Advertenties / Onze sponsors Geen ads!


Afspraak Via Internet

Dit is een verhaal uit de categorie Extreem.
Op internet las ik laatst en bericht dat een paren-club op zoek was naar vrouwen die iets anders wilde dan hun huidige leventje. De voorkeur ging uit naar getrouwde geile vrouwen met een stabiel leven. Er stond in dat de aanmelding alleen per foto kon en je moest ter keuring langs komen waar de details besproken zouden worden.
Het leek mij wel wat en vroeg aan mijn vriendin Lotte of ze zin had om zich ook in te schrijven.
Ze vond het wel spannend en samen schreven wij ons in. We werden uitgenodigd op donderdagavond. Vlakbij Breda lag de club. Toen we binnen kwamen hing er rare sfeer. Ik zag eigenlijk alleen maar SM dingen in de club en dacht dit ga ik dus niet doen.
Ik stootte Lotte aan en knikte naar de muren. Lotte keek mij aan en haalde haar hoofd op. Lotte is gewoon een geil wijf die alles goed vindt.
We werden naar een darkroom geleid en werden ontvangen door een man en een vrouw van ongeveer 45 jaar. Ze keken ons van top tot teen aan en de man knikte.
Zo dames jullie hebben je opgegeven om eens wat anders te beleven dan anders. Hier ben je aan het goede adres. Je kan kiezen om het te laten bepalen door ons of aangeven wat je graag wil. Kijk even om je heen en ik wil over 5 minuten een antwoord. Mijn vrouw zal even wat drinken pakken. Ik keek Lotte aan en Lotte zei, laten we nu eens gaan voor het LATEN BEPALEN door deze perverselingen.
Lijkt me spannend gezien deze locatie en de mensen die ons net hebben ontvangen.
De mannen de vrouw kwamen terug en vroegen wat we wilde. We willen ons laten ontwerpen aan jullie om de spanning te behouden die nu door onze lichaam giert.
De man nam ons mee naar een andere ruimte en wij moesten ons helemaal uitkleden. Sletjes van me laat je puur natuur zien en vermaak je in deze kamer. Ik zag overal dildo's zweepjes, balletjes en houten stellages in de kamer. Dit was een echter sexkamer dacht ik.
We moesten onze hoofden door een soort gat doen midden in de kamer. De man zat aan onze kutje en duwde langzaam een vinger naar binnen. Ik voel dat jullie allebei zeiknat zijn sletjes.
We kunnen meteen beginnen. De vrouw kwam binnen met twee glazen onbekend wat erin zat. Zo sletjes jullie gaan dit zonder mokken leeg drinken daarna wil ik horen waar het naar proefde. Heb je het fout dan krijg je straf.
We kregen het glas toegediend van de vrouw. Ik proefde een soort saus, maar kon niet thuis brengen wat het was. Ik had zo mijn vermoeden en dacht aan sperma van haar man.
Lotte kreeg het zelfde toegediend en dronk alles gulzig op. En?, vroeg de vrouw!
Ik zei, het proeft naar een soort saus, maar ik denk sperma van je man.
Lotte zei, direct erover heen. Ik denk sperma van een hond!!

