Advertenties / Onze sponsors Geen ads!


Aangenaam Vergist

Dit is een verhaal uit de categorie Hetero.
Hallo, ik ben Jan-Joost, ik ben 22 jaar, en ik woon in Almere en ik ben timmerman van beroep. Ik ben best wel thuis in mijn grote hobby, dat zijn computers, internet, en alles wat daarmee te maken heeft. Ik mag in mijn vrije tijd graag op het internet surfen, MP3 downloaden en informatie voor mijn werk verzamelen.

Een tijdje geleden ontdekte ik bij mijn zoektocht een leuke chatroom op het internet en sinds die tijd kom ik daar regelmatig, mijn nicknaam daar was 'Houtmoos' Nu had ik al meteen na korte tijd leuke gesprekken in die chatroom met een meisje van een jaar of 19, dat heel opwindend op me overkwam, en die de nicknaam 'Rollergirl' gebruikte omdat ze voor haar fitness-hobby regelmatig op inline-skates te vinden was. Steeds vaker waren we tegelijk online en het was niet te vermijden dat we steeds vaker bleven kletsen met elkaar. In het allereerste begin hadden we normale gesprekken over allerdaagse dingen, wie je bent, wat voor werk je doet, waar je woont, hoe oud je bent enzovoort, maar al snel, na een paar weken, kregen de flirtende praatjes zoals in elke chatroom kennelijk gewoon is, de overhand en op een bepaald moment een behoorlijk erotische ondertoon, waar ze net zo hard aan meedeed met flirten als ik en haar gesprekstoon steeds brutaler en explicieter werd. Niet goor of plat, gewoon, dit meisje had iets bijzonders, ook in de ongedwongen en vrije manier waarmee ze over seks sprak, en de dingen die ze met me zou willen doen als we elkaar ooit eens zouden ontmoeten.

We zaten op het laatst elke avond te kletsen met elkaar, en hadden dan af en toe bloedhete gesprekken wat we zouden gaan doen als we elkaar eens zouden ontmoeten. Ze wilde van alles met me doen, zei ze, ze fantaseerde over de wildste uitspattingen met me. Op een bepaald moment kwam het onvermijdelijk zover, dat we ergens afspraken om elkaar eens in levende lijve te ontmoeten, en ze liet doorschemeren dat ze serieus in mij geïnteresseerd was, temeer omdat we in dezelfde plaats wonen. We spraken af om acht uur s'avonds bij het station en ze zei dat ze eerst een stukje ging skaten alvorens we elkaar zouden ontmoeten en dat ze dus op haar inline-skates zou komen. Of ik dit niet erg vond. Natuurlijk vond ik dat niet erg, ik hou van sportieve meiden!

Nu heb ik voor mijn werk een VW-bus, een transporter T4 waarmee ik naar mijn karweitjes rij en ik mijn timmergereedschap en werkmateriaal mee vervoer. In het weekeinde en op vrije dagen ruim ik hem uit zodat ik hem ook privè kan gebruiken. Er ligt altijd een tasje met schone vrijetijdskleding in en ook een slaapzak, voor die gevallen dat ik laat ergens vandaan kom of anderszins ergens, desnoods in de bus moet blijven slapen. Toen ik op de afgesproken plaats aankwam parkeerde ik de bus helemaal aan de achterkant op de grote parkeerplaats van het station waar niet snel gezien zouden worden en waar we later buiten het directe lichtschijnsel van de straatlantaarns waren, en ik liep op mijn gemak naar het stationsplein. Toen ik, wel wat eerder dan bedoeld, op de afgesproken plek aankwam zag ik even later een meisje van een jaar of 19, met haar lange blonde haar in een lange paardestaart, op inline-skates aankomen. Ik stapte naar vol zelfvertrouwen voren en zei 'Hallo, Rollergirl, hier ben ik dan!' Ze hield stil en keek me vragend aan, ik stak mijn hand uit en stelde mezelf aan haar voor. 'Hoi, ik ben Jan-Joost, de Houtmoos.' Ze was erg meisjesachtig, vriendelijk en lief en ongelofelijk leuk om te zien, sprak beschaafd accentloos Nederlands en ze stelde zich voor; 'Hoi, ik ben Elin' Ze was blond, slank, voor een meisje tamelijk lang, zeker wel 1.75, met een venusheuvel die zich in haar strakke fitnesskleding duidelijk aftekende en paar billen waar ik het warm van kreeg en een stel bollingen in haar navelblote aussie-topje waar ik mijn handen vol aan zou hebben. Ze had rode oren en wangen van de inspanning van het skaten, en kleine zweetdruppeltjes op haar neus en voorhoofd, ze zag er bloedgeil uit zo en ik kreeg hartstikke zin in een flinke vrijpartij met haar.

