Advertenties / Onze sponsors Geen ads!


Aisha3 (Verkocht)

Dit is een verhaal uit de categorie Extreem.
Toen Kuko het grote magazijn binnenkwam, geketend aan haar meester, zag ze verschillende mannen met geketende vrouwen lopen. Haar meester legde haar vast aan een paal en gaf korte instructies. De koopwaar werd hier uitgestald en de kopers konden naar hartelust de slavinnen keuren.

Ze stond naast een pikzwarte slavin, met twee hele grote borsten. Ook zij was geringd en ze zag hoe haar meester belangstellen de borsten in zijn handen nam. Hij kneedde de dikke joekels en gebood Kuko zijn lul tevoorschijn te halen. De pikzwarte begon er op te zuigen en streelde zijn ballen. Haar meester neukte nu tussen de zwarte joekels en gebood toen aan de zwarte slet op haar knieen plaats te nemen. Hij stak zijn lul overlangs in de zwarte kut en kont en gromde goedkeurend.

Ondertussen had Kuko ook de belangstelling gewekt van een grote kerel die zwaar getatoeerd was. Hij glimlachte goedkeurend over Kukos hoofddoek en haalde zijn knots te voorschijn. Op de grote penis was een kleine tattoo aangebracht en hij wreef zijn lul over haar gezicht. Toen bukte hij zich om haar kut en kont te keuren. Hij zag de drie ringetjes in Kukos kut en trok er zachtjes aan. Toen schreef hij enkele dingen in een boekje en ging verder.

Een gebruinde man stak een vinger in Kukos kontgaatje en bewoog die ritmisch op en neer. Kuko genoot. Haar meester had gezegd dat ze mocht genieten en dat ze zich op haar best moest tonen. De man vingerde haar verder. Ook hij had een klein papiertje waarop hij aantekeningen maakte.

Er waren verschillende slavinnen maar slechts drie stonden te koop. Het was drukker geworden in het magazijn en verschillende meesters keurden de slavinnen, onderling commentaar gevend. Een man met staalblauwe ogen en kort grijzend haar bekeek Kuko streng. Slavinnen waren niet goedkoop en werden soms tijdelijk, soms voorgoed verkocht. Haar meester had besloten haar slechts voor een maand te verkopen.

Toen begon de voorstelling. De meeste mannen hadden plaatsgenomen voor het podium en verschillende hadden hun broek laten zakken. Ze zag hoe een blonde bimbo slet aan de voeten van haar meester zat en geil naar hem opkeek.

De slavin Kuko betrad het podium. De veilingmeester luidde de gong en het werd stil. “Deze jonge slavin is nog maar pas ontmaagd in het grote ontmaagdingsspel. Ze is van afrikaanse oorsprong en houdt ervan genomen te worden. Maar ze kan zelf iets zeggen als ze wil.”

Kuko nam plaats op een stoel en spreidde haar schaamlipjes. Door de drie ringetjes was een kettingkje gemaakt, dat met een slotje was afgesloten. Ze hield een klein sleuteltje vast waaraan ze geil likte. “Ik ben Kuko. Ik hou er inderdaad van om als slet te worden genomen. Hoe geiler en hoe brutaler, hoe liever. Ik ben nog nieuw in het vak en wil voor mijn meester de beste slavin worden. Ben voor alles in.” Ze draaide haar met de kont naar omhoog. “Liefst wordt ik achterlangs genomen, maar een dubbeltje geeft me evenveel genot. Ook groepsex vind ik leuk. Maar ik moet nog zoveel leren. Wie wordt mijn nieuwe meester?”

Het bieden begon. Voor één maand begon het bieden aan 100.000 €. De getatoueerde man stak zijn hand omhoog. “100.000, wie meer. Een jonge pas ontmaagde slavin die nog veel wil leren. Ja daar, 110, wie meer.” Na een vijftal minuten was het stil. Kuko stond nu op 135. Niet weinig, maar ook nog niet zoveel. De blonde bimbo slet zoog aan de lul van haar meester die haar boos bekeek. Kuko spreidde haar kutlipjes en begon op het sleuteltje te zuigen. Ze stak twee vingers in haar spleetje en liet zich gaan. Kreunend kwam ze klaar. Weer steeg de prijs. 150 stond ze nu. Kuko bleef zich intussen vingeren en weer kwam ze klaar. Ze hijgde en duwde de vingers van de ene hand tussen het kettingkje terwijl ze met de andere hand uitdagend met het sleuteltje wuifde. Achter in de zaal stond een kleine man. 160. Een arabier kwam naar voren om nog eens beter te kijken. 250. Zelfs de veilingmeester stond verstomd. Dit was een hoog bod. De kleine man was mee naar voren gekomen en schudde het hoofd. “Misschien is ze het wel waard, maar 250 is me toch teveel.” “Eenmaal, andermaal, de slavin Kuko is verkocht aan haar nieuwe tijdelijke meester.” Kuko overhandigde het sleuteltje aan de arabier. De man gaf haar meester een hand. Hij trok aan de ketting en nam Kuko mee.