Advertenties / Onze sponsors Geen ads!


Alleen Thuis - 2

Dit is een verhaal uit de categorie Extreem.
Zeker, hij had genoten van het gebeurde. Wilde fantasieën maakten zich van hem meester. Maar hij had de tijd en hij wilde er ook de tijd voor nemen. Zo'n kans kreeg hij nooit meer. Hij wilde de spanning langzaam opbouwen en de beide meisjes steeds meer dingen laten doen die ze in hun wildste dromen nog nooit hadden gedaan. Hij voelde zich in een soort van extase komen die hij nooit eerder had gevoeld. De macht die hij voelde had hij nog nooit eerder gevoeld. Hij zou die macht uitbuiten! Ze waren op de slaapkamer van Myriam aangeland. Een kamer zoals veel tienermeisjes die hadden; niet de moeite om er langer bij stil te staan. Hij had allen oog voor het stel meisjesbillen dat voor hem uit liep. Het waren een stel prachtige billen. Hij wilde ze strelen, slaan, kussen, erin bijten, maar hij hield zich in. Die billen liepen niet weg. Ze waren van hem en van hem alleen. Wat zou hij als eerste gaan doen? O ja, dat leek hem een geil gezicht. "Suzan, jij als verliezer van de lingerieshow, mag de mooie lingerie van je vriendin uittrekken." Hij pauzeerde even. "Met je mond!" Suzan begreep ondertussen dat ze met een monster te maken had en veinsde niet eens meer dat ze hem niet begreep. Gehoorzaam begon ze met haar tanden de b.h. van haar vriendin te verwijderen. Met enige afschuw observeerde ze de mooie borsten van Myriam, toen die uit de cups vielen, en vergeleek ze onbewust met de hare. Die van Myriam waren groter en staken recht vooruit. Ze hoopte eigenlijk dat de hare hem niet tegen zouden vallen. Hij was zo onberekenbaar! "Goed zo, nu haar slipje." Hij merkte dat hij hijgde. Hou je in, hield hij zichzelf voor. Maar toch liep hij naar de meisjes toe en greep brutaal de linkerborst van Myriam, en kneep er in. Myriam gilde. "Heb je al eens geneukt?" hijgde hij in haar oor. "Vertel op!" Myriam was al helemaal geconditioneerd. "Nee, " zei ze gelaten. "Dat zullen we gauw gaan rechtzetten, " fluisterde hij. Hij richtte zich tot Suzan: "Trek haar slipje verdomme uit." en draaide de tepel van Myriam een halve slag om. Myriam kermde het uit.

Suzan deed haar best het slipje van Myriam zo snel ze kon met haar tanden naar beneden te trekken. Dat ze daarbij op haar knieën moest en haar gezicht tot aan de grond moest brengen wond hem des te meer op. Hij streelde de ronde billen van het meisje. Zijn wijsvinger gleed door de bilspleet en vond het kleine poepgaatje. "Ik hoop dat je je goed gewassen hebt, anders mag je zelf de vinger schoonlikken, " en terwijl hij dit zei duwde hij zijn vinger in haar anus. Myriam kreunde van de pijn. Met zijn andere hand greep hij haar bij de haren en draaide haar gezicht naar hem toe. "Mond open." beet hij haar toe. Hij liet zijn tong bij haar naar binnen glijden, terwijl zijn vinger op hetzelfde ritme als zijn tong in haar anus heen en weer gleed. Suzan zat nog steeds op haar knieën voor de voeten van haar vriendin. Ze huiverde toen ze besefte waar de man mee bezig was. "Jij, " zei hij tegen Suzan, "ga op het bed staan en trek de rest ook uit. Maak er maar een mooie striptease van." Suzan deed wat haar gezegd werd, terwijl hij zijn vinger met een ruk uit het kontgaatje van Myriam trok. Myriam gilde. "Lik schoon, " commandeerde hij het meisje. Kokhalzend deed ze het. Ondertussen had Suzan haar b.h. en slip uitgedaan en probeerde met beide handen haar borsten en kut te beschermen. "Handen naar beneden, " snauwde hij. "Myriam, kijk eens naar je vriendin. Vind je haar mooi?"

