Advertenties / Onze sponsors Geen ads!


Aisha1 (Ontvoering)

Dit is een verhaal uit de categorie Extreem.
De twee mannen in de bestelwagen keken op hun klok. Het was juist vier uur en de schoolpoorten gingen open. De bestelwagen draaide de autosnelweg op, om de volgende afrit te nemen. Alles was getimed, professioneel. Op het eerste zicht leek de bestelwagen op een doodgewone wagen, maar de kleur en de nummerplaten waren veranderd. De bijhorende papieren zouden bij een doorsnee controle geen argwaan opwekken. Carl reed ongeveer 45 km per uur. Alles was getimed. Het meisje zou binnen de twee minuten op de weg verschijnen. Zeven na vier. Nu zou ze de sluipweg nemen. Een straat in landbouwgebied zeg maar. Met drie woningen. Vanuit de tegenovergestelde richting reed de bestelwagen de straat in. Carl vertraagde zijn snelheid.

Er was niemand of niets in de buurt en de andere man, een serieus uitziende kerel met een klein snorretje, trok snel een witte jas aan. Een vijftigtal meter verder kwam het meisje in het zicht. Ze hijgde, want het eerste stukje van de straat ging steil omhoog. Enkele seconden later ontmoeten ze elkaar. Carl leunde uit zijn venster. “Ben jij soms Aisha?” Het meisje had geleerd niet te stoppen voor vreemde mannen, maar de witte jas, aan de zijkant van de bestuurder gaf haar vertrouwen. Bovendien kenden ze haar naam. “Is er soms iets aan de hand?” “De dokter zal het je wel vertellen”, zei Carl. Aan de andere kant van de bestelwagen was de man in de witte jas uitgestapt. Hij zag er bedrukt uit. Terwijl hij Aisha de hand schudde keek hij aandachtig rond. Niets was er te zien. “Aangenaam, dokter Verschueren, ik ben urgentiearts in het ziekenhuis. Luister Aisha, er is niets om je zorgen over te maken maar je vader heeft een klein accidentje gehad. Hij ligt nu op intensieve en vroeg naar jou.” Aisha’s gezicht kreeg een vreemde uitdrukking. Haar vader werkte in de bouw en ze sloeg in paniek. “Mag ik hem zien?”. De dokter schudde zijn hoofd. “Nu nog niet, morgen misschien, maar ik zal je de telefoon van het ziekenhuis geven zodat je zeker weet op welke kamer hij ligt.”

“Wat is er gebeurd, waarom mag ik hem niet zien, vertel het me dokter.” Carl was ook naar buiten gestapt. Hij keek nog eens goed rond en bracht toen het doekje voor Aisha’s mond. Enkele seconden later was er nog enkel een bestelwagen te zien.

Aisha’s hoofd tolde. Ze lag in een vreemd bed en al haar kleren waren weg. Aan de muur hing een plasma scherm dat voortdurend pornofilms afspeelde. Verder was er niets, enkel een bed en het plasma scherm. De deur ging open en een grote lange slanke blanke vrouw met twee grote naakte borsten kwam binnen. Ze droeg opengewerkte netkousen zodat haar geschoren kut en haar anus zichtbaar waren. Door de tepels staken ringetjes en ook de schaamlippen waren geringd. Aisha was in paniek. De vrouw sprak haar kort toe, haar stem klonk hard, maar niet onvriendelijk. Ze was ontvoerd, ver weg van huis. Aisha kreeg iets kalmerends te drinken en daarna voelde ze zich beter.

Na een kort gesprek begreep Aisha dat ze sex slavin zou worden. In de volgende weken zou ze geconditioneerd worden. Aisha begreep dat haar zin naar sex gepaard zou gaan met voedsel. Ze had echter verbod gekregen om klaar te komen, maar Aisha begreep dit niet.
De kleren die op het bed lagen waren minuscuul, maar na een dag had ze deze aangetrokken, omdat ze anders geen voedsel kreeg. Ze liep nu rond met naakte borsten en opengewerkte netkousen in hoge botten net zoals de blanke vrouw.

Dit keer was het gesprek iets langer. Aisha had wat koffie te drinken gekregen en begreep wat er van haar verwacht werd. De vrouw had haar verteld om haar op de sexfilms te concentreren, dat zou het allemaal makkelijker maken.

Aisha begreep er niets van. Moest haar vader weten dat ze dergelijke vulgaire films bekeek, hij zou haar niet meer aanspreken. Toch vond ze het een beetje opwindend, vooral waar een andere buitenlandse vrouw door een grote zwarte man werd geneukt.

De dagen verstreken en Aisha las dagelijks het handboek van de slavin. De vrouw kwam regelmatig op bezoek en leerde haar om haar lichaam te verkennen. Wat ze in het begin walgelijk had gevonden, werd nu normaal. Ze begreep dat ze zich moest aanpassen en had zich allang neergelegd bij haar lot. De vrouw had haar hierin goede raad gegeven. Tegenstribbelen maakte het alleen maar moeilijker en nadat ze haar lichaam had leren verkennen, besefte ze dat hier een verborgen wereld lag. In haar dromen deed ze zelfs mee met dingen waar ze voorheen nooit van gehoord had.

Toen brak de grote dag aan. Nadat ze geholpen was met sexy lingerie, moest ze hierboven een mantel en haar hoofddoek dragen. Ze wist wat er zou gebeuren, want de vrouw had haar alles tot in detail uitgelegd, maar was eerder benieuwd dan angstig.

Met gebogen hoofd kwam ze de grote kamer binnen. Ze was verbaasd dat er zoveel mannen waren en zag dat de meeste naakt waren. In het midden van de kamer was een ronde verhoging, daar moest ze op plaats nemen.

“Deze slet”, de man wees op Aisha, “heeft de nodige instructies gekregen. Ze is nu nog maagd, heeft nog maar enkel beelden gezien en nog nooit blote geile kerels zoals jullie. Op alle vlakken is ze nog maagd. Na vandaag zal dat veranderd zijn. Dan krijgt ze haar naam als slavin. Weet je wat van jou verwacht wordt sletje?” Aisha knikte. Ze zou de slavinnentest ondergaan.