Advertenties / Onze sponsors Geen ads!


Advertentie Geplaatst!

Dit is een verhaal uit de categorie Hetero.
Mijn naam is Tara en samen met mijn man Ton hadden we een advertentie ingestuurd, naar een sexsite.

Wat schetst onze verbazing, de ene reactie na de andere kregen we doorgestuurd, maar 1 stak er met kop en schouders boven uit.
Dat was het mailtje van Hans"Å¡ 38 jaar en hij woont in de randstad. Na een intensieve korte mailwisseling, waarin we elkaars ideeen en interesses leerden kennen, stond het voor ons vast dat Hans degene was die wij graag wilden leren kennen.

We maakten een afspraak in een bar, om daarna misschien naar ons huis te gaan, zodat we onze eerste ontmoeting uitgebreid daar konden beleven.
Ton en ik gingen naar binnen en ik zag hem meteen zitten. Wat een leuke vent dacht ik meteen en we begroetten elkaar hartelijk.
Tijdens de koffie kreeg ik van Hans een pakje om uit te pakken, er zaten 2 prachtige setjes lingerie in. Als klap op de vuurpijl gaf hij me ook nog een doosje met van die geile genotsballen voor in je kut. "Ga nou zo meteen naar de w.c. en trek 1 van de setjes aan en stop die ballen maar lekker in je poesje" zie hij tegen me.
Voordat hij me naar de toilet liet gaan schoof hij heel behendig zijn hand onder mijn jurkje om te controleren of ik wel had gedaan wat hij me gevraagd had, n.l. zonder slipje naar de bar komen.
Zo gezegd zo gedaan en zonder enige moeite schoof ik op de w.c., de ballen in mijn al kletsnatte gleufje. Maar ik had ook een verassing voor mijn aankomende minnaar, n.l. ik stapte bij hem in de auto, dat had hij niet verwacht!

Tijdens de rit konden we niet van elkaar afblijven en dat kon Ton achter ons rijdend goed zien, we slingerden een beetje! Ik had zijn pik eruit gehaald en trok en pijpte hem en hij zat in mijn kutje te vingeren.
Eenmaal bij ons huis gekomen, hadden we de beschikking over de hele woning daar de kids uit logeren waren., Daar konden we tijdens deze eerste ontmoeting alleen van elkaar genieten en zouden niet gestoord worden. In de mails die we elkaar hadden geschreven bleek dat we wat sex betreft op dezelfde lijn zaten. Deze avond zou beginnen met een sauna om me daarna door Hans te laten masseren en als extraatje zou hij mijn kutje helemaal kaal scheren. De massage was hemels en hij had zeker niet teveel gezegd, hij is een kei in het masseren. Geblinddoekt werd ik op mijn buik gelegd en Hans smeerde me in met voorverwarmde olie en begon me van mijn tenen tot aan mijn nek toe te masseren. Mijn billen bewaarde deze geile massagemeester voor het laatst. Na mijn billen goed gemasseerd te hebben pakte hij de vaseline en wreef er mijn anus mee in en tegelijkertijd voelde ik hoe hij tijdens het inwrijven, zijn vinger naar binnen liet glijden en me zo optimaal begon op te geilen. Ik voelde dat mijn kutje kleddernat was geworden en hij moest nog met mijn voorkant aan de slag. Draai je nu maar om", zei de zachte stem van Hans en ik rolde me langzaam op mijn rug. Ton zat alles te bekijken en zat lekker aan zijn lul te trekken. Hij liet deze "vreemde" man ongestoord zijn gang gaan.

Hans liet nu geen enkel stukje van mijn voorkant ongemoeid en mijn borsten kregen een speciale behandeling. Tintelend voelde mijn huid aan en regelmatig schoof Hans met zijn hele lichaam over mij heen, daarbij voelde ik zijn harde lul tegen mij aan ketsen.
Na deze supergeile behandeling kwam mijn kutje aan de beurt, Hans had alle scheerspullen bij de hand. Eerst werd mijn kutje ingesmeerd met schuim en daarna begon hij me helemaal kaal te scheren. Door dit gefriemel werd ik nog heter en geiler dan ik al was en ik lag te kronkelen van geilheid. Ooh, wanneer stopt hij nu iets in me en laat hij me eindelijk klaarkomen, want ik hou het niet meer uit?