Aangezien we elkaar op de chat al aardig hadden geplaagd en hadden opgewonden, liet ik er geen gras over groeien, ik vroeg haar zonder verdere omhaal 'Ga je met me mee?' Ze knikte blozend van ja, waarbij haar blonde paardestaart staart leuk met haar hoofdbewegingen meedanste, en ik nam haar bij haar hand en nam haar mee naar de plaats waar mijn bus geparkeerd stond. Ik had van tevoren opgeruimd en schoongemaakt, ik rolde onder haar toeziende blik mijn dikke donzen slaapzak die ik voor noodgevallen altijd bij me heb, uit en creëerde zo een lekker en zacht bedje. We kropen achterin de bus, ze gleed in mijn armen en op onze zij liggend lekker tegen elkaar aan, ze sloeg haar armen om mijn hals en we kusten elkaar eerst zachtjes en teder, de vochtige lippen met gesloten mond heerlijk langs elkaar wrijvend, maar gaandeweg steeds opwindender en geiler, met heerlijke intieme lange tongzoenen. Ik sabbelde op haar heerlijke tongetje en knabbelde zachtjes aan haar lippen en hield met een hand haar linkerbil vast en kreunend mompelde ze dat ze het lekker vond. Langzaam maar zeker ontkleedde ik haar, en kneedde over haar sportBH heen haar lekkere ferme borsten, en voelde door haar BH heen hoe haar tepels zich verhardde onder mijn strelingen. Ze sloeg haar ene arm om me heen en genietend deed ze mee en kneedde mijn billen en kleedde mij ook uit, tot we beiden alleen nog ons ondergoed aan hadden. Haar adem rook heerlijk fris naar Pepsodent en haar lichaam geurde naar Zwitsal babypoeder, Mmmm, heerlijk. Ze kuste en streelde als een ervaren minnares en het was heerlijk om haar haar eigen gang te laten gaan.

Toen we elkaar een tijdje gestreeld en gekust hadden gleed ik met mijn handen achter in haar slipje en omvatte met beide handen haar heerlijke volle billen. Ze gleed met haar gezicht in mijn hals en kreunde 'Mmmmm, ga door, je maakt me bloedgeil!' Ik haakte haar BH los en schoof haar slipje over haar enkels, en spiernaakt lagen we in het halfduister heerlijk tegen elkaar aan. Ik schoof kussend en knabbelend aan haar tepels, borsten en buikje langzaam over haar zachte huid naar beneden en likte met vochtige tong door haar lokkende navel. Zachtjes draaide en stootte ze met haar heupen, het sein dat ze er klaar voor was en er geen terug meer mogelijk was. Langzaam maar zeker was ik op weg naar haar lekkere dunbehaarde poesje, en daar aangekomen spreidde ik haar schaamlipjes en genoot even van dat mooie uitzicht. Zachtjes blies ik mijn warme adem tegen haar poesje, ' Toe nou!' kreunde ze huiverend, en ik zette mijn tong tegen haar binnenste schaamlipjes en likte zachtjes en ongehaast een weg naar de plaats waar haar genotsknopje zich zou moeten bevinden. Met een lange kreun van genot, 'OOooooohhhh...' werd ik door haar ontvangen toen ik haar lekkere plekje had gevonden. Ik deed mijn best om het zo lekker mogelijk voor haar te maken. Veel had ze niet meer nodig, en al spoedig begon ze diep adem te halen en te hijgen en kwam ze kreunend en schokkend met haar heupen klaar, haar benen als een bankschroef om mijn hoofd geklemd. In mijn armen lag ze, nahijgend, buik aan buik, met vuurrode wangen en gloeiende oren bij te komen van haar heerlijke orgasme. Even later greep ze met haar slanke hand tussen ons in en stuurde mijn piep direct en trefzeker in de richting van haar heerlijke strakke kutje. Als een fluwelen handschoen omsloot haar kutje mijn keiharde pik en stil liggend genoot ik van de melkende bewegingen die ze met haar bekkenbodemspieren maakte en voelde ik een geweldig orgasme vanuit mijn tenen omhoog komen. 'MMmmm, lekker, ik voel je spuiten' mompelde ze. Ik greep een washand uit mijn kledingtas en schoof die hoog tussen haar dijen om de natte boel een beetje op te drogen. Gewillig spreidde ze haar benen om me mijn gang te laten gaan.

