Advertenties / Onze sponsors Geen ads!


Aangehouden

Dit is een verhaal uit de categorie Werk.
(vervolg op de beste deal, maar toch apart verhaal )

Laura had er vreselijk de pest in. Ze had niet goed opgelet en betrapt door de agente toen ze met haar sms berichtjes aan het lezen was. Eerst die baas van haar. Toen de ellende met dat tanken. En nu dan die agente die zo nodig haar aan de kant moest zetten. Ze stond stil en wachtte. De agente stapte uit. Een stevige dame in uniform. Strakke broek, net overhemd en ze knoopte haar jasje keurig dicht toen ze aan kwam lopen. Er zat in ieder geval tiet in het jasje dacht Laura nog. Vaak zijn het van die man wijven waarbij helemaal geen vorm in het lijf zit. En meestal met kort geknipt. Deze ook. Haar haren waren kort. En met natuurlijk met zo’n achterlijk politiepetje op. Zo’n half bolhoedje. Jammer. want Laura vond een agent in uniform met zo’n platte pet altijd wel leuk om naar te kijken. Maar nee hoor. Helaas. Dit was zo’n muts die punten moest scoren bij de baas. Met brede riem waar de wapenstok handboeien en de peperspray aan hingen en je zag de holster van het pistool zitten. De agente klopte op het raampje. Die was chagrijnig dacht Laura. Die staat vast al een tijdje droog. Goedendag mevrouw. Politie agente Linda Fellini. Ja dat je een agente ben heb ik ook wel gezien. Ben niet blind hoor, muts, zei Laura. Nou de toon was gezet dacht Linda. Maar ze ging verder. Weet u waarvoor wij u naar de kant van de weg dirigeren. Nee, zei Laura onschuldig. Totaal geen idee. Of het moet zijn dat ik niet even naar mijn Apple tje mag kijken. Nou mevrouw volgens mij is uw Apple tje gewoon een telefoon en was u aan het bellen of sms -en. En het was niet handsfree. En dat is verboden. O is dat zo muts zie Laura. Zei ze nu alweer muts? Mevrouw zei de agenda, die wel wat gewend was maar toch een beetje kwaad werd. Ik moet u hiervoor een bekeuring geven mevrouw. Dat gaat u € 160 kosten. Ja en je denkt toch niet dat ik jou even € 160 ga geven voor die ene tel dat ik op dat ding zit te kijken. Bewijs het maar is. Laura was pissig. De agente keek haar strak aan. Mooie ogen heeft ze wel, dacht Laura. Mevrouw, zelfs mijn collega had het gezien. Och ga boeven vangen of het bos in maar laat me met rust. Mevrouw,. Mag ik uw rijbewijs en de verzekeringspapieren? Shit de autopapieren lagen in de dashboard kastje maar haar rijbewijs zat in haar tas. En die lag nog op haar werk. Ze keek de agente aan. Ja die heb ik niet bij me. De agente had nu echt een blik van nee he ook dat nog. Oké snel pakte Laura de auto / verzekeringspapieren uit het dasboard kastje. En gaf die met een gemaakte glimlach aan de agente.

En uw rijbewijs? Die heb ik niet bij me zei ik toch al. Beet Laura de agente toe. Die was het nu zat. Mevrouw wilt u de auto uitkomen. Laura zag dat ze het meende. Inmiddels was de collega van Linda ook erbij gekomen. Linda stond een beetje ongeduldig te wiebelen ( ze moest nodig even pissen maar dat ging nog wel even duren) en te kijken of Laura nog uit de auto kwam. Goedendag mevrouw. Agent Roy Numan. U heeft het gehoord mevrouw. Wilt u uit uw auto komen. Ja Ja Ja rustig aan een beetje zeg. Zit nog in mijn riem hoor. Dus dat kut ding moet nog af. Daar kan je me een bekeuring voor geven in ieder geval. Stelletje …. Ze slikte wat ze wilde zeggen nog net in. Nee maar wel voor belediging van een agente. Pleur toch op klootzakken ik heb alleen even wat sms jes bekeken. Nu is het genoeg: zie Linda. Uit de auto. En Snel. Laura realiseerde dat ze te ver was gegaan en sprong de auto uit. Ze stond buiten de auto een keek de agenten aan.

