Advertenties / Onze sponsors Geen ads!


Advocate geneukt door crimineel

Dit is een verhaal uit de categorie Misc.
'Ik heb het niet gedaan.'
John begon half te huilen. Hij had het al wel honderd keer gezegd.
'John', zei Mariska, zijn pro deo advocaat, 'Het is voor mij niet belangrijk of je het wel of niet gedaan hebt. Dat bewaar je maar voor de rechter. Ik ben er om je te helpen.'
John sloeg zijn hand voor zijn ogen. Mariska had met hem te doen. John was een magere kerel met een vrij oude, zielige kop. Dat kwam vast door zijn zorgen. Mariska legde haar hand op die van hem. Hij leek het niet te merken.
'Ik word gek hier in de gevangenis, mevrouw Van Diermen. Ik hoor hiet niet.'
'Het spijt me, maar zo komen we niet verder. Het bewijsmateriaal is vrij overtuigend. Er is sperma op het gezicht gevonden van de vrouw. Jouw sperma.'
'Ze heeft me verleid. Mijn secretaresse pijpte me af en toe. Dat deed ze die dag ook.'
'Waarom zou ze dan aangifte doen?'
'Ik wilde haar binnenkort ontslaan. Ze deed haar werk niet goed. Maar ik wilde me nog een keer laten pijpen. Daarna vertelde ik haar dat ze weg moest. Toen is ze naar de politie gegaan.'
Mariska zuchtte. Ze had details nodig. 'John, luister goed, je moet me alles vertellen. Anders maken we geen kans.'
'Niet met die agente erbij', zei hij fluisterend en knikte naar een agente die even verderop met een glimlach de wacht hield.
'Kunt u even weggaan?', vroeg Mariska.
'Sorry', antwoordde de agente.
'He toe, Ilse. Doe het voor mij. Deze ene keer. Ga even koffie halen.'
De hoofdagente haalde haar schouders op. 'Vooruit dan. Maar hij is echt niet te vertrouwen.'
'Ik kan hem wel aan.'

De agente ging weg. John begon te vertellen over zijn huwelijk, hoe zijn vrouw steeds dikker werd, de seks minder lekker. Hoe zijn jonge secretaresse zich aan hem aanbood toen ze zijn spanning zag. 'Weet je, Mariska... Mag ik Mariska zeggen?'
Mariska knikte. 'Ik liep bijna constant met een stijve rond. Dat zag ze. Op een dag zei ze dat ze me best eens wilde pijpen. Ik kon geen 'nee' zeggen. Later mocht ik het altijd zeggen als ik 'hulp' nodig had. Ze vond het geen probleem. Zelfs niet toen ze een vriend kreeg.'

'Heb je haar wel eens gepenetreerd?', vroeg Mariska.
John glimlachte. 'Dat klinkt geil, Mariska... In gedachten wel.'
Mariska werd er warm van. Ze stond op. 'Je zou ook andere medewerksters seksueel vernederd hebben.'
'Ik heb nog nooit iemand verkracht.'
Even later kwam de agente terug en verliet Mariska de gevangenis. Het zou moeilijk worden, maar er was een kans dat ze john vrij kon krijgen.
Thuis kleedde ze zich uit voor de spiegel en bekeek haar kleine, strakke lichaam. Haar lange, zwarte haren vielen over haar stevige borsten. Ze streek over haar gladde buik, over haar kont en over haar kut. Ze fantaseerde dat ze John klaar pijpte en over haar tieten klaarkwam.

Drie weken later. Mariska slaakte een zucht van verlichting en nam direct een slok water om de spanning weg te krijgen. John was vrijgesproken!
Hij legde zijn hand op haar arm. 'Ik weet niet hoe ik je moet bedanken.'
'Dat hoeft niet hoor. Het was mijn werk.'
Even later liepen Mariska en John de rechtbank uit. Mariska ontweek de vernietigende blik van de vrouwen die aangifte hadden gedaan. Mariska had ondanks haar onervarenheid (ze was pas 27) kunnen aantonen dat de vrouwen jaloers waren en probeerden John af te persen.

Eenmaal buiten ademde Mariska de frisse lucht in. Die had ze wel nodig ook. Ze voelde zich duizelig worden. 'Gaat het?', vroeg John. Ze knikte, maar moest een hand op zijn schouder leggen om te bljjven staan...

