Advertenties / Onze sponsors Geen ads!


Actie Van Schoonzus - 2

Dit is een verhaal uit de categorie Hetero.
Ik heb deel 1 aan mijn vrouw (Jolanda dus) laten lezen nadat het op de site stond en ze was eerst verbaasd dat ik dit had gedaan (jij bent toch geen schrijver), ze herkende de details in het verhaal meteen. Ze vond het vreemd om iets over personen die ze kent te lezen en werd er ook wel weer geil van. Ze vindt het goed dat het vervolg komt maar wil het controleren voordat het op de site komt. Ze geeft de site ook door aan Petra. Het tweede deel komt nu dan en ze vond het fantastisch, tijdens het lezen heb ik haar gevingerd en had ze mijn lul in haar hand. Veel plezier met het vervolg.

De volgende morgen hebben we met z’n allen ontbeten en zijn wij na het bezoek aan de schoonouders naar huis gegaan

S’avonds toen de kleine op bed lag gaf Jolanda meteen aan dat ze s’morgens met Petra de nacht had besproken en Petra had haar verteld dat het goed was uitgevallen, ik was niet boos of zo geworden en mijn lul was super. Jolanda zei tegen mij: “Ik heb liever dat jij met mijn zus seks hebt in plaats van dat ze vreemd gaat met andere mannen, tussen ons komt toch niemand te staan. Maar als het tussen Peter en Petra binnenkort niet beter wordt, moet ze wel een keus maken. Ik vind het dus goed als wij de relatie van Peter en Petra proberen nieuw leven in te blazen maar wel op 6 voorwaarden:
1. Het is een eenmalige afspraak, totdat we weten hoe Peter over zijn relatie met Petra denkt.
2. Jij (Jan, ik dus) “bewerkt” Peter
3. Het gebeurt bij ons thuis zodat Peter er (voorlopig) niet achterkomt.
4. Jullie laten je eerst testen op soa’s etc.
5. Er worden geen foto’s gemaakt
6. Ik (Jolanda dus) hou de regie in handen”.
Ik gaf aan hier geen proleem mee te hebben, maar wat bedoel je met de regie in handen hebben. Jolanda zei: “ik bepaal wat er gebeurd en bepaalde fantasieën van mij gaan jullie uitvoeren. Maar wat dat horen julie pas als we samen zijn”. Ik zei: “wat vond Petra hiervan”. “Petra stemde overal mee in als ze maar eens een keer geile seks kon hebben”. Die avond hebben wij zoals altijd lekkere seks gehad, Jolanda liet mij ervaren dat zij wat haar betreft de beste pijpster is.

De twee weken ernaar hadden we bijna iedere avond seks, de ene keer een vluggertje de andere keer uitgebreid.

Na 2 weken wisten we dat zowel ik als Petra geen soa hadden, omdat ze er bij mij bij was had Jolanda dit ook maar laten doen en ook zij was negatief.

Petra had aan Peter gevraagd om een weekend naar Jolanda te mogen gaan omdat Jan een weekend voor het werk naar het buitenland moest. Peter vond dit geen probleem. Jolanda had geregeld dat onze dochter naar mijn ouders ging. Hun zoon was op zakenreis en dan ging zij met haar zus een keer op stap.

De bewuste zaterdag was aangebroken en ik mocht s’middags even kijken wat Jolanda met onze slaapkamer had gedaan. Ze had onze slaapkamer omgetoverd tot een “waar sekshuis”: De gordijnen waren dicht, overal hing lingerie aan de wanden en er stonden/lagen diverse toys (vibrators, dildo’s, buttplugs, duo balls, glijmiddel etc.) op de nachtkastjes en op de grond. Er lagen op de kast met de TV en Dvd-speler diverse dvd’s. In twee wandlampen had ze zelfs een rode gloeilamp gedaan. Ik zei: “ is dit een fantasie van jou”. “Ook” zei ze "maar Petra wil toch een keer jouw spermahoer zijn, dit zal daar wel bij helpen denk ik". Ik zei: “dat denk ik ook en ik ben blij dat ik met jou getrouwd ben en dat wij vrijstaand wonen”. Ik pakte Jolanda onder haar ochtendjas bij haar blote en natte kutje en zei: "zo moet je onze slaapkamer vaker inrichten". “Dat gaan we zeker doen, maar je moet me niet nog geiler maken dan dat ik al ben, anders halen we de vanavond niet meer denk ik”.

