Advertenties / Onze sponsors Geen ads!


Afgetuigd

Dit is een verhaal uit de categorie Extreem.
Afgetuigd worden door sexy vrouwen!

Ik had er geen idee van waar ik in verzeild zou raken toen ik solliciteerde naar een rol in een video bij een plaatselijk bedrijf dat zich had gespecialiseerd in video's met dominante vrouwen.

Ik had een paar van hun video's gezien en was verbaasd hoe realistisch die waren. De onderwerpen van de video's varieerden van face-sitting en trampling tot ballenkraken en lijfstraffen.

De vrouwen die erin optraden zagen er heel uiteenlopend uit, maar altijd sexy en aantrekkelijk en ik was jaloers op de acteurs die meespeelden omdat ze zo intiem met deze vrouwen konden omgaan en tegelijkertijd door hem afgeranseld werden. Dat leek me een fantastisch situatie om in te verkeren. Betaald worden om geslagen te worden door sexy vrouwen was een interessante gedachte.

Op een dag was ik een van die video's aan het bekijken. Het was een bijzonder realistische en gewelddadige lijfstrafvideo, waarin het achterwerk van de man letterlijk bloedde nadat hij een uur lang door drie vrouwen was afgeranseld. Aan het einde vroeg een van de meisjes of er soms kijkers waren die zo'n soort marteling aankonden. Als dat zo was en als men in een of meer video's zou willen optreden, dan werd men verzocht om contact op te nemen met het bedrijf.

Ik dacht er diep over na, aangezien er veel kanten aan zaten. Zouden mijn vrienden me te zien krijgen? Zou ik zo'n afstraffing kunnen verdragen? Zou ik het lef hebben om te solliciteren? Wilde ik werkelijk wel dat de hele wereld me in mijn blootje zou zien, laat staan hoe ik door vrouwen werd geslagen? Het was allemaal heel opwindend om over na te denken.

Nadat ik alles zorgvuldig had afgewogen, kwam ik tot de conclusie dat ik me geen al te grote buil zou kunnen vallen als ik het deed, dus solliciteerde ik.

Na ongeveer een week kreeg ik een brief waarin ik werd uitgenodigd voor een gesprek in de studio. En hier begint het verhaal.

Ik arriveerde op tijd voor het gesprek bij de kantoren van PCS video's. Het gebouw was ooit een pakhuis geweest, waar nu diverse kantoorruimtes tegenaan waren gebouwd. Ik moest me via een microfoon melden bij een vrouwelijke medewerker die me de benedenverdieping binnenliet.

Ik ging de trap op naar de eerste verdieping, waar de kantoorruimtes waren gelegen. De muren van het trappenhuis en het trapportaal waren versierd met foto's van sexy vrouwen die bezig waren mannen af te straffen. Het was een ongelofelijke verzameling foto's. Ik wilde ze wel eens beter bekijken, maar daar had ik nu de tijd niet voor.

Toen ik bovenaan de trap was aangekomen, kwam ik in een stijlvol ingerichte kantoortuin en ging ik naar de receptiebalie. Daarachter zat een prachtige jonge blondine met een boezem waar je een moord voor zou willen doen. Ze glimlachte me vriendelijk toe.

"Ik kom voor een gesprek met Lisa," zei ik.

"Komt u voor die rol?" vroeg het meisje.

"Ja," antwoordde ik een beetje terughoudend. Ik vroeg me af of ik dit meisje ooit in een van de video's had gezien.

Ze drukte op een knopje van de intercom en vertelde Lisa dat ik er was. Enkele ogenblikken later verscheen Lisa en liep ze met me naar haar kantoor. Terwijl ik haar volgde, staarde ik naar haar heerlijke kont die voor me heen en weer wiegde.

Ze had lang, donker haar dat tot onderaan haar rug kwam en ze had een witte blouse aan die uitdagend laag open stond, zodat haar zwarte beha zichtbaar was, een korte zwarte rok, een zwarte panty en lakleren schoenen met naaldhakken. Ze was ongeveer 25 jaar oud en heel erg aantrekkelijk.

Ik volgde haar haar kantoor in. Het was een grote kamer met een groot houten bureau voor het raam. Ik schrok even toen ik zag dat er nog twee andere vrouwen in de kamer aanwezig waren. De ene zat op het bureau, de andere stond met haar gezicht naar me toe bij het raam. Het waren allebei adembenemende blondines.

Degene die op het bureau zat was ongeveer 22 jaar oud en had een krap wit topje aan dat uitzicht bood op haar heerlijke grote tieten, een witte legging en witte leren knielaarzen met dikke hakken. De andere vrouw was ongeveer even oud en had niet meer aan dan een bikini en enkellaarzen met hoge hakken. Ik had onmiddellijk door dat ik deze vrouwen in tenminste twee video's had gezien.

"Ga zitten, John," zei Lisa terwijl ze aan het bureau ging zitten. Toen ze zich voorover boog om haar stoel bij te trekken, kreeg ik een prachtig uitzicht op haar tieten die zowat uit haar beha barstten. De twee andere vrouwen merkten meteen dat ik zat te gluren en keken elkaar aan met een blik van "daar heb je er weer zo eentje". Lisa zou dat later te horen krijgen.

