Advertenties / Onze sponsors Geen ads!


Alleen Wat Uitdagen - 1

Dit is een verhaal uit de categorie Hetero.
Het was in 2008 dat ik zittend op de bank bedacht dat neuken best heel lekker is en zeker wanneer je met meerdere mensen bezig bent. Maar het leek me ook heel opwindend als je alleen maar uitdagend bezig zou zijn, zonder gelijk te neuken. Ik heb er lang over nagedacht hoe dit aan te pakken.De volgende dag heb ik mijn kleren zorgvuldig uitgezocht en ben naar een stad gereen waar ik niet vaak kom. Ik droeg een eenvoudige blouse, met daaronder een pushup BH en een donkere rok met laarzen.

Mijn slipje had ik thuis gelaten en toen ik mezelf ik in de winkelraam zag, zag ik een gewone vrouw op middelbare leeftijd. Nu heb ik een voorliefde voor juwelen (ringen) en schoenen. Dus met de bovenste drie knoopjes los , stond ik al snel voor overgebogen in een juwelierzaak naar allerlei ringen te kijken. De juwelier , rond de 40 jaar bleef maar ringen aanvoeren en ik mocht alle ringen proberen. Daarbij gluurde hij telkens in mijn blouse. Het voelde op een bepaalde manier goed dat je ook zo bezig kunt zijn met je lichaam en reacties bij anderen opwekken. Na een half uur stapte ik de zaak uit ( wel een mooie ring gekocht) en liep weer in het zonnetje genietend, naar een dichtbij gelegen schoenenzaak. Daar werd ik al snel geholpen door een jongeman van in de 20. Ik had een paar mooie glanzende schoenen gevonden. De hak was een cm of 6 hoog en zaten perfect. De verkoper hielp me de schoen aan te trekken en daarbij tilde ik mijn been op en aan zijn reactie te zien , keek hij verder dan mijn schoenen. Ik deed net alsof ik niets in de gaten had en toen hij me hielp bij de 2e schoen deed ik mijn benen iets verder uit elkaar. Het was opwindend dat een man in een winkel naar je kut en tieten kijkt en dat jij bepaalt wat er verder gebeurt. ik liep wat heen enweer en de verkoper vertelde dat hij nog een andere schoen had die mij nog beter zou staan. Hij liep naar achteren en kwam al snel terug met een mooie extra hoge hak en een bandje over de wreef. Ook nu kreeg hij bij het aantrekken van de schoenen een ruime blik op mijn kruis. Hij bleef nu zitten toen ik opstond om wat te open en ik zag duidelijk waarom dat kwam. Hij had duidelijk een grote erectie. Ik besloot de schoenen te kopen en bij het afrekenen , kreeg ik korting vanwege de fijne samenwerking. Hij glimlachet naar me en zei zachtjes tegen me dat ik er goed uitzag. Ik bedankte hem en streelde hem even over de hand. Nog tevredener liep ik door de drukke winkelstraat en liep de V&D binnen en stond op de roltrap te bedenken wat ik nog meer zou kunnen doen toen ik een vriens zag. Ik liep naar hem toe en al gauw zaten we achter een kop koffie met een broodje. Nu is deze vriend vrijgezel en altijd in voor een geintje. Ik vertelde hem zachtjes wat ik had gedaan en wat het had opgeleverd.

Hij moest lachen en vroeg of ik het ook wilde doen bij een garage, want hij was op zoek naar specifieke auto. Miscchien kreeg hij met mijn hulp wel extra korting. We reden een uur later de stad uit en naar een industrie terrein. De Ford garage was voorzien van een luxe showroom waar heel veel glanzend blik stond te wachten. Hand in hand liepen we naar binnen en keken naar diverse auto`s. Een verkoper van middelbare leeftijd, met duidelijk een hoge bloeddruk kwam op ons af en begon een heel verhaal.

Ik moest maar eens in de auto gaan zitten en tijdens het instappen kreeg hij de kans om diep in mijn blouse te kijken. (had vooraf wel een 4e knoopje losgemaakt) Hij zat even later op zijn hurken naast de auto en gaf wat technische uitleg. Ik maakte aanstalten om uit te stappen en daarbij schoof mijn rok wat omhoog en kreeg hij zicht op mijn inmiddels drijfnatte kutje. Zijn rode kleur werd wat dieper en stopte met praten. Mijn vriend was ondertussen weg gelopen en ik bleef zitten en liet nog wat meer zien. De man vertelde dat extra kortingen op de auto geregeld konden worden.

Ik vroeg waar de toiletten waren en hij liep met me mee. Bij het toilet aangekomen liet ik me hand over zijn kruis gaan en stapte naar binnen. De deur liet ik open en terwijl ik mijn rok omhoog deed keek ik hem aan en ging zitten plassen. Zwaarademend bleef hij staan staan kijken. Ik veegde me af en vroeg of hij me mooi vond. Hij knikte en de bobbel in zijn broek sprak boekdelen.

Ik zakte door de knien en maakte zijn ritssluiting los en haalde een bleke stijve pik te voorschijn. Hij leunde tegen de deurpost en terwijl ik hem zachtjes aftrok keek hij angstig om zich. Plotseling begon hij te kreunen en ik voelde dat hij klaar kwam. Ik nam zijn eikel in mijn mond en terwijl hij zich leegspoot kwam mijn vriend aanlopen en vroeg op luide toon waar hij mee bezig was. De goede man verschoot van een rode naar bijna een blauwe kleur. Ik likte mijn lippen af en stond op.

Mijn vriend heeft de auto met € 4000,00 korting gekregen en ik heb de dag van mijn leven gehad .

Het was me weliswaar niet gelukt om helemaal geen sex te hebben, maar het was wel een hele leuke ervaring. Ik ben van plan vaker zo te gaan winkelen. Als vrouw heb je toch wel heel veel macht.