Advertenties / Onze sponsors Geen ads!


Alleen Thuis - 4

Dit is een verhaal uit de categorie Extreem.
"Suzan, " begon ze onzeker, "Pak die kaars en neuk jezelf daarmee." Suzan keek ongelovig op naar haar vriendin. "Je hebt het gehoord." zei hij. "Je doet wat ze zegt." Wat moest ze doen? Suzan nam de kaars en met tranen in haar ogen stak ze hem langzaam in haar kut. Mirjam zag haar bevel opgevolgd en ze voelde de macht in haar opkomen en voor ze het in de gaten had snauwde ze: "Dieper! Stop 'm er dieper in!" Mirjam voelde zich groter worden en ze vond dat ze met deze woorden wel in de smaak van hem zou vallen. Bovendien snapte ze nog steeds niet dat haar vriendin haar zo had kunnen pijnigen. Dat zou ze haar betaald zetten! Hij had de verandering bij Mirjam opgemerkt en genoot ervan. Hoe kon hij deze nieuwe situatie uitbuiten? En, terwijl Suzan met wijd gespreide benen voor hen stond en de kaars in haar spleet heen en weer bewoog, fluisterde hij haar in het oor: "Je kunt nu alles met haar doen wat je wilt. Ze is helemaal van jou, ze is jouw slavin. Wat zou je met haar willen doen?" Mirjam voelde zich alsof ze de bodem onder haar voeten kwijt was. Al haar vroegere waarden waren op een hoop gegooid en door elkaar gehaald. Ze walgde van zijn hete adem in haar nek, zijn gehijg, maar tegelijkertijd genoot ze van dit concept dat ze haar vriendin kon overheersen. Suzan, die altijd al een voorsprong op haar had gehad als het om seks ging en die daar ook af en toe behoorlijk opschepperig over kon doen. Bij dat punt aangekomen, hakte ze de knoop door. Ze zette haar verstand op 'uit'. "Ik wil dat ze voor me kruipt, " fluisterde ze terug. "Ik wil dat ze m'n voeten kust." Terwijl ze dit zei voelde ze een golf van geilheid door haar kut trekken. "Je zegt het maar, mijn teefje, " hijgde hij haar in het oor, "zeg het haar maar."

Met een voor haar opvallend vaste stem beval ze: "Suzan, kruip door de kamer en laat die kaars maar in je kut zitten. Zorg er maar voor dat ie er in blijft zitten." Bij Suzan was er ook iets geknapt. Ze was volledig apathisch geworden en kon alleen nog maar gehoorzamen. Ze verbaasde zich er niet meer over dat Mirjam dit bevel gaf en deed wat haar gezegd werd. Ze ging op haar knieën en kroop van stoel naar bed en van het bed naar de kast, waarbij ze krampachtig probeerde de kaars tussen haar schaamlippen te houden. Hij liet Mirjam los om te kijken wat ze nog meer zou doen. Hij zag in haar ogen een koortsachtige blik. De beer was los! Hij greep haar even tussen de benen en voelde dat ze dreef. "Neem haar te grazen, meisje. Laat haar maar voelen wie de baas is." Mirjam liet zich dat geen twee keer zeggen. "Suzan, kom hier en kus mijn voeten. Zuig m'n tenen èèn voor èèn af." Ze wachtte even en voegde daaraan toe: "slet!" Suzan kwam op Mirjam toegekropen en begon vol overgave aan de voeten van haar vriendin te likken. Ze stopte elke teen in haar mond en zoog die af. Op het bevel "En hou je kont omhoog als je voor me knielt, " kromde ze haar rug om haar kont zo ver mogelijk omhoog te doen.