Om 17.00 uur kwam Petra aan op het station en Jolanda ging haar halen. Na een kwartier kwamen ze samen terug. Petra was gewoon casual gekleed en had alleen een tas bij haar. Petra kuste mij vol op de mond en zei: “ik hoop dat het een leuk en geil weekend wordt”. Ik gaf aan dat, dat zeker ging lukken. Petra belde naar huis om te vertellen dat ze goed was aangekomen.

Jolanda pakte een fles champagne uit de koeling met drie glazen en zei: “eerst gaan we proosten op het weekend en dan krijgen jullie een eerste opdracht”. Jolanda voegde hier aan toe: “Petra, grote zus van me, we gaan allemaal dingen doen om jou alvast wat ideeën te geven om je relatie weer spannend te maken en vooral te houden. Ik weet dat jij vroeger een geile meid was en eigenlijk de laatste jaren zeg maar ben ingedut, dit terwijl er tegenwoordig juist allerlei attributen zijn om het leuker te maken ”. Petra zei lachend: “ok zusje, laat die fles maar spuiten dan”.
We dronken ieder een glas champagne en toen gaf Jolanda de opdracht: “Jan, jij gaat je nu boven lekker douchen en scheer je van onder goed glad en ik heb nog wat voor je klaar gelegd. Doe dan je grijze joggingpak aan want Petra mag je lul nog niet zien.
Petra, jij gaat hier beneden in bad. Er ligt al een scheermesje, een sexy string, duo balls, kousen, pumps en een doorschijnend jurkje voor je klaar. Ga lekker in bad, scheer je kutje vers kaal voor Jan en vergeet ook je bilnaad niet te scheren, doe de duo balls in je kutje, doe de string, kousen, pumps en als laatste het jurkje aan. Als je klaar bent roep je mij want dan ga ik je opmaken en je haren doen”.
Ik ging naar boven en zag dat Jolanda een zwarte rubberen cockring en een condoom had klaar gelegd met een briefje erbij. Op dit briefje stond: Doe die cockring om die lekkere lul van je en doe het condoom maar tijdelijk om zodat je joggingbroek niet onder je voorgeil komt te zitten. Ik wist niet hoe snel ik mezelf moest douchen en scheren, mijn lul kreeg ik al niet meer slap (zelfs niet zonder de cockring).
Gelukkig was het niet de kleinste cockring en was het degene die lekker zat en niet echt afklemde. Toen ik beneden kwam zei Jolanda: “bestel jij even wat te eten en dek de tafel even. Ik ben wel even bij Petra”. Ik bestelde chinees en wachtte af.

Na een half uur kwamen Jolanda en Petra de woonkamer in: wat zag Petra er lekker en hoerig uit, haar haar zat prachtig ze was mooi en flink opgemaakt en de lingerie stond prachtig. De transparante string had Petra lekker hoog bij de heupen opgetrokken en de kousen met het doorschijnende jurkje stonden schitterend.
Ik voelde het voorvocht uit mijn lul lopen. Ik liep naar haar toe en gaf haar een kus die ze met een natte tong beantwoordde. Petra zei: “Ik heb die balletjes in me en ben nog nooit zo nat geweest, wat voelt dat lekker vooral met het lopen”.
Toen ging de bel, de chinees was gearriveerd. Jolanda zei: “ik ga wel want ik laat jullie zo niet aan de deur staan”, ze kwam terug met het eten. Ik zei toen: “ik dacht dat je Petra het in haar sexy kleding zou laten aannemen”. “Ben je gek” zei Jolanda,”stel dat er iemand uit de buurt net langsrijdt. Daarom vermijden we de woonkamer. Kom we gaan lekker eten, jullie hebben de hele avond nog om te geilen”.
We aten gezellig en dronken wat. We praatten over eigenlijk van alles en nog wat maar ik kon mijn ogen niet van Petra afhouden en dacht aan alles wat nog moest komen. We ruimden de tafel af en Jolanda pakte mijn lul door de joggingbroek vast en zei: “nog even geduld”. Tegen Petra zei ze:” je moet eens voelen hoe hard Jan zijn lul is”. Petra deed dit meteen en zuchtte: “Hij is wel heel dik en hard ik denk dat ik meteen klaarkom als die mijn kutje ingaat”.
We namen een bak koffie en toen zei Jolanda: “volgens mij zijn jullie aan de volgende opdracht toe. Jullie gaan naar de fitnesskamer en daar gaat Jan Petra masseren. Maar Jan, je mag niet aan Petra’s kutje en kontgaatje komen. En Petra, je mag Jan zijn lul niet zien en dus ook niet stiekem pijpen. Voelen zou ik hem wel als ik jou was. Ik ga me douchen, opmaken en omkleden”.