Mariska werd wakker. Ze wist niet waar ze was. John lag naast haar op bed. 'Je wilde toch de waarheid weten?'
'Wat bedoel je?'
'Je wilde toch weten of ik die vrouwen had verkracht? En stiekem wilde je weten hoe dat voelde he?'
'Nee.' Mariska deed haar best resoluut te klinken. 'Laat me gaan.'
'Straks.' Ze voelde zijn hand tussen haar benen. Haar rok had ze nog aan, maar haar slipje was al weg. Haar onderlichaam kronkelde. Ze had nog niet genoeg kracht om op te staan.
'Gek he?', zei John, 'Dat niemand heeft gezien dat ik iets in je glas water deed.'
'Hou op,' zei Mariska.
John stond op en trok haar overeind. Aan het plafond hingen twee touwen. Hij bond Mariska met haar polsen vast. Hij gleed met zijn handen over haar kont en kut. Af en toe drukte hij zijn pik tegen haar kont. Hij was groot. Daarna kneedde hij haar tieten langzaam maar minutenlang.

Mariska had het niet meer. Haar hele lichaam was heet. Ze ademde zwaar. Dit was niet wat ze zich voorstelde bij een verkrachting. Oh shit, ze ging verkracht worden... Shit, shit, shit. Hoe kon dat nou gebeuren?

Vanochtend lag haar vriend nog op haar voor een vluggertje. Mariska was niet klaargekomen. Hij wel weer natuurlijk. Maar hij zou het goed maken. Zou hij die kans nog wel krijgen?

Mariska slaakte een kreetje. Een vinger stak in haar kut. 'Je vriend heeft zeker een kleine piemel? Je kut is zo strak. Zeg het.'
'Wat?'
'Dat hij een kleine piemel heeft.'
'Dat heeft hij niet.'
John trok ruw aan haar haar. 'Je kan beter meewerken.'
'Oke. Hij heeft een kleine piemel.'
'Goed zo. En heb je liever zijn lul of mijn lul?'
Hij vingerde Mariska nu stevig. Ze kon bijna niet meer nadenken van geilheid.
'Die van jou...'
'Wil je echt hebben?'
'Nee... ah... ik bedoel ja... ja, ik wil hem hebben...'

Ze hoorde het geluid van een rits. Het ging nu echt gebeuren! Haar vriend was de enige die ooit in haar kut had gezeten. Maar nu zou John haar pakken!

John deed haar benen verder uit elkaar en zakte iets door zijn knieen. Zijn eikel drukte tegen haar poesje. 'Oh nee...'
'Oh ja...' Met een ferme stoot kwam hij naar binnen.
Mariska sloot haar ogen. Zo diep was nog nooit iemand in haar geweest.
Met langzame, diepe halen neukte John Mariska. 'Jij bent zo'n geil lekker wijf. Voor jou wil ik wel een poosje zitten in de bak. Ik weet zeker dat je me toch komt opzoeken.'

Mariska kreunde luid. Ze hoorde John nauwelijks praten. Ze voelde alleen zijn pik naar binnen en naar buiten gaan. Steeds feller. Steeds sneller. Wat was hij lang en dik. Wat was hij groot.

John trok zijn pik terug en ging voor Mariska staan. Hij likte haar nek, tieten, buik en kut. Weer stak hij zijn vingers erin. En toen die lekkere pik van hem.

Mariska gilde het uit terwijl hij in haar beukte. Dit ging ze niet lang meer volhouden. 'Wat kijk je mooi als je klaarkomt', zei hij.
'Oh nee... oh shit...', zei Mariska. 'Dat wil ik niet...'
'Daar ga je,' zei hij.
'Oh nee... ah... oooh... nee... nee...'

Maar ze ging wel. Loeihard. Ze trilde van onder tot boven. Schokgolven trokken door haar lichaam. Ze keek John aan.
'Nee... Niet jij oo... oo... ...ook...'
'Echt wel. Ik heb twee maanden geen seks gehad. Aaaaaaaah.'
John spoot hard haar kut in. Het meeste kwam er langs zijn lul direct weer uitlopen.

Mariska hing slap aan de touwen. 'Wat nu?', zei ze. Ze verbaasde zich dat ze rustig was.
'De tweede ronde natuurlijk...'