Linda keek haar aan en in plaats van dat stuk chagrijn van een seconde geleden stond er een lach van oor tot oor. Ze lachte haar openlijk uit. Ook Roy kon zijn lach niet bedwingen. Wat nu weer? Wat viel er te lachten. Ze vroeg wat valt en nou te lachen. En ze keek naar zichzelf. Ja dat was ze helemaal vergeten. Ze had kleding aan van het tankstation Tank Snel en goedkoop. Met hakken. Een broek die op zijn bijna van haar kont viel zo groot en met een shirt die gemaakt was voor mannen met bierbuiken. Wel op hoge hakken maar Nee zag er inderdaad niet uit. Ze moest er zelf om lachen.

Agente Linda had het niet meer die kreeg de slappe lach. Nou u ziet er lekker goedkoop uit. Ze had het niet meer. Linda deed het bijna in der broek van het lachen. Ze liep naar Roy, sorry Roy fluisterde in zijn oor maar ik moet echt even pissen. Ik hou het niet meer. Dat kan je niet maken, zei Roy, je kan hier niet zomaar op de parkeerplaats gaan pissen. Ik moet echt. Ik klap zowat. Zet jij mevrouw even in de auto. Ik wil niet dat deze kermisattractiemidden op de parkeerplaats staat. Maar ik moet echt nodig Roy! Das pech dan zei Linda en ze sprintte de bosjes in. Dat mag niet Linda, riep Roy haar na. Niet op een openbaar parkeerplaats.

Ja daar stond Laura dan een broek dit bijna van der kont viel. Gaat u even mee?. Ze zag de agente wegsprinten de bosjes in, maar wist ook niet waarom. Gaan we even de politieauto in. Laura ging maar snel mee.

Linda rende de bosjes in. Jezus wat moest ze pissen zeg. Ze keek om zich heen. Niemand. Ze deed haar riem los en legde die op de grond. Broek los onderbroek naar beneden op der hurken. Zo he he heerlijk wat een opluchting. Er leek geen einde aan te komen. Was gelukkig een afvoerputje. Even schudden voor de laatste druppels en shit wat was dat ? Uit het niets, iets over haar hoofd. Ze werd achterover getrokken. Daar lag dan. Languit, op haar rug, Broek op haar knieën. Met een blote kut. Nog nat. Haar kont op het koude natte putje. Getver. Ze probeerde op te staan. Maar iemand stond op haar handen en ze werd tegengehouden. Ze wilde schreeuwen. Maar voelde een hand op haar mond. Dit moeten minstens 2 man zijn. Ik zou maar lekker stil blijven liggen. Zei een mannenstem. Heb altijd al een politieagente willen pakken. Ja ik ook. Duidelijk een vrouwenstem en ze voelde een vinger bij haar kale kut. Nee dat niet. Ze deed haar mond open om te schreeuwen. Nee zie die man. Niet doen. En stopte haar mond vol met een sjaal of zoiets. Ze kon niets. Liggen we lekker even in de vrije natuur te neuken komt er plotseling een agent aan gestormd. Zie de man. Gaat ze voor onze neus nog zitten pissen ook. Nee, lekker. Ja zeker lekker. En de onbekende vrouw pakte haar vol bij haar kut. Lekker sappig zo. Ze streelde langs haar kutlippen. Das lekker he. Linda schudde haar hoofd. Vreselijk. Zo vernederd te liggen en vreselijk wat kietelde dat. Haar knopje werd tussen 2 vingers geklemd. O nee. Dat kan niet waar zijn. Dat was me lekker. Als Linda zichzelf bevredigde dan altijd heerlijk over klitorus. En dan de vingers en haar vibrator. Maar nu. Nee dit kon niet. De onbekende man drukte haar armen naar beneden en ze lag daar met die doek over haar hoofd. Hé Heleen riep de man Volgens mij heb je haar gevoelige knop te pakken. Wat ben jij toch een klootzak John. Hou je kop. Ze ziet dan wel niets maar ze heeft wel oren. We zeggen helemaal niets en we gaan die lekkere agente eens even flink pakken. John als jij goed oplet en die politiebus in de gaten houd en als er iemand aankomt moeten we wegwezen.. Kom we zetten haar in de handboeien dan hebben we onze handen vrij. John pakte de boeien van de riem. Deed de boeien om de polsen van Linda. Haar handen boven haar hoofd om een boom heen. Linda kon geen kant op. Die meid is van mij hoor. Zei Heleen. Is goed hoor geile ga jij maar lekker tekeer. Ik kijk wel. Maar ik wil wel der tieten zien. En trok de jas op. Haar overhemd trok hij in een ruk kapot. En hij trok hard aan haar bh. Maar dit was een stevige sport bh. Zo die heeft flink wat in huis. Maar de bh zal half op haar grote samen geperste tieten. Met nog een ruk waren de tieten vrij en vielen naar de zijkant. Heerlijk wat een meloenen. Nou geen watermeloen maar een lekkere honingmeloen. Dan Lachte Heleen. John pakte ze en wilde zijn mond erop zetten. Wegwezen. John zei toch dat ze van mij is.

