Advertenties / Onze sponsors Geen ads!


Afspraak Op Kantoor

Dit is een verhaal uit de categorie Werk.
Ik werk reeds een tiental jaren in een kleine financiële instelling. Enige tijd geleden maakte ik daar gedurende enkele maanden de dienst uit in een klein regionaal kantoortje waar slechts één bediende werd ingezet, in een oud gebouw, zonder aparte ontvangstruimte, met één loket.

Gezien het ontbreken van een aparte ontvangstruimte en het feit dat je steevast alleen diende te werken, was het maken van afspraken met klanten voor persoonlijk advies aangewezen tijdens de middagpauze of net na sluitingstijd.

Zo ook die middag toen ik om half één een afspraak had gemaakt met Marijke, een jonge alleenstaande vrouw van een jaar of dertig. Zij had wat geërfd en wilde aan vermogensspreiding doen.

Het was een zomerse middag toen Marijke net iets te vroeg het kantoor binnenwandelde, dus liet ik haar al binnen, maar diende eerst nog een tweetal klanten te bedienen alvorens het kantoor voor de middagpauze te kunnen sluiten.

Toen ik de deur dicht had gedraaid en aan mijn bureel plaatsnam keek ik uit op Marijke’s pronte borstjes, die gezien het warme weer niet al te veel bescherming genoten van haar net iets te strakke T-shirt. Net toen ik mijn inleiding wilde beginnen bleek echter dat mijn middagse klante niet zozeer in mijn bemiddeling dan wel in mezelf geïnteresseerd bleek.

Ze stond op, wandelde het bureel rond en kwam op één van mijn knieën zitten en vroeg me wat ik van haar verschijning vond. Heel eerlijk antwoordde ik dat ze best wat in me warm maakte. Hierop gaf ze me een preutse zoen op de wang als bedankje voor het compliment en vroeg me of ik niet meer wilde ontdekken van haar lichaam. Zonder op een antwoord te wachten ontdeed ze zich van het te strakke T-shirt en haar rokje. Zo zat ik daar plots aan mijn bureel met net voor me op het tafelblad een bijna volledig ontkleedde, zeer mooie dame. Ze droeg nog enkel een zwart slipje en haar lage laarsjes. Een reflex deed me naar haar toe neigen en al gauw had ik mijn twee handen op haar twee pronte B-cup-borsten. Ze vroeg me haar te kussen en tijdens die actie zakte ze langzaam onderuit tot ze helemaal op haar rug op mijn bureau lag, met haar benen in mijn richting. Op dat ogenblik trok ik zelf mijn stoute schoenen aan en daalde al kussend over haar navel richting haar slipje af. Teasend begon ik de binnenkant van haar dijen te zoenen, wat als effect had dat ze haar handen liet afdalen en zelf, door haar slipje heen, haar kutje begon te strelen. Al gauw wilde ik meer van het schouwspel genieten en hielp haar uit haar broekje. Nu ze zo in volle glorie voor mij poseerde kon ik me niet meer bedwingen en begon haar zacht te vingeren en te beffen. Ze bleek een erg clitoraal type en enige minuten later kwam ze een eerste keer heerlijk klaar.

Na even uitgehijgd te hebben rechtte ze haar rug en hoewel ze op mijn bureel bleef zitten, begon ze me hartstochtelijk te zoenen en te tongen. Gelijkertijd zochten haar handen de knoopjes van mijn hemd en begon ze me traag maar zeker van mijn bovenkledij te ontdoen.

Toen ze mijn hemd van mijn schouders had laten glijden, gebood ze me op te staan en begon ze mijn broek los te sjorren. Wanneer ze die op de grond had laten glijden, tastte ze eerst even in mijn kruis, hurkte neer, schoof mijn onderbroek tot op mijn enkels en begon me al staand te pijpen. Door het voorgaande was ik al aardig op temperatuur gekomen en het duurde dan ook niet lang alvorens ik zelf ging klaarkomen. Ze trachtte alles te slikken, maar de toestroom was wellicht wat overvloedig en enkele spijlen dropen langs haar mondhoeken op haar borsten.

“Nu wil ik je in me voelen”, zei ze, maar na zopas mijn eerste kruid te hebben verschoten, wilde mijn pik niet onmiddellijk mee. Dus begon ik haar maar weer te zoenen en te likken. Haar gekronkel op mijn bureau had het gewenste effect op mijn jongeheer en even later was die weer in de houding om aan te werk te gaan. Ik ontdeed me van mijn broek en ondergoed, die beide nog steeds om mijn enkels zaten, en drong zachtjes in haar binnen. Door die eerste zaadlozing nog niet zo lang geleden, had ik veel meer tijd nodig om mezelf een tweede keer klaar te krijgen. En daar genoot Marijke blijkbaar des te meer van. Ze was zelf al een tweede keer gekomen op haar rug liggend op het tafelblad van het bureau, en stond nu met haar voeten op de grond voorovergebogen over het bureel met haar kont tegen me aan. En ze kon er blijkbaar geen genoeg van krijgen : haar rechterhand bewerkte haar clitje terwijl ik haar steeds steviger op zijn hondjes pakte. En even nadat zij haar derde, luide uitbarsting had gehad kwam ik ook een tweede keer in haar klaar.

Ondertussen was het kwart voor twee geworden, wat betekende dat een vijftiental minuten later het kantoor weer diende te openen. We fatsoeneerden ons een beetje en klokslag twee leidde ik Marijke door de deur het kantoor uit.

Tot beleggingen is het die dag niet gekomen, zelfs nadien niet meer. Ik had nooit meer vleselijk contact met haar, maar de momenten dat ze weer aan het loket verscheen liet ze via een smakelijke glimlach om haar lippen duidelijk verstaan dat ze die ene middagsessie duidelijk nog niet vergeten was.