"Dus jij wilt in een van onze video's optreden, John. Waarom?" zei Lisa. "Oh dit is overigens Natalie en dit is Jenny, twee meisjes die in onze video's optreden. Jenny is op het moment bezig met opnames, vandaar die bikini, maar ze heeft nu eventjes pauze. Zij en Nat wilden wel eens zien wat voor vlees er in de kuip zou kunnen komen."

"Ik heb hen in een paar video's zien optreden," zei ik.

"Oh, goed zo," zei Lisa, "dan weet je dus waartoe ze in staat zijn."

"Eh... ja," antwoordde ik.

"Goed, waarom heb je gesolliciteerd?" vroeg Lisa.

"Nou, ik eh... zolang ik me kan herinneren ben ik al geïnteresseerd in dominante vrouwen, en toen ik er achter kwam dat jullie op zoek waren naar acteurs, dacht ik dat ik maar eens moest solliciteren."

"John, zoals je zult begrijpen is het in onze branche niet echt nodig om te kunnen acteren. De meisjes zullen er wel voor zorgen dat je op exact de juiste manier zult reageren. Als je ooit in je ballen bent getrapt John, dan ben ik ervan overtuigd dat je daar toen hetzelfde op reageerde als een goed acteur dat zou doen!" zei Lisa met een glimlach.

De twee vrouwen begonnen te giechelen.

"Het is eigenlijk niet zo moeilijk, wij doen jou pijn en jij gilt het uit, dat is het zo ongeveer," vervolgde Lisa.

"Als je tenminste geen prop in je mond hebt!" zei Natalie behulpzaam.

Daar moesten de vrouwen hartelijk om lachen. Ik glimlachte zenuwachtig.

"John, je moet begrijpen dat er bij het filmen van je verwacht wordt dat je de straf die je moet ondergaan kunt verdragen. Daar zijn we heel strikt in. We willen onze tijd niet verdoen met kleinzerige jongetjes die niet tegen een pak slaag kunnen. Begrijp je dat?" legde Lisa uit.

"Natuurlijk zit er ook een professionele kant aan. Af en toe zul je wat tekst hebben en dingen moeten doen waarvan we verwachten dat je ze professioneel uitvoert. Het meeste krijg je wel te horen van de meisjes die in de video optreden: die zullen je wel vertellen wat je moet doen en wanneer. Als ze je iets opdragen, dan voer je het uit. Punt uit. Je stelt geen vragen en morrelt niet aan het verhaal. Je doet wat je verteld wordt en accepteert wat je gegeven wordt. Ben ik zo duidelijk genoeg?" zei Lisa streng.

"Ja" antwoordde ik nerveus. Het begon allemaal behoorlijk afschrikwekkend te klinken. Ik troostte me met de gedachte dat de pijn van korte duur zou zijn en dat ik later op deze video's zou kunnen zien hoe ik door deze prachtige vrouwen in elkaar werd geslagen. Het zou de moeite waard zijn.

"Ik zal je niet teleurstellen," zei ik vol zelfvertrouwen.

"Okay, John, ik wil je naakt zien," zei Lisa.

Ik aarzelde even.

"John, ik zei dat ik je naakt wilde zien. Trek je kleren uit," zei Lisa ongeduldig.

Ik stond op en begon langzaam mijn kleren uit te trekken. Ik schaamde me niet voor mijn lichaam, aangezien ik behoorlijk atletisch gebouwd ben, maar ik had er toch moeite mee om me uit te kleden voor de ogen van drie sexy vrouwen die ik nog nooit gezien had. Ik probeerde mijn verstand op nul te zetten en gewoon te "acteren".

Toen ik uitgekleed was ging ik voor het bureau staan, terwijl Lisa en de twee andere vrouwen naar mijn lichaam staarden. Mijn pik was slap maar nog behoorlijk groot. Ik wist dat ik minstens kon wedijveren met de mannen die ik op de video's had gezien.

"Okay John, ga maar weer zitten," zei Lisa laatdunkend.

Ik wilde mijn kleren oprapen.

"Laat maar liggen," kreeg ik terloops te horen.

Ik ging naakt weer op de stoel zitten. Natalie en Jenny staarden naar mijn pik en ballen. Dat was zeker om mijn zenuwen op de proef te stellen.

"Hoe weet ik dat je tegen de afstraffing kunt die we je gaan geven, John?" vroeg Lisa.

Ik aarzelde weer even, aangezien ik daar zelf niet zo zeker van was. Maar dat kon ik natuurlijk niet zeggen. Ik moest mezelf blijven wijsmaken dat ik hier echt mee door wilde gaan en daarom moest ik hen naar de mond praten.

"Ik fantaseer er vaak over dat ik door vrouwen geslagen word. Ik heb er alles voor over om die fantasie uit te laten komen."

Ik besefte dat ik nu een beetje overdreef, maar ik moest zelfvertrouwen uitstralen.

"Dat is leuk om te weten John, maar ik ben er nog niet zo zeker van als jij," zei Lisa. "Heb je wel eens tot bloedens toe met de zweep gehad? Ben je wel eens zo hard in je ballen getrapt dat je een uur lang niet kon staan?" vroeg Lisa.

"Nee," antwoordde ik.

"Hoe komt het dan dat je er zo zeker van bent dat je een sessie met ons kunt doorstaan?"

"Ik bijt gewoon op mijn tanden en draag het als een man!" antwoordde ik vol zelfvertrouwen.

Lisa wierp me een sceptische blik toe. Ze trok haar bureaula open en haalde er een zwart leren rijzweepje uit. Ze legde het voor zich op het bureau en keek me diep in mijn ogen.