Heleen ging helemaal los. Ze trok aan de tepels tot deze fier op de top van de tiet meloenen stonden. En begon ze likken. Linda kon het alleen maar ondergaan. Ze zag niets en kon niets zeggen. Ze kreunde alleen maar. Was altijd al een fantasie geweest om ooit een wat met die boeien te doen, maar dan zou zij bepalen wat er ging gebeuren. Maar dit was buitenverwachting toch wel heel heel spannend. Ze kreunde. Ze vind het echt wel prima. Heleen pakte Linda vreselijk hard bij haar kut en stak er meteen 2 vingers in. Ze is al op tempratuur hoor. Ze hurkte over de borsten van Linda heen. John en zij waren net lekker aan het neuken toen ze gestoord werden. Ze had alleen een kort rokje aan. Haar t-shirtje had ze in de haast snel weer naar beneden getrokken. Maar haar kut lag nu boven op de tieten van Linda. Ze bukte verder naar voren. En gaf een lekkere lik over de kale kut van Linda. Om daarna zich te als een beest te gaan uitleven op de natte kut van Linda. Ze duwde haar tong diep tussen de schaamlippen. Met lange halen likte ze van het begin van de kut, over de het klitje ( was nu wel een flink klit geworden) over en in de kut. Linda probeerde haar benen bij elkaar te houden maar John was daar gaan staan en hield haar benen gespreid. Met een harde ruk had hij haar broek en haar onderbroek uitgetrokken en weggegooid. Hier was geen houden aan dacht Linda. Ik moet meewerken anders loopt het slecht met me af. Ze kreunde en hijgde. Te gek toch wel te gek om je fantasie zo uit te laten komen. Ze merkte dat ze haar benen spreidde. Haar tieten duwde ze tegen de kut van Heleen aan. Die was ook flink nat geworden. Heleen wilde ook wel gelikt worden. Maar de doek over het hoofd en in de mond belette dat. Ik wil niet dat je me ziet. Zal je goed verwennen want ik zie dat je het lekker vind. Ik bind de doek voor je ogen. Dan is je neus en mond verder vrij. En dan ga je mij likken alsof je leven ervan hangt. Ja, Nee ? Nee je likt mij anders sla ik je helemaal overhoop. Linda knikte. Heleen maakte de mond vrij en zorgde ervoor dat Linda niets zag. Heleen hing nu met haar kut nu boven de mond van Linda. En likken. Linda stak haar tong uit. En proefde de zoetige kut sappen. Daar lagen ze nu. Standje 69. Heerlijk. Ze gingen helemaal los.