Myriam wist niet wat ze moest zeggen. Hij pakte haar tepel vast en draaide hem langzaam om. Toen de pijn niet meer te verdragen was, schreeuwde ze: "Au, ja!" "Zo, ", lachte hij, "Dus je vindt je vriendinnetje wel mooi? Zou je haar wel willen strelen en kussen? Ik wil jullie in ieder geval wel eens zien vrijen. Ga dat maar eens doen. Ga je vriendinnetje maar eens troosten." Nog èèn keer probeerde Mirjam hem te vermurwen. "Alstublieft meneer, laat ons toch gaan. We zullen... " Voor ze uitgesproken was, draaide hij haar arm op de rug en gooide hij haar op het bed. In dezelfde beweging greep hij een been van Suzan en trok haar omver. Suzan viel half over Mirjam heen. Haar benen waren gespreid en de man greep haar schaamlippen en trok er hard aan. Suzan gilde het uit. Vervolgens stak hij drie vingers in haar kut en duwde, ondanks de weerstand flink door. Suzan gilde en huilde. Mirjam smeekte hem op te houden en beloofde dat ze zou doen wat hij vroeg. Ze begon haar vriendin te strelen over haar buik, haar borsten en haar benen. "Kus haar tieten, " zei hij, nog hijgend van de inspanning en de opwinding. "Suzan je mag best wat terug doen. Kom op."

De meisjes waren nu echt met elkaar aan het vrijen. Zo zag hij het graag. Dat gaf hem de gelegenheid ook eens wat uit te trekken. Snel trok hij zijn kleren uit. Zijn pik stond recht vooruit. "Okè meisjes, tijd voor een ander standje, " zei hij vrolijk. "Jullie weten wat negenenzestig betekent? Dat betekent dat jullie elkaars kutje gaan likken. Nu!" Apathisch deden de meisjes wat hij wilde. Toen ze naar hem keken, schrokken ze. Hij was naakt! En zijn pik wees dreigend in hun richting. Hij lachte. "Ja, ik wil ook wat plezier. Nou, likken jullie. En Mirjam gaat bovenop liggen." Suzan ging op haar rug liggen en Mirjam spreidde haar benen boven het gezicht van haar vriendin, waarna ze vooroverboog in de richting van Suzan's spleet. Ze had een kut nog nooit van zo dichtbij gezien. Het rook vaag naar urine en zweet. Ze kokhalsde. Op dat moment voelde ze de tong van Suzan tussen haar schaamlippen. Ze snikte. Wat moest ze? Ze drukte haar mond op de venusheuvel en begon met haar tong de schaamlippen van haar vriendin te likken. "Kom meisjes, je tong goed naar binnen. Ik wil die kutjes straks zien glinsteren." Hij keek naar de meisjes. Mirjam zat met haar kont omhoog naar hem toegekeerd. Wat een kontje! Hij kon zich niet meer inhouden, liep naar haar toe en drukte zijn pik tegen haar kut. "Suzan, doorlikken, terwijl ik aan het neuken ben, " hijgde hij en met die woorden drukte hij met kracht zijn pik bij Mirjam naar binnen. Mirjam schreeuwde van de pijn toen zijn lul bij haar binnen drong. Om haar de mond te snoeren drukte hij met geweld haar hoofd naar beneden en schreeuwde: "Doorlikken, hoer. Ik wil dat gegil niet meer horen, begrepen. Ik doe met je wat ik wil en dat heb je maar te slikken." Hij was door het dolle heen. Woest stootte hij steeds dieper door in haar kut. Mirjam verging van de pijn, maar ze durfde niet meer te kreunen. In haar angst likte ze als een bezetene de kut van haar vriendin.

Hij voelde al snel zijn hoogtepunt naderen. "Hè sletje, " hijgde hij, "doe je mond open en slikken wat je van me krijgt." Op het juiste moment trok hij z'n lul uit haar kut en stopte hem in de geopende mond van Suzan. "Laat er geen druppeltje naast gaan, zei hij dreigend. Toen spoot hij met volle kracht zijn sperma in Suzan's mond. Wanhopig probeerde Suzan de stroom binnen te houden en probeerde, ondanks het kokhalzen het sperma in te slikken. Ze kon echter niet voorkomen dat een golf over haar wang naar beneden liep. "Dat zal je nog berouwen, schatje, " zei hij vriendelijk. Hij klom van het bed. Zo, dat was lekker. Tijd voor een kleine pauze. Hij liep naar de kleerkast en rommelde er in. Pakte een paar sjaaltjes en broekriemen. Hij was zo zeker van zichzelf dat hij niet meer op de meisjes lette.