Advertenties / Onze sponsors Geen ads!


Aisha4 (Nieuwe Meester)

Dit is een verhaal uit de categorie Extreem.
Kukos slotje werd losgemaakt. De arabier streelde haar ringen en lachte. Ze moest lederen botten aantrekken en was gehuld in een visnetpakje. Daarover moest ze haar traditionele kleding aantrekken. Toen reden ze weg met de wagen.

Kuko stapte uit. Ze leek op een traditioneel islamitische vrouw met hoofddoek en lange kledij. Het café stond langs de weg. Reeds van buitenuit hoorde ze harde rockmuziek. Maar ze wist wat haar taak was en stapte resoluut naar binnen.

Behoudens de keiharde muziek werd het stil in het café. Twee caféhoertjes met zeer korte rokjes en super opgemaakt keken boos naar Kuko. Ook de baas van het café wist niet goed wat doen. Enkel een dronken kerel maakte zich los en terwijl hij met zijn handen Kukos borsten greep vroeg hij wat ze wenste. Kuko wist wat ze moest zeggen: “iets met alcohol”. De dronken man riep luid: “ geef haar een coctail maison, dan krijgt ze van mij een lul maison”.

De man stak zijn handen onder haar kleding en voelde het visnetpakje. Opgehitst, maar ook door zijn dronkenschap, scheurde hij Kukos mantel los. Het visnetpakje, onder de gescheurde lange mantel, hitste ook de andere mannen op. Kuko kreeg een coctail en dronk deze in één keer leeg. Ze voelde niets, enkel wat schrik. De barkeeper, een man met een ooglapje, bracht een nieuwe coctail. Ook deze dronk ze snel uit.

Ondertussen was de dronken man met haar tieten aan het spelen. Het waren mooie ronde borsten, niet overdreven groot, maar toch groot genoeg om een prijs mee te halen. Door haar tepels staken de ringen. De man die ook coctail maison dronk, scheurde het visnetpakje open zodat hij aan haar volle borsten kon. Ondertussen was ook de barkeeper begonnen aan de onderkant van Kuko’s slavinnenlijf. Hij wees op de gepiercte schaamlippen en drong met zijn tong naar binnen.

Kuko voelde zich opgewonden en de drank maakte haar hoeregeil. Ze liet zich op haar knieen zakken en begon aan de barkeepers lul te zuigen. Tegelijk stak ze haar kont omhoog. De barkeeper stak zijn wijsvinger in haar kontgaatje. De dronken man kon zich niet meer houden en wilde zijn lange penis naar binnen duwen, maar haar arabische meester gaf hem eerst een condoom om om te trekken. “Verdomme, die slet staat zo hitsig als wat. Ze is kleddernat.” Kuko kronkelde op de lange lul. Haar tong hing uit haar mond. “Als je klaar wil komen in haar geile bek, dan doe je maar.” Steeds meer mannen waren rond Kuko komen staan. De chauffeur van de arabier deelde condooms rond. Wie wou neuken moest een rubbertje om. Naakte lullen stonden kaarsrecht omhoog, en Kuko werd door twee mannen gelijk bereden. “Ik ben jullie hoer voor vannacht, jullie sexslavin. Neuk mij in alle gaten. Weet je waarom ze mij Kuko noemen, omdat ik kut en kont ben.” Haar gezicht hing vol met geil van de klaargekomen kerels, en haar visnetpakje hing nog met rafels aan elkaar. Hoe hitsiger de kerels waren, hoe liever Kuko ze had. Nu was Kuko op de tafel gelegd. Haar lichaam en hoofddoek dropen van het sperma. Een man met een paardestaart beklom haar. Als een echte dekstier neukte hij aan een verbluffend snel tempo om dan zijn lul uit de kut te trekken en klaar te komen in Kukos kontgat. Iedereen was al minstens één keer bij Kuko klaargekomen toen haar meester teken gaf dat de orgie teneinde was. “Je hebt je perfect gedragen Kuko. Ik ben tevreden over jou.”