Advertenties / Onze sponsors Geen ads!


Als slet geboren

Dit is een verhaal uit de categorie Hardcore.
Voor het eerst ging ik (meisje van 19 jaar) alleen op vakantie naar Ibiza. Tijdens de avond stappen kwam ik een knappe (maar oudere) man tegen mij uitnodigde bij hem thuis. In zijn slaapkamer hadden we heerlijke seks. Hij neukte me heerlijk met zijn fors geschapen penis.

Na afloop moest ik snel weg omdat zijn vrouw elk moment kon thuiskomen. De volgende dag kwam ik hem weer tegen. Ditmaal liepen we naar het strand. In een rustig hoekje deed ik mijn rokje omlaag. De man stelde zijn vrienden voor die mij graag wilde neuken. Ik deed mijn benen wijd en voelde de eerste penis naar binnen komen. De man zei tegen mij dat hij en zijn vrienden mij zwanger gingen neuken. Ik liet hem en zijn vrienden hun gang gaan en kreeg hun zaad in me. Ik kreunde me wat af. De laatste man (enorme neger) tilde me op en neukte me staand tegen een muurtje. Hij riep tegen zijn vrienden dat hij deze slanke, blanke slet eens goed vol zal pompen met zijn Afrikaanse zaad. Ik likte zijn nek en voelde hem flink diep in me heen en weer gaan. Hij kwam klaar en legde me naakt op een strandstoel. Mijn kleding werd naar me toe gegooid en de mannen verlieten het strand.

De rest van de vakantie ging ik elke avond met een andere man (hoe ouder hoe beter) mee naar huis. Een 62 jarige Spanjaard heeft mij onder toeziend oog van zijn vrouw geneukt in hun slaapkamer. Ze zei tegen haar man dat hij die slet eens moest straffen. Hij zoog aan mijn tietjes en spuugde me in het gezicht. Zijn penis spoot hij helemaal leeg in mijn kut en duwde me daarna naakt naar buiten.
Hun buurman zag mij naakt weglopen en riep me naar binnen. Hij duwde me op zijn bank en deed zijn broek omlaag. De man liet me mijn kontje naar hem draaien en duwde zijn penis hard in de kont. Ik voelde hem pompen en pompen en kreunde flink. De man kwam snel klaar en gaf me een shirt en korte broek. Ik trok deze aan en liep naar mijn appartement. Mijn kutje en kontje deden een beetje pijn maar wat een avond had ik weer gehad.

Na de vakantie was ik NIET zwanger maar mijn nieuwe vriend wil wel een kind. Hij neukt me elke avond en zegt dat ik zijn sletje ben. Mijn vriend is wel ouder (43 jaar) maar heeft zo'n grote negerpenis dat ik niet zonder hem kan. Zijn broer vind mij ook lekker en mag mij van mijn vriend af en toe "lenen". Zijn broer pakt me altijd anaal en laat me daarbij keihard kreunen. Voorlopig geniet ik van dit alles want voordat je het weet is het voorbij. Lang leve de penis zou ik zeggen!