Wij gingen naar de fitnesskamer (is de 4e slaapkamer en hier hebben we 2 fitnessapparaten, een zonnebank en massagetafel staan). Petra kleedde zich uit en ging op haar buik liggen. Ik vroeg haar om een kussen onder haar buik te leggen zodat haar kontje verder omhoog kwam en om haar benen iets uit elkaar te doen.
Ik zei tegen Petra: ” ik mag er dan nog niet aanzitten maar ik wil er wel alvast goed naar kijken voordat ik je neuk”. Ik deed niet teveel massageolie op mijn handen en masseerde Petra zachtjes. “Ze maakt er wel iets speciaals van die zus van je” zei ik tegen Petra. “Nou nou” zei Petra “ze heeft over alles goed nagedacht en ik wordt er alleen maar geiler van”. Ik gaf Petra een vrij neutrale massage maar masseerde haar billen extra lang en trok deze nog wat verder uit elkaar zodat ik haar kontgaatje goed kon zien (dit zag er heerlijk uit) en streelde haar bilspleet. Dit vond ze lekker want ze kreunde en rilde af en toe. Ik vroeg haar om haar benen nog iets verder uit elkaar te doen zodat ik haar prachtige kutje eens goed kon bekijken. Petra zei: “ik ben al vreselijk nat en wordt alleen maar natter als je zo praat en als ik weet dat je naar mijn kale kutje kijkt””. Ik masseerde de binnenkant van haar dijen en raakte net haar schaamlippen aan en voelde en zag dat ze inderdaad kletsnat was.
Ik zag ook het koordje van de duo balls en trok hier aan en zei tegen Petra: “jij moet knijpen met je kutje zodat ze in je kutje blijven zitten”. Ze zuchtte en kreunde: “OH wat is dit geil zeg, ik verlang echt naar die dikke harde kale lul van je Jan” en voelde even aan mijn lul door de joggingbroek. “Wat een grote harde lul heb je toch. Als die dikke eikel in mijn kutje ga hou ik het niet meer. Ik hoop maar dat ik die lul van je snel mag pijpen, OOH wat zal ik hem nat maken”.
Toen kwam Jolanda de kamer in en viel mijn mond open. Wat een lekker wijf zeg. Goed opgemaakt en geil gekleed. Ze had kousen, pumps, een string en kwartcup-bh aan en kanten handschoenen zonder vingers. “Ja, Petra je mag of zal ik zeggen je moet hem zo pijpen.
Kom we gaan even wat drinken” en hielp Petra met het weer aandoen van de lingerie. Laat het jurkje nu maar uit, dan heeft Jan een nog mooier uitzicht op je lichaam.
De dames liepen in hun geile kleding voor mij uit naar onze woonkeuken en waren overduidelijk net als ik toch nog wel een beetje gespannen.
We dronken wat en toen gaf Jolanda aan om naar de “werkkamer” te gaan.
Toen Petra onze slaapkamer inliep zei ze:”wat geil zeg, volgens mij ziet een bordeel er dus ook zo uit ”. Jolanda zei: ”en jij bent een van de hoeren hier”. Jolanda ging meteen op het bed op haar rug liggen trok haar knieën op en zei tegen mij: “doe eens wat glijmiddel in mijn sterretje schat en doe er een kleine buttplug in”. Ik pakte de spullen en Petra keek aandachtig mee hoe ik dit ging doen. Ik deed het stringetje opzij en zag ook bij Jolanda een koordje van een paar duo balls dacht ik en zei: “wat heb je in je kutje verstopt en trok er zachtjes aan. Toen ik het eerste balletje zag liet ik weer los en het balletje verdween weer in die prachtige kale kut.
"wat heb je toch een prachtige mooie kale gladgeschoren kut”. Ze kreunde en zei: “ik word hier toch ook wel vreselijk geil van, stop alsjeblieft die buttplug in me”.
Ik deed een aardige hoeveelheid glijmiddel in haar kontgaatje en duwde de buttplug er langzaam in. Haar string deed ik nu maar uit.
“Dat wil ik ook wel, zo’n ding in mijn kontje” zei Petra “wat ziet dat er geil uit zeg, een man heeft toch wel een mooi uitzicht, wat een mooie kut heb je zus”. Jolanda ging van het bed af en zei: “Nu ben jij aan de beurt Petra, ga maar net zo liggen als ik net lag. Zullen we er bij jou maar meteen een iets grotere buttplug in doen. Ik heb er een small in en je hebt zoals je daar ziet ook nog medium en big”.
