Advertenties / Onze sponsors Geen ads!


Alleen Met Mijn Hond

Dit is een verhaal uit de categorie Dieren.
Hier wil ik dan mijn verhaal vertellen, ik ben een vrouw van 52 jaar en ben nu al meer als twee jaar weduwe.

In mijn huwelijk met mijn man was sex bijna dagelijkse kost beiden konden we er van genieten en sex met een andere man was dan ook meer als eens gebruikelijk, ik hield van sex en als ik een leuke vent tegen kwam liet ik me door hem pakken mijn man had daar geen problemen mee.

Na het overlijden van mijn man besloot ik een hond te nemen punt een voor de gezelligheid en punt 2 als je met hem uit ging ontmoete je steeds mensen met wie je een praatje kon maken.

Met mijn oudste zoon toog ik naar het dierenarsiel en mijn keuze viel op een zwarte labardor reu van 3 jaar oud, zijn baasje was overleden, en mij bieviel het leuke beest.

Je moet weten dat ik thuis graag naakt in mijn ochtentmantel rond loop en me pas na tienen ge baden en kleden, Barry zo hete mijn hond was nu zo,n week of twee bij me hij was lief en we konden het goed met elkaar vinden.

Op een morgen ik zat aan tafel met een kop thee mijn ochtendjas openhangend voelde ik ik plots wat nats op mijn been het was Barry hij likte aan mijn been, ik zag er niks kwaads in mij had men verteld dat honden dat doen ze vinden het zout van je lichaam lekker, dus liet ik hem zijn gang gaan.

Maar Barry die deugniet likte steeds hoger en hoger hij zat zowat met zijn tong in mijn kruis, ik moet zeggen dat het me iest deed het maakte iets los in me ik werd geil, zakte wat onder uit en spreide mijn benen .

Naar beneden kijken zag ik mijn blote kut Barry begon me te likken ik voelde zijn tong over mijn schaamlippen, ik sloot mijn ogen trok mijn schaamlippen uit een en Barry,s tong likte ovr mijn klit, steunend en kreunen onder ging ik een hevig orgasme geil kwam ik klaar en hield Barry,s kop vast, ik drukte hem weg en gaf hem een kus op zijn hoofd, heerlijk was het zijn hondentong over mijn klit.

In bad dacht ik er over na hoe heerlijk geil het was geweest en hoe zalig zijn tong was, ik werd weer geil bij die gedachte, na me afgedroogd te hebben liep ik naar mijn slaapkamer waar Barry al stond te wachten, naakt liet ik me op bed vallen mijn benen wijd gespreid in een sprong was hij op bed.

Hij stond naast me met zijn achterste naar mijn gezichts veld gekeerd en likte aan mijn kut, ik keek zo tussen zijn poten door en zag opeens een rood puntje van zijn hondenpik, als in trance pakte ik hem bij zijn schacht van zijn pik en begon die te masseren ik voelde zijn pik dikker en dikker worden en steed meer en meer kwam uit zijn schacht te voorschijn.

Barry begon me in mijn hand te neuken zijn pik hing er nu helemaal uit god wat een grote en wat een dikke knobbel aan het einde ik voelde zijn zaad over me heen spuiten en werd nog geiler ik moest die pik in me voelen anders ging er niks door mijn hoofd ik was zo geil.

Ik liet zijn pik los en kroop op mijn knieen naast hem en kroop met mijn hoofd onder hem pakte zijn pik in mijn mond en voelde het zoutige honden zaad in mijn mond geil vingerend hield ik de honde lul in mijn mond tot dat ik geil klaar kwam.

Om effe uit te blazen liet ik me op mijn rug op bed vallen barry duwde meteen weer zijn kop tussen mijn benen en likte me weer, het leek wel of geen einde kwam aan mijn geilheid en ik kroop op handen en knieen en duwde Barry achter mij.

Hij vond meteen mijn open staande kut en likte me weer op een stopte hij en sprong met zijn voorpoten op mijn rug hij omklemde mijn en ik voelde zijn natte pik tegen mijn billen ik draaide wat met mijn kont tot ik zijn pik voor mijn gapende kut had, en ja hoor in een stoot voelde ik zijn pik in me glijden.

Barry begon me te neuken steeds harder en harder ik hgenoot van zijn stampende dikke pik in mijn kut, nog zaliger was het toen ik zijn verdikking van zijn pik in me voelde stoten, hij omklemde me nog vaster en ik kwam voor de derde keer zalig wat een gevoel, aan het kloppen van zijn pik voelde ik dat hij zijn hondezaad n mijn hete kut spoot.

Toen Barry van me afgleed en zijn pik uit me trok stroomde zijn zaad langs mijn benen uit me, de lieverd was meteen daar en likte alles schoon.

Na die dag heb ik weer dagelijks sex ook al is het met mijn hond maar het is zalig heb er geen spijt van dat ik een hond hen genomen.