John die stond nog steeds op de uitkijk. Maar wel met een stijve lul in zijn hand. Die was zich langzaam aan het aftrekken. Heleen zag de knuppel aan de riem liggen. En pakte die. Zo das een flinke dildo. En zonder na te denken stak ze die in de kut van Linda. Die plotseling de schrik van haar leven kreeg. Een koude knuppel. Maar ohhhhhh das was een lekkere verkoeling in haar hele kut. Ze kwam klaar. En niet zo’n klein beetje. John zag het. En riep. Ze wil vast mijn lul zo ook nog even.

Niets ervan riep Heleen. Jij neukt alleen mij. En nu niet. Want ik ben bezig. Ze haalde de knuppel heen en weer. Na zo’n heerlijke befbeurt kwam ook Heleen klaar. Vaak was dat gewoon heerlijk klaarkomen en soms als ze het heel lekker vond dan spoot ze zelfs. Dit was wel heel spannend, geil en lekker. Ze kwam spuitend klaar. Ze spoot in de mond van Linda, die schrok zich rot. Heleen spoot nog even verder Heerlijk over de tieten van een vastzitende agente. Die tieten glommen zeg. Was mooi. Glimmende tieten met knoppen. Heleen viel naar de zijkant en Linda lag daar hopeloos verloren. Mag ik even, zei John. Nee riep Heleen, Heb ik toch gezegd. Je mag haar niet neuken. Ik trek me allleen maar even af. Oke dat mag wel. En John spoot en spoot. Hij stond bij haar voeten. Maar Linda voelde zijn spermakwak op haar gezicht, Op haar tieten, op haar buik, haar hele navel werd gevuld, bij haar kut.op haar benen en dat was waarschijnlijk zijn laatste druppel op haar voet. Nee nog een klein kwakje na. Zijn zak was strak die moest nu wel leeg zijn. Dacht Linda. Nu is het toch wel afgelopen. Roy moet nu toch door hebben dat er wat aan de hand is. Waar blijft die lul?

Maar Roy had andere dingen aan zijn hoofd. Hij was met Laura de politieauto ingegaan. U heeft uw papieren niet bij u? Nee zie Laura. Mag ik even bellen dan heb ik ze zo. Nou vooruit. Ben in een goede bui, ik heb zo gelachen. Ze belde de zaak. Misschien was er nog iemand. Hallo met het toestel van Henk. Je spreek met Sjors. Sjors ? O ja dat was die medewerker van de fabriekmedewerkers. Wat doe jij bij Henk ? O zie Sjors moest even bij Henk op kantoor komen. Henk weet dat ik voor mijn hobby fotografeer en hij vroeg of ik wat voor de reclameafdeling wilde doen. Maar Henk is er niet meer hoor. Ik sluit net de boel hier af. Luister Sjors, zei Laura. Lig daar een rode jas met bijbehorende tas? Sjors keek om zich heen. Yep. Zei hij. Zou je die voor mij naar de parkeerplaats na het tankstation kunnen brengen. Ben aangehouden door de politie en mijn rijbewijs en alles en nog wat zit er in van me. Zal je eeuwig dankbaar zijn. Sjors zijn dag zat er toch al op. Is goed, kom er zo aan. Sjors pakte de tas en jas op. Hé dacht hij. Nu heb ik de foto’s van die meid en nu haar tas. Even kijken hoor. Hij opende haar tas. Haar rijbewijs, haar geld zakje bonnetjes van boodschappen,paspoort opmaakspullen, pilstrip en nog meer troep. Hé haar adresgegevens en paspoort. Daar maak ik even snel een kopietje van. En stak de kopie in zijn zak. He haar sleutel. Er hing zelf een kaartje aan huissleutel. Hoe dom kan je zijn. Snel liep hij de werkplaats even in. Hij was van alle markten thuis. Even snel een sleutel namaken. Geen probleem. Je weet nooit dacht hij. De gangbangfoto’s nog in zijn hoofd. Nadat gedaan te hebben ging hij op weg naar het parkeerplaats.

