Advertenties / Onze sponsors Geen ads!


Akwa En Tim

Dit is een verhaal uit de categorie Hetero.
Het zonnetje scheen door de spleet van de gordijnen heen, net op zijn gezicht en zorgde er voor dat Tim met een schok wakker werd. Verdwaasd staarde hij naar zijn wekker. Wat, het was al acht uur. Toen daagde het weer bij hem. Het was vandaag zondag en hij had ook geen weekenddienst, dus een hele dag lang heerlijk vrij. Maar nu kon hij natuurlijk niet meer slapen. Niet alleen dat hij klaarwakker was, maar ook omdat zijn gedachten de laatste tijd nogal verwarrend waren en hem vaak uit de slaap hielden.

Hij was een tijdje geleden een erotisch filmpje tegengekomen op internet dat hem zeer had opgewonden. Een dame, best wel een stukje ouder dan hij was, die hem op de een of andere manier ongelooflijk geil maakte. En niet zo’n beetje geil. Ontzettend geil. Hij had zelfs contact met haar gekregen, en nu spookte ze op ieder moment van de dag, en nacht, door zijn geest. Hij had haar al op allerlei manieren laten weten hoe mooi, sexy, geil, heerlijk en nog veel meer hij haar vond. En dat vond ze ook best wel leuk. Maar met hem neuken, nee dat wilde ze nog niet. En dat was wat hij o zo graag zou willen. Ook nu stond zijn lul weer stijf rechtop. Hij hoefde alleen zijn ogen maar dicht te doen en hij zag haar enorme grote tieten voor zich met de stijve tepels waar hij zo graag mee zou willen spelen, aan zou willen sabbelen en knabbelen.

Hij stelde zich voor hoe ze boven op hem zou zitten met zijn stijve paal diep begraven in haar sappige kutje terwijl ze zich wild heen en weer bewoog om klaar te komen. Hij voelde de enorme druk in zijn ballen. Hij spreidde zijn benen en greep zijn lul beet. Zijn vingers sloten zich om zijn enorme lid heen en hij begon te pompen. Zijn pik was nu keihard. Hij kreunde en voelde bijna hoe haar natte kutje over zijn lul heen gleed. De huid van zijn gezwollen lul zat strak gespannen en uit zijn eikel kwam nu een druppeltje zaad te voorschijn. Hij kreunde. “O God, ik wil met je neuken, oh je maakt me zo geil.”

En toen hoorde hij hoe zijn computer in de kamer naast hem melding gaf dat hij een mailtje had gekregen. Hij kon maar beter gaan kijken wat dat was, tenslotte was hij nu toch wakker en gestoord in zijn heerlijke droom. Verbaasd staarde hij naar het bericht, moest het wel twee keer lezen voordat tot hem doordrong wat daar nu eigenlijk stond.

Hoi Tim, ben onverwachts vandaag bij jou in de buurt. Hoe zou je het vinden als ik een kopje koffie kwam drinken?

Zijn muze, zijn aanbeden geile schoonheid kwam hier bij hem langs. Koffiedrinken, maar misschien werd het wel meer. Zijn geest sloeg al weer op hol. Gauw antwoordde hij dat hij dat hartstikke leuk zou vinden.

En toen maakte hij af wat hij net begonnen was. Zijn keiharde lul zou hem anders de hele dag in de weg zitten, en dat was wat hij niet kon gebruiken. Hij zorgde dat er een filmpje met Akwa, want zo noemde ze zichzelf, op het scherm stond terwijl hij zich, nu zittend, lekker af zat te trekken. “O ja schatje, je komt me straks lekker verwennen, en dan ga ik jou eens verwennen. Daar kom je niet onderuit. Mijn pik in dat lekkere geile kutje van je, dan zal ik je eens laten voelen wat neuken is. O God, wat ga ik je neuken oh ja o ja ik ben er bijna toe dan laat me je kutje zien o ja daar ga ik je helemaal volgieten met mijn zaad, ik ga spuiten o ja ik spuit je helemaal vol die hoerige geile tevenkut van je.” En met die worden spoot het zaad met volle vaart zijn lul uit. Kreunend bewoog hij zijn hand heen en weer om zo lang mogelijk te genieten terwijl hij zich voorstelde dat de mond van Akwa hem zo klaarmaakte. Dat ging vanmiddag gebeuren, daar kwam ze vandaag niet meer onderuit.

