Advertenties / Onze sponsors Geen ads!


Alexandra de geile paarden MILF

Dit is een verhaal uit de categorie Misc.
Het was een warme vrijdagmiddag toen Alexandra de oprit van hun fraaie huis op de Utrechtse Heuvelrug opdraaide. Ze was van plan heerlijk een relaxte vrije middag te gaan genieten. Het weer was prachtig, zelfs warm op deze dag eind Mei, nadat ze de boodschapjes uit haar nieuwe franse cabrio’tje had geladen, had ze eindelijk tijd met een kopje koffie op de lommerrijke achterplaats te gaan zitten.

Nadat ze wat gemakkelijks had aangetrokken, zat ze op een luie tuinstoel, echter in haar hoofd was het al ruime tijd onrustig.
Terwijl ze heerlijk achter over zat en een briesje langs haar benen en door de bladeren ruisde, bedacht ze dat ze het goed voor elkaar had, een prachtig vrijstaand huis in de bossen, een schitterende paarde bak achter het huis om af en toe een tochtje te maken, veel hobby’s, geen enkele financiële zorg, een grote vriendinnen-kring, kortom alles waar je maar van kunt dromen.

Toch kwam er de laatste tijd veel onrust en ontevredenheid in haar op. Een stemmetje die zei; “kijk je zelf nou eens, je bent 49, getrouwd met een lam-lul die je al ruim 8 jaar niet meer heeft aangeraakt of je een fatsoenlijk orgasme heeft bezorgd.” Het gebrek aan sex viel haar duidelijk steeds zwaarder. Af en toe was ze terneergeslagen, verdrietig, en voor haar zelf vertrouwen was het ook niet goed.

Het was waar, haar man Tjeerd was een droogkloot, een echte boekhouder, alleen maar druk met zijn accountants bedrijf, hij raakte haar met geen vinger meer aan.
En dat terwijl ze er nog best mocht wezen. Prachtige lange donkere krullen, mooie forse best nog stevige borsten, en 1x in de week scheerde ze haar kutje tot een smal streepje. Voor wie ze dat laatste deed, was eigenlijk ook zo’n confronterende vraag. Nog eventjes en dan stond ze 10jaar droog.
Ja natuurlijk had ze 2 forse Dildo’s in haar nachtkastje liggen, maar het verlangen naar een echte pik na al die jaren werd steeds sterker. Het bracht haar echt in gewetensnood. Vreemd gaan had haar al die tijd tegen gestaan. Een gigolo dan misschien??? Ze walgde bij het idee, en daarbij woonde ze in zo’n kleine gemeenschap, ze moest er niet aandenken dat zoiets uit zou komen.

Sinds een jaartje had ze internet ontdekt, weliswaar en beetje aan de late kant, maar inmiddels was ze aardig bedreven. Er was een wereld voor haar open gegaan, en het zorgde voor wat afleiding in haar best wel soms eenzame bestaan, zeker nu haar beide dochters (18 en 20) op kamers woonden voor hun studie.

Alexandra besloot om een ritje te gaan maken in de bossen, altijd een goede manier voor wat afleiding, en ze was graag in de natuur. Nadat ze haar spullen had gepakt liep ze naar de stal. In totaal hadden ze drie paarden maar haar paard was Damon een zwarte vierjarige hengst.
Terwijl ze de box opendeed en binnenstapte viel haar oog op de uitgeschoven lul van Damon die met gemak een centimeter of 50 groot was. Dit was niet de eerste keer, het was haar weleens vaker opgevallen, dat Damon een opgewonden standje was.

Telkens had ze het verdrongen, er geen aandacht aan besteedt, maar dit keer werd het licht in haar hoofd, ze kreeg blosjes. Zeker na wat ze op internet had gezien, een aantal websites waar ze op terechtgekomen was van vrouwen met paarden. Eerst was er die afschuw, maar binnen de kortste keren was haar interesse gewekt en had ze uren met grote verbazing heel veel zitten bekijken. En ze was er reuze geil van geworden. Maar zelf??? Nee….

