Advertenties / Onze sponsors Geen ads!


Alleenstaande moeder

Dit is een verhaal uit de categorie Misc.
Alleenstaande moeder

Regelmatig kwam ik Anne-Wil tegen, ze is een lieve sociale meid van 24 jaar. Geregeld bekeek ik haar want ze zag er zeker niet verkeerd uit. Lang krullend haar in een staart, smalle wenkbrauwen, slank lichaam met een klein kontje en 70b borsten. Ik wist niet beter dan dat ze single was, mijn verbazing was dan ook groot toen ze een zwanger lichaam begon te krijgen. Dit maakte haar heerlijke lijf alleen nog maar aantrekkelijker. Haar borsten, buik en kont werden nog gevulder. In die tijd sprak ik haar aan met een felicitatie, ze vertelde dat ze zwanger was geraakt van een ex tijdens een vluggertje. Stom en voor hem ook ongewenst, daardoor moest ze het nu allemaal zelf oplossen.

De weken en maanden erna kwam ik steeds vaker bij haar thuis over de vloer en leerde haar steeds beter kennen. Anne-Wil was niet alleen een supermooie dame maar ook nog eens sociaal, lief en zorgzaam. Ik ging met haar mee naar zwangerschapsgym maar ook regelmatig naar de bios. Het gebeurde ook steeds vaker dat we samen sliepen, maar seks gebeurde niet. Op het hoogtepunt lagen we lepeltje lepeltje en lag mijn arm over haar buik tegen haar borsten aan. Ik merkte dat ze stijve tepels had en regelmatig met haar kontje tegen mijn pik aanschuurde. Van te voren had ik mij voorgenomen dat zij het initiatief moest tonen als we verder zouden gaan.
Tot dusver had ik haar nog nooit naakt gezien maar alleen in lingerie, maar daar kwam een einde aan. Ze verraste mij met een uitje naar de sauna, als waardering voor de steun die ik haar had gegeven. We hadden een privé sauna dus waren gezellig met zn tweetjes. Uiteraard bekeek ik haar naakte lichaam goed, wat zag ze er echt heerlijk uit! Het enige wat ik jammer vond was haar bos schaamhaar, maar daar had ze ook direct een antwoord op. Door haar buik was het moeilijk geworden om te scheren en ze wou het ook niet aan anderen vragen. Gekscherend bood ik mijn diensten aan waarop ze volmondig reageerde met ‘Oh echt, zou je dat willen doen, lijkt me super fijn.’ De rest van de middag bleef het bij wat strelen en tongen met mijn heerlijke vrijgezel.

S’avonds thuis liep ze voor me uit naar haar kamer en pakte direct de scheerspullen te voor schijn. ‘Zo kan eindelijk dat kriebel haar weg’ zei ze. Ik nam het scheermesje in mijn hand terwijl zij snel haar broek en string uit trok. Voor het eerst zat ik met mijn neus boven op de vagina van een zwangere vrouw. Haar binnenste schaamlippen staken trots naar buiten en ik kon het niet laten om er een kusje op te geven. Anne-Wil pakte mijn hoofd vast en duwde me op haar poes, ze wou gelikt worden. Ik liet mijn tong tussen haar schaamlippen doorglijden en proefde haar heerlijke geil. Haar haartjes kriebelden over mijn tong, daar moest ik eerst maar eens wat aan doen. Haar hele vagina was in mum van tijd helemaal kaal.

Opnieuw liet ik mijn hoofd tussen haar benen zakken. Mijn tong ging weer tussen haar schaamlippen, soms haar poesje in en soms over haar clitje heen. Anne-Wil had dit al duidelijk een tijdje niet meer meegemaakt want ze kreunde en kronkelde flink. Mijn handen gleden langs haar kont, over haar zij, buik naar haar borsten. Haar tepels staken trots naar voren en ik bleef ze strelen. Haar handen gleden door mijn haar en duwde mijn hoofd steeds harder tegen haar poes. Ik liet mijn tong ook verder naar beneden glijden naar haar sterretje, dat kon ze zeker waarderen want ze begon harder te kreunen. Mijn handen gleden van haar borsten en ik bracht ze tussen haar benen. Twee handen, twee gaatjes, dat kwam helemaal goed.

