Advertenties / Onze sponsors Geen ads!


Als huisdier

Dit is een verhaal uit de categorie SM.
Hij
het is weer zover dat ik je meester ben. Het is erg regenachtig weer buiten. Veel wind en regen. Ik heb je bevolen dat je naar me toe moet komen. Lopend door de regen. Je moet een regenpak dragen en daaronder.....helemaal niks.
Zo loop je door de regen. Dat rubber voel je overal, langs je borsten, je dijen, je billen, je kut.....hoe vind je dat slavin?
Er loopt niemand in het slechte weer buiten. Alleen jij, opweg naar mij toe.
Je belt aan en ik doe dan open. 'Kniel voor me' roep ik. Je knielt buiten in de regen en vraagt mij nederig of je binnen mag komen.
Ik laat je binnen. In de hal moet je je natte regenpak uitdoen.
Gelijk sta je naakt voor je meester. Ik draag een leren broek en shirt.

Zij
Naakt sta ik voor je. De deur staat nog steeds open achter me. Dan ontsteek je alle lichten om en rond het huis en stuur je me terug buiten niettegenstaande het geen weer is om een hond door te jagen. Ik moet rond het huis lopen in mijn blootje. Ik begin aan mijn rondje. Kijk goed rond me probeer me zoveel mogelijk te verbergen voor eventuele vreemde blikken. Uiteindelijk zit ik terug op mijn knieen voor je deur. Je stuurt me dan naar achter, de tuin in. Daar moet ik onder de boom op je bevelen wachten. Naakt en rillend sta ik onder de boom op je te wachten.

Hij
daar sta je dan in de regen onder die boom. Trillend, wachtend op je meester. Dan gaat de deur op en en je hoopt dat ik je roep. Maar ik gooi je een halsband met ketting. 'Doe om!' roep ik en doe de deur dicht.
Je pakt de halsband en doet deze om je hals heen. Ondanks de kou en regen krijg je nu toch dat heerlijke slavinnegevoel van binnen.....het warmt je een beetje op.
Na weer een tijdje kom ik naar buiten toe en pak die halsband beet. Je moet achter mij aanlopen door de tuin het huis in.
In de huiskamer brand de heerlijke kachel. Jij bent helemaal nat van de regen. Je moet voor de kachel gaan staan en jezelf op laten drogen.
Ik doe je dan een masker om en blindeer je ogen. Je moet voor straf zeggen: 'Ik ben slavin Mira en Reino is mij meester'. Dit moet je vele keren herhalen.
Ik ben gaan zitten in een luie stoel om mij slavinnetje eens goed te observeren.

Zij
ik koester de warmte. Ik voel hoe jij me bekijkt en draai me in alle richtingen voor de kachel. Doe mijn benen eens open om ook warm te krijgen tussen mijn benen. Kruip even rond op handen knieën voor de kachel. De leiband sleept achter me aan. Plots voel ik iets tegen mijn kontje duwen. Je duwt er iets in. Het moet een staart stompje voorstellen denk ik. Het induwen voelde zeer pijnlijk aan. Je smeerde me niet eens in. Eens het er in zit geniet ik er echter wel van. Plots voel ik iets warms op mijn rug druipen. Wat zou het zijn... het lijkt ... kaarsvet te zijn. Ik schrik maar houd me sterk. Je laat het tussen mijn bilspleet lopen. Om mijn staart vast te zetten zeg je. Oh oh ...

Hij
inderdaad, ik druppel het kaarsvet door je bilspleet zodat het stompje goed vast komt te zitten. Je trilt telkens als er een druppel van het hete kaarsvet langs je bilspleet glijdt. Dan doe ik je een mond knevel in. Je kan me nu niet meer zien en ook kan je niks zeggen. Om je lichaam doe ik een handdoek.
Ik trek aan de ketting aan je halsband en je moet kruipend achter me aan. We gaan weer naar buiten toe. Ik zet je vast op het gras. Daar moet je rondkruipen als mijn huisdier. Met die staart in je anus en je kan niks zien of zeggen......Helemaal geïsoleerd slavin. Plotseling hoor je mijn stem...heel duidelijk...alsof ik naast je sta.
Ik heb je namelijk ook nog een koptelefoon omgedaan. Je staat buiten en ik sta binnen en praat door een microfoon tegen je.
Zo commandeer ik je op afstand en zeg ik hoe je moet kruipen door het gras....
Ik begeleid je weer naar binnen toe. Daar mag je weer gaan staan. Ik smeer de omgeving van je kut in met tijgerbalsem. Dat gaat lekker gloeien....
Ik neem je aan de halsband mee naar zolder toe en bind je enkels vast aan de ringen aan de grond en je armen maak ik vast aan het plafon.
Met enige moeite trek ik die staart uit je reet. Je wil het uitschreeuwen maar de mond knevel doet goed zijn werk.....trillend sta je daar uitgerekt voor mij.