Doe niet zo gek had ze in zichzelf gezegd, maf mens, het zal de overgang wel zijn…..
En toch was haar weerstand gebroken, Alexandra zakte door haar knieën en bekeek de uitgeschoven lul van Damon aandachtig. Een wirwar van dikke aderen, het eerste gedeelte pikzwart, het onderste deel prachtig roze. En dan die dikke platte eikel, heel andere vorm dan ze gewend was en waaruit een duidelijk zichtbare pisbuis aan het oppervlak eindigde. En daarboven, ongekend wat een reuze ballen had dat beest.

Ze strekte haar hand uit, eerst wat schuchter maar het contact met de penis schacht van Damon was aangenaam. Er ging een rilling door de hengst, en hij maakte een zacht briesend geluid door zijn neusgaten.
De gedachte dat ze afgelegen woonde en dat er niemand door het hek op het erf kon komen stelde haar gerust. Ze zou in ieder geval niet gestoord kunnen worden.

Inmiddels lag heel haar hand ferm om de hengsten pik en maakte ze instinctief een zacht trekkende beweging. Onmiddellijk merkte ze dat de lul van Damon die eerst nog redelijk flexibel was geweest onder haar aanraking harder werd.

Ze stopte even, even nadenken, een rustmoment inbouwend. Ze stond voorzichtig op om een doekje te pakken, na deze nat gemaakt te hebben maakte ze teder de uitgeschoven paardenpik schoon. Het koude water veroorzaakte wederom een reactie bij haar trouwe paard. Ze realiseerde zich dat het schoonmaken van de hengsten lul meteen impliceerde dat ze verder zou gaan dan ze van te voren had voorgenomen. De lul van Damon pijpen, dat had ze zojuist nog uitgesloten. Absoluut geen denken aan.
Nu was er geen weg meer terug, de geur van de hengst en zijn geslacht had haar in een soort trance gebracht. Ook voelde ze dat het haar allemaal zelf niet onberoerd liet. Haar vocht vloeide rijkelijk uit haar aalgladde kutje wat een grote natte plak in haar rijbroek achterliet. Haar slipje voelde plakkerig aan.

Voorzichtig hurkte ze opnieuw, boog voorover en nam het topje van de paardeneikel in haar mond. Licht zoutig smaakte het aan haar tong, maar niet onaangenaam, wellicht omdat ze de moeite had genomen de hengstenlul eerst goed te reinigen.
Ze had nog wat moeite de hele eikel in haar mond te nemen, sowieso was het jaren geleden dat ze een echte lul in haar mond had genomen, laat staan zo’n reusachtig ding.
Damon werd iets onrustiger, ze was en beetje bang want ze wilde zeker niet verwond worden, lichtjes over de flanken strelen van het jonge dier was al genoeg om hem weer gerust te stellen. Een licht hinnikje gaf aan dat het dier genoot van de warme zachte mond van Alexandra. Haar durf en lef begon ook een beetje toe te nemen. Ze likte langs de schacht dan weer nam ze de eikel diep, waarbij haar tong de pisbuis streelde. Verbeelde ze het zich nou of begon hij al een beetje neuk-bewegingen te maken?? Inmiddels had ze de hengstenlul zo diep mogelijk als haar keel het toeliet in haar mond. Haar handen masseerden de pulserende paal intens, en het lieve dier begon zwaarder te ademen. De laatste paar minuten van deze dierlijke liefkozing had ze geregeld haar hand in haar slipje gebracht, daarbij haar gloeiende clitoris stevig stimulerend, en met 2 vingers zo diep mogelijk gevingerd. Haar hoofd bonkte haar, bloed kolkte ze zat duidelijk diep tegen haar orgasme aan. God oh god wat was ze toch aan het doen??? Maar het was zo lekker, hier was ze echt aan toe.

