Advertenties / Onze sponsors Geen ads!


Aisha2 (Slavinnentest)

Dit is een verhaal uit de categorie Extreem.
Voor haar kwam een oudere dikke man. Hij glimlachte geil en zijn korte pik stond loodrecht overeind. Aisha mocht hem enkel afrukken met haar handen. De man mocht niet op haar klaarkomen. Voorzichtig nam Aisha de pik in haar ene hand en streelde met haar andere zijn balzak. Ze gaf er korte rukjes aan terwijl haar vingernagels tot in zijn bilspleet gleden. De man kreunde. “Hoe graag zou ik je in je geile maagdenpruim neuken, jij sletje. Ik zie dat je er naar verlangt en wat gaat er dan boven een geoefende pik. Het lot heeft mij aangewezen dat ik door jouw handen moest afgetrokken worden. Je hebt goed geleerd hoer, ik wordt steeds geiler.” Aisha had nu twee vingers in de man zijn kontgat gestoken die ze ritmisch heen en weer schoof. De pik schoof nu snel over en weer en het kreunen nam toe. Toen de man kreunend klaarkwam werd zijn sperma opgevangen door een grote zwarte naakte vrouw die gepierced was in haar spleet en borsten. Alle mannen klapten in de handen.

Nu moest ze naar opdracht twee. Voor het eerst zou ze een mannenpik in haar mond voelen. De man die nu op haar toe kwam droeg een lederen jekker en rond zijn penis was een ring gebonden. Hij bekeek haar geil en ging met zijn kontgat naar haar toe gedraaid staan. “Lik mijn reet hoerenjong. Doe me daarna klaarkomen in je geile bek.” Aisha stak haar tong in de reet en bewoog zachtje op en neer. Daarna stak ze er een vinger bij, terwijl ze met haar andere hand de penis aftrok. Deze was keihard en groot. Veel groter dan ze dacht. Plots draaide de man zich om, greep haar bij de hoofddoek en pompte zijn grote lul in haar mond. “Zuigen slet, toon me wat een goede zuigslet deze slavin wil worden.” En plots was het over. Een enorme lading geil was in Aishas mond beland. Ze wist dat ze alles moest doorslikken, maar de smaak viel nog mee. Aisha likte met haar lippen langs haar mond. Weer klonk er applaus.

De derde man was ietwat kleiner, nog vrij jong en ook bij hem stak de penis strak vooruit. “Je handen zijn nu hoerenhanden, je bek is een hoerenbek, laat ons eens de rest van je sexlijf verkennen.” Hij trok de mantel van Aisha open waardoor iedereen haar bijna naakte lichaam zag. De borsten, vrij groot met grote tepelranden, staken omhoog door het kwart bh dat ze droeg. De man likte zijn lippen en gebood Aisha met zuigen te starten. Vrij snel begon hij tussen haar borsten te neuken. Zijn ogen draaiden weg. Het contact tussen de penis en de borsten hitste Aisha op. Ze kneep ze samen waardoor de druk vergrootte. De man bewoog sneller en sneller en plots nam Aisha de penis in haar mond. Ze zoog hard op het topje en de man kwam klaar. Hij trok zijn penis terug en de laatste straal belande op haar gezicht. Vergenoegd stak de man zijn penis terug in haar mond. “Uitzuigen tot de laatste drup, geile teef.”

Ook nu weerklonk applaus. Een grote zware neger liet zijn pik afzuigen en likte zijn lippen. Ook hij maakte deel uit van de squad die Aisha zou nemen.

Haar meester (die ze nog nooit had gezien) sprak in de micro. “Deze slavin is nog steeds maagd, maar ze heeft nu hoerentieten, een hoerenbek en hoerenhanden. Nu komt haar maagdelijk kontgaatje aan de beurt.

De man die nu op Aisha afkwam was ook klein. Hij had een kleine pik en was donkergekleurd. Met een schaartje knipte hij de string van Aisha door. Hij spuwde op haar kontgaatje en zonder verdere commentaar begon hij haar te neuken. Dit keer kreunde Aisha van de pijn. Hoewel het een kleine pik was, had de man geen tijd genomen om langzaam door te dringen. Hij was als een kleine drilboor die haar kontgaatje op en neer neukte. Voor het klaarkomen trok hij snel zijn lul terug, plaatste die tussen haar borsten en kwam klaar. De vrouw die Aisha reeds lang kende, likte alles op en ze voelde zich heter worden.

