Advertenties / Onze sponsors Geen ads!


Alleen Thuis - 3

Dit is een verhaal uit de categorie Extreem.
Mirjam, overweldigd door de pijn en vernedering, zuchtte van opluchting toen ze hem niet meer voelde. Ze haatte hem! Ze kon hem wel vermoorden. Ze was verbaasd dat ze dit nu pas voelde en dat ze tot nu toe zo volgzaam was geweest. De haat gaf haar nieuwe energie. Ze keek op om te zien wat hij aan het doen was. Hij stond met de rug naar haar toe in haar kleerkast te rommelen. Haar kleerkast! Een nieuwe golf van woede overspoelde haar. Voorzichtig greep ze naar het laatje van haar nachtkastje en schoof het onhoorbaar open. Daar lag het mes! Ze nam het er uit, terwijl ze hem in de gaten hield. Hij had nog niets door! Nu snel zijn. Met een snelle beweging sprong ze van het bed en rende naar hem toe met het opgeheven mes. Hij hoorde een gerucht achter zich en reageerde bliksemsnel. Hij draaide zich om en zag het meisje met het mes op zich afkomen. Deed een stap opzij en greep haar pols met het mes. In dezelfde beweging draaide hij haar arm hardhandig om. Mirjam gilde en door de pijn liet ze het mes vallen. Hij draaide haar naar zich toe en met de rug van zijn hand sloeg hij haar hard in het gezicht. Ze viel achterover, terug op het bed, boven op Suzan die het gebeurde met een blik van afschuw had gevolgd. Hij voelde zich koud worden. Die griet had geprobeerd hem te vermoorden! Dat zou haar bezuren, de slet! Zij stem klonk als ijs: "Zo vuile hoer, dus jij wou iets tegen mij beginnen. Dacht je dat je mij aan kon? Voor de dag voorbij is, zul je wensen dat je nooit geboren was." Hij pakte de riemen en de sjaals op, die hij tijdens de actie had laten vallen en liep op de meisjes toe.

Ze keken angstig naar hem op. Mirjam's angst was weer helemaal terug en ze voelde zich als verlamd. Wat ging hij doen? "Suzan, van het bed en ga op die stoel zitten, benen wijd. En jij, slet, op je rug, benen zo wijd je kan." Suzan kroop van het bed en ging op de stoel zitten. Hij liep op Mirjam af, pakte haar rechterpols en bond die met èèn van de riemen aan de bedstijl boven haar hoofd vast. Vervolgens pakte hij haar rechterenkel en trok die met een ruk naar boven en bond die naast haar pols. Dezelfde procedure volgde hij aan de linkerkant. Mirjam lag dus dubbelgevouwen met haar benen wijd gespreid en haar kut wijd geopend. Ze kreunde. Nog steeds zonder een woord te zeggen, pakte hij het slipje van Suzan van de grond, draaide het binnenstebuiten en stopte het in de geopende mond van het meisje. "Hier teef, dan heb je wat om op te zuigen." Hij nam nog een riem en sloeg haar met volle kracht tussen haar schaamlippen. Mirjam kreunde door het slipje heen. Hij ging naar Suzan, bond haar armen achter de rug en trok haar benen naar achteren en bond ze aan de achterste stoelpoten. Ze kon met moeite op het puntje van de stoel blijven zitten. Hij pakte het slipje van Mirjam en met een "bek open!" verdween dit kleinood in de mond van het meisje. Hij nam weer een riem en ook Suzan voelde deze even later tussen haar schaamlippen striemen. "Zo vuile straathoeren, ik ga 's even rustig bedenken hoe ik jullie te pakken ga nemen." Hij wilde de kamer uitlopen, maar zag een paar kaarsen staan. Hij nam ze uit de standaard en stopte elk van de meisjes èèn diep in hun kutje. "En die zitten er nog als ik terug kom, begrepen!" Toen verliet hij de kamer. De meisjes ontredderd achterlatend. Suzan voelde hoe de kaars heel langzaam haar kut uitgleed. Ze probeerde uit alle macht met haar kutspieren het tegen te houden. Ze zag dat Mirjam met hetzelfde probleem worstelde.