Agent Roy keek haar vriendelijk aan. Dit zijn toch niet je normale kleren ? Nee zie Laura. Ik heb een ongelukje gehad met diesel tanken. Daardoor zijn mijn eigen kleren smerig en vies geworden. Dat was natuurlijk ook zo maar. Ik heb van een vriendelijke man bij dat tankstation hier iets verder terug wat kleren gehad. Mijn vieze spulletje zit in het zakje. Ze trok het plastic tasje uit haar kontzak. O dat was niet slim. Haar broek viel bijna van haar kont af. Door deze handeling. Ze greep nog net haar broeklus vast. En gooide het tasje snel op de grond. Maar Roy zag haar blanke verleidelijke heupen. Mooi ziet er echt mooi uit. Die meid. Hoge hakken mooi kontje. Maar Roy beheerste zich. Draaide zich even snel om om zijn lul recht te leggen en weer snel terug. Hij pakte het plastic tasje op en keek er even in. Ho ho is van mij. Zei Laura. Maar Roy keek al. Een kapotte bh, een blouse en en rokje. Het rook niet naar diesel. Het rook naar sperma naar geil. De lucht kwam hem zo bekend voor. Hij keek op naar Laura. En probleem met diesel tanken? Zei U? ik geloof er niet van. Roy vertrouwde het niet. Mevrouw wilt u even met uw handen op het tafeltje gaan staan. Laura was verbouwereerd. En bukte zich. Haar handen legde ze op het tafeltje. Ik moet u even fouileren Zie Roy. Dat mag alleen uw collega. Zei Laura. In dringende gevallen heb ik toestemming om dat ook te doen. Zijn collega bleef wel erg lang weg. Die is pissen zei Roy. Hij legde zijn hand op de heupen van Laura. Die stond voorover gebogen. Hemd uit de broek. En Roy zag haar tieten bungelen. Vreselijk mooi. Heerlijk. Hij zag de mooi ronde vormen. De borsten hingen heerlijk los. Roy begon eerst haar heupen te betasten en ging langzaam naar beneden. Hij voelde iets hards. Het zat in de broekzak. Hij stopte zijn hand erin. O was een klein steeksleuteltje. Maar hierdoor moest ze iets rechtop gaan staan. Maar broek gleed van har kont. En daar stond ze dan. In spreidstand. Met een blote kut in haar blote kont. Stilstaan zei Roy. O nee heb ik weer dacht Laura. Dit wil ik niet. Echt niet. Maar Roy kon zich niet meer bedwingen. Hij ging door met fouileeren. Hij ging eerst langs haar lange benen. Ohh dat was al zo mooi. Mooi lange benen. Gespierd. Geen dunnen latjes. Mooie kuiten. Hij ging weer omhoog. Met zijn handen. Even een interne controle zei hij en hij stak zijn vinger in haar kut. Ze was nog een beetje droog. Voelde hij. Dus even een beetje vocht erbij. Beetje spuug erop. En glijden maar. Laura stond er maar. Wat moest ze doen? Moest ze heb van har af slaan. Hij zou gegarandeerd verzet bij arrestatie op het proces verbaal zetten. Ze besloot zich maar rustig te houden. Ze was inmiddels wel wat gewend. Hij zou toch niet? Of wel? Roy wel. Hij moest uit zijn broek hebben. Snel deed hij de knopen van zijn broek los en haalde zijn stijve lul eruit. Met zijn kop tegen het dak van de auto. Maar die lul ging erin. Tot aan zijn zak. Als een warm mes in een pakje boter. Als een warme ijslepel door ijs. Zijn eikel was er al klaar voor. Het voorgeil hang met een grote sliert aan zijn lul. Erin. Erin. En hij stootte zijn lul vol in de kut van Laura. Hij pakte haar tieten in zijn handen. Ohhhh zo mooi zo lekker vol Hij kon er niet bij. Hij kon ze niet in zijn mond nemen. Maar alleen dat gevoel al. Laura voelde hoe zijn lul binnenstormde. Was geen grote zoals die van Ard maar een gewoon lekker lul. Een lekker maatje voor even mee te neuken. Roy die keek zijn ogen uit. Hij had wel eens collega Linda gekeken. Die zag er wel aardig uit. Had volgens Roy wel flinke tieten maar die waren weggeperst in een harnas bh leek wel. Deze tieten die hij nu vast had waren toptieten. Hij keek naar beneden. Zag die mooie kont. Legde één hand op haar heup. De andere streelde haar schaamhaar. Haar landingsbaantje. Zo heet dat toch dacht hij. Hij had handen tekort. Hij zag haar sterretje. Had er al vaak over gehoord dat dat ook zo lekker moest zijn maar nog nooit had hij op die manier geneukt. Kan hij niet maken. Maar waar bleef Linda. Die had wel erg lang werk.

