Advertenties / Onze sponsors Geen ads!


Aisha5 (Het Paleis)

Dit is een verhaal uit de categorie Extreem.
Ze was gewassen en gekamd. Ze droeg netkousen in hoge botten en haar borsten hadden nieuwe ringetjes gekregen. Onder haar hoofddoek was een blinddoek aangebracht. Rond haar nek was een leren halsband gebonden. Ze voelde hoe ze opgetild werd en vastgespietst werd op een grote lul. De man bewoog langzaam dieper en dieper in haar kontgat, tot hij niet meer verder kon. Haar benen werden wijdopengetrokken en ze hoorden stappen naderbij komen. Een nieuwe penis werd in haar wijdgesperde kut gestoken en ze werd ritmisch heen en weer geneukt. Even later kwamen de twee mannen gelijktijdig klaar. Nog steeds geblinddoekt werd ze naar een andere kamer geleid. Ze hoorde stemmen en voelde hoe ze ruw tussen de benen werd gegrepen. Weer werd ze vastgespietst, maar nu in haar kut. Weer werden haar benen opengesperd en ze voelde hoe een tweede lul in haar kutgaatje werd gedrukt. Toen de mannen klaarkwamen, kwam ze ook met een luide gil. Dat werd onmiddellijk afgestraft. “Je komt klaar als wij dat willen, geile teef. Op je knieen.” Ze kon niets zien maar voelde het zweepje hard op haar billen. Na tien zweepslagen, werd het zweepje in haar kontgat geduwd. Ze hoorde gelach. Toen werd ze de kamer uitgebracht en daar werd haar blinddoek afgenomen.

Een jonge Thaise keek haar aan. “Ik ben ook een slavin. Je moet samen met mij gaan bedienen, de meester heeft gasten.” Ze greep een anale plug met een staart en duwde die in Kukos reet. “Zo moet je bedienen en zorg dat je vooral niet omhoog kijkt, je moet je echt als een onderdanige slavin bewegen.” De gasten zaten in de pluche zetels. Een van de mannen wenkte Kuko. Onmiddellijk kroop ze naar hem toe. Hij kneep in Kukos tepels die snel opzwollen. Kuko werd met haar benen in een soort takel geplaatst. Hierdoor hadden de gasten een goed uitzicht op haar geslacht. De ringetjes glansden. De thaise moest op haar knieen naast Kuko zitten. Ze moest twee mannen opgeilen, tot ze bijna klaar kwamen. Dan werd Kuko genomen en spoten ze hun lading in haar kut.

Het was moeilijk voor Kuko om niet klaar te komen, maar ze wist dat de arabische meester dat niet wou. Ze beet op haar lippen en hield de golven van genot op. Pas toen haar meester haar nam, mocht ze komen. Kuko’s orgasme duurde en bleef duren. Ze genoot.