Hij had zich ondertussen beneden geïnstalleerd met een pilsje. Tot nu toe was hij zeer tevreden. Zo'n aanleiding had hij nou net nodig om die grieten eens flink aan te pakken. Wat zou hij eens met ze gaan doen. Misschien kon hij beter boven gaan zitten. Door naar ze te kijken kwamen de ideeën vanzelf wel. Hij nam nog een paar pilsjes mee en liep weer terug naar de slaapkamer. Hij moest lachen toen hij zag hoe de meisjes hun best deden de kaarsen binnen te houden. Hij had ze weer onder de duim! Hij liep naar Suzan en streelde haar over haar wang. Ik ga je zo neuken, schatje, " grijnsde hij. "Ik weet alleen nog niet in welk gaatje. Als de kaars eruit valt wordt het je kontgaatje en anders gewoon in dat neukgat." Suzan keek angstig naar hem op en zag dat z'n pik alweer recht vooruit stond. Ze wilde smeken, maar het slipje belette dat effectief. Hij streelde haar borsten, kneep erin, zette zijn nagels erin, begon er zachtjes en geleidelijker harder op te slaan. Ze werd afgeleid door de pijn en vergat de kaars. Totdat ze hem op de grond hoorde vallen. "Kijk, dat bedoel ik nou. Jij wilt dus graag een keer in je kontje genaaid worden. Heb je dat nog nooit gedaan?" De spot droop uit zijn stem. Ze schudde heftig met haar hoofd. Hij lachte echter, spoog in zijn hand en wreef er z'n pik mee in. Toen ging hij door z'n knieën en drukte z'n eikel tegen haar kleine poepgaatje. "Mirjam, let goed op. Dit is de straf voor je stommiteit van daarnet." En met die woorden drukte hij z'n pik in het gaatje. Het was nauw en hij moest veel kracht zetten. Hij lette goed op de ogen van Suzan die groot werden van ontzetting en pijn. Hij voelde hoe zijn pik strak omsloten werd door de sluitspier en genoot ervan. Maar hij wilde nog langer genieten van deze unieke situatie, dus hield hij z'n bewegingen in en genoot van de spanning om zijn lul, terwijl hij keek naar de wijd opengesperde schaamstreek van Mirjam. Die griet zou er van lusten!

Toen hij zijn orgasme voelde naderen trok hij met een ruk zijn pik uit het nauwe gaatje. Hij liep naar het hulpeloze meisje op het bed. Hield zijn pik voor haar mond en terwijl hij het slipje uit haar mond trok snauwde hij: "Lik 'm schoon, teef!" Mirjam kon niet anders meer dan gehoorzamen. Ze nam zijn lul in haar mond en begon hem te likken. Ze proefde de smaak van Suzan's aars en begon te kokhalzen. Als antwoord drukte hij z'n pik nog verder naar binnen. Toen hij het genoeg vond, trok hij z'n pik terug en ging zitten. Maakte nog een pilsje open en ging op z'n gemak zitten drinken. Hij had een prachtig uitzicht op de beide meisjes. Bedacht dat ze er zonder schaamhaar nog lekkerder uit zouden zien. Hij liep de slaapkamer uit, op zoek naar de badkamer. Hij vond al snel wat hij zocht en kwam terug met een scheerapparaat en een schaar. "Jullie moesten eens wat vaker in de spiegel van de kapper kijken, " zei hij spottend. En met die woorden zette hij de schaar in de weelderige schaamharen van Mirjam. Met chirurgische precisie knipte hij het haar rond haar schaamstreek weg. Dezelfde procedure herhaalde hij met het schaamhaar van Suzan. Hij lachte: "Knippen en scheren, dames?" Hij nam het scheerapparaat en schoor hun kutjes helemaal kaal. De meisjes huilden. Het was nog niet genoeg dat ze op deze manier aan hem tentoongesteld werden; deze vernedering was onbeschrijfelijk. Terwijl hij bezig was, stopte hij afwisselend een vinger in kut of anus, om te benadrukken dat hij over elk van hun lichaamsdelen volledige macht had. Toen hij klaar was bekeek hij het resultaat op zijn gemak. Twee maagdelijke kutjes lagen voor hem open!