Een andere man kwam op haar af. Hij was slank, lang en jong. “Op je knieën kontslet, ” was het enige wat hij zei. Met lange diepe halen neukte hij zijn grote lul naar binnen. Dit keer werd Aisha echt heet en ze zuchtte van genot. Maar door het lange wachten en opgegeild door wat voorafging, kwam ook deze man zeer snel klaar, dit keer in haar kontje. Aisha wachtte nu op het grote moment.

“De mond, de kont, de tieten van deze slavin zijn ontmaagd. Nu komt de echte ontmaagding.” Er weerklonk een drum of een trom. Het werd ietwat donkerder en vanuit de coulissen kwam een grote zwarte man op haar af. Aishas ogen rolden toen ze zijn grote spel zag. Hij was pikzwart en reusachtig groot. De rode eikel stak naar voor.

De man duwde Aisha op haar knieen en begon zijn reusachtige penis in haar kontgaatje te steken. Ze viel bijna bewusteloos van de pijn. Maar plots werd het beter. Omdat haar kontgaatje al gesmeerd was, verdween de pijn en Aisha begon te kreunen van genot.

Plots voelde ze hoe de zware eikel voor haar kutgaatje geduwd werd. Hoewel hij nog glibberig was van het sperma, leek het of alles gesloten was. Verschillende mannen kwamen rond haar staan, heftig trekkend aan hun lul. De eikel gleed naar binnen en terug naar buiten en plots voelde ze zich gevuld. Totaal gevuld. Haar ontmaagding deed geen pijn integendeel. Ze duwde haar kut omhoog en ontving de reusachtige zwarte penis in haar. Het leek onmogelijk, maar hij werd nog groter. Met diepe halen trok de grote neger zich terug om dan onverbiddelijk door te stoten. Aishas ogen werden glazig. Ze voelde een ontzettend genot en toen de grote zwarte man kreunend klaarkwam hoorden ze Aisha een kreet slaken. “Ga door, ga alsjeblief door.” De neger lachte en liet Aisha de resten van zijn bebloede lul aflikken. Maar ze likte niet gewoon, ze stortte zich erop.

Toen gebeurde iets wat niemand voorzien had. Aisha stak haar vingers in haar glibberige kut en kwam opnieuw klaar, en opnieuw. Sperma werd over haar uitgespoten en er ontstond enige opschudding. Handen grepen naar haar borsten, scheurden de laatste resten van haar kledij af en een man wou haar langs achter nemen.

“Hou je hete lijf in bewang jij geile hoerenslet. Nu word je gedubbeld. Kom klaar, samen met de mannen.” Voor Aisha was alles nu in een waas. Ze stond zo geil en zo heet voor iedere gemeenschap dat ze zichzelf niet meer begreep. Een man ging onder haar liggen en duwde zijn lul in haar kontgaatje. Haar benen werden opengetrokken en een andere nam haar langs voren. Ze herkende vaag het gezicht van haar meester. Om beurten stootten ze in haar kont en kutgaatje. Toen kwam haar meester. Zij kwam ook. Tranen van genot stonden in haar ogen. De ejaculatie in haar darmen bracht haar weer tot een orgasme. Ze voelde zich echt slavin, een echte hoer en … ze genoot er zoveel van.

Na verschillende neukbeurten, telkens met diverse mannen, sommige kende ze anderen niet, werd ze gemerkt. Een ring door haar beide borsten, drie ringen in haar kutje. Weer werd ze geneukt. Ze genoot enorm. De voortdurende orgasmes brachten haar telkens tot een hoger toppunt en op een moment bezwijmde ze.

Toen ze wakker werd lag ze in de kamer van haar meester. “We hebben je gemerkt. Vanaf nu heb je een nieuwe naam. Kuko. Dat is de afkorting voor de kut-kont slavin. Wat denk je ervan?” Aisha lachte even. “Weet je meester, ik heb zo genoten, zal het steeds zo zijn?”

De meester gaf een teken naar zijn blote lul. Ze begon onmiddellijk met afzuigen. “Morgen word je verkocht. Voor minstens één maand. Ik moet mijn investering eruit halen.” De laatste woorden waren hijgend gesproken en haar meester kwam. Ze slikte alles binnen. Voor haar meester zou ze alles doen.