Petra ging liggen en zei: “Als het aan mij lig, doe er ook maar een kleine in. Ik ben nog kontmaagd en heb al van die balletjes in mijn hoerenkutje”. Jolanda zei: “je moet nu inderdaad wel als een hoer praten, dat vinden mannen geil”.
Petra ging op precies dezelfde manier liggen als Jolanda net lag en wat had ik een prachtig uitzicht. Ik deed haar string meteen uit en zei: “wat een lekker kutje en wat een mooi kontje heb je zeg, ik zal dat kutje als het van Jolanda mag eens lekker likken”. Jolanda gaf aan: “laat die hoer alvast maar een keer lekker komen”. Ik deed een flinke klodder glijmiddel op haar kontgaatje en deed heel voorzichtig al draaiend de buttplug in haar kontje. “KUT, wat lekker is dit zeg” zei Petra. “Ik voel zowel die balletjes als die buttplug tegen elkaar door mijn kut of kont heen”.
Ik likte zachtjes haar clitoris en trok steeds zachtjes aan het koordje van de duo balls, als ze er bijna uitwaren liet ik iets los en trok Petra ze er met haar kutspieren weer in. “Lik me, bef me, lik mijn hoerenkut. Oh wat is dit lekker, ik neuk met die balletjes mijn kut ”. Na een paar minuten kwam ze luidruchtig klaar. “Ik ben nog nooit zo lekker klaargekomen zeg”.
Jolanda had haar eigen tepels vast en zei: “welkom in de wereld van geile seks, nu gaan we die kale dikke lul eens lekker afzuigen”.
Petra stond op liep wat rond en zei: ”voelt lekker zo, zonder dat iemand het weet iets in je kutje en kontje. Die plug moet ik af en toe wel door met mijn kringspier aan te spannen binnenhouden”. “ze zijn voor jou, neem ze maar mee dan kun je er thuis ook mee oefenen. Je krijgt dan betere controle over je kut en kringspier”.
“Jan, doe je joggingbroek uit en ga maar lekker op bed liggen schat“ zei Jolanda. Ik deed mijn broek uit, deed ook het condoom af en ging met mijn kloppende lul languit op bed liggen en volgens mij liep het water Petra (en ook bij Jolanda) uit de mond en het geil uit haar kutje.
“Wat een mooie kale gladgeschoren lul zeg, is dat nou een cockring aan het eind van Jan’s lul”. “Ja, en tot daar moet je hem proberen in je te mond nemen. Ik zal je laten zien hoe het moet”. Jolanda kwam haaks tegen mij op de knieën zitten en zei tegen Petra: “ga jij maar aan de andere kant van Jan zo op je knieën”. Ik kon van beiden zo de tieten mooi zien. “Moet je eens zien hoe het voorvocht uit die prachtige lul loopt” en ze likte een sliert op van mijn eikel.
Ze pakte hem bij de cockring en zei tegen Petra:” vertel eens wat je van zijn lul vindt, mannen en Jan in het bijzonder vinden het geil als je tegen en over zijn lul praat”. Petra zei: ”JA, DAT KAN IK GOED. WAT EEN MOOIE LEKKERE GROTE KALE GLADGESCHOREN PIJPLUL. EN ZO’N LEKKERE DIKKE NATTE GLIMMENDE EIKEL, WAT EEN DIKKE EIKELRAND DIE ZAL IK LEKKER VOELEN TEGEN MIJN KUTWAND. DIE VOLLE BALLEN IN DIE KALE ZAK GA IK OOK LEKKER ZUIGEN ”.
Jolanda was duidelijk verbaasd en zei: “je hebt het wel te pakken, je bent nog erger als ik zeg”. Jolanda hield mijn lul bij de stam vast en ging met haar mond boven mijn eikel en liet wat speeksel over mijn lul lopen, daarna nam ze hem langzaam tot aan de wortel in de mond. Ik dacht meteen, dit ga ik niet lang volhouden. Langzaam liet ze hem eruit gaan en het speeksel liep over mijn lul. “Nu jij” zei ze tegen Petra. Petra ging op haar beurt boven mijn lul en nam hem ook tot aan de wortel in haar mond/keel maar moest wel even kokhalzen.
Ze liet hem eruit glijden en zoog het speeksel met slierten weer op, ik dacht dit maak ik nooit meer mee. “OH JA LEKKER TOT AAN DIE RING IN MIJN MOND. WAT EEN LEKKERE DIKKE PIJPLUL. IK WORDT ER HELEMAAL GEK VAN, HEERLIJK DIEP IN MIJN MOND. IK WIL HET SPERMA ZIEN SPUITEN EN DAN OPSLURPEN. IK BEN DE SPERMAHOER”.
