Advertenties / Onze sponsors Geen ads!


Altijd geil deel 1

Dit is een verhaal uit de categorie Hardcore.
Laat ik me even voorstellen, ik heet Marco en ben 26 jaar oud. Sinds zo lang ik me kan herinneren wordt ik al geil wakker en ga ik zo ook weer naar bed. Gelukkig gebeuren er dan ook een hoop geile dingen overdag en het verhaal hieronder is er daar een van.

Het was een donderdagavond en ik was met wat vrienden en m'n toenmalige vriendin de stad in. Het was een zomerse dag geweest, dus het was nog steeds lekker warm en dat bleek ook uit de vele schaars geklede dames die er om me heen te zien waren. M'n vriendin had het ook nogal warm blijkbaar en een minuscuul spijkerrokje en een strak topje waren de enige kledingstukken die haar geile lichaam verborgen. Nou ja, verborgen. D'r tieten [85D] stonden fier vooruit en als ze voorover bukte, was het voor de aanwezigen goed te zien dat ze een witte string droeg die strak tussen d'r billen omhoog getrokken zat.

Zo zaten we op het terras en terwijl het bier rijkelijk vloeide, begon een plan zich in m'n hoofd te vormen. Ik heb m'n vriendin al op vele vreemde plekken met m'n harde lul in d'r kut en kontje genomen en daar had ik vanavond ook weer zin in. Ik fluisterde m'n vriendin wat in d'r oor en gaf d'r m'n digitale camera. Giechelend stond ze op en liep even naar binnen. Hierbij d'r kontje heen en weer schuddend en bij de deur aangekomen heel even d'r rokje omhoog trekkend om me een voorproefje te geven van wat er nog komen ging vanavond.

Één van m'n vrienden, die blijkbaar één en ander had gezien, kwam naast me zitten en vroeg wat ik van plan was. Hij was vorige maand op bezoek geweest bij ons thuis en was binnengelopen terwijl ik m'n vriendin aan het sandwichen was met een enorme dildo en mijn 18 cm lange keiharde lul. Aangezien m'n vriendin toen een blinddoek omhad en met d'r handen aan m'n bed vastgebonden lag, had zij toendertijd niks door en heb ik hem ook even de kans gegeven om d'r natte kut vol te spuiten. Tot op de dag van vandaag staat zij er nog verbaasd van te kijken dat ik toen en d'r kut en d'r kont binnen 10 minuten vol wist te spuiten, ze moest eens weten.

Nu, terwijl ik hem aan het vertellen was wat ik van plan was, kwam die herinnering duidelijk weer naar boven en aan zijn spijkerbroek te zien was dat niet het enige wat naar boven kwam.

Zo verder pratend kwam al snel m'n vriendin weer terug en duwde me naast m'n digitale camera nog iets anders in m'n handen, d'r slipje, de slet. Hij was al zeiknat en voor zover ik kon zien was ze vanavond wel overal voor in. Ik keek even naar de foto's die ze genomen had [ik had d'r gevraagd zo geil mogelijke foto's op het toilet te maken] en aangenaam verrast zag ik een serie foto's waarbij ze voorover gebukt stond, d'r borsten bungelend en een vinger in d'r kontje terwijl ze met de rest van d'r vingers haar kutje opvulde. Ze was creatief geweest en had ook een bierglas meegenomen waarvan ze de onderkant op de volgende foto in haar kutje had geschoven. Zoals je begrijpt werd ik hier keihard van en ik liet op het terras even een hand onder de rokje glijden, tussen d'r natte lipjes door, waarna ik vol genot m'n vingers aflikte.

Diezelfde vriend van me was ook nu weer erg oplettend en met een knipoog bevestigde hij dat het sliploze kutje hem niet ontgaan was.

Na een uurtje op het terras, besloten we met z'n allen, de groep was inmiddels uitgegroeid tot een man of 15, waarvan 4 vrouwen, dat het leuk zou zijn om naar een club te gaan om te gaan dansen en drinken. Iedereen was inmiddels al een tijdje aan het drinken en het warme zomerweer in combinatie met de aanwezige drank maakte dat iedereen zich al wat vrijer begon te gedragen. M'n vriendin scheen zo ook enigszins vergeten te zijn dat ze d'r slipje niet meer aanhad en liet regelmatig d'r benen ver genoeg uit elkaar staan om de aanwezigen een geil uitzicht te bezorgen [ik heb me later nog wel eens afgevraagd of dat wel per ongeluk was, maar daarover later meer].