En toen moest het huis opgeruimd worden. Allereerst moest zijn beeldscherm schoongemaakt worden, al het zaad dat erover heen gespoten was. Het bed werd verschoond, de vaat in de afwasmachine, de stofzuiger door de kamers heen en toen was hij klaar. En net op tijd, want daar ging de bel, daar was ze.

Tim opende de deur en zag het vrolijke gezicht van de vrouw die hij zo ontzettend graag eens zou willen neuken. Hij kuste haar wangen en was verrast toen ze hem meteen op zijn mond kuste waarbij haar tong wulps naar binnengleed. Ze kreunde van genoegen. Tim streelde haar haren en gleed toen met zijn mond naar haar borsten. Zulke prachtige, enorme tieten met van die enorme tepels, die ook nu al weer stijf rechtop door haar shirtje heen stonden te priemen. Zijn handen gleden onder haar shirtje, ze had geen BH aan. Hij trok de stof wild omhoog en nam toen de tepels voorzichtig in zijn mond, maar had zich echt geen zorgen hoeven te maken. Deze dame hield wel van een beetje hard. Ze kreunde nu al weer van genot. Wat een geil wijffie. niet dat Tim hierover te klagen had. In tegendeel, waar vond je zo’n heerlijk geil wijf. En dat stond hier voor hem. Met hese stem zei ze “Ik had je toch een cadeautje beloofd voor je verjaardag. Hier ben ik dan. Je mag alles met me doen, wat en waar je maar wilt.”

Vol genot kneep hij nu in haar machtige tepels, hetgeen ontvangen werd met een luid gekreun. Nog harder kneep hij en nog wat harder. Akwa boog haar rug en duwde haar tieten nog meer zijn richting uit. “Jezus Tim, dit is zo lekker……… Als je zo hard aan mijn tepels trekt, dan voel ik het direkt in mijn kut….. o god dat is zo lekker……. Voel maar eens hoe nat ik daarvan word.” En ze pakte één van zijn handen beet en leidde die naar haar kutje zodat hij kon voelen wat het effect was van het spelen met haar stijve tepels. Met één hand in haar kut en één hand spelend met haar tieten, genoten ze beiden van het spel. Tot Tim dacht aan de belofte die ze hem gedaan had. Neuken waar en hoe hij het wilde. En hij wist ook waar hij het wilde.

Hij haalde zijn vingers uit haar kutje, hetgeen een teleurgesteld kreuntje veroorzaakte. Hij stond op en trok ook Akwa omhoog. Hij kleedde haar nu verder uit. Trok haar hesje over haar hoofd en maakte haar rokje los en trok dat ook uit. Ze stond nu slechts in haar lakleren stiletto laarzen met hold-up kousen voor hem en zag er werkelijk verrukkelijk uit!

“Kom meissie, ik ga je neuken waar en hoe ik het wil, zoals je beloofd had”, zei hij tegen haar en trok haar aan de arm met hem mee. De huiskamer door, de keuken door en zo de achtertuin in. Achter in de tuin stonden wat stoelen en een tafel evenals een ligbed. Tim ging op het ligbed liggen, en verzocht zijn geile droom om boven op hem plaats te nemen, met zijn pik in haar kutje. Eerst had Akwa nog wat moeite met het feit dat ze zo in de openlucht zouden gaan neuken, maar bedacht toen dat het wel heel hypocriet was. En om eerlijk te zijn, ze vond het heerlijk om buiten te neuken en het zich tonen aan mensen maakte haar enorm geil. Doordat ze zo geil was, kon het haar eigenlijk geen bal schelen, dan zagen ze haar maar. So what.