En weer nam ze mijn lul met slurpende geluiden diep in haar mond en pijpte me alsof het haar laatste keer was. Ze liet het speeksel over mijn lul en ballen lopen. Ik kon met mijn vingers net bij haar kletsnatte spleetje en masseerde haar clitoris.
Jolanda ging van het bed af, deed de duo balls uit haar kutje, de buttplug uit haar kontje en pakte een dildo. Ze ging op de stoel zitten met haar voeten op het bed en begon zichzelf te neuken met die dildo. Toen zei ze: “maak het maar af. Haal die cockring maar van zijn lul en laat die vulkaan maar lekker spuiten, hij kan vandaag vast wel 2 keer”.
Petra deed de cockring af en nam een van mijn ballen in haar mond, die ze steeds in en uit haar mond liet gaan. Ik zei: “ik hou het niet meer, ik ga zo spuiten”. Ze begon mijn glibberige lul met een bal in haar mond heel langzaam af te trekken en binnen no time ging ik komen. “TREK DIE GROTE LANGE DIKKE KALE PIJPLUL MAAR LEKKER AF JA” riep Jolanda die duidelijk ging klaarkomen want we hoorden de dildo soppen in haar natte kut. Ik spoot met een aantal flinke stralen mijn sperma tot net onder mijn eigen kin. “Wouw, wat een spuitlul zeg” zei Petra. “Nu moet je het nog opslurpen hoer ” zei Jolanda hees terwijl ze zelf schokkend klaarkwam.
Petra slurpte echt al het sperma van mijn borst en buik en slikte het duidelijk met veel passie door. “dat was lekker, daar kan geen vitaminedrankje tegenop. Wat heb ik dit behalve met oud en nieuw al lang niet meer gehad”.
Jolanda stond op en gaf mij een natte tongzoen die ik met hetzelfde beantwoordde en ze zei:”Even rusten schat dan moet je ons neuken”. Maar echt slap werd mijn lul niet, hij bleef redelijk stijf. Ze sloeg haar zus zachtjes op haar kont en zei: ”was jij Jan zijn borst en lul maar even en poets je tanden, en Jan maak jij Petra’s kutje maar wat droger want ze lekt nogal”. Petra waste mij schoon en ik zei tegen Petra: “ga eens lekker voorover staan, dan kan ik je kutje lekker wassen”. Ze stond voorover en het was een prachtig gezicht: De buttplug nog in haar kontje en de dijen redelijk nat van haar kutsappen. Ik trok zachtjes de duo balls eruit (de slierten hingen eraan) en Petra zei: “die dingen zijn echt geil”.
Ik waste haar kutje zachtjes en ze kreunde en zuchtte lekker geil.
Jolanda had zich ook een beetje opgefrist en had drie flesjes bier gehaald om de dorst wat te lessen. Ze zette de tv aan en deed de film van Tiffany Million (onze favoriete pornoactrice: alles glad, diep en nat pijpen en lekkere vaginale en anale seks) “Tiffany Million’s dirty little mind”. “Van deze film worden Jan en ik altijd vreselijk geil” zei Jolanda. We gingen op bed liggen en keken wat scènes.
Petra gaf aan dat ze wel eens alleen naar een pornofilm had gekeken op Canal Digitaal maar nog nooit met Peter samen. Gaan we wel doen want ik wordt er supergeil van. Wat kan die Tiffany goed pijpen en neuken zeg.
Jolanda zei: “Doe die cockring maar weer om Jan zijn lul dan kan hij ons lekker lang neuken met die dikke lul.” Petra deed de cockring weer bij me om en nam mijn lul even in haar mond. “LEKKER”. Wil je zijn dikke lul er bij je in zien gaan. “Ja graag” zei Petra.
Jolanda deed het hoofdeind van het bed wat hoger en zei: “ga hier maar lekker liggen en trek je knieën goed hoog en wijd op”. Petra deed dit. Wat lag ze er lekker bij, alles goed te zien en klaar voor een lekker potje neuken.
Ik haalde voorzichtig de buttplug eruit en zei: “twee gaten vol komt nog wel”. Ik ging voor haar uitnodigende kutje met mijn lul en haalde hem een paar keer zachtjes tussen haar natte schaamlippen door en sloeg zachtjes met mijn eikel op haar kittelaar.