Aangekomen in de club stonden we al snel aan de rand van de dansvloer en naast ons bevonden zich de huizenhoge luidsprekers waaruit de trancemuziek knalde. Al snel stonden we dus lekker te dansen en zoals op dat soort avonden wel vaker gebeurde, besloten een aantal mensen een pilletje te nemen om het nog wat langer vol te houden en het nog even wat gezelliger te maken. Mijn vriendin had daar ook wel oren naar en zo besloten we er samen één te delen. Hierbij moet ik wel even vertellen dat mijn vriendin nergens zo geil van wordt als van xtc, dus dit garandeerde alleen maar de uitkomst van mijn plannetje voor vanavond.

Na wat rondgelopen te hebben en hier en daar mijn ogen over de lichamen van het vrouwelijk schoon te hebben laten glijden, kwam ineens mijn vriendin weer naast me staan. Ze keek een beetje geschrokken en zei dat er zojuist iemand onder de rokje had gegraaid terwijl ze op de dansvloer had staan dansen. Het idee dat iemand anders wist dat ze een natte kut had, maakte me echter alleen maar geiler en ik vroeg d'r dan ook hoe ze het gevonden had.

Met een beetje schaamte durfde ze toe te geven dat ze het heel geil had gevonden en dat ze eigenlijk had gehoopt dat diegene nog even door was gegaan.

Dit verbaasde me niks en aangezien ik juist altijd had gezegd dat ik alles best vond, zolang ze maar eerlijk was, gaf ik d'r een lekkere tongzoen. Hierbij gleden mijn handen langs de zijkanten van d'r topje en kneep ik even in d'r tepels, waarna ook mijn handen hun weg vonden naar d'r heerlijke kontje.

Over d'r schouder zag ik nu dat de reeds genoemde vriend achter haar was komen te staan en terwijl ik mijn handen weghaalde, plaatste hij ze dan ook lekker onder d'r strakke rokje.

M'n vriendin, die niks in de gaten had, begon te kreunen en pas toen ze m'n handen weer onder d'r shirtje voelde, keek ze verschrikt op. "Kijk naar mij!", fluisterde ik in d'r oor en doorkreunend gaf mijn lekkere sletje gehoor aan wat ik d'r opdroeg.

Zo gingen we even door, maar aangezien de club vol met mensen stond, besloten we iets meer aan de kant te gaan staan en vonden een plekje achter de luidsprekers waar niemand ons direct zou zien.

Mijn vriendin was inmiddels over d'r eerste schrik heen en liet zich gewillig door ons betasten. We trokken d'r beha onder d'r shirtje vandaan en het beeld van d'r borsten die een klein stukje onder haar topje vandaan kwamen, zou nog de hele avond vele mannen gek maken.

Ik had inmiddels m'n lul uit m'n broek gehaald, waar ze dan ook fanatiek aan trok, en draaide d'r met d'r gezicht richting de muur terwijl ik haar rokje omhoog trok. In een keer stootte ik bij d'r naar binnen en aan d'r gekreun te horen vond ze het heerlijk. M'n duim gleed af naar d'r strakke kontgaatje en terwijl ik in haar kutje stootte, vinger ik m'n vriendin in d'r kontje.

De vriend die hier de hele tijd bij had gestaan, was inmiddels zo geil dat hij zijn lul voor d'r gezicht hield en gretig slurpte ze zijn gevaarte naar binnen. Hij neukte zo haar hete mondje tot diep in d'r keel en ik voelde dat ik het op deze manier niet lang vol ging houden. Om nog even van haar kontje te kunnen genieten, wisselde ik snel van gaatje en ramde haar diep in d'r reet totdat ik al mijn sperma diep in d'r kont spoot.

Wat me nog niet opgevallen was, was dat er inmiddels meerdere geïnteresseerden langs de luidsprekers stonden te kijken en ik besloot hun uitzicht nog wat aangenamer te maken, door het topje van mijn vriendin omhoog te trekken. Een andere jongen van de groep was er inmiddels bijgekomen en zonder dat mijn vriendin wist dat ik het niet was, ramde ook hij zijn lul bij d'r naar binnen.

Dit was uiteindelijk nog maar het begin, van wat een lange avond beloofde te worden. Heb je genoten van dit verhaal, laat het me weten en mochten er vrouwen zijn die denken zich te kunnen meten aan mijn geiligheid, mail me op [email protected]