Advertenties / Onze sponsors Geen ads!


Alleen in Groningen - deel 4

Dit is een verhaal uit de categorie Misc.
Zo liggende in de zon uit te rusten een beetje bijkomen, van de toch lange reis was de anders zo gesloten Marco een goede gastheer. Nee Alex echt seks wil ik misschien met jou, maar je bewonderen bekijken, waar ik mij dan zelf mag bevredigen zou ik heel graag willen. Ik knikte. Zijn zuidelijk accent klonk zo vriendelijk grappig eigenlijk. Zo in de tuin in de zon trok ik voor hem mijn zwembroek uit zodat hij mij naakt kon begluren. Er kwam niemand op deze afgelegen hoeve in de Belgische Ardennen. De waakhond Bas het kleinvee en de koeien waren de vrienden van Marco. Marco had de kracht van de bosarbeider die ik was tegengekomen. Ik pakte het manuscript weer om een stuk te lezen. Uit mijn ooghoeken zag ik Marco naar mij kijken van mij genieten. Maikel schreef in zijn manuscript steeds bepaalde coordinaten. Die kende ik niet omdat ik bij zijn verhaal geen Leger kaarten had. OOk de gesloten enveloppe bruin met een Adelaar blauw wit wapen met daaronder Verenigde Staten van Amerika, in het klein Margraten, bekeek ik, maar hield de enveloppe gesloten.

" Ik begreep niets van Maikel dat hij het steeds voorzien had op jongen die voortkwamen uit de " Hitler jeugd ". Het doden van een zeer zwaargewonde jongen waarvan de benen en een arm waren geamputeerd begreep ik niet. Waarom ontnam hij die jongen wel het leven, maar spaarde hij andere levens. Veel meisjes waren door beide partijen het hof gemaakt bezwangerd tijdens deze oorlogsperiode. Moffen meiden die kaalgeschoren waren bij de bevrijding, met pek en veren op boerenkarren waren rondgereden. Kinderen van Duitse soldaten werden ook later nog beschimpt of van vrouwen die heulden met de vijand. Hoeveel door Amerikaanse, Engelse, Canadese, Poolse verwekte kinderen waren er niet. Maikel schreef dat veel Amerikaanse soldaten niet hun vrouwen ontrouw wilde zijn met andere vrouwen. Misschien dan wel met jongens of mannen. Elke avond keerde Maikel vrijwillig terug naar de plaats waar soldaten heen werden gebracht die waren gesneuveld. De dominees en Priesters waar Maikel blijkbaar niet gelovig als Humanist optrad. Er waren avonden bij dat hij alleen maar de brieven las die door familie aan die soldaten hadden geschreven. Zo verdiepte hij zich min of meer in de achtergronden thuissituatie van de gesneuvelde soldaat. Bekeek de schaarse foto's die ze bij hun droegen. Opmerkelijk was een stuk in zijn manuscript, verdwaast zat hij naar het meisje te kijken. Hield het dode kind in zijn armen. Zijn dochter moest nu van de zelfde leeftijd zijn. Hij streelde haar haren. Toen ik het kind van hem overnam, achter in de Jeep legde stond de soldaat op. Hij keek naar boven " ze is nu in goede handen".

