Advertenties / Onze sponsors Geen ads!


AH Bonus

Dit is een verhaal uit de categorie Hetero.
Ik loop de AH binnen en pak mn boodschappenbriefje. Als ik door de winkel kijk zie ik ineens een bekend silhouet. Niet al te lang, slank, lekker kontje, laarzen met hakken en een laag gesneden spijkerbroek. Ze staart aandachtig naar de schappen.

Ik loop achter haar langs en zeg zachtjes "He lekker ding, hoe is ie ?". Ze draait zich om en glimlacht verblindend naar me. Goed zegt ze en met jou. Ik glimlach terug en kijk even genietend langs haar slanke en strakke lichaam. Een paar lekkere borsten, cupje B/C tekenen zich af in haar strakke truitje.

We raken aan de babbel en ze stelt vast dat we elkaar te lang niet hebben gezien. Ik pareer de opmerking door te zeggen "Dat ik je niet zie wil niet zeggen dat ik 's nachts niet badend in t zweer wakker word als ik aan je denk".

Zo wat droom je dan zoal vraagt ze. "Nou van de dolfijn op je schouder en je tattoo onder op je rug". Terwijl ik dat zeg streel ik even zachtjes over haar blote onderrug.

"Nou dat is heftig" zegt ze en kijkt me uitdagend aan. "Jammer dat ik dat niet meemaak, maar vertel eens wat meer. Waardoor kom je zo aan t zweten ? ".

Nou dat wordt wat moeilijk want als iemand ons hoort in deze volle winkel dan sta ik voor paal en met een paal. Ze lacht en zegt je mag t me ook prive vertellen hoor. Heb je zin in koffie bij mij thuis ? Ik knik instemmend en ze zegt: "Ik ben met een half uurtje thuis".

Na een krap half uur bel ik bij haar aan en doet lachend de deur open. Kom binnen en doe of je thuis bent ! Durf je dat aan vraag ik haar lachend. Tuurlijk zegt ze, ik ben overal voor in.

Ik loop naar binnen en streel even langs de harde tepels in haar truitje. Ik plof in de bank en ze vraagt me of ik wat wil drinken. De koffie staat in no time op tafel en ze zegt vertel me nu maar wat je zoal droomt van me.

Ik leg uit dat ik helemaal gek word van geiligheid als ik me haar voor ogen haal als ze in een laag gesneden spijkerbroek voor me loopt en de string nog boven haar broek uit komt kijken.

Ik vertel haar dat ik dan altijd fantaseer dat we samen naar een club gaan en dat ik haar gadesla als ze zich in de kleedruimte uitkleedt. Ze stroopt haar strakke spijkerbroek van haar mooie benen en ik zie de contouren van haar lipjes door haar string schijnen. Ze trekt haar strakke truitje over haar hoofd en doet vervolgens haar hooggehakte schoenen met enkelband aan. Als ze naar de bar wil lopen hou ik haar tegen en klik haar bh los. Als ik m afdoe en in t kleedkastje stop kijkt ze me licht verbaasd aan. Ik leg haar uit dat haar borsten zo mooi en strak eruit zien dat die geshowd mogen worden. Als ik langs haar hard wordende tepels lik zucht ze en stemt in.

We lopen naar de schemerdonkere bar en als we een stel mannen passeren strelen die met hun handen langs haar borsten. Ze houdt even de pas in om er extra van te kunnen genieten en ik streel langs haar lekkere strakke billen. Even glijden mn vingers door haar bilspleet naar haar kutje en ik voel een warme nattige gloed door de stof heen. Ik kus haar even in haar nek en ze duwt haar kontje achteruit. Mijn vingers glijden langs haar string en dringen soepel haar zeiknatte kutje binnen.

Terwijl ze doorloopt glijdt haar hand achter mn short en streelt even mn harde hete paal. We gaan aan de bar zitten en ze begint opnieuw met mn lul te spelen. Soepel haalt ze m uit mn short en buigt zich voorover. Haar tong glijdt ff langs mn glimmende eikel en terwijl ze m vervolgens in haar mond neemt pakt een leuke getinte vent haar billen vast. Ze draait zich om en keurt ff te gereedschap van de man die haar streelt. Ze pakt zn pik vast en trekt m zachtjes af. Ze staat met haar kontje naar me toe en ik schuif de string opzij. Mn glimmende eikel glijdt ff langs haar lipjes en als ze haar benen iets verder uit elkaar zet is dat voor mij t teken. Ik zet mn eikel tegen haar lipjes en shuif mn harde kloppende pik zo haar natte grotje in. Langzaam begin ik haar diep en met lange halen te neuken terwijl ze in t zelfde tempoe de onbekende getinte man pijpt. Haar handen strelen zn ballen en t duurt niet lang voordat ik zn lichaam iets zie verkrampen. Met een genotvolle grimas spuit hij zn hete zaad in haar mondje en over haar borsten. Ze komt overeind, draait zich om en tongt t sperma over naar me terwijl ik het sperma over haar harde tepels smeer.

Inmiddels is Sandra geil geworden van de fantasie en begint me in t echt te tongen op de bank. Haar handen maken mn broek open en geven mn gezwollen paal de vrijheid. Ik trek haar truitje en bh uit en stroop vervolgens haar broek naar beneden. Ze staat ff op en schuift ook haar string uit. Ze streelt ff met haar vingers over haar lipjes en ik geniet van de glans van t vocht. Ze gaat wijdbeens over me heen staan en zegt: "Ik wil die geile staaf tot aan je ballen in me voelen". Ze laat zich zakken en begint mn harde pik stevig te berijden.

We voeren t tempo langzaam op en op een gegeven moment voel ik haar kutje om mn pik verkrampen. Ze gromt en geil en ik voel haar organsme komen. Ze stoot nog een paar keer op en neer en dan laat ik me gaan. Ik voel mn harde zak samentrekken als ik mn hete geile zaad diep in haar geile kutje spuit.

Ze tongt me geil en diep en zegt: "Jammer dat ik die donkere vent er niet bij heb, maar laten we binnenkort jouw fantasie maar eens gaan beleven". Met een geile grijsn op mn gelaat stem ik toe...