Ze had het niet meer. “DUW HEM IN MIJN HOERENKUTJE, NEUK ME NEUKE ME”.
Ik duwde mijn lul langzaam in haar natte nauwe kutje. “JA HELEMAAL ERIN EN EVEN WACHTEN, JA EINDELIJK HEB IK WEER EENS EEN GROTE LUL IN MIJN KUTJE. IK WIL HEM ER DAN OOK HELEMAAL IN, OOH WAT VOET DAT LEKKER. NEUK ME NEUK ME MET DIE GROTE DIKKE KALE LUL. POMP ME VOL MET DIE LUL, OOH WAL VOEL IK DIE EIKEL LANGS MIJN KUTWAND GAAN. POMPEN POMPEN, HARDER HARDER, JA JA JA IK KOM, OOH WAT LEKKER”. Ze kwam luidruchtig klaar.
Ik haalde mijn lul uit haar kletsnatte kutje en keek naar Jolanda. “Nu ga je mij neuken” zei Jolanda. Petra stond op keek ons aan en zei: “ik schaam me nu wel een beetje”. “Hoeft niet hoor” zei Jolanda, “op seksgebied moet je je eigen af en toe eens goed laten gaan, en voor jou was dat al veel te lang geleden”. Jolanda ging op bed liggen, trok haar knieën op en zei: “Doe nog eens wat glijmiddel in mijn kontgaatje en NEUK MIJN KUT DAN OOK MAAR EENS GOED WILD MET DIE LUL VAN JE”. Ik deed wat glijmiddel in haar kontgaatje en duwde mijn lul in Jolanda’s kale natte kut. Ook zij ging los en door alle opwinding ging dit volgens mij niet lang duren.
“POMP ME VOL, NEUK DIE HOERENKUT MET DIE GROTE HARDE LUL VAN JE. HARDER HARDER, SNELLER SNELLER, DIEPER DIEPER” en ook Jolanda genoot van mijn lul. “NU IN MIJN KONT, NEUK ME IN MIJN KONT”.
Ik haalde hem uit haar kut en duwde hem in een beweging helemaal in haar kont en begon haar kontje te neuken. “JA NEUK MIJN KONT, PETRA DIT GAAT JAN ZO METEEN BIJ Jouw DOEN, NEUK ME NEUK ME, NEUK MIJN KONT. JA JA IK GA KOMEN IK GA KOMEN, IK KOM KLAAR ”. Jolanda kwam heerlijk klaar.
Jolanda zei tegen Petra dat ze moest gaan liggen zodat ik er goed bij kon. “smeer haar kontje maar lekker in met veel glijmiddel”. Ik deed voldoende glijmiddel in haar kontgaatje en ook een behoorlijke hoeveelheid op mijn lul. Petra zei: “duw hem er in, ik ben er klaar voor. Ik ben een geile hoer, neuk me maar in mijn kontje”.
Ik legde een dik kussen onder haar rug en ging zo voor haar op mijn knieën dat ze het zelf redelijk kon zien, deed de cockring van mijn lul en zette mijn eikel tegen haar sterretje. Heel langzaam duwde ik hem in haar kontje, Ze was goed “gesmeerd” en door de buttplug al aardig gewend, want zonder al te veel druk ging mijn lul er in.
Toen mijn lul er ongeveer tot de helft in zat stopte ik even. “NEE NEE DOORGAAN POMP HEM ER HELEMAAL IN NEUK ME NEUK ME NEUK MIJN HOERENKONT, WAT IS DIT STRAK ”.
Ik begon haar langzaam te neuken en voelde dat de spanning mij te veel werd. Ik voelde dat het niet lang meer zou duren voordat ik ging spuiten. Jolanda zag dit aan me en riep: “POMP HAAR KLAAR IN HAAR KONT EN SPUIT DIE VULKAAN OVER HAAR LEEG”. Ik masseerde haar klitje en pompte in haar kontje met diepe halen. Na een minuut of twee ging ze klaar komen. “OOH OOH WAT LEKKER DIE SUPERLUL IN MIJN KONT, POMPEN POMPEN, JA JA IK GA WEER KOMEN”.
Mijn lul zwol op en ik haalde hem voorzichtig uit haar kontje en ik zag hoe haar kontgaatje weer dichtging. Ik trok mijn lul af. Ik spoot een flinke hoeveelheid sperma over Petra. Op haar tieten en op haar buik, er kwamen zelfs drie stralen in haar gezicht. Petra riep: “wat een spuitlul uhh .....sorry vulkaan zeg, dat is de tweede keer binnen twee uur”. Uitgeput viel ik naast haar neer. Petra deed met haar vingers het sperma van haar gezicht en likte dit van haar vingers, de rest deed ze met een handdoek af. “Nu ben je ook een hoer die diep in haar kont geneukt wordt en heb je wat mij betreft niet alleen de naam pijpmachine” zei Jolanda. Petra gaf aan dat Jolanda toch wel de kampioene van de zussen was.