"Zou je ons nu jouw pijngrens willen demonstreren, John?" vroeg ze.

Daar had ik niet op gerekend.

"Wil je me nu met de zweep geven?" vroeg ik nerveus.

"John, als je wilt kun je nu zo vertrekken, maar ik wil er zeker van zijn dat je meent wat je zegt. Als op de eerste opnamedag blijkt dat je begint te mekkeren zodra je het eerste beetje pijn voelt, dan kraak ik je persoonlijk je ballen. Is dat begrepen?"

Ik kreeg een gemengd gevoel van angst en immense opwinding. Maar ik liet niks merken.

"Okay," zei ik.

Lisa keek me weer diep in mijn ogen.

"Goed, ik wil dat je midden in de kamer gaat staan. Leg je handen op je hoofd en spreid je benen. Ik wil dat je twaalf zweepslagen op je achterste krijgt, gevolgd door twee trappen in je ballen. Als je dat kunt verdragen zonder van je plaats te gaan, dan is dat voor mij voldoende om jou een rol te geven. Nat, jij geeft hem de eerste zes en Jenny, jij de tweede zes. Daarna geven jullie hem allebei een trap. En hard," zei Lisa.

Ik stond op en liep naar het midden van de kamer.

"Kijk me aan," zei Lisa.

Lisa stond op en ging voorop het bureau zitten. Toen ze haar benen kruiste schoof haar rok omhoog, zodat de bovenkant van haar nylons en haar jarretels zichtbaar werden.

Natalie stond op van het bureau en raapte het zweepje op. Ze boog het voor haar borst en liet het een paar keer door de lucht zwiepen. Toen stapte ze doelbewust naar de plaats waar ik de gewenste houding had aangenomen.

Op dat moment werd ik doodsbenauwd. Ik had nog nooit met de zweep gehad en was zeker nog nooit twee keer achter elkaar in mijn ballen getrapt!

Natalie had in het verleden al honderden konten met de zweep gegeven. Ik had haar in actie gezien en ik wist dat ze me niet zou sparen. Ik probeerde mezelf ervan te overtuigen dat ik het zou gaan halen. Ik zou me niet laten kennen.

De eerste klap deed zo ongelofelijk veel pijn dat ik onmiddellijk mijn biezen wilde pakken. Ik had nog nooit zulke pijn gevoeld en was er ontzettend van geschrokken. Ik deed een stap naar voren, maar stapte snel terug.

Lisa en Jenny konden de angst in mijn ogen duidelijk zien. De volgende klap was net zo hard en ik moest op mijn tanden bijten.

Na de derde wist ik dat ik het kon. Het was een venijnige klap, maar ik wist dat ik het zou gaan redden. Ik probeerde de pijn uit te bannen en dat werkte tot op zekere hoogte.

De volgende drie klappen incasseerde ik in een soort trance. Ik probeerde de pijn zo veel mogelijk uit te bannen, maar mijn hoofd begon te tollen.

Ik zag hoe Natalie met haar stevige achterste naar Jenny toe wiegde en het zweepje aan haar rondborstige jonge collega doorgaf. Jenny boog het zweepje en liet het net als Natalie door de lucht zwiepen. De pijn zou heel moeilijk te verdragen worden, en dan moesten de trappen in mijn ballen nog komen.

Jenny sloeg even hard als Natalie. Ze kende totaal geen genade. Op dat moment begon ik het uit te schreeuwen, maar ik bleef op mijn plaats. Ik wist dat ik binnen een minuut door Natalie in mijn ballen getrapt zou worden. Ze staarde al naar mijn kruis. Ik keek naar haar stevige knielaarzen en vroeg me af waar ik in hemelsnaam mee bezig was. Daar werd ik door de volgende klap van Jenny aan herinnerd. Mijn achterste stond nu in brand en ik besefte dat de tranen me in de ogen stonden. Lisa en Natalie staarden me emotieloos aan. Het moest de gewoonste zaak van de wereld voor hen zijn om te zien hoe een naakte man geslagen werd.

Wederom zwiepte het zweepje over mijn billen. Iedere keer dat Jenny het zweepje uit alle macht liet zwiepen, kraaide ze een hoog gilletje. Ze was dan wel jong en slank, maar ze legde haar hele ziel en zaligheid in haar vernietigende klappen.

Toen de twaalf zweepslagen eindelijk voorbij waren, was ik er bijna. Helaas had ik nog twee trappen in mijn ballen tegoed. En harde nog wel.

Natalie ging vlak voor me staan. Lisa ging verzitten op het bureau om de trappen beter te kunnen zien. Ik wist dat Jenny achter me klaarstond om me een trap te verkopen.

Natalie zette haar handen in haar heupen. Ze staarde eventjes naar mijn ballen voordat ze een stap naar voren deed en haar laars keihard tegen mijn naakte ballen ramde. Ik schreeuwde het uit van de pijn en viel snakkend naar adem voorover.

Plotseling vloog Jenny's laars van achteren tussen mijn benen omhoog en kwam genadeloos tegen mijn geteisterde testikels terecht. Ik schreeuwde het weer uit, maar nu was het allemaal voorbij.

Waarom ik me in hemelsnaam zo liet aftuigen weet ik niet, maar het was iets om nooit meer te vergeten. Hier had ik altijd over gefantaseerd, maar op dit moment dacht ik alleen maar aan de pijn in mijn kloten en dat ik op mijn plaats moest blijven staan.