Linda had andere zorgen. Die lag nog steeds op haar rug. Helemaal zeiknat van het geil van Heleen en de klodders van John. En nu zei Heleen. Draai haar om. Draai haar om. Dan neuk ik haar op zijn hondjes. Zei John. Zijn lul was weer snel op oorlogssterkte. Dit was toch wel een bijzonder geval van agentje pesten. Nee John ik zeg het niet nog een keer Jij neukt helemaal niets. Maar draai haar maar om. Ik weet wat beters zei Heleen. Linda werd omgedraaid. Met haar handen nog steeds boven haar hoofd. De boeien zaten nu vastgedraaid om de boom heen waaraan de zat.

Haar kont naar achter. Zeiknat was ze. Nog nooit was ze met haar eigen knuppel zo genomen. Haar tieten hingen als kleine uiers naar beneden. John keek nog steeds goed om zich heen. Hij had voordurend de politieauto in de gaten gehouden. Niets gezien. Tenminste. Het was een geblindeerde auto. Alleen door de voorruit zag je wat. Geen beweging. Hij ging achter Linda staan met de zeiknatte politieknuppel in zijn hand. Hij zag het sterretje van Linda. Ook doorweekt en van al het geil wat er langs was gegleden. Als ik haar niet mag neuken dan dit maar. Heleen hing ondertussen onder Linda. En genoot zichtbaar van de hangende tieten. Niet alleen Heleen maar ook Linda was door het dolle heen. Ze voelde het rubber van de knuppel tegen haar kont. Oh nee ze schudde met haar hoofd. Nee. Nee. Maar voor ze het wist zat die in haar kont. John ramde de knuppel erin. Alsof het zijn eigen lul was. Heleen pakte de tieten. Kneep erin. Wat een uiers. Nee jammer dat ze niet zwanger was want ze had die melk weleens willen proeven. Wat een tepels. De wilde meer. Ze zag de lul van John hangen. Vlak onder de druppende kut van Linda. Straks gaat hij erin. Dat wil ik echt niet. Ze pakte de lul en begon te zuigen. Met een hand bleef ze tegen de tieten van Linda slaan. En met de andere trok ze John in haar mond. Ze zou hem heerlijk leegzuigen. John vond het fantastisch. Hij bleef rammen met de knuppel terwijl zijn lul weer op spuiten stond. Dit was nog eens een aparte belevenis. In plaats van neuken op een parkeerplaats een agente afraggen met een knuppel en je eigen meid zog hem helemaal leeg. Dit was teveel. Hij spoot zijn vriendin in haar mond. Die had er nog niet opgerekend en verslikte zich. Kwam overeind. En John spoot haar gezicht onder. En de kont van Linda zat onder zijn sperma. De knuppel zat nog in haar uitgewoonde reet. Wat een geil gezicht was dit. Linda was inmiddels door een hel gegaan. Nou ja hel. Op deze manier was het de zevende hemel voor haar geworden. Ze kon niet meer staan. Ze was de tel kwijtgeraakt. Hoeveel keer ze niet was gekomen. Zo John zei Heleen. En nu wegwezen.