Die avond nam Maikel een Duitse soldaat mee in het bos. Harold een jonge soldaat van vierentwintig afkomstig uit Bremen. Hij wilde zogenaamd informatie hebben, zodoende waren er geen belemmeringen deze krijgsgevangene mee te nemen. Immers Maikel werkte voor de Generale staf. Kreeg alles gedaan. Zocht met zijn verrekijker het landschap af naar comfortabele onderkomens. Die gelijk moesten worden veiliggesteld. Harold was vierentwintig was vanaf zijn jeugd lid geweest van de Hitler jeugd en een elite soldaat van de SS de harde kern van het Duitse leger. Germaans en moet een wonderschone Germaanse jongen zijn geweest. Hij had behoort tot een divisie van stoottroepen gekoppeld aan een Panzer Divisie. " Blijkbaar verstond Harold Maikel. Ik wil met je neuken waarbij hij de Duitse soldaat aankeek. Begrijp je dat. Harold had daarbij geknikt. Blijkbaar in een hotelkamer of slaapkamer van een hoeve waar op dat moment de Generale staf gehuisvest was. " ik begreep eigenlijk niet dat de soldaten zo kalm bleven als ze te verstaan kregen van de Amerikaanse soldaten dat ze seksuele handelingen moesten verrichten. Blijkbaar waren ze daar op voorbereid zo leek het. Of dat ze als mannen onder elkaar in eenzame uren in bunkers of gelegerd op afgelegen posten een soort familie vormden. Ook de liefde onderling met elkaar bedreven. Ik had gelezen dat deze elite garde van het Duitse Germaanse rijk super hengsten waren. Ik maakte een handgebaar en gedwee en kalm en rustig ontkleedde Harold zichzelf. Ik zat ernaar te kijken hoe de jongeman in het schemerlicht van de kamer zichzelf ontkleedde en naakt voor mij ging staan. Ik nam van hem een foto. De bouw van deze jongen was zoals het werd beschreven. Brede schouders, stevige benen een fraai lichaam maar zoals in boeken had hij iets van de Romeinse beelden galarij. De kaaklijn zijn voeten. Harold van een grote sterke jongeman. Ik legde voor alle zekerheid mijn pistool op het nachtkastje. Niet dat ik moeilijkheden verwachtte of dat hij zou pogen te ontvluchten. Maar het was eigenlijk de eerste keer dat ik een hele nacht wilde doorbrengen met een man. Toen ik mij ontkleedde naakt voor hem stond keek Harold niet naar mij maar eigenlijk over mij heen. Gedwee ging hij naast mij liggen op het bed. Harold liet zichzelf aanhalen. Strelen, zoenen. Ook toonde hij emotie. Zuchtte even werd actief. Alle seksuele handelingen die ik van hem wilde voerde hij uit. Na mijn eerste seksuele bevrediging schonk ik voor hem en mij rode wijn in. Samen zaten wij te eten en te drinken. Ontspannen niet gehaast. Telkens als ik hem aanhaalde liet hij dat toe. Alsof wij elkaar al jaren kende. Het de normaalste zaak van de wereld was. Net zoals de vrouwen na een lange periode van verkering, verloving een huwelijksnacht beleefden. Maar de meeste soldaten die met die vrouwen naar bed gingen kenden hun niet langer dan een halfuur of een halve dag als ze geluk hadden. Het was net als ze in de bezette periode zichzelf geheel hadden onthouden van de liefde.

Zo gelegen in de tuin van de hoeve kon het hier gebeurd zijn. Marco lag naakt naast mij te zonnen. Had mij terwijl ik zat te lezen niets anders dan bekeken. Zijn brede schouders en zoals Maikel in zijn manuscript beschreef zijn kleine gezwollen fallus die hij masturbeerde oraal bevredigde klopten misschien met hetgeen Maikel over Harold beschreef.Marco had heel lang en rustig naar mij gekeken en zichzelf in mijn bijzijn bevredigd wetende dat ik dat zag. Eerst zonder weinig emotie maar daarna nadat hij zijn hoogtepunt naderde daaraan veel plezier beleeft. Toen wij even uit de zon gingen had ik hem aangeraakt. Had zijn rug gestreeld in het samen naar binnenlopen. Je bent knap Alex en zo lief jochie. Zoette woorden. Zoals Maikel dienstbaar was aan zijn meerdere blijkbaar alles toestond passief in bed was, was ik nu ook passief. Als Marco mij als zijn meisje had willen liefhebben zou ik dat hebben toegestaan. Toen hij vroeg nadat hij de koeien had gemolken zijn werkzaamheden had verricht of ik wel in het hooi wilde gaan liggen, had ik dat beantwoord maar natuurlijk wel. Marco had naar mij staan staren. Het hooi kriebelde aan mijn billen. Marco had zo kijkend naar mij zichzelf voor mij gemasturbeerd. Nadat hij ejaculeerde keek hij schaamte bewust naar mij. Ik deed het af met een glimlach. Ik vond het niet erg of vreemd. Marco kwam bij de hooi staan streelde mij lichaam waar ik gelijk erotisch geprikkeld werd. Ik masturbeerde hij terwijl hij naar mij keek. Hij was verwonderd toe ik ejaculeerde. Likte mijn zaad van mijn buik. Zoende mijn fallus buik. Je bent zo knap Alex zo beeldschone jongen. Naakt liepen wij via de achterkant van de hoeve door het land naar een beek. Zichtbaar maar even zozeer onzichtbaar in dit verlaten weidse land. Als kinderen speelden wij met elkaar in het kabbelende water. Herten stonden in de verte te kijken waar Marco mij op attendeerde. Nu s er inde hele omgeving geen mens te bekennen Alex. Anders zouden ze daar niet grazen. Toen wij weer in de hoeve waren was het water verkoelend geweest, We waren opgedroogd. Zo bleven wij nog naakt rondlopen. Marco genoot van mijn aanwezigheid.