Ik stond te kreunen en te steunen. De pijn leek meteen minder te worden, gedeeltelijk omdat de tijd verstreek, maar het meest omdat ik wist dat ik het examen gehaald had en dat mij verder geen pijn meer gedaan zou worden.

"Draai je om. Laat me je billen zien," zei Lisa.

Ik gehoorzaamde braaf. Plotseling voelde ik de pijn in mijn ballen weer opkomen. Ik wist dat die nog uren zou duren.

"Heel goed. Het is altijd fijn om een kont met verse striemen te zien," zei Lisa.

"Okay John, tot mijn genoegen kan ik je zeggen dat je ons gesprek tot een goed einde hebt gebracht. Ik wil graag dat je eens kijkt in de draaiboeken die we hebben voor onze aanstaande video's. Wij willen graag dat je in een of meerdere daarvan optreedt, maar je moet maar even kijken in welke daarvan je het meest geïnteresseerd bent. Je kunt je nu aankleden. Ik wil dat je me voor het weekend belt om me je beslissing te melden. We willen maandag beginnen met filmen."

Ik kleedde me zo snel aan als de pijn me toeliet. Met vier draaiboeken onder mijn arm gaf ik een hand aan de drie vrouwen, van wie twee me zojuist meer pijn gedaan hadden dan ik van mijn leven geleden had. Ik ging de kantoorruimte uit en wandelde langzaam naar buiten en naar huis.

Toen ik weer thuis was, bekeek ik mijn geteisterde achterste in de spiegel en legde ik mijn ballen zo goed mogelijk in de watten. De pijn was nu aan het minderen en ik begon ontzettend opgewonden te worden van wat er met me was gebeurd.

Ik dacht terug aan de adembenemende vrouwen die me met de zweep gegeven hadden. De glinstering in Lisa's ogen toen ze vertelde dat ik hard in mijn ballen getrapt ging worden! Het feit dat ik me op bevel van een prachtige vrouw had uitgekleed en daarna een bijzonder pijnlijk afstraffing had ondergaan. Het was een fantastische dag geweest en ik wist dat er nog vele zouden volgen.

Ik ging ongemakkelijk op mijn zere achterste zitten om de draaiboeken door te nemen. Ik had het gevoel dat het net zou zijn alsof ik verhaaltjes over dominante vrouwen aan het lezen was, met dit verschil dat ik er zelf echt in kon meespelen.

Ik bladerde er snel doorheen. In het eerste kwamen zes vrouwen voor. Het was getiteld: "Martel de Leraar". In het volgende speelden vier vrouwen en het was getiteld: "Breek Hem Meiden". In het volgende kwamen twee vrouwen voor en het had als titel: "Breng Hem Aan De Praat" en in het laatste speelden tien vrouwen. Allemachtig, tien vrouwen! Het had als titel: "Gekooide Verkrachter".

Dit was hemels. Ik was in de zevende hemel.

De draaiboeken hadden allemaal dezelfde indeling. Voorop stond een foto van de vrouwen die mee zouden spelen in de video, al in de kleren die ze in de film zouden dragen. Dit werd ook op de eerste bladzijde beschreven. De meisjes werden stuk voor stuk genoemd, zodat ik kon uitzoeken wie wie was en of ze opgetreden hadden in de video's die ik al had. Dat was echter niet het geval. Tien vrouwen in een video, dat was ongelofelijk!

Daarna kwam er een samenvatting van het plot, waarom de man gestraft werd en wat er globaal met hem ging gebeuren. Af en toe stond er een tussentijd genoteerd, om nauwkeuriger te kunnen filmen. Het hoofdscript bevatte de gesproken tekst (globaal) en wie er wat moest doen.

Ik begon met het draaiboek dat bovenop lag: "Martel de Leraar". Voorop stonden zes prachtige vrouwen met een "schooluniform" aan, dat bestond uit een witte blouse en stropdas, een korte zwarte plooirok, zwarte kousen en jarretels en zwarte schoenen met hoge hakken. Alle meisjes zwaaiden met een rotan wandelstok met een gebogen handgreep.

Op de eerste bladzijde stond een lijst met de namen van de meisjes. Alex, Jenny, Natalie, Cathy, Teresa en Mia. Ik werd ongelofelijk opgewonden van de foto van de vrouwen. Wat verlangde ik ernaar om door hen gepijnigd te worden!

Ik las de samenvatting die als volgt ging:

Als de leraar de zes meisjes in zijn kamer ontbiedt voor een pak ransel, besluiten ze dat ze het zover niet zullen laten komen. De ontuchtige leraar, die regelmatig meisjes hun slipje naar beneden laat doen en hun blouse laat uittrekken voor een pak slaag, is nu te ver gegaan. Als hij het eerste meisje (Teresa) opdracht geeft om haar blouse uit te trekken, trekt ze ook haar beha uit. Hij is daardoor verrast en rekent niet op de trap in zijn ballen die ze hem geeft. Onmiddellijk schieten de andere meisjes toe en beginnen hem te trappen zodat hij op de grond valt. Hij wordt door de meisjes tegen de grond gedrukt en zijn kleren worden hem uitgetrokken. Teresa bindt zijn polsen met haar stropdas achter zijn rug, Alex bindt de hare rond zijn ballen. Cathy bindt de hare bij wijze van mondknevel strak om zijn mond. Alex trekt zijn ballen naar zich toe en geeft hem een knietje zodat hij voorover slaat. Ze dwingen hem om op zijn knieën te gaan zitten. Jenny en Natalie houden hem aan zijn haar omhoog terwijl Cathy hem in zijn gezicht slaat en hem in zijn maag trapt. Haar laatste trap is expres te laag en komt hard tegen zijn ballen terecht. Hij wordt voorover op zijn buik geduwd en krijgt van Mia verscheidene klappen met de wandelstok op zijn billen, terwijl de andere meisjes hem tegen de grond gedrukt houden. Ze binden zijn enkels bij elkaar, trappen hem net zolang totdat hij op zijn rug ligt en vertrappen hem met zijn zessen tegelijk met hun hakken. Natalie gaat op zijn gezicht zitten terwijl Cathy verschillende keren aan zijn ballen trekt. Dan trekken ze hem over het bureau heen voor een flink pak ransel met de wandelstok. Teresa gaat op zijn rug zitten terwijl de andere meisjes hem elk vier klappen geven. Mia grijpt de stropdas rond zijn ballen beet en trekt er een paar keer flink aan. Hij wordt van het bureau afgeduwd en valt op de grond. Cathy gaat weer op zijn gezicht zitten terwijl de andere meisjes hard op hem gaan staan trappelen. Dan word hij weer over het bureau heen gelegd, dit keer met zijn benen uit elkaar gebonden en zijn polsen aan het bureau vastgebonden. Teresa en Alex geven hem allebei twaalf klappen met de wandelstok. Na iedere zes klappen trapt een van de andere meisjes hem in zijn ballen. Dan maken ze hem los en laten hem naakt achter met zijn handen voor zijn geteisterde ballen. Dreigend wordt hem nog verteld dat hij zich de volgende avond bij de gymzaal moet melden voor nog wat extra straf.

Ik was verbijsterd door de afstraffing die de leraar moest ondergaan, maar ik was desondanks opgewonden. Misschien waren de andere draaiboeken niet zo ontzettend gewelddadig.

"Breek Hem Meiden" was een verhaal waar vier meisjes in optraden: Teresa en Mia weer, samen met Alex en Lindsey. De meisjes zijn gekleed in een breed scala van verschillende laarzen en schoenen en dragen krappe topjes en hotpants. Het verhaal speelt in de toekomst in een wereld van vrouwelijke overheersing en gaat over vier verwende krengen die op een veiling samen een slaaf kopen met als enige doel om hem voor de lol te martelen en hem tenslotte te breken. Het begint ermee dat de meisjes de naakte en geketende slaaf de martelkamer in slepen. Het is een stelletje giechelende, verwende nesten die het helemaal niets kan schelen hoe veel pijn ze de man doen. De meisjes komen op het idee dat het leuk zou zijn als de slaaf om zijn eigen afstraffingen zou smeken. Teresa begint met: "Zou je graag aan de folterpaal worden vastgebonden en gegeseld willen worden?" Dan moet de slaaf antwoorden: "Alstublieft meesteres, bind me aan de folterpaal vast en gesel me." Dan vragen ze hem waarmee en hoeveel en door wie. De meisjes stellen dingen voor en de slaaf moet erom smeken. Dan vraagt Lindsey hem: "Jij wilt zeker graag dat we je ballen pijn doen, of niet slaaf?" De slaaf antwoordt: "Alstublieft Meesteressen, doe mijn ballen pijn." "Hoe wil je dat we ze pijn doen?" vraagt Lindsey. "Knijp er alstublieft in, Meesteressen." "Ja, we kunnen erin knijpen, maar ik denk niet dat dat genoeg pijn zal doen. Kun je geen betere manier verzinnen waarop we ze pijn kunnen doen?" vraagt Lindsey. "Sla er alstublieft op, Meesteressen," zegt de slaaf. "Erop slaan? Ja, als we je op je ballen slaan, dan kon dat wel een veel pijn doen, maar volgens mij bestaat er iets heel pijnlijks dat we met je ballen kunnen doen, slaaf. Kijk eens naar mijn laarzen, vind je die niet lekker stevig?" zegt Lindsey. Ze tilt haar been op en laat de slaaf haar stevige knielaarzen zien, met dikke hakken van tien centimeter lang. "Ik denk dat je het heel fijn zou vinden als we je in je ballen zouden trappen, is het niet slaaf?" "Trap me alstublieft in mijn ballen, Meesteressen." De meisjes dwingen hem dan om te smeken om met gespreide armen en benen tussen twee palen gezet te worden en door elk meisje twee keer getrapt te worden. Daarna smeekt hij om beurtelings door Mia en Alex twaalf keer op zijn billen geslagen te worden, waarbij hij na iedere klap "harder, harder" schreeuwt. Ze maken tepelklemmen en gewichten aan hem vast en geven hem allebei een knietje in zijn ballen. Iedere keer moet de slaaf hen bedanken en om nog meer straf vragen. Als hij dat niet naar tevredenheid doet, dan wordt er in zijn ballen geknepen totdat hij het uitschreeuwt. Hij wordt dan met gespreide benen op zijn buik op de vloer gelegd en krijgt van Alex zes slagen met een bullepees op zijn rug. Dan draaien ze hem om, gaan op zijn gezicht zitten, gaan hard op hem staan trappelen en maken het karweitje af door hem in zijn ballen te trappen. Het draaiboek eindigt als de slaaf aan de folterpaal vastgebonden zit met zware gewichten aan zijn ballen.