Hij zag dit tafereel aan en hield het niet meer. Liep naar Suzan en drukte, zonder verdere omhaal zijn pik in haar poepgaatje. Suzan gilde het uit, maar Mirjam riep: "Hou je bek slet en doorlikken!" De kaars viel van de consternatie uit haar kut en viel met een plof op de grond. Mirjam genoot nu openlijk van haar macht en imiteerde hem perfect toen ze zei: "dat zal je berouwen, schatje." Op dat moment kwam hij klaar en spoot zijn lading met volle kracht in de kont van Suzan. Hij trok zijn pik eruit en hoorde, tot zijn verbazing, Mirjam zeggen: "Lik zijn pik schoon, hoer. En doe het goed." Suzan draaide zich naar hem toe en deed wat haar gezegd werd. Ze proefde nauwelijks haar eigen strontsmaak. Achter zich hoorde ze Mirjam verachtelijk: "Zie maar dat je hem weer stijf krijgt. En hou je kont omhoog!" Mirjam nam de riem en sloeg haar vriendin met kracht op de billen.

Deze onverwachte wending bracht zin pik weer snel in staat van paraatheid en hij drukte hem ver in de keel van het arme meisje. Mirjam voelde het bloed naar haar hoofd stijgen, ze verkeerde in een euforische roes. Ze had nooit voor mogelijk gehouden dat ze dit zou kunnen en dat ze ervan kon genieten. Voor de zoveelste keer haalde ze uit voor een striemende slag op de billen van haar vriendin. Daarbij zorgde ze ervoor dat de riem precies door de bilnaad striemde. Suzan kreunde het uit. Dit stimuleerde Mirjam tot grotere daden. Ze pakte de kaars, die uit Suzan's kut was gegleden, van de grond en ramde hem in het nauwe kontgaatje van Suzan. "Dus jij dacht dat je zo goed was, hê, " siste ze. "Jij dacht dat ik jouw verwaande praatjes zou blijven pikken, hê. Nou, mooi niet. Vanaf nu doe je wat ìk zeg. Hoor je dat, trut?" En terwijl ze dat zei greep ze met haar andere hand de schaamlippen van Suzan beet en trok er hard aan.

Hij bekeek haar met bewondering. Dat had hij niet achter haar gezocht. "Volgens mij wil je wel eens lekker klaarkomen, hê? Laat je vriendinnetje je maar eens lekker likken." "Een goed idee. Maar ze mag haar handen niet gebruiken. Ik wil haar voor me op haar knieën hebben met haar handen op de rug gebonden." "Komt voor elkaar, engeltje. Vooruit, overeind jij!" Hij greep Suzan bij haar haren en trok haar overeind. Hij nam de riem van Mirjam over en bond Suzan's handen op haar rug.

Mirjam ging wijdbeens op de stoel zitten en hij zag haar kut glinsteren van het geil. Suzan stond er willoos bij en liet zich aan de haren naar haar vriendin sleuren. Nou ja vriendin? Een vriendin was het niet meer, dat voelde ze wel aan. Ze wist alleen nog dat ze aan die twee mensen moest gehoorzamen. Ze werd op haar knieën gedwongen en begon de kut van Mirjam te likken. Mirjam greep Suzan's hoofd en drukte die tegen haar kut aan. "Lik me klaar, hoertje." De scheldwoorden wonden haar nog meer op en wild bewoog ze haar kut over Suzan's gezicht heen en weer. Ondertussen werd Suzan van achteren in haar kont geneukt. Mirjam kreunde van genot, de man kreunde van genot en Suzan kreunde van vernedering en pijn. Mirjam en de man kwamen tegelijkertijd klaar. Hij trok zijn pik precies op tijd terug en spoot zijn sperma over de borsten van Mirjam, waarna hij Suzan beviel dit op te likken. Toen dit niet snel genoeg gebeurde trok Mirjam haar met een ruk aan haar haren naar boven en zette het bevel kracht bij. Kokhalzend likte ze het sperma van Mirjam's borsten, die hier op haar beurt weer van genoot en Suzan beval door te gaan, ook toen alles al was opgelikt.