Ik liet eerst twee vingers van linkerhand haar poesje inglijden. Mijn vingers werden steeds natter van haar geil, er was kwam zoveel dat het tussen haar billen. Met mijn andere hand ving ik het geil op om haar kontje ook te vingeren. Ik begon langzaam twee vingers in haar gaatjes te verwennen en Anne-Wil begon steeds harder te kreunen. We hadden al vaak gepraat over seks maar dat ze ook van anaal hield wist ik niet. Ze was al heel jong begonnen met seks, toen was ze net 13. In de jaren erna had ze veel geëxperimenteerd en geprobeerd. Ze was anaal ontmaagd met vingers en met een pik, ook trio’s met een extra vrouw en man had ze geprobeerd. Maar ook extremere dingen, oudere mannen, hun hond en SM had ze geprobeerd.

Langer kon ik het niet meer volhouden, ik moest haar neuken. Kennelijk dacht Anne-Wil er hetzelfde over want ze trok mijn vingers uit haar lijf en trok me boven op zich. Ze smeekte me om haar te neuken, het was zolang geleden en ze wou het zo graag weer. Doordat ze al een flink eind op weg was met haar zwangerschap moesten we het doggystyle doen. Anne-Wil zat al snel op handen en knieën met haar kont trots in de lucht. Mijn handen gleden over haar kont en tussen haar billen en even tussen haar schaamlippen. Ik duwde mijn pik en gleed langzaam haar zwangere poes in. Haar gekreun werd steeds harder en haar kont duwde ze stevig naar achter. Het duurde niet lang voordat ze haar hoofd in haar kussen liet vallen en met een gil klaarkwam. Met lange halen bleef ik haar rustig door neuken terwijl ze bleef liggen om na te genieten.

Langzaam kwam ze weer bij en ging weer op handen en voeten zitten. Ze keek achterom en vroeg of ik mijn zaad niet in haar vagina wou spuiten maar in haar kontje. Ik trok mijn pik uit haar poesje en liet Anne-Wil iets door haar benen zakken. Haar sterretje stond nog een beetje open door het vingeren. Ze pakte haar billen vast en trok ze uit elkaar zodat haar aarsje nog verder open ging staan. Ik haalde wat geil uit haar poesje en smeerde haar anus ermee in als glijmiddel. Zachtjes duwde ik mijn pik haar nauwe gaatje in. Hij verdween heel gemakkelijk in haar poepert, wat een heerlijk gevoel haar kringspier om mijn pik. Steeds sneller gleed hij naar binnen en we begonnen beiden harder te kreunen. Voor een laatste keer ramde ik mijn pik helemaal in haar kont, ik kreunde en liet me op haar rug zakken. Mijn zaad schoot haar darmen door en ook Anne-Wil kwam weer klaar.

Opnieuw trok ik mijn stijve uit haar zwangere lichaam. Eventjes bleef ik kijken hoe haar kontje open bleef staan en al langzaam het zaad eruit duwde. Ik kwam naast haar liggen en we zoenden nog wat na. Mijn handen bleven maar over haar lichaam glijden, wat een heerlijke meid is ze. Anne-Wil pakte me vast en nam me mee naar beneden, we moesten nog eten namelijk. Ze deed de koelkast open en kwam tot de conclusie dat er niets meer was, dus dan maar pizza bestellen. Een halfuurtje dan zou het er zijn. Tijd genoeg voor ons om nog even snel te douchen en ons weer aan te kleden. We waren net klaar toen de pizza kwam, lekker gegeten voor de tv onder het genot van een film.

Toen de pizza op was kwam Anne-Wil tegen mij aan zitten en gaf me een zoen op mijn wang. ‘Ik hou van je’ fluisterde ze in mijn oor. Ik antwoordde dat ik ook van haar hield en dat ik er graag voor haar en de kleine wou zijn. We zijn inmiddels 4 jaar samen en hebben nu 3 meisjes samen. Anne-Wil is net gestopt met de pil om een vierde en laatste kind te verwekken.

Lekker gelezen? Reageer [email protected]