Advertenties / Onze sponsors Geen ads!


Aan het kanaal

Dit is een verhaal uit de categorie Tieners.
Het was een warme zomerdag. Ik was druk aan het msnen, met allemaal meiden. ik vond ze wel leuk. Maar sommige meiden hadden al een vriend. Maar er was één die geen vriend had: elsa. Ik vond haar erg leuk maar ik durfde haar niet te vragen. Ik was met haar aan het msnen en ik vroeg: ‘Heb jij zin om vanmiddag met mij naar het kanaal te gaan zwemmen?’
‘ja leuk’ had ze gezegd hoewel ze er niet zo goed bij was met haar hoofd. Ze zag me ook wel zitten ze was nu net 19 jaar dus ze was er allang klaar voor.
Ik fietste al naar het huis van Elsa, ik had er zo’n zin in. Misschien kwam er wel wat uit. Misschien had ik aan het eind van de middag met haar. Ik was er, ik was een beetje zenuwachtig ‘een meisje op halen bij haar huis’ spannend. Ik belde aan: ding dong ding dong. Er kwam al iemand. Ik hoopte zo dat het Elsa zelf was die open deed want anders zou ik zich erg schamen. Maar nee, Elsa deed wel open. ‘Gelukkig’, dacht ik. ‘O wat zag ze er mooi uit ze had een topje met een heel kort rokje aan haar borsten waren mooi rond en groot. De tepels zag je helemaal zitten. Ze had haar spullen al gepakt ik nog niet. ‘O heb jij je spullen al gepakt, ik moet ze nog pakken kom je mee naar mijn huis?’ zei ik. we fietsten samen naar mijn huis. Ik was een beetje verlegen, maar dat maakte niks uit maar Elsa zei ook niet veel. Ze zei alleen: ‘Is het ver fietsen naar jou huis, Lieverd?’ ‘Wooow’ dacht ik. ze zei al lieverd. Ik kon even niks meer zeggen toen zei ik: ‘Nee we zijn er bijna schatje.’ Ze keek me even aan.

Toen waren ze bij mijn huis. mijn ouders waren weg en ik was enig kind. Dus we waren met z’n tweeën bij mij thuis. Toen liep Ik naar mijn kamer en Elsa liep achter me aan. Ik ging op zijn bed zitten, Elsa ging naast me zitten.
‘Moet ik je even helpen?’, ‘Doe je je zwembroek nu meteen aan?’ vroeg ze.
‘Ja anders moet ik me daar aan doen en dan ziet iedereen mij, maar nu ben jij er bij maar dat maakt niets uit hoor jij mag het wel zien’ zei Ik. Elsa keek me aan en gaf me een kus. Ik voelde in die kus haar tong tegen zijn lippen. Ik deed zijn mond open en voelde haar tong in mijn mond. Ze vroeg: ‘Vind je dat lekker?’, ‘wil je meer zien van mij?’ Ik knikte van ja natuurlijk! Elsa trok haar topje heel langzaam omhoog en daar kwam haar bikini te voorschijn. ‘woow wat mooie borsten’dacht Ik. Toen maakte Elsa haar bikini van achteren los, de bikini viel naar beneden op de vloer. Ik keek met grote ogen naar haar borsten.
‘Vind je ze mooi?’vroeg ze. Ik gaf geen antwoord. Elsa zei: ‘Maak mijn tepeltjes maar stijf’, ‘met je handen.’ Ik raakte de borst aan en voelde het knopje. Ik kneep zachtjes en aaide er overheen. Elsa gaf me weer een zoen. we lagen daar lekker te zoenen. Toen zei Elsa: ‘Maak die andere ook maar stijf’, ‘Met je mond’.
Ik sloot mijn mond om haar tepel. Ik voelde het knopje tegen zijn tong. Ik trok me T-shirt uit en begon weer met haar te zoenen. Ik zoende haar overal waar ik maar kon, haar tanden, haar tong, en zij liet me likken, in haar nek, zo woest, zo nat, god wat was dit lekker. Elsa ging met haar hand bij zijn kruis. Ze kneedde mijn pik.
‘Zeg het eens, zeg eens hoe lekker je me vindt.’ Zei ze. Maar Ik zei niks. Ik kon niks zeggen. Toen stopten ze allebei, Elsa pakte mn hand en legde die op haar blote dijbeen. Ze keek me recht in zijn ogen, haar hand op de mijne. Toen trok ze zijn hand om hoog naar haar buik, ze had niets aan onder haar rok. Ik voelde haar geile kutje. Het was helemaal kaal en al lkkr nat. Elsa zette haar benen verder uit elkaar, ik deed me middelvinger bij haar naar binnen. o wat heerlijk. toen ging de bel, ik schrok en stopte met vingeren. we trokken super snel onze kleren aan en Ik ging naar beneden om open te doen. Het was de postbode hij kwam een pakketje bezorgen. Ik nam het aan en deed de deur dicht. Ik maakte het in zijn slaapkamer open en er zaten condooms in deze had ik een paar dagen van tevoren bestel.
Elsa zei: ‘Die komen goed van pas, zullen we nu gaan?’
Ik pakte super snel mijn spullen en deed er ook en paar condooms in. En we gingen op weg naar het kanaal.