Haar kut krampte samen, er ontglipte haar een paar steun- en hijg geluiden en nu ze bijna klaar kwam zelfs een gilletje. Omdat ze nu ook op haar eigen genot aan het fixeren was kwam de paarden ontlading toch nog als een verassing. Mede door haar onervarenheid had Alexandra niet gemerkt dat Damon bijna zover was; een proestend geluid en een hele dikke golf lauw paarde zaad kwam met een klots in haar mond. Ze schrok even en wilde teug trekken maar ze was al te laat. Impulsief slikte ze het eerste gedeelte van de lozing door, mmm helemaal niet zo vies als je zou denken. Mild zout, zacht, licht bitter en romig beige en de dikte van opgeklopte slagroom zo moetje je paarden sperma ongeveer voorstellen. De tweede spurt zaad liep langs haar kin en uit haar mondhoeken, het droop gewoon, en kletterde onder haar in het stro.
Net toen ze nog een keertje haar mond om de paarden-eikel vormde kwam er nog een hele grote stoot zaad uit de pisbuis met een krachtige straal gespoten, wederom in haar mond. Nu was ze er meer onbedacht, ze schrok er niet meer van en nam de tijd de zaadlozing in haar mond te houden, met de zintuigen van haar tong en verhemelte af te tasten. En forse slok slikte ze door; de rest spuugde ze uit.

Door alle consternatie was haar eigen orgasme een beetje in het gedrang gekomen, maar ze voelde het nog in haar onderbuik en lendenen prikkelen, ze was nog geil, zat er tegen aan en begon weer met zachtjes maar wel diep te vingeren. Haar overgevoelige clit kon ze even niet beroeren, te direct. Haar lichaam schokte en trilde haar kut spande weer om haar vingers zoals een paar minuten ervoor, en ze liet een behoorlijke schreeuw.
Wat was ze hier aan toe geweest, de ontlading had meer impact dan ze had gedacht, de tranen biggelden over haar wangen. Veel van de frustraties van de afgelopen maanden, jaren kwam los. Haar gejaagde ademhaling maakte dat het nog even na tolde in haar hoofd.

Voorzichtig kwam ze overeind en streelde zachtjes haar nieuwe lover. Een gedachte van schuldgevoel en lust overmande haar nog steeds. Dit kon toch niet slecht zijn???
Maar zij?? Zo’n nette vrouw die zich met paardensex bezighield als de eerste de beste slet?
Dit was zo heerlijk. Als de nood echt aan de man was zou ze dit toch vaker doen. Er stond een glimlach op haar gezicht want ze realiseerde zich dat haar leven er vanaf nu heel anders uit zou komen te zien.

Ze bekeek zichzelf eens, wat zag ze eruit haar topje was doorweekt van het paarden sperma, draden met zaad hingen van haar gezicht in haar decolleté, haar haar zat door de waar en ook daar zaten slierten met romig sperma.

Haar gedachten gingen nu op volle toeren. Zou ze ook de derde en laatste stap aan durven met Damon?? Ergens in de grote materiaal-loods hadden ze nog een dekstellng achter de strobalen staan. Maar zou ze dat wel durven, en zou ze dat wel alleen kunnen?? Zou de reusachtige hengsten lul in haar rijpe kut passen???
Nou ja ze had 2 kinderen gebaard en in de goeie jaren had Tjeerd haar wel eens gevist, dus dat zou geen enkel probleem opleveren.
Eerst maar eens naar binnen en iets schoons aan trekken. Met knikkende knieën liep ze over het terrein.

Zorro de goedige blonde retriever kwam haar kwispelend tegemoet gelopen. Hij had meteen veel aandacht voor de geuren die zijn vrouwtje met zich mee droeg. Hij likte spontaan Alexandra’s vingers af, die nog vochtig geurden naar haar lekkende pruim.....