De vrouw schudde haar hoofd: nee, teefjes het is sperma van de party van gisteravond. We hadden een gangbang georganiseerd en iedereen moest zijn sperma in een bak spuiten.
En jullie hebben nu een deel van het vocht van gisteravond naar binnen geslurpt.
Teefjes ik zag dat jullie er weinig moeite mee hadden om het sperma op te drinken, dus jullie zijn aangenomen in club ANAL. We keken elkaar aan en wisten wat er gebeuren ging.
De vrouw was de meesteres en zij maakte uit wat wij gingen ontvangen.
Dirk de man moest bij ons een buttplug in brengen. Dat leverde geen moeite op. We zijn namelijk allebei meerdere malen anaal geneukt door anderen en thuis.
Vervolgens kregen we een grote dildo in onze kut gedrukt van de vrouw. Het was een rare dildo met ribbels en hij kon opgepompt worden. Ik voelde mijn kut opzetten door het pompen van de vrouw. Dirk schreeuwde, Els die Teven zijn echt heel mooi en gewillig. Dit zijn de beste van de maand, dat zie ik nu al. We kregen een bal in onze mond en we werden door Dirk op de foto gezet. Dames de foto's komen in de gallery bij de entree. Voor alle nieuw sletjes om een indruk te krijgen van onze veelzijdige sex trainingen.
We lieten het gelaten toe en Dirk gaf ons een paar tikken op onze wang. Ik voelde me nu echt een slavin over gegeven aan de norse jonkvrouw die mij zo meteen door Jan en alleman laat neuken als een soort NEUKPOP, verwachtte ik.
Er kwamen twee mannen binnen en het licht ging aan. We werden van alle kanten gefilmd door de mannen. Dirk kreeg geld en de mannen verdwenen weer.
Ik voelde me echt misbruikt en zag Lotte naast me in dezelfde houding. Twee slavinnen vastgenageld klaar voor gebruik. Ik voelde de dildo's steeds meer in mijn lichaam.
We konden niets zeggen en kregen van alle kanten kleine tikjes met zweepjes van Dirk en zijn vrouw. Dirk schreeuwde hard op, geile hoeren zijn jullie, geile fijne hoeren helemaal voor mij. Ik voelde mij een echte teef, en probeerde oog contact met Lotte te krijgen.
Ik zag dat bij Lotte de bal uit haar mond werd gehaald en de lul van Dirk daar voor in de plaats kreeg. Met harde zuiggeluiden hoorde ik Dirk gepijpt worden. Ik vond het hoerig mooi. Ik wilde geneukt worden door alles en iedereen, maar kon mij van de pijn bijna niet bewegen.
Lotte werd in haar mond geneukt door Dirk en kreeg al zijn sperma in haar mond gespoten. Ik hoorde Dirk kreunen en zeggen, slikken teef, slikken moet je al het sperma van Dirkkie.
Lotte werd aan haar haren meegetrokken naar mij. Slavinnetje van me, maak deze HOER maar los kan ze alvast even haar mond spieren oefenen. Ze gaat namelijk al het sperma van gister opdrinken onder bevel van jou Lotte. Jij voert en beveelt.
Ik keek Dirk aan en zei, vuile klootzak ik wil lullen in mij voelen. Je krijgt geen lullen vandaag, alleen sperma. Lotte kwam met een trechter aanlopen en ik moest op mijn knieën gaan zitten. Lotte hield de trechter boven mijn mond en het sperma kwam er langzaam uit. De trechter was gemaakt voor sletten zoals ik. Langzaam, maar wel alles. Dirk stond met zijn camera al mijn slik bewegingen te filmen. Ik denk dat het ongeveer een halve liter was. Ik slikte alles door en likte mijn lippen af.
Vervolgens moest ik op staan en Lotte werd meegnomen aan haar haren.
Zo slet en jij wordt nu geneukt door mijn buurman en knecht. Er stonden twee mannen met hun lul in hun hand. Lotte moest knielen en werd aan beide kanten gevuld. Ik moest de lullen in de gaten van Lotte steken. Het waren forse lullen van de twee, Lotte genoot zichtbaar. Neuk mij klootzakken riep ze, neuk me in mijn kont. De man haalde zijn lul uit e kut van Lotte en stootte in 1 keer zijn lul de kont in van Lotte. Ik vond het prachtig. Ik genoot van al het geil;s en wilde ook een lul. Ik zat achter mij en stootte toch zijn lul in mijn kont. Zo slet heb je toch nog een vieze lul. Ik vond het heerlijk, neuk mij dirk. Ik wil al je geile sperma in mijn lichaam.
Lotte werd volgespoten door de mannen en genoot van al het vocht. Dirk haalde zijn lul uit mijn kont en spoot zijn laatste beetje sperma in de mond van Lotte. Fantastisch dacht ik, wat geil. We werden vervolgens zo de deur uit getrapt zonder kleren. Hoertje volgende week dinsdag 08.00 uur,