Het was inmiddels al na twaalven. We ruimden met z’n drieën alles op, gingen douchen, dronken nog wat en gingen alle drie voldaan slapen, Petra op de logeerkamer en Jolanda en ik in ons eigen bed.

De volgende ochtend hebben we tijdens het ontbijt de avond ervoor doorgenomen en kwamen alle drie tot de conclusie dat het goed en tot ieders tevredenheid was verlopen. Jolanda gaf aan dat de fantasie van hoertje en hoerenmadam spelen haar goed was bevallen. Petra verlangde eigenlijk wel naar meer maar zou dit in eerste instantie met Peter gaan proberen. Het kontje neuken vond ze geweldig, al brandde het eerst wel even maar dat was snel over. Ze was nog steeds onder de indruk van mijn hoeveelheid sperma en de kracht waarmee ik spuit. Ze gaf aan dat wij wel heel gelukkig moesten zijn met elkaar en met zo’n lekker seksleven. Ik gaf aan dat, dat zo was en ik de avond van mijn leven had gehad en met Peter binnenkort op stap zou gaan en dan zou praten over wat ik via Jolanda van Petra had gehoord over hun “gebrek” aan seksleven. We namen afscheid van Petra die met een tas vol ideeën naar huis ging.

Als jullie het vervolg hierop willen lezen zie ik dat wel aan de reacties, als ik het vervolg schrijf komt dat over een paar weken daar mijn vakantie erop zit en dit ga doen als ik weer wat tijd over heb. Misschien dat er dan ook stukjes in komen te staan die zijn geschreven vanuit de visie van Jolanda