Toen Maikel het ben verkoos met Harold had die terwijl Maikel hem penetreerde zijn fallus steeds bewogen. Onder Maikel zichzelf bevredigd terwijl Maikel hem hard en wellicht meedogenloos had geneukt. Tenminste alle woede frustratie legde ik in de penetratie van Harold. Het maakte mij niks meer uit dat hij het uitschreeuwde. Wonderlijk dat hij zij genot aan dit samenzijn wilde beleven. het was een geslachtsgemeenschap coitus waar ik dacht aan al het vuur wat was gedoofd. Het moet voor Harold in vele opzichten een vernedering zijn geweest. Hij was onderdanig, werd vernederd, werd gedwongen tot anale seks, toonde zijn homoseksuele gevoelens ondervond de heftige pijn van harde meedogenloze penetratie, ejaculeerde zelf. Bij het verlaten die vroege ochtend bedankte Harold Maikel. Ik hoop dat jij dit in je leven nooit zal vergeten Harold. Ik weet niet of hij dat verstond, maar nam het aan, schreef Maikel. In het Engels of wat daar voor doorging antwoordde Harold Maikel no neffer". Summier beschrijft Maikel datums tijden misschien dat hij prostituees bezocht of willende vrouwen meisjes ontmoette. Uitvoerig het samenzijn met jongens en jongemannen als een soort triomf. Als hij word geconfronteerd met een rij dode Duitse soldaten betoond hij hen de zelfde eer als hij zijn kameraden betoond. Hij schiet zelfs een soldaat die aan lijkenroof doet in zijn voet. Laat de soldaat een uur naar beneden kijken als die van de pijn neervalt op de grond schopt hij hem in zijn gezicht. Hij verteld niet of het een Amerikaanse soldaat is of een Duitse. Als je het document leest is het een spoor die hij achterliet. Op de puinhopen van een platgebombardeerde plaats of stad beschrijft hij een puinruimer die hem opvalt te achtervolgen. De jongen rent angstig weg verstopt zichzelf maar Maikel lokaliseert hem door zijn opgewonden ademhaling. De jongen heeft bruikbare goederen apart gelegd om misschien later mee te nemen. Is dat de aanleiding of is het de jongen zelf aangeduid met Hans. De jacht op de jongen door de platgegooide huizen wild Maikel op. Hij gaat rustig zitten wachten totdat de jongen eindelijk uit zijn schuilplaats durft te komen. Hij moet zo bang geweest zijn dat hij Maikel smeekt hem niet te doden. Die angst onzekerheid bij de jongen laat hij voortbestaan. De jongen knielt kronkelde smeek om genade. Klampt zichzelf vast aan Maikel. Sloeg zijn handen ineen om die naar de hemel te richten. De doodsangst is in Hans zijn ogen te zien. Ik pak hem vast kijk hem in zijn angstige ogen vraag aan hem Hitler jeugd. Nee, nee liegt de jongen tegen Maikel. Maar als hij zijn sjaaltje van zijn hals rukt die is vastgemaakt met een speld van de Hitler jeugd begint de jongen te sidderen en te huilen. Hitler jeugd vraagt Maikel de jongen nogmaals. Ja, ja roept de jongen denkende dat nu een doffe knal uit het pistool van Maikel wel een einde aan zijn leven zal maken. Zeker nadat Maikel de jongen naar zijn schuilplaats voert waar deze zichzelf had verborgen voor Maikel. In de rokende stinkende puinhopen legt hij Hans over zijn knie. Mijn zoette wraak duurt de hele nacht, schrijft Maikel. Een zotte wraak waar ik het manuscript op bladzijde tachtig dichtsla.


Word vervolgd.