We waren er bijna Elsa had me steeds aan zitten kijken, maar dat vond Ik niet erg. Er was niemand bij het kanaal. ‘Ze vinden het zeker nog te koud’dacht Ik. we zetten onze fietsen neer en gingen ons uitkleden. Toen sprongen we in het water. Lekker dollen met elkaar. Na ongeveer een half uurtje gingen we weer uit het water. We gingen dicht tegen elkaar aanliggen, omdat het een beetje koud was. We gingen liggen zoenen ik streelde haar borsten en haar billen. Zij voelde mn kruis. Me lul ging meteen recht omhoog staan. Oo weer dat lekkere gevoel. Ik trok haar bikini uit en nam een tepel in zijn mond. Ik ging met zijn andere hand in haar slipje. Ik voelde de haartjes weer en ging met zijn middelvinger in haar gaatje. Het was er erg warm. Toen deed Elsa haar slipje uit ze zei: ‘zo dan kan jij er wat beter bij.’ Ik trok mn zwemshort ook uit. Elsa aarzelde even en zei toen: ‘mooie grote lieverd,’ met een kus erachter aan. Ik ging lekker liggen en Elsa bukte haar over mn buik. Toen voelde ik aan mn pik wat nats. ik had niet door dat ze me aant pijpen was. Oo wat een heerlijk gevoel zeg. Op en neer, op en neer, op en neer. Oo ik kon niet langer. Toen stopte ze net alsof ze gedachten kon lezen. Ze ging op haar rug liggen en gebaarde dat het nu mijn beurt was. Ik ging op zijn buik tussen haar benen liggen. En stak zijn tong in het spleetje. Mmm wat een rare smaakt: zout, zoet, bitter? Ik wist het niet het was gewoon lekker. Na een kwartiertje stopte ik en ging ik zitten. Ik zoende Elsa even. En toen ging Elsa op handen en knieën zitten, Ik ging er achter op knieën zitten ik deed een condoom om. En pakte mn pik en die stak ik tussen de benen van Elsa ik gleed in het gleufje. Ik neukte haar keihard in dr neukspleet en we kwamen bijna tegelijk klaar. Later op de middag hebben we nog meer geneukt. Ik kwam wat later weer bijna klaar toen trok ze mijn lul snel uit dr gleuf en ik hield em boven haar. Ik spoot al mijn sperma over haar heen in dr mond, over dr tieten. Ze smeerde mn geil helemaal over haar uit en we sprongen nog snel even in et water. En daarna droogden we ons af en gingen we naar haar huis. Ik nam afscheid en ik fietste verder naar mijn huis. Later hebben we het nog veel vaker gedaan!