Als mijn kut eindelijk kaal is en hij hem heeft afgedroogd wacht hij geen moment en begint me heerlijk te vingeren. De ene na de andere vinger verdwijnt samen met zijn voorganger in mijn kut tot er 4 inzitten. Hij heeft ons vorige verhaal goed gelezen en voordat ik er erg in heb glijdt er een winterpeen tussen mijn geile lipjes.
Al stotend vervangt Hans de winterpeen voor een komkommer en neukt me met deze groene "boy".
Veel heb ik niet meer nodig, maar als ik bijna mijn hoogtepunt bereik haalt hij de komkommer uit mijn kletsnatte scheur.
Hij zet zijn mond op mijn kale doos, om me zo naar mijn eerste orgasme te likken. Het voelt net alsof ik explodeer en mijn orgasme is zo wild en hard dat ik trillend langzaam weer bij kom. Na een ingelaste pauze om weer wat bij te komen in onze relaxruimte, gaan we weer even de sauna in.

Ik ga boven op de hoogste bank liggen en de beide kerels nemen op de onderste plaats. Als ik mijn benen optrek en ze uit elkaar doe kan Hans recht in mijn kale gleufje kijken.
Dit laat hij niet zomaar voorbij gaan en ik krijg meteen weer zijn lekkere tong in mijn scheur. Hij beft me alsof zijn leven ervan afhangt. OOOh, wat een geweldige beffer en binnen een korte tijd lig ik weer kreunend klaar te komen.

We gaan maar weer gauw naar onze slaapkamer om het sexfestijn verder uit te breiden. Mijn grootste wens was al een tijdje om gesandwiched te worden, want 2 van die echte lullen in je gaatjes lijkt me te gek.

Hans ligt al op ons waterbed en trekt me bovenop zich, ik ga met mijn natte grotje boven zijn lange lul zitten. Voor het eerst krijg ik zijn mooie penis in mijn gleuf en voel dat hij goed past en dat hij mij veel genot zal schenken.

Nadat Ton achter mij is gaan zitten gaat het eindelijk gebeuren!

Ik voel zijn paal al tussen mijn billen glibberen en tegen mijn rozetje aanduwen. Ik pak hem vast en trek zijn voorhuid naar achteren en dan jaaaah hij glijdt door mijn sluitspier in mijn anus. Eindelijk, eindelijk, ik kan het wel uitgillen, uitschreeuwen : "Ik word gesandwiched".
Twee bikkelharde neukpalen stoten me van het ene orgasme naar het andere. Ongelooflijk, wat een ervaring om op deze manier geneukt te worden. Ton zijn lekkere paal stoot en stoot, diep en dieper in mijn darmen.
Hans zijn lul bonkt ritmisch in mijn geile kut en ik voel hoe ze beide langs mijn wandjes schuiven. Ik voel me helemaal opgevuld, heerlijk. Soms stoten ze tegelijk toe in mijn onderlichaam en dan weer apart van elkaar.
Ik hoor Ton zwaar hijgen, "ik hou het niet lang meer vol". Hij gaat me volspuiten en dan voel ik een enorme stoot en veel warm zaad, die in mijn poepgat ingespoten wordt.
In mijn andere gat heeft Hans het ook moeilijk gekregen door het verkrampen van mijn spieren. Meteen wordt het ook Hans teveel en zijn lul begint te verkrampen en ik voel mijn nieuwe minnaar tot een knallend orgasme komen. Schokkend komt zijn penis diep in mijn kutje tot eruptie en laat klodders sperma in mijn schoot achter.