En terwijl ze bovenop hem klom en zijn pik in haar kutje leidde, keek Tim naar het bovenraam van zijn buren. Het ligbed stond niet zo maar op die plek in de tuin, het stond daar met een bepaalde reden. Tim hield ervan om lekker in de zon te liggen bruinbakken, en werd daar vaak bijzonder geil van. Eerst was hij nog met zijn stijve pik naar binnengerend om zich dan binnen af te trekken, maar al gauw deed hij dat ook niet meer. Niemand zag hem hier toch, en genietend van de zon speelde hij dan met zijn stijve paal, zo lang mogelijk het klaarkomen uitstellend, tot hij het dan werkelijk niet meer kon tegenhouden en grommend zijn zaad er met volle vaart uitkwam.

Bij één zo’n sessie had hij bij de buren het gordijn van het bovenraam zien bewegen. Eerst was hij geschrokken, maar was toen al zo opgewonden geweest dat hij uitdagend aan zijn pik had staan trekken met zijn gezicht naar het raam toegewend, denkend aan de persoon die daar mogelijk naar hem stond te kijken. Hij was als een gek schokkend en spuitend klaargekomen. De dagen daarop had hij moeten werken, maar hij kon bijna niet wachten tot hij weer vrij zou zijn, en in de tuin zou kunnen liggen. De spanning dat hij bekeken werd, maakte hem erg geil en hij had zich iedere dag meerdere keren afgetrokken. Hij vroeg zich ook af wie er bij de buren naar hem had staan kijken.

En nu met Akwa woest rijdend op zijn stijve paal, keek hij of hij bij de buren beweging zag. En hij werd niet teleurgesteld, ook nu zag hij dat er iemand stond te kijken en toekeek. Het wond hem nog meer op. Akwa bereed als een volleerd amazone zijn paal terwijl ze hard aan haar eigen tepels trok. Tim had werkelijk een heerlijke grote lul, die haar veel genot verschafte. Ze was ongelooflijk nat en geil, maar door haar wilde bewegingen schoot de stijve paal uit haar kutje.

Ze pakte Tim’s pik vast en liet hem tussen haar billen glijden, voorzichtig bewegend liet ze hem zo haar aarsje in glijden. Door het zelf te doen, wist ze zich helemaal te ontspannen en zat hij er binnen een paar minuten helemaal in. “O Tim…….. je zit er helemaal in…….. neuk mijn kont……. oh god wat lekker…… neuk mijn reet……. ik wil dat je me zo volspuit…… oh god wat ben je lekker”. Tim kreunde van genot, wat een heerlijk nauw gleufje waar hij nou in zat. Hij pakte Akwa zachtjes beet en liet haar op handen en voeten plaatsnemen op het ligbed, zodat hij achter haar kon plaatsnemen en zijn stijve weer in haar kontje liet glijden.

Hij voelde hoe Akwa bezig was met haar klitje, en hoorde dat ook zij bijna klaarkwam. “Tim, ik ben er bijna….. ik ga bijna komen….. neuk mijn kont…….. neuk mijn geile kont, oh god…… mijn kut is zo geil…….neuk me, neuk deze geile slet………. laat me maar komen….. toe dan…… help me dan…... oh God ja….. ik ben er bijna…. nu dan……. dieper toe dan….. dieper…… oh god….. jajajaja ik kommmmmmm…….. nu…… nu…… ik kommmmmmm…….. oghghhghghg……. Jaaaaaa… ohghghghghg…….. jaaaaaa…… ohhhhhh”. En met die woorden liet Tim zich nu ook helemaal gaan. Hij voelde hoe de spanning zich in zijn ballen verhoogde, hoe zijn zaad een uitweg zocht en naar boven door zijn stijve paal omhoog schoot. “Oh geile kut…… ik spuit je hele kont vol……. gore geile teef, ik kom……. ik kommmmmmm……. Jajaja ik spuit je vol………. jaja…… oh god…… jaaaaaaaa.”

Uitgeput liet hij zich neerzakken op het ligbed en trok Akwa dicht tegen zich aan. Kuste en streelde haar. Dit was dan wel de eerste keer, maar zeker niet de laatste keer dat hij haar neukte. En die koffie, die had ze zeker verdiend.