Op dat moment klonk de stem van Mirjam. "Meneer, alstublieft, ik moet zo nodig." Ze had het al een hele tijd gevoeld, maar nu ze het bijna niet meer kon houden, durfde ze het eindelijk te zeggen. "Wel, wel, wel, moet het teefje uitgelaten worden. En nou denk je natuurlijk dat ik je naar de wc. laat gaan en je laat vluchten of een andere stommiteit laat begaan. Nee, als je moet pissen, zul je dat toch echt hier moeten doen. Hier zullen we vast wel wat hebben waar je het in kunt doen. En bovendien hou ik er wel van naar plassende meisjes te kijken. Eens even kijken, het glas op de wastafel lijkt me te klein." Hij wist al lang waar hij haar zou laten plassen, maar hij genoot van de ontsteltenis in de blik van het meisje. "We zullen je eerst maar eens los maken. Teefjes moeten toch altijd zittend pissen, niet?." Hij bond haar los en Mirjam kon de opluchting niet verbergen toen ze uit haar ongemakkelijke positie bevrijd was. Vervolgens maakte hij ook Suzan los en gebood haar op de grond te gaan liggen. "Zo meisje, daar is je wc." en hij wees daarbij naar Suzan.

"Ah nee, " zei Mirjam klagerig, "dat kan ik echt niet. Laat me alstublieft naar de wc. gaan." De man lachte echter, pakte een riem en sloeg Suzan ermee over haar tieten. "Kom hier en pies in haar mond. Schiet op." Mirjam liep met knikkende knieën naar Suzan en hurkte boven het gezicht van haar vriendin. Ze probeerde haar plas nog op te houden, maar het lukte niet meer. Ze liet de straal in de mond van Suzan lopen. "En nou slik je het allemaal in, slet." zei hij "Er gaat geen druppeltje naast."

Hij bezag het tafereeltje met genoegen. Hij zag hoe Suzan haar best deed alle urine door te slikken en niets te morsen. Hij kreeg zelf ook aandrang door de aanblik en, zonder zich te bedenken, mikte hij zijn straal op, het gezicht van Mirjam en snauwde: "Bek open en drinken!" Met walging dronk ze het zoute vocht. Toen ze uitgepist was moest Suzan voor 'wc-papier' spelen en het kutje van Mirjam schoonlikken. Zelf stak hij zijn lul in de nog steeds geopende mond van Mirjam om ook de laatste druppels af te likken. "Steek die geile tong van je tussen haar billen en lik haar kontgaatje, " commandeerde hij Suzan, terwijl hij Mirjam in haar mond begon te neuken. Toen kreeg hij een nieuw idee. Mirjam moest op haar handen en knieën gaan zitten en Suzan moest er ruggelings bovenop liggen, zodat hun billen op elkaar lagen. Zo, nu kon hij kiezen welke van de vier gaatjes hij zou gaan neuken. Afwisselend stak hij z'n lul in de beide gleuven. Suzan moest moeite doen om boven op Mirjam's rug in evenwicht te blijven. Met regelmaat voelde ze zijn pik haar kutje binnenglijden. Ze schaamde zich dat haar vagina zo nat was geworden. En ze vond het helemaal niet lekker. Ze wou dat hij wegging, maar daar zag het nog niet naar uit. Met verbijstering zag ze dat hij genoot van de situatie. Hoe was dat mogelijk? Hoe kon iemand zo slecht zijn? Toen ze zich dit realiseerde huiverde ze en nam zich voor hem ter wille te zijn om haar overlevingskansen te vergroten. Ze mocht hem niets in de weg leggen. De man stopte met zijn spelletje. "Suzan, ga zitten." Suzan ging op Mirjam's rug zitten met haar gezicht naar hem toe. "Trek haar billen uit elkaar zodat ik bij haar aars kan." Suzan nam de ronde billen van haar vriendin in haar handen en trok ze ver uit elkaar. Hij merkte dat ze niet meer aarzelde en direct deed wat hij zei. Mooi. Hij had haar eronder. Hij zette zijn pik tegen de kleine opening. "Kom kleintje, geef me eens een lekkere zoen." En terwijl hij zijn tong in de mond van Suzan liet verdwijnen, drukte hij z'n pik in het kontgaatje van Mirjam. Ze wilde schreeuwen, maar was zo van angst vervuld dat ze op haar lippen beet om haar kreet in te houden. Ondertussen nam hij de tieten van Suzan in zijn handen, streelde ze, krabde ze en kneep erin. Hij beet in haar tong zodat ze het uitkermde. Hij wilde niet klaarkomen, dus trok hij z'n pik op tijd terug. Hij gaf Suzan èèn van de kaarsen. "Hier, neuk jij die teef maar verder."