Zou je denken dat het nu rustiger zou worden, dan heb je het mis. Hans vertelde dat ik met zo'n geile, soepele kut, makkelijk beide lullen in mijn neukgaatje zou kunnen verdragen, zeker nu er al een lading zaad in zat.
Ja, ja dat zal wel, dacht ik, maar in no-time had Ton me op zijn lul getrokken. Terwijl ik begon te rijden op zijn lul, voelde ik hoe mijn nieuwe minnaar zijn penis er ook bij stopte.
OOOh, dieper ging zijn paal naar binnen en zo werd ik door 2 lullen in mijn kut genaaid.
Ik voelde hoe vol ik zat en dat ze beiden heel strak op hun plaats werden gehouden, door mijn nu uitgerekte, strakke kut.
Voorzichtig begonnen ze allebei sneller in me te raggen alsof het de eerste keer van de dag betrof.
Zo'n kutsandwich is helemaal het einde en ik wist dat ik snel een fantastisch orgasme zou krijgen. Een felle klimaks was het gevolg en de beide mannen lieten niet lang op zich wachten, en vrijwel gelijktijdig ontladen ze zich in mijn kletsnatte kutje. Ton liet even later zijn lul uit me glippen en Hans stootte nog even door en roerde in hun gezamelijke zaad. Uitgeput lagen we met z'n 3-en naast elkaar uit te hijgen en bij te komen. Na een verkwikkende douche gingen we nog even wat drinken.
Nadat we aangekleed waren verlieten we ons huis en ik stapte weer bij Hans in en Ton reed achter ons aan.
Terug naar de parkeerplaats ( bij de bar) waar we elkaar hadden ontmoet.

Onderweg had ik Hans zijn lul eruit gehaald, want ik kon er niet vanaf blijven en ik zoog hem lekker. Ook hij liet zich niet onbetuigd en vingerde me diep (mijn slipje had ik uitgelaten).

Te vlug waren we daar, waar we afscheid van elkaar moesten nemen. Hij parkeerde de auto en vroeg zachtjes of ik iets omhoog wilde gaan, meteen schoof Hans met zijn dikke paal in de aanslag van zijn stoel naar de mijne.
Ik liet me meteen zakken zodat ik met mijn opgetrokken benen wijdgespreid zat en zo over zijn pik heen zakte. Mijn voeten tegen het raam en oooh hij neukte hard en met een snel tempo omhoog in mijn kut. Mezelf erbij vingerend kreeg ik mijn zoveelste orgasme van die avond.

Plotseling voelde ik de deur open gaan, voorzichtig stapten we uit de auto en heel behoedzaam zorgden we ervoor dat zijn lul niet uit mijn kutje zou glippen. Ik kwam daardoor voorover gebukt te staan en zo werd ik door Hans achterlangs in mijn kut geneukt. Terwijl ik zo stond duwde hij het jurkje over mijn hoofd en stond ik helemaal naakt in de frisse nachtlucht.

Hij pakte mijn borsten en begon ze erbij te kneden en voor ik er erg in had schoof hij zijn paal heel behendig door naar mijn rozetje en ramde hem weer tussen mijn billen. In mijn strakke anus neukte Hans me hard en fel en samen kwamen we nog een keer heel heftig klaar.
Hans schreeuwde het uit en spoot zich leeg en ik, ik kwam voor de zoveelste keer als een orkaan klaar.

Ton kwam even later naar ons toe (want hij had ons alleen gelaten, zodat wij afscheid konden nemen). Toen hij om de auto kwam lopen en hoorde hoe Hans zijn laatste sperma in mijn darmen spoot, pakte hij ook nog even zijn pik tevoorschijn. "Laat mij er ook nog maar even bij dan zal ik mijn restantje zaad er ook even bij spuiten". Hans maakte plaats voor Ton en ik voelde hoe hij zijn paal in mijn drijvende anusje boorde.
Ik pakte Hans zijn lul en begon hem helemaal af te likken.
Ton hijgde, "O, geile teef van me, ik zal mijn laatste sap er ook nog even bij pompen".
Ik kon maar al te goed voelen hoe hij zijn paal door het sperma van Hans dreef.
Onder aanmoedigingen van Hans had Ton ook niet veel tijd nodig en deponeerde zijn laatste kwak zaad bij Hans's sap. Met een volgespoten kontje namen we afscheid van elkaar met de afspraak, gauw te SMS en om opnieuw af te spreken!

Tot het volgend verhaal!