Au, dacht ik.

Misschien was "Breng Hem Aan De Praat" prettiger. In dit draaiboek kwamen Alison en Eve voor. Gekleed in chique bedrijfskleding voelen ze een personeelslid aan de tand over een diefstal bij het bedrijf. Ze weten dat hij het gedaan heeft en willen dat hij bekent. In het begin wordt hij op het kantoor ontboden om ondervraagd te worden. De meisjes hebben weinig verhullende blouses aan, minirokjes, zwarte nylons en jarretels en leren enkellaarzen met hoge hakken. Nadat ze hem de gebruikelijke vragen gesteld hebben, beginnen ze hem aan zijn haar te trekken en in zijn gezicht te slaan. Als de man te veel praatjes krijgt, velt Alison hem met een klap in zijn gezicht en Eve met een trap in zijn ballen. Hij valt op zijn knieën en slaat zijn handen voor zijn ballen. Als Alison hem tegen zijn hoofd trapt, raakt hij bewusteloos. Hij komt naakt en vastgebonden weer bij. Zijn polsen zijn boven zijn hoofd vastgebonden en zijn benen worden door een staaf uit elkaar gehouden. Alison gaat vlak voor hem staan met haar handen op haar heupen. Haar blouse is nu uit en haar prachtige tieten zitten losjes in een zwarte beha. Alison gaat door met ondervragen terwijl Eve hem met een zweepje op zijn achterste slaat. Nadat de meisjes van plaats gewisseld zijn gaat Eve door met ondervragen terwijl Alison zijn billen steeds roder maakt. Als hij weigert te bekennen, beginnen de meisjes aan zijn geslachtsdelen. Eve grijpt zijn pik beet en krabt er verschillende keren met haar nagels over. Alison knijpt hem langs achteren in zijn ballen. Na dit een paar minuten lang gedaan te hebben, geven ze hem een paar keer langs voren en langs achteren een knietje in zijn ballen. Daarna gaan ze zijn penis weer met hun nagels bewerken en hem in zijn ballen knijpen. Opmerkelijk genoeg wil de man de diefstal nog steeds niet bekennen. Op dat moment wordt Eve woedend en gaat diverse minuten hevig tegen hem tekeer. Ze doet haar blouse en beha uit en slaat hem met haar tieten hard in zijn gezicht, gevolgd door harde klappen in zijn maag en ballen, een knietje en tenslotte een paar harde trappen tussen zijn benen. Als Alison hem weer tussen zijn benen grijpt en in zijn ballen begint te knijpen, geeft hij eindelijk zijn misdaad toe. Eve en Alison bespreken hoe hij voor zijn misdaad bestraft zal gaan worden. Het draaiboek eindigt als de meisjes hun rok uittrekken, Alison haar beha uitdoet en de twee topless schoonheden de straf ten uitvoer brengen. Ze hadden hem veroordeeld tot vijftig zweepslagen en tien trappen in zijn ballen.

Het laatste draaiboek zal wel niet veel zachtzinniger zijn, dacht ik. Tien meisjes!

"Gekooide Verkrachter" vond ik al een onheilspellende titel. Als ik als een verkrachter behandeld zou worden, dan moest dat wel slecht aflopen. Mia, Teresa, Brandy, Alex, Lindsey, Jenny, Natalie, Alison, Eve en Cathy waren de meisjes die erin zouden optreden.

Het verhaal speelt zich af in een rechtszaal, en na de uitspraak in de gevangenis waar de verkrachter naartoe wordt gestuurd. De actrices zijn allemaal gekleed in zwarte leren Gestapoachtige uniformen, met een leren beha, hotpants en kuitlaarzen met hoge hakken.

Het verhaal begint met de aankomst van de verkrachter in de zeer streng bewaakte gevangenis. Hij is naakt en geketend en wordt onmiddellijk na zijn veroordeling een grote ruimte met een hoog plafond binnengebracht, die er uitziet als een grote gevangeniscel. De meisjes wachten hem al op.

We gaan deze ter plekke verzinnen. Hij moet avondvullend worden.

Daar wilde ik beslist niet in optreden. Ik belde Lisa en vertelde haar dat mijn keuze was gevallen op een optreden in "Martel de Leraar". Daar was ze blij mee en ze nodigde me uit om de volgende maandagmorgen om precies tien uur aanwezig te zijn.

De volgende paar dagen moest ik steeds denken aan de klappen die ik met de wandelstok zou gaan krijgen, en aan de trappen in mijn ballen. Dat zou heel pijnlijk worden, maar heel, heel gedenkwaardig.

Toen ik de volgende maandagmorgen om tien uur in de studio was aangekomen, werd mij verteld dat ik naar de filmruimte moest gaan. Het meisje dat op de dag van mijn gesprek bij de receptie zat nam me mee en bracht me naar een kleedkamer.

"Je moet je tekst maar ter plekke verzinnen," zei ze. Wat onprofessioneel, dacht ik.

"Trek je kleren uit alsjeblieft, ik ga je kostuum halen," zei de blondine.