Zij
Ik tril als een espenblad. Je rekt me helemaal op. Dan hoor ik nog bevelen in mijn koptelefoon. Ik moet mijn borsten vooruit steken. ik duw ze zover mogelijk naar voren en voel hoe jij er klemmen op zet. Je draait ze nog wat vaster. Ik zou het willen uitschreeuwen maar kan niet.
Dan voel ik hoe je er aan trekt. Ik vermoed dat je er nog een touwtje hebt aan gedaan en dat je die ook ergens aan vastmaakt en opspant nu...

Hij
ik span het touwtje van de klemmen van je tepels. Zo ben je mijn muziek instrument. Telkens als ik deze snaar raak wil ik dat jij een toon van een liedje zingt. Je moet goed je best doen om door de mond knevel heen te komen....
Zo sta je daar gespannen....en ben je een muziekinstrument van je meester....Met klemmen op je tepels en dat masker zodat je helemaal geïsoleerd bent....
Zing het liedje maar slavin, welk liedje ga je zingen?
Terwijl je zingt streel ik je slavinnen lichaam....je borsten...je dijen....je billen....je schaamlippen en je klitje.....
Je bent al helemaal nat slavin....Dat wind je op, je meester zo te dienen. Als muziek instrument te dienen van mij!
Ik wil het liedje duidelijk horen slavin!

Zij
Oh meester,
je tracht muziek te spelen op de touwtjes die je gespannen hebt aan de tepel klemmen. Ik wil het uitschreeuwen van de pijn. Ik kom echter niet verder dan wat gesteun en gekreun. Toch doe je verder en zeg je dat ik beter mijn best moet doen of dat je er nog wat extra gaat bijzetten. Ik doe mijn best maar krijg er geen betere klanken uit. Het gevolg is dat je nu ook nog klemmen op mijn schaamlippen zet met touwtjes waar je muziek wil op gaan spelen. Ik kronkel en wil schreeuwen maar kan niet meer omdat elke beweging zo pijnlijk wordt.

Hij
zo hang je daar als mijn muziekinstrument. Je kronkelt en kreunt telkens als ik een snaar van je raak.
Je trilt helemaal en ik zie dat je je uiterste best doet voor mij, je meester. Je ziet er supergeil uit slavin.
Dan maak ik de klemmen van je tepels en schaamlippen los. En voel hoe nat je slavinnekut al is. Je heerlijke kale slavinnekut.
Je polsen maak ik los zodat je alleen nog met je enkels vast aan de grond zit. Dan haal ik de mond knevel uit je mond, je hijgt helemaal.
Maar lang kan je dat niet doen want dan duw ik m'n harde pik in je mond. PIJPEN roep ik. Zo moet je die pik van me pijpen. Nog met dat masker op....heerlijk.....je weet inmiddels goed hoe je je meester moet pijpen slavin...ahhhhhh......
Schokkend kom ik in je mond klaar.....al m'n zaad in je mond. Dan doe ik gauw die mond knevel weer terug, want je moet m'n zaad proeven en doorslikken.
Als beloning hiervoor mag je jezelf klaar vingeren. Klaar vingeren voor mij....

Zij
ik sta daar, mijn benen wijd gespreid, met de opdracht mezelf klaar te vingeren. Ik weet niet waar jij staat. Ik veronderstel dat je voor me zit om alles goed in ogenschouw te nemen.
Ik breng mijn handen naar mijn schaamlippen en trek ze ver open. Je krijgt een goed zicht op de inhoud. Dan stop ik 2 vingers in mijn kutje om ze goed vochtig te maken. Met de 2 vingers ga ik langs de binnenzijde van mijn lipjes, draai rond mijn klitje heen en steek ze weer in mijn kutje. Hierna ga ik lichtjes over mijn klitje heen. Ik tril even onder mijn eigen aanraking maar kan niet ver weg. Hierna ga ik met mijn wijsvinger kringetjes maken rond mijn klitje en raak het af en toe even aan. Je ziet het nu perfect staan. Ik maak weer even mijn vingers goed vochtig in mijn kutje en ga nu zachtjes over mijn klitje heen. Ik sta te trillen op mijn benen. Plots kan ik me niet meer houden en ga er stevig over wrijven en kom geweldig klaar. Ik zak door mijn knieën. Mijn voeten zitten nog steeds ver uit elkaar. Ik zit daar nu als een slappe od mijn vingers nog steeds aan mijn kutje... heerlijk klaargekomen...

Hij
ik kijk toe hoe je jezelf klaar vingert. Hoe je je eigen klitje streelt. Zelf weet je het beste wat je lekker vind en je meester wil dat ook zien van je. Wat en waar mijn slavin opgewonden van raakt.
Schokkend en met een gil kom je klaar. Heerlijk slavin.
Dan neem ik je mee naar beneden. Daar doe je je rubberen regenpak weer aan. Dan pas doe ik je masker uit en ook de halsband.
Ik geef je een heerlijke zoen en kijk in je geile ogen. Die geile ogen van mijn slavin.......

Ik doe de deur open en je loopt naar je fiets. Buiten regent het nog steeds. Naakt in het rubberen regenpak fiets je naar huis....met een voldaan gevoel....

Mira