Advertenties / Onze sponsors Geen ads!


Aan Het Strandje - 1

Dit is een verhaal uit de categorie Homo.
Iedere mooie zomerdag wanneer we vrij waren van school lagen we aan “ons strandje”. Langs de IJssel bij een inham tussen twee hoofden had van die kleine strandjes waar je heerlijk kon liggen zonnen en zwemmen in het stromende water. Ontspannen en spannend. Soms wild en uitdagend. Al jaren kwamen we hier. Vanaf de basisschooltijd waren we altijd met een stel kornuiten. We namen dan brood en een fles drinken mee en hadden daar de grootste lol. We zwommen, stoeiden, deden stoer, wie het verste kon piesen en kijken of poep kon drijven.e.d. Heerlijk jong schaamteloos en onbevangen. Niets had een bedoeling of bijbedoeling. Alles was leuk en plezierig en de tijd leek eindeloos. We kenden de gevaren van het zwemmen in de rivier waar het stromende water echt kon kolken, vooral om de hoofden die de rivier dwong de weg te gaan waar de mensen haar wilde hebben. Beteugelt in haar vrijheid om haar overtollige water te laten gaan zoals wij dat wel deden in al onze jeugdigheid en overmoed.. We zwommen gezamenlijk de rivier over om, nadat we een heel stuk hadden teruggelopen, weer bij ons strandje aan te komen. De jaren gingen voorbij. Onze lijven groeiden. Onze pikken groeiden, we kregen haar bij onze piemel en alles was zo vanzelfsprekend.

Er werd gepraat over meisjes, over vrijen en neuken. Over van alles wat jongens op die leeftijd bespraken en vooral wanneer jongens erover fantaseerden die zelf nog niets gedaan hadden. Maar we werden allemaal ouder en er kwamen verkeringen. Een kusje, een tongzoen een vrijerijtje.

In weer een nieuw voorjaar toen we weer naar het strandje gingen was er in de afgelopen winter van alles gebeurd. Je kon het al merken aan het omkleden. Het werd allemaal wat minder vrij. In plaats van een tijd bloot te lopen voordat de zwembroek werd aangedaan werden deze snel aangetrokken. En tijdens de stoere verhalen werden de erecties verborgen gehouden. Vriendinnen werden meegenomen en plots was het strandje niet meer “het strandje”. Iedereen en alles was anders. Weg was de onbevangenheid, weg was het kindzijn.

Ik was onnozel en snapte weinig van deze omwenteling. Opeens werd er gegniffeld als iemand zich aan het omkleden was. Niet door iedereen, maar juist wel door degenen die in het de groep het meest voor het zeggen hadden. En zo na jaren van ongedwongen strandplezier was alles voor mij anders geworden.

En niet alleen voor mij. Martijn en Arend, de roodharige tweeling van onze buren ergerden zich mateloos. Op een bepaald moment liep het uit de hand. Weer zo’n flauwe opmerking en Arend zei tegen zijn broer: Kom Martijn, hier heb ik heb ik geen zin in. Ze pakten hun spullen en gingen een strandje verder liggen.

Al lachende werd er op ons strandje flauwe opmerkingen en ze hadden alleen nog maar oog en aandacht voor elkaar (in mijn ogen de vrouwelijke indringers). Sinds de meiden erbij waren was al het oude gewoon weg en ontstond er een hanig gedrag.

Ik voelde me tamelijk ongemakkelijk. Ik pakte mijn spullen op en had er helemaal geen zin meer in en ging naar huis.

Thuis waren ze verbaasd dat ik er al weer was en toen ik zei dat er met die meiden erbij niets meer aan was zei mijn moeder dat komt nog wel wanneer jij ook een meisje hebt. Met een daar heb ik nog helemaal geen zin in ging ik naar mijn kamer.

Maar de opmerking van mijn moeder bleef wel in mijn hoofd hangen. Het klopte. Ik had nog nooit een meisje gehad en eerlijk gezegd trok het mij ook helemaal niet aan. Met een: ‘ dat zal misschien nog wel eens komen ‘, ging ik naakt op mijn bed liggen.

Ik dacht terug aan de nijdige kop van Arend. Wat was die pissig. Zo zag je hem bijna nooit. Arend en Martijn waren een eeneiige tweeling. Roodharig, blanke huid, maar heel mooi gebouwd.

En terwijl ik aan hen dacht pakte ik mijn pik en begon er lekker aan te sjorren. Heerlijk was dat. Mijn huid begon te gloeien en mijn wangen gingen gloeien, Ik voelde het zaad in mijn zak kloppen, pakte mijn handdoek van onder het bed maar wilde nog niet klaarkomen. Niet te snel. Je moet er van leren genieten. zei Arend altijd wanneer wij ons op de hooizolder gezamenlijk aftrokken. Uitstellen, want dat was lekkerder en spoot je verder. Dat was soms makkelijker gezegd dan gedaan, maar al doende leerde ik het. Zo leerde ik mijn lijf kennen. Stapje voor stapje, voelend, ervarend, onderzoekend en mijn ogen en oren open houdend. Zo leerde ik mijn sensuele lichaam kennen. Genietend van iedere aanraking, ieder orgasme. Mijn beleving werd steeds heftiger intenser en sterker. Bijna…….verslavend………