En wat doen we met deze fraaie agente.? Die laten we lekker uitlekken en liggen. Linda zakte door haar knieen. Helemaal uitgeput. Nog steeds met haar hoofd in een doek. Haar mond was vrij ze kon schreeuwen. Maar dat had ze niet gedaan. Stom ze moest Roy waarschuwen. Roy riep ze. Kop dicht stop der onderbroek in der grote muil. John deed dat heel snel. En wegwezen. Ze heeft niets gezien alleen maar gevoeld. Ze weet alleen onze voornamen. John en Heleen gingen ervandoor. Linda zat daar op zijn knieen. Roy moest toch ook wel denken waar blijft dat mens.

Maar Roy zat met zijn hoofd bij de mooi kont van Laura. Zijn lul ging soepeltjes in en uit de kut van Laura. Hij stond op het pun van klaarkomen. Die werd een vluggertje. Zo opwindend was het nog nooit geweest. Maar die kont die wilde hij toch proberen. Even nadenken. Hij had wat films gezien. Eerst even voorbewerken. En hij stopte zijn vinger erin. Laura voelde het gebeuren en dacht. N Nee he weer een die daarin wil. Is mijn kut niet goed genoeg. Gelukkig had haar vriend Louk altijd veel aandacht voor haar kut gehad. Ook omdat hij nooit, tot een daag geleden dan, haar in haar kont mocht neuken. John had zijn vinger in de anus gestoken en dat ging soepeltjes. Nog een. Was ook geen probleem. Hij haalde zijn zeiknatte lul uit Laura der kut en ja hoor zonder problemen ging gij erin. O goddelijk. Wat nauw. Wat strak. Wat een belevenis. Laura voelde de leegte in haar jut. Ze stak snel een paar vingers in haar kut en ging als ene bezettende aan het vingeren. Ze moest er ook lol aan hebben. Maar binnen de kortste keren kwam ze klaar. Roy was nog druk in haar kont.

Roy, Roy, help me dan. Wat ? Wat is dat nu. Hoorde Roy dat goed. Hij hoorde roepen. Linda was weer wat op krachten gekomen en had kans gezien om der onderbroek uit haar mond te krijgen. Maar kon de boeien niet loskrijgen. Roy, Roy.

Roy hoorde zijn collega roepen. Maar Roy wilde spuiten en spuiten. Hij haalde zijn lul uit de kut van Laura en stopte hem snel in haar zeiknatte glibberige kut. Wat een megagevoel van macht was dat. Hij kon niet meer terug. Hij wilde niet meer terug en spoot alsof het zijn laatste spuit was. Dezelfde sliert van voorgeil was veranderd in een sliert van sperma geil kutsap en alle wat lekker geil was.

Opschieten. Nu naar je collega. Je trok zijn broek op. Laura stond erbij en keek ernaar. Wat nu? John liep naar de richting waar het geroep vandaan kwam. Er toen zag hij Linda. Voorover gebogen. Met grote hangende tieten en een knuppel in haar kut. Toen hij wat dichterbij kwam zag hij dat de knuppel niet in haar kut zat maar in haar kont. Zo had hij zijn collega nog nooit gezien. Wacht even dit moet ik op de foto zetten. Hij liep snel naar de auto terug. Laura stond er nog. Wegwezen jij riep hij. Je heb geluk vandaag. Ik zal het door de vingers zien dat de met je telefoon bezig was. Lachte hij Laura toe. Maar snel wegwezen. Ik moet mijn collega helpen. Die heeft een ongelukje gehad.