Ik deed mijn kleren uit op mijn boxershort na, maar de blondine vertelde me dat ik voor de video een speciale onderbroek aanmoest. Ik trok hem uit waar ze bijstond, hoewel ik dat liever in mijn eentje had gedaan, maar wat kon mij het schelen. Ik ging ervan uit dat ik binnenkort toch door diverse schoolmeisjes uitgekleed zou gaan worden.

De blondine ging de kamer uit met mijn kleren en ik wachtte maar af.

Ik hoorde voetstappen buiten. Hoge hakken klikten op de stenen vloer van de studio. Ik stelde me voor dat we in de kantoorruimtes zouden filmen, aangezien die er ongeveer als een schoolklas uitzagen.

Buiten hoorde ik het geluid van rammelende kettingen, en van verschillende lachende en pratende vrouwenstemmen. Plotseling ging de deur tegenover die waardoor ik was binnengekomen open en kwamen er een paar als Gestapo-officieren verklede meisjes binnen.

De leidster, Lindsey, hield me iets voor mijn neus en toen voelde ik plotseling een schok en stortte neer. Ze had me met een stroomstok bewerkt. Binnen een paar seconden was ik weer bij mijn positieven, maar toen was het al te laat. Ik was door de meisjes geketend en voorzien van een mondknevel. Mijn polsen waren achter mijn rug in de handboeien geslagen en mijn enkels waren geketend. Toen ik merkte dat er een knevel over mijn mond was gebonden, besefte ik dat mijn geschreeuw gesmoord zou worden. Ik werd door Brandy hard met een zweepje op mijn billen geslagen en Eve gaf me een knietje in mijn rug.

"Welkom in de hel," zei Lindsey.

Ik besefte dat ik gefilmd zou gaan worden als de verkrachter in "Gekooide Verkrachter". Toen ik een grote ruimte werd binnengeduwd, waarschijnlijk het pakhuisgedeelte van het gebouw, besefte ik tot mijn afschuw dat ik gedwongen zou worden om de rol van de verkrachter in de video te spelen.

Ik kon het niet uitschreeuwen en door mijn tegenstribbelen zou het lijken alsof ik een goed acteur was. Het zou er uitzien alsof ik feilloos acteerde.

Ik zag Lisa naar me staren toen de meisjes me de ruimte in duwden. Lisa speelde de rechter in deze rechtszaak. De camera's draaiden al.

"Smerige verkrachter, nu hebben we je te pakken," zei Jenny.

"Je zult wensen dat je nooit geboren was," zei Natalie.

Toen ik in de hoek van de kamer aangekomen was, die als beklaagdenbank diende, werd mij verteld dat ik op mijn knieën moest gaan zitten.

"Kijk eens naar zijn stomme pik," zei Alison.

"En die stomme kleine balletjes," zei Eve.

De beschuldigingen kwamen van alle kanten. Lisa ging aan haar bureau zitten in deze schertsrechtbank. Ik werd omringd door bewaaksters. Lisa somde vlot de dingen op waarvan ik beschuldigd werd: de meervoudige verkrachtingen en martelingen van jonge meisjes, waaraan ze me niet anders dan schuldig kon beoordelen. Ze betoogde dat ze me, gezien de omstandigheden, niet lichter kon veroordelen dan tot levenslang als zwaarst gestrafte gevangene.

Ze legde uit dat dit betekende dat er geen enkele straf te zwaar voor me gevonden zou worden, behalve de dood. Ik zou de rest van mijn leven genadeloos gestraft worden. Ze stond erop dat er onmiddellijk in de rechtszaal vijfentwintig slagen met de bullepees zouden worden uitgedeeld.

Ik werd door vier bewaaksters naar het midden van de "rechtszaal" gesleept. Er kwam een ketting van het plafond naar beneden en die werd om mijn polsen gedaan. Hij werd een beetje opgehesen zodat mijn armen op pijnlijke wijze achter mijn rug omhoog werden getrokken. Lindsey en Natalie maakten een staaf tussen mijn enkels vast, zodat mijn benen uit elkaar werden gehouden.

Er werd een bullepees binnengebracht en Alex nam die ter hand. Ze rolde hem uit en sloeg het leren martelwerktuig met een angstaanjagend geluid tegen de betonnen vloer aan. Het was een zware zweep en ik wist dat ik het moeilijk zou gaan krijgen. De meisjes waren in een kring om me heen gaan staan en juichten Alex toe.

"Sla zijn ballen eraf, Alex," zei Eve.

"Vang het geselen aan," zei Lisa.

Alex haalde de zweep naar achteren en zwaaide haar arm naar voren, waarna de zweep op mijn naakte vlees uiteenspatte. Het was onverdraaglijk. De mondknevel dempte mijn geschreeuw. De meisjes juichten.

Mijn lichaam zou de pijn van deze geseling niet kunnen verdragen, tenzij ik mezelf ervan kon overtuigen dat dit voor mij een droom was die uitkwam. Maar ik kon het niet, het deed gewoon te veel pijn.

De zweep raakte mijn billen weer. Onverdraaglijke pijn. Ik was de kluts volledig kwijt. De volgende klap spatte uiteen op het vlees van mijn rug en veroorzaakt een venijnige striem. De meisjes juichten weer.

"Sla hem tot moes," schreeuwde Eve.

Ik werd bewusteloos gegeseld door die adembenemende brunette. Ik kan me daarna nog een paar klappen herinneren, maar ik verkeerde in een roes. Ik raakte bewusteloos en kwam weer bij, werd weer wat gegeseld, raakte bewusteloos, kwam weer bij, en werd weer gegeseld.

