Advertenties / Onze sponsors Geen ads!


Aftersun goed voor sexAftersun goed voor lebi sex

Dit is een verhaal uit de categorie Lesbisch.
De zomer was lekker. Saskia en Layla waren spontaan naar de kust gereden. Daar hadden ze na lang zoeken een plaatsje gevonden op een camping op het Zeeuws-Vlaamse land. Het was een rustige camping. Er zaten weinig jongeren en veel gezinnen. Dit vond het tweetal fijn. De meiden waren allebei half in de twintig. Hun vrienden zaten thuis. Die moesten gewoon werken. Het tweetal had geen zin in al die dronken jongeren. Ze wilden gewoon lekker op het strand liggen, zonnen en dan ’s avonds een wijntje drinken.
De twee meiden zagen er allebei goed uit. Ze waren altijd hip gekleed. Saskia was een echt Hollandse meid. Ze had een bleke huid. Haar blonde haren waren lang. Ze had hele vrolijke blauwe ogen. Het ronde hoofdje stond mooi bij haar lichaam. Ze was niet slank, maar ook zeker niet dik. Alles was in de juiste verhoudingen. De meid was zelf heel trots op haar borsten. Haar cup C was lekker stevig en haar roze tepels zaten precies juist. Het was dus een genot om te zien. Layla was half Turks. Haar moeder was Turks, en haar vader Nederlands. Blijkbaar had ze van beide culturen het beste meegekregen. Ze had een slank lijntje met in verhouding grote tieten. Een cup D waar je u tegen zegt. Haar zwarte golvende haar was lang. Dat reikte tot halverwege haar rug. De meid had prachtige donkere ogen. Daarmee kon ze je heel zwoel aan kijken. Haar kontje was ook mooi rond. Ze had ook lange benen. Bijna elke man keek wel een keer om als ze voorbij liep. De twee hadden samen dan ook enorm veel bekijks.
Op het strand wisten ze ook dat de mannen hun goed in de gaten hielden. Saskia ging hier speels mee om. Ze smeerde dan net iets te lang haar borsten in. Ook liet ze haar handen sensueel over haar benen glijden. Dan pikte ze nog net de randjes onder haar blauwe bikini mee. Als ze op haar buik ging liggen, dan ging het bovenstukje ook uit. Af en toe steunde ze dan op haar ellebogen, zodat het even mooi hing. Dan zag je de mannen wel even extra goed kijken.
Layla was iets minder speels. Haar gele bikini stak mooi af bij de licht gebruinde huid van deze meid. Die hoefde zich minder in te smeren. Toch was het Layla die deze keer te veel in de zon had gelegen. Haar huid was op haar rug aan de rode kant. De meiden vertrokken hierdoor dan ook iets eerder van het strand.


