Advertenties / Onze sponsors Geen ads!


Aftrekken Is Een Kunst

Dit is een verhaal uit de categorie Hetero.
Aftrekken is een kunst. Er zijn maar weinig vrouwen die de kunst van aftrekken beheersen. Hoi, mijn naam is Rick, 34 jaar. Ik heb een leuke vriendin die altijd voor me klaar staat behalve op het gebied van sex. Tja, als man zijnde wil je wel eens wat, zij niet. Eens in de maand mag “het” een keertje. Zij gaat douchen en ligt met de lampen uit op bed te wachten. Ik moet zorgen dat ik een stijve heb als ik de slaapkamer binnenkom, aanraken zal ze hem niet. Haar borsten zijn taboe en ik mag alleen even op en neer, niet langer dan 5 minuten. Als ik het beter kan krijgen op sexgebied moet ik zelf weten wat ik doe zolang ik hem maar net in het kutje van een ander stop, dat ziet zij als vreemdgaan. En aftrekken dan? Dat is geen probleem zei ze, je weet ik raak zo’n ding niet aan, bah.

Ik denk vaak aan vroeger, ik had toen een vriendin die me altijd als eerste bediende. Dit deed ze om zelf meer lol te hebben. Standaard als we elkaar ontmoette moest ik eerst aan haar borsten zitten en naar haar borsten kijken. Zij dook standaard tussen mijn benen en begon een geraffineerde aftrek sessie, niet te hard, niet te zacht, steeds op het juiste moment even stoppen, inhouden, uitstellen om tenslotte een zaadexplosie te veroorzaken, ze genoot hiervan. Daarna mocht ik haar verwennen, beffen, vingeren en tenslotte gingen we lekker lang neuken. Dat kon dan ook want ik was verlost van de eerste erge druk.

Ik was het thuis weer eens zat, dat gezeur over geen sex, ik de stad in. Op een bepaald moment sta ik aan een bar en wordt ik aangesproken door een leuke sexy dame. Zo kerel, je kijkt alsof de wereld morgen vergaat of dat je last hebt van veel te zware ballen die nu bijna tussen je enkels hangen, vertel… Verbaasd als ik ben kon ik alleen maar uitstamelen dat het laatste het geval was. Heb je geen vriendin die je even een handje kan helpen dan? Nee, helaas, ik bedoel wel een vriendin, maar geen handje helpen. Nu was zij op haar beurt verbaasd. Tja weet je, zij durft hem niet aan te raken, misschien is ze bang dat ze er niets van kan. Hoezo, niets van kan, iedere meid kan toch “een handje helpen”? Nee zei ik, dat heb je mis. Nou zei de mooie dame, vertel mij maar hoe jij daar tegen aankijkt en als het een goed verhaal is help ik je er op enig moment wel vanaf.

Oké, kijk, je heb die modepoppen, die barbies die vinden en weten dat ze mooi zijn. Ze willen niet aftrekken omdat dat beneden hun niveau van doen en laten is, of ze zijn bang dat hun dure opplak nageltjes er aangaan. Dan heb je de normale huisvrouw die nooit ergens tijd voor heeft en ’s avonds altijd moe is. Dan heb je de vrouwen die weten dat ze een maatje meer hebben en die bang zijn dat ze tweede keus zijn, die meiden kunnen het vaak het beste maar komen er niet voor uit omdat ze zich schamen voor zichzelf. De wat oudere vrouw heeft alles al wel gezien en zit niet te wachten op iets waar ze aan moeten geven, die hebben al veel mee gemaakt en willen wel eens ontvangen in plaats van geven en dan heb je nog de studentes. Die meiden kijken vaak alleen maar naar hun directe omgeving en zitten niet te wachten op een oudere vent. Dan heb je nog de betaalde “liefde” waar geen tijd is om te genieten of te laten genieten, dat moet allemaal snel. Dus blijft er niets over. Kijk ik ben niet veeleisend, ik wil alleen maar kijken naar een paar mooie borsten en eens lekker afgetrokken worden. Als dank doe ik dan wat de vrouw in kwestie terug wil ontvangen, geen probleem. Als ze me opgewonden weten te krijgen…pfff.

Ha ha, de dame aan de bar moest lachen.. Weet je, dit is mijn e-mailadres, stuur maar een mailtje, krijg jij iets terug met een foto en dan mag jij bepalen of ik opwindend genoeg ben. Mocht dat zo zijn spreken we af en zal ik je aftrekken zoals jij dat wilt. Hoe eerder je mailt, hoe eerder je antwoord hebt en hoe sneller ik je misschien van je blauwe ballen af kan helpen. Bijdehand als ik ben pak ik mijn smartphone en stuur haar mijn mailadres waar ze naast staat. Nu ben jij aan zet……….