Mechanisch stak Suzan de kaars tussen Mirjam's billen en bewoog hem diep in het kontje heen en weer. Toen hij het genoeg vond liet hij Suzan ophouden en gaf haar èèn van de riemen in de hand. "Vind je ook niet dat Mirjam straf verdient heeft omdat ze me probeerde te vermoorden?" vroeg hij Suzan. Suzan keek hem hulpeloos aan en wist niet wat ze moest zeggen. Aan zijn blik zag ze dat hij een antwoord wilde. Ze wist ook dat hij met 'nee' geen genoegen zou nemen. Ze wilde hem niet boos maken. Haar lichaam deed al pijn genoeg. "Ja, " fluisterde ze. "Nou, dan zijn we het daarover eens, " lachte hij. "Jij krijgt daarom de eer om haar twintig slagen te geven met de riem. Tien op haar billen en tien op die lekkere tieten. En ik waarschuw je: elke keer als je niet hard genoeg slaat, komen er tien bij." Suzan ging achter Mirjam staan, besluiteloos met de riem in haar hand. "Nou, begin maar schatje."

Ze begreep dat ze er niet onderuit kon en met een snik en een "het spijt me Moon" sloeg ze hard op de billen van haar vriendin. Hij voelde zich weer zeer opgewonden en hijgde: "Harder, slet. Laat die hoer het maar eens goed voelen." Met tranen in haar ogen sloeg Suzan zo hard ze kon. Mirjam gilde het uit. Toen ze er tien had gehad, commandeerde hij: "Ga maar staan en omdraaien." Met moeite ging Mirjam staan en draaide haar gezicht naar Suzan toe. Hoe kon ze dit doen!? Ze begreep wel dat Suzan gedwongen werd, maar toch voelde ze zich verraden door haar vriendin. Ze was ten prooi aan een totale verwarring, ze wist niet meer wat goed of slecht was. Ze was boos op Suzan en schaamde zich daar niet meer voor. Haar gedachten werden onderbroken door een striemende slag op haar tieten. Tegelijkertijd werd ze van achteren door hem beetgepakt en werd er een hand op haar mond gelegd, zodat ze niet meer kon schreeuwen. Een andere hand werd tussen haar benen gestoken en ze voelde een paar vingers in haar kut verdwijnen. Hij hijgde in haar oor. "Straks mag je wraak nemen op je vriendinnetje, hoertje van mij." De pijn op haar borsten was niet om uit te houden en ze was blij toen Suzan, na tien slagen, ophield. Toen voelde ze dat hij met zijn stijve lid tussen haar billen aan het rijden was. Ze keek Suzan aan met een verwijtende blik. Suzan boog haar hoofd en begon te huilen. Hij nam zijn hand van haar mond weg en fluisterde in haar oor: "Zeg tegen haar dat ze zichzelf moet neuken met die kaars. Van nu af aan is ze jouw slavin." Mirjam schrok van zijn woorden, maar voelde ook een soort opwinding die zich van haar meester maakte. Nu kon ze wraak nemen op Suzan!