Nadat we nog wat hadden liggen kussen en ons aangekleed hadden vroeg ze me of ik altijd zo direct met meisjes was, en ik bekende dat ik eigenlijk erg verlegen was maar dat onze chatroomsessies de weg van tevoren geëffend hadden. Ze keek me aandachtig aan en zei dat ze nog nooit in een chatroom geweest was en internet alleen beroepsmatig voor haar werk gebruikte. Onzeker geworden vroeg ik haar of ze dan niet het meisje 'Rollergirl' was waar ik mee afgesproken had, en inderdaad, dat was ze niet, maar ze gaf onmiddellijk toe dat ze er geen spijt van had en ik me niet bezwaard behoefde te voelen, ze had er net zo hard van genoten als ik. We liepen samen hand in hand terug naar het stationsplein. Ze vroeg, of we elkaar nog eens zouden zien, ik greep in mijn binnenzak en gaf haar mijn visitekaartje. Ze trok, tegen mij aan leunend, haar skeelers weer aan en even later rolde ze weg in het halfdonker, nog eenmaal omkijkend en me een kushand toewerpend.

Niet eens zo erg veel te laat kwam ik wederom op de afgesproken plaats aan waar een meisje met donkerblond haar met skeelers over haar arm op me stond te wachten. We raakten aan de praat, we stelden ons aan elkaar voor, zij heette Rina, en we wandelde op ons gemak naar mijn auto, en eenmaal binnen ontkleedde ze zich fluks en zei me hetzelfde te doen. Ze liet er geen gras over groeien en dook gelijk op mijn halfstijve jantje en gaf me de pijpbeurt van mijn leven. Toen ik kort na mijn vorige orgasme met Elin bij Rina weer klaarkwam krampte mijn ballen een beetje van het intense klaarkomen en waren ze echt helemaal hartstikke leeg. Een goede erectie kon ik daardoor eigenlijk niet echt meer produceren dus ik vingerde haar lekker en likte haar zachtjes en hemels naar een knetterend orgasme. We hadden elkaar al zo lang geplaagd...

Hemel, wat een dag, Het eerste meisje, de mooie Elin, was een schatje, een kanjer van de hoogste klasse en de tweede, Rina, de echte 'Rollergirl', was ook zeker niet slecht. Sinds kort heb ik uitgevonden dat Elin ook de weg naar onze chatroom heeft gevonden en bij mij in de chatroom is aangekomen en dan gezellig met me meekletst onder de nicknaam Wrong-Person. We komen elkaar regelmatig in de chatroom tegen, we voelen echt wat voor elkaar en zullen binnenkort wel weer wat afspreken voor ons volgende avontuur! Rina heb ik overigens daar niet meer gezien, de spanning is er kennelijk af voor haar en zal ze op zoek zijn naar een volgend 'slachtoffer'

Ik zal je vertellen dat ik mijn verlegenheid een meisje aan te spreken en op een nette manier te vertellen wat ik met haar wil, voorgoed van me afgeschud heb. De meeste keren krijg ik vuile blikken en een keer zelfs bijna een draai om mijn oren, maar bij de vierde is het geheid raak en hebben we spetterende seks! Ik heb het nu een aantal keren op deze manier geprobeerd en tot nog toe is het niet tegengevallen en heb ik vaker seks dan veel van mijn vrienden! En Elin? hoe dat afloopt horen jullie later wel!