Laura pakte haar spullen. Haar broek had ze inmiddels weer op haar heupen gekregen. En de rest zat weer een beetje op zijn plaats. Ze liep naar de auto toe. Daar kwam Sjors net aan gereden. He Laura ik heb je spullen hier. Ben ik nog op tijd of ben je op de bon gegaan vroeg Sjors. Hij keek wel een beetje vreemd naar Laura. Wat had die nu voor kleren aan. Ze had echt wat anders aan vandaag. Nee is goed zei Laura. Ik heb wat kunnen regelen met meneer de agent. Maar Sjors hartstikke bedankt voor het brengen. Je heb nog wat tegoed van me.

John had snel zijn mobieltje gepakt en liep als een gek terug naar Linda. John maakte snel wat geile plaatjes. Zo Linda dat komt ervan als je toch even snel gaat pissen op een openbaar parkeerplaats. Was een geil gezicht zeg. Die Linda had wel erg mooie tieten ook. Hij zou nu toch heel anders tegen haar aankijken. Van alle kanten maakte hij foto’s. Maak me los schreeuwde Linda. Dit kan je niet maken John. Hij pakte Linda nog even snel bij haar tieten. Voelt ook lekker dacht hij maar dat vrouwtje dat hij net gepakt had had toch echt wel de lekkerste tieten die hij ooit in zijn handen had gehad. Over dat kutje en dat kontje maar te zwijgen. Terwijl hij de knuppel uit de kont van Linda trok. Hij maakte haar boeien los en hielp Linda naar de politieauto. Je zegt niets hé. Zei Linda je houdt je muil. Dit kan ons onze baan kosten. Is goed hoor zie John. Als jij niets zegt zeg ik ik niets. Maar je moet je tieten voortaan niet meer zo wegstoppen. Zei hij glimlachtend. De werkdruk bij de politie is al zo hoog. Je moet de druk wat wegnemen en je tieten een beetje ruimte geven. John keek naar de tieten en naar Linda. Die glimlachte terug. Denk dat wij nog veel plezier aan onze politieknuppel zullen beleven. Lachte ze. Een beetje bijgekomen van een heftige belevenis.

Wat heb je eigenlijk met dat vrouwtje gedaan? Vroeg Linda. Dat gezeik van jou duurde zolang dat ik haar maar heb onderworpen aan een ondervraging. Nadat ik haar uitwendig en inwendig heb gefouilleerd heb ik haar maar laten gaan. Maar dat mag jij helemaal niet doen fouileren lachte Linda. Dat weet jij en dat weet ik. Maar zij vond het prima. John knipoogde naar Linda. Die had wel door wat er gebeurd was. Ze had meteen een veel beter gevoel. We zullen nog een hoop lol beleven, agent John Numan zie ze. We kijk ernaar uit. Agent Linda Fellini. En hij steelde over haar gaar tieten.

Laura had haar jas die ze van Sjors had gekregen snel aangetrokken. Ze wilde niet nog een keer met knoppen komen te staan. Ze had Sjors een kus als bedankje gegeven en was er plankgas vandoor gegaan. Louk zou wel vreselijk kwaad zijn. Ze was zeker 2 uur te laat thuis. En het eten stond klaar. Ze zou wel zeggen dat haar telefoon leeg was en het verhaal van dat tanken een beetje aandikken. Alleen dat tanken. De rest zou ze achterwege laten. Niets vertellen van wat er op kantoor was gebeurd, niets wat er in het tankstation was gebeurd en zeker niet hoe ze onder de bekeuring uit was gekomen. Op naar huis. Ze had niet gezien dat Sjors nog achter haar aan reed. Hij had moeite om Laura bij te houden. Wat kon die hard rijden zeg. Een Laura reed als een gek door naar huis.