Op de camping was het erg stil. Iedereen was bij het zwembad of aan het strand. De twee liepen naar de tent. Saskia zei haar vriendin haar rug wel even in te smeren met aftersun. Layla vond dat een heel goed plan. De meiden opende de tent. Daar ging Layla gelijk op haar buik op het luchtbed liggen. Ze deed haar bovenstukje van haar bikini uit. Deze vouwde ze op en legde ze naast zich weg. Saskia zocht naar de aftersun. Die had ze blijkbaar de vorige dag goed opgeborgen. Layla kon niet wachten om het verzachtende middeltje te voelen. Haar rug brandde erg. Nog nooit had ze verlangd naar de handen van haar vriendin op haar lichaam. Nu wel.
Gelukkig had Saskia de aftersun gevonden. Ze ging op haar knieën naast haar vriendin zitten. Even liet ze haar ogen over het prachtige lichaam van haar vriendin glijden. Bij zichzelf dacht Saskia dat haar vriendin echt gezegend was met een goddelijk lichaam. Ze grapte dan ook naar haar vriendin dat ze bij spontaan lesbie zou worden dankzij haar. Layla moest lachen en zei dat Saskia zelf ook een lekker lijf had.
Saskia druppelde was aftersun op de rug van haar vriendin. Haar handen konden toen aan de slag. Stiekem genoot Saskia hiervan. Ze liet haar handen langzaam over het hete lichaam van de door de zon verbrande vriendin glijden. Langzaam ging ze over haar rug, van boven naar beneden en terug. Geen plekje werd overgeslagen. Layla lag met haar ogen dicht te genieten van deze massage. Saskia gleed met haar vingertoppen langs de zijkant van de borsten van Layla. Geen kick gaf ze. Dit wond Saskia op. Ze merkte op dat ze stiekem geil werd. Haar kutje reageerde op de aanraking met de borsten van Layla.
Saskia vroeg of ze de benen van haar vriendin ook moest doen. Dat was ook welkom. Zorgvuldig begon ze met het rechterbeen van de meid. Die spreidde haar benen een beetje. Langzaam ging ze naar boven. Wat had Saskia ineens zin om lekker aan haar vriendins kutje te zitten. Lesbische sex kende ze eigenlijk alleen van de porno. Ze had nog helemaal geen ervaring met een meisje.
Ze kwam hoger tussen de dijen van Layla. Die begon opmerkelijk zwaarder te ademen. Hoe dichter ze bij haar kutje kwam, hoe zwaarder het geadem. Dat viel Saskia op. Zou Layla ook zin in sex hebben?
Plagend ging ze naar het andere been. Ook daar begon ze bij de enkel. Tergend langzaam ging ze omhoog. Ze wilde de meid even goed testen. Weer werd het ademen van de mooie vriendin zwaarder naarmate ze bij haar kutje kwam. Toen haar handen weer aan de binnenkant van het bovenbeen waren, spreidde Layla haar benen nog meer. Daarom kwam Saskia toevallig met haar duim tegen het kutje. Slechts het broekje van de bikini zorgde ervoor dat ze het natte grotje van haar vriendin niet daadwerkelijk aanraakte. Een lichte kreun ontsnapte uit de mond van Layla, die nog steeds met haar ogen dicht lag. Saskia voelde de sexuele spanning in hun tent. Het was nu of nooit. Beide dames merkten dat ze zin hadden sex, van vrouw tot vrouw. Saskia besloot het initiatief te nemen.
Zonder te vragen rolde ze het bikinibroekje van haar vriendin van haar heupen. Die reageerde er niet op. Nu lag Layla naakt voor haar vriendin, wachtend op wat komen zou gaan. Saskia zette haar beide handen op de billen van Layla. Wat voelde die lekker zacht aan. Ze masseerde ze vol overgave. Langzaam schoven haar handen meer richting haar kutje. Dat was heel mooi geschoren. Haar duimen raakten als eerste het natte grotje van Layla. Toen was het rustige en zachtaardige gedoe over. Saskia liet gelijk twee vingers in het al kleddernatte kutje van Layla glijden. Ze begon haar in een hoog tempo te vingeren. Wat was dat lekker! Saskia begon nu ook de billen van de meid te zoenen.
Layla draaide zich om. Ze trok Saskia naar haar toe. Terwijl de twee vingers nog steeds hun werk deden, vonden de monden van de meiden elkaar. Ze begonnen passioneel te zoenen. Layla ontdeed nu ook Saskia van haar bikini. Ze keek verlekkerd naar het lichaam. Een hand gleed gelijk tussen de benen van Saskia. Layla voelde dat het kutje van haar vriendin misschien nog wel natter was dan dat van haarzelf. De meiden vingerden elkaar vurig.
Het was Saskia die zoenend naar beneden ging. Nu ging ze all the way. Ze wilde het kutje van haar vriendin wel eens proeven. Zoenend kwam ze aan bij het natte grot. Daar liet ze haar tong glijden over het gevoelige klitje. Dat proefde heerlijk. Gelijk begon Saskia aan een grote likbeurt. Zachtjes kreunde Layla. Die trok Saskia in een andere positie, in een 69. Nu kon ook zij aan het kutje van haar vriendin likken. De twee tongen wisselden van grotje naar klitje en terug. Layla pakte zelfs af en toe het aarsje van Saskia mee. De twee voelden allebei een zinderend orgasme opkomen. Daarom kroop Saskia van Layla af. Ze ging naast haar liggen. De handen waren weer snel bij de kutje. Ze vingerden elkaar nu in een hoog tempo naar een zinderend orgasme. Beide dames kropen en kronkelde tegen elkaar aan toen ze klaar kwamen. Zo lekker waren ze nog nooit gekomen. Zoenend vielen ze bij elkaar in de armen. Hun tongen sloten dit geile spel af.
Saskia fluisterde tegen Layla dat ze had genoten van deze lesbische sex. Haar vriendin keek haar geil aan. Ze zei dat ze vurig hoopte dat het hier niet bij zou blijven. Beide dames rolden gelijk zoenend door de tent. Opgewonden zeiden ze dat ze deze vakantie elkaar nog wel 10.000 keer wilden laten komen. Daarna openden de twee en fles wijn en proostten ze op de lesbische sex!