Na de geseling werd ik afgevoerd. Mijn rug en billen zaten onder het bloed en ik kan me herinneren hoe de cameravrouw haar camera op mijn gezicht richtte en de meisjes lachten om de afstraffing die ik gekregen had.

Mijn polsen waren met een ketting achter mijn rug gebonden en mijn benen werden nog steeds uit elkaar gehouden door de staaf. Ik herinner me dat ik halfbewusteloos overeind werd gehouden en door Teresa hard met haar laars in mijn ballen werd getrapt.

Wat er daarna is gebeurd kan ik me niet meer herinneren, maar ik kwam bij met mijn polsen boven mijn hoofd geketend en met de staaf nog tussen mijn enkels. Mijn mond was nog steeds gekneveld.

Ik kan me nog vaag herinneren dat ik het woord "actie" hoorde en dat ik door mijn betraande ogen twee meisjes met zweepjes in hun hand op me af zag komen.

Ik schreeuwde het uit door de mondknevel heen. Mijn lichaam verging van de pijn en ik zag bloed van mijn gegeselde rug en billen op de vloer sijpelen.

De twee meisjes waren Mia en Lindsey. Toen Lindsey me in mijn ballen trapte, hoorde ik de andere meisjes weer juichen. Lindsey deed een stap opzij, zodat Mia de ruimte kreeg om me een knietje te kunnen geven. Weer klonk er gejuich op.

Plotseling werd ik weer in mijn ballen getrapt, dit keer langs achteren door een mij onbekend meisje. Ik ging weer bijna van mijn stokje, maar de pijn hield me bij bewustzijn.

Toen werden mijn ballen door het onbekende meisje langs achteren beetgegrepen en kneep ze er een paar seconden keihard in.

Toen lieten ze me weer zakken en werden mijn polsen weer achter mijn rug vastgeketend. De staaf bleef waar hij zat en er werd mij verteld dat ik moest gaan kruipen. Dat was erg moeilijk met de boeien waar ik in zat, dus moedigde Lindsey me aan met haar zweepje.

Ik wist niet waar ik heen kroop, maar ik kroop toch maar verder. Toen kwam ik twee paar laarzen tegen.

"Sta op," klonk het bevel.

Het waren Cathy en Jenny die voor me stonden. Het duurde een paar seconden voordat ik was opgestaan. Toen Lindsey me nog een keer op mijn bebloede billen sloeg, gilde ik het uit.

Jenny deed klemmen om mijn tepels en draaide ze zo strak aan dat ik het uitschreeuwde. Lindsey en Mia hielden me bij mijn armen omhoog terwijl Jenny ze nog strakker aandraaide. Toen ik het niet meer uithield, sloeg ze me twee keer keihard in mijn gezicht en gaf Cathy me een knietje in mijn ballen. Toen greep Lindsey me bij mijn geteisterde kloten en kneep er een paar seconden in.

"Terug op je knieën," werd me verteld.

In doodsangst viel ik op mijn knieën.

"Kruipen!" zei Cathy.

Dit keer kwam ik bij Natalie en Eve aan.

"Sta op," beval Eve me.

Langzaam stond ik weer op. Dit keer werd ik door Jenny tussen mijn benen getrapt.

Ik stortte in de foetushouding neer. Ik had zo veel te verduren gehad dat ik niet meer kon. Toen deden de meisjes er nog een schepje bovenop. Een paar van hen grepen me beet en hijsten me omhoog. Ik werd naar de martelpaal gesleept en met mijn handen boven mijn hoofd vastgebonden.

"Als je niet gehoorzaamt, dan word je gestraft," vertelde Eve me.

Ze draaiden me om en bonden mijn enkels achter de paal vast, zodat mijn kruis naar voren stak. De meisjes verzamelden zich om me heen om getuige te kunnen zijn van de volgende afstraffing.

Eve trapte me in mijn kruis. Toen greep ze met haar scherpe nagels mijn eikel beet en drukte die er diep in. Ze trok zo hard aan mijn pik dat hij uitrekte en drukte haar nagels en nog dieper in. Toen tilde ze haar knie op en drukte mijn ballen tegen de paal aan. Ze liet zich een paar keer voorover vallen, zodat mijn ballen iedere keer tegen de paal geplet werden.

Toen ze me eindelijk met rust liet, huilde ik door de mondknevel heen. Mia zette haar voet op mijn eikel en drukte die tegen de paal aan. Haar hak zat precies op mijn eikel.

Plotseling stapten Cathy en Alex naar voren en begonnen me met rijzweepjes op mijn buik en borst te slaan. Mia haalde haar voet uit en trapte me keihard in mijn ballen. Plotseling begonnen er van alle kanten leren laarzen naar mijn ballen te vliegen. Na ongeveer zes van die voltreffers ging ik van mijn stokje.

Toen ik later de video bekeek, zag ik wat er gebeurd was toen ik bewusteloos was: de meisjes hadden hun bovenkleding uitgetrokken, me aan mijn polsen opgehangen, gewichten aan mijn ballen gehangen en om de beurt mijn bewegingsloze, naakte lichaam met de bullepees bewerkt.

De productiemaatschappij is inmiddels verhuisd en ik heb mijn zoektocht naar Lisa en haar "actrices" opgegeven. En eigenlijk geloof ik niet dat ik het leuk zou vinden als zij mij zouden vinden.