijmiddel. Draai je om ik wil op die dikke reet van je slaan. Normaal zou ik het vreselijk vinden als hij dat zei, ik heb een behoorlijk mollig figuur en ben daar vaak wat onzeker van, maar nu was het een heerlijke vernedering. Ik kreeg met het ‘handje’ 15 klappen op elke bil. Ik voelde ze gloeien en stond bijna te trillen van de geilheid Ik hijgde zwaar en kreunde wat tijdens deze behandeling maar wist me in te houden om niet te schreeuwen van de pijn. Dit lukte niet meer toen hij de knijpers van mijn kut en tieten sloeg. Om het geluid te dempen propte hij zijn boxershort in mijn mond. Na de klappen wreef hij even over mijn tepels, die nu supergevoelig waren en mijn kut.

Bukken nu, je wilt toch een hond zijn. Ja meester… Een hond heeft een staart. Hij pakte de andere zweep en smeerde het handvat in met glijmiddel. Trek je billen uit elkaar. Dit deed ik en ik voelde meer glijmiddel bij mijn anus en vervolgens drukte Rick het handvat in mijn kont. Ik moest kwispelen van dankbaarheid en om te laten zien dat ik echt een gehoorzaam teefje was. Hij deed de riem aan de halsband en nam me mee naar de keuken. Hij pakte twee bier uit de koelkast deed er een in mijn drinkbak, deed in de voerbak wat brood. Eet en drink maar teef. Rick stond al kijkend uit zijn flesje te drinken en wat met zijn pik te spelen. Ik dook met mijn hoofd de bakken in en at en dronk als een gulzige hond. Toen ik het ophad zei mijn meester dat het tijd was om uit te gaan. Hij nam me mee naar de badkamer, waar ik als een hondje met mijn poot omhoog in de douche moest plassen. Ik was zo geil en opgewonden en alles maakte me geiler, ik was in een super geile extase. De pis liep langs mijn benen maar zelfs dat wond me op. Rick blijkbaar ook, hij wreef met zijn hand over mijn pissende kut. Ik was zo geil dat ik al gauw klaarkwam. Ik moest voorover bij de wastafel gaan staan. Hij rukte de zweep uit mijn kontje stak zijn pik langs achter in mijn super natte kut. Na een paar minuten smeekte ik of ik bovenop mocht zitten, dan kom ik altijd het lekkerste klaar. We gingen weer naar de huiskamer hij ging liggen op de bank en ik dook er bovenop. Binnen een paar minuten kwam ik twee maal heftig klaar ik kon niet meer. Ik had het gevoel dat elke aanraking weer een orgasme zou geven. Ik kroop van Rick af en ging voor hem zitten. Ik nam zijn eikel in mijn mond en begon met 1 hand hem te rukken terwijl ik niet van mijn kut kon afblijven. Hij kwam al snel klaar en terwijl ik op zijn sperma smakte kreeg ook ik weer een orgasme. Hierna lagen we hijgend in elkaars armen ik zweefde helemaal in mijn hoofd en begon heftig te trillen van de ontlading. Rick nam me stevig in zijn armen en toen ik weer wat rustiger was zijn we lekker in bad gegaan.