Advertenties / Onze sponsors Geen ads!


Altijd geil deel 3

Dit is een verhaal uit de categorie Hardcore.
Zoals in deel II al omschreven, was ik inmiddels aanbeland in China tijdens m'n stage en had ik direct een warm onthaal gekregen in de vorm van een geile neukbeurt met een van mijn vrouwelijke collega's. Deze specifieke collega heb ik na die eerste keer nog vele malen genomen, eigenlijk in elk standje denkbaar, en tijdens een ex-pat feestje bij inmiddels gemaakte kennissen thuis is ze dan ook nog een keer door een groep van 6 jongens achter elkaar genomen. Voor het eerst zag ik toen een vrouw dubbel gepenetreerd worden in d'r kut en moet zeggen dat weer een nieuw hoogtepunt in geiligheid was.Op het werk was het al niet veel anders want naast deze collega had ik nog een ander meisje leren kennen en die liet zich eveneens braaf nemen op iedere plek en elk tijdstip dat ik maar kon verzinnen. Hier maakte ik dan ook gretig gebruik van en ging, zoals je begrijpt, elke dag met een glimlach op mijn gezicht naar kantoor.Het enige wat me na 2 maanden nog niet gelukt was, was m'n bazin zover krijgen dat ze zich liet nemen, maar hier zou snel verandering in komen.Het was op een vrijdagavond, een avond die ik meestal doorbracht met wat mensen in de kroeg, maar deze avond had rond 21.00 iedereen het al wel gezien en besloten we maar naar huis te gaan.

Ik liet me met een taxi naar huis brengen en nam me voor maar wat geile verhalen te gaan lezen en een keer vroeg naar bed te gaan.Thuis aangekomen, riep ik even hallo om te kijken of Cecile, mijn baas al thuis was, maar kreeg geen gehoor. Dit was vreemd, want over het algemeen gaan Chinese vrouwen [in ieder geval de zogenaamd respectabele] niet alleen op pad en ik wist dat ze niet erg veel vrienden had waar ze bij op bezoek kon zijn.Ik klopte even op de deur van haar slaapkamer en omdat ik alleen een zacht gemompel hoorde, opende ik de deur op een kier. Daar lag ze op bed, in het negligé dat ik al eerder voorbij had zien komen, schijnbaar volledig buiten westen. Toen ik even rondkeek, zag ik een fles Chinese alcohol liggen en het werd me al snel duidelijk dat ze had besloten dan maar thuis een feestje te bouwen.

Ik liep haar kamer binnen en ging bij haar op het bed zitten. Om er zeker van te zijn dat ze niks door had, tikte ik haar even op haar schouder en fluisterde haar naam. De enige reactie was hetzelfde gemompel wat ik zojuist vanaf de andere kant van de deur had gehoord.Inmiddels was mijn blik al gevallen op haar heerlijke borsten die half uit haar negligé hingen en ik besloot het er op te wagen. Met een hand gleed ik langs haar, al harde, tepels en kneedde zachtjes haar borsten. Het gemompel ging nu over in een zacht gekreun en ik besloot dat maar als een bevestiging te beschouwen, waarna ik de bandjes van het hempje langs haar armen omlaag trok.

Ze lag nu met haar borsten bloot en ze had een hand tussen haar benen liggen, die ik zachtjes aan de kant schoof waardoor nu ook haar kutje bloot kwam te liggen, waardoor het me duidelijk werd dat ze al met zichzelf had liggen spelen. Dit werd bevestigd toen ik mijn vingers langs haar lipjes haalde en voelde dat ze kletsnat was.

Het gekreun werd nu steeds harder en inmiddels op haar tepels zuigend, haalde ik mijn harde lul uit mijn broek en hield deze voor haar mond, waarna ik haar hoofd wat dichterbij trok en bijna automatisch opende ze haar mondje zodat mijn lul gelijk naar binnen gleed. In plaats van dat ik dus gepijpt werd, was ik haar letterlijk in haar mond aan het neuken.Na een tijdje zo met haar gespeeld te hebben, duwde ik haar nu op haar buik waardoor haar heerlijke kontje bloot kwam te liggen en besloot met de riem van haar badjas, die op het kastje lag, haar handen op haar rug te binden zodat ik ongestoord mijn gang zou kunnen gaan. Met de koordjes van mijn jas bond ik vervolgens haar benen wijd aan de bedpost en vanaf een afstandje kijkend genoot ik even van dit heerlijke plaatje. Ook deze meid had een compleet kaal kutje en heerlijke borsten, alsof ze voor geile sex gemaakt was.Van mijn eigen kamer haalde ik nu nog even het speelgoed dat ik altijd bij me heb voor het geval een geile vrouw mijn pad kruist, een dikke vibrator en een anaal dildo, en besloot dat ik eens ging kijken hoe ver ik met dit vrouwtje kon gaan.

Eerst gleed ik met de vibrator langs haar natte lipjes en terwijl ze met haar onderlichaam heen en weer schoof, duwde ik deze volledig in haar. Het werd me duidelijk dat ze nog niet eerder zo'n formaat had verwerkt, want ondanks al het vocht zat deze klemvast tussen d'r kutspieren. Ter voorbereiding van de dildo, trok ik nu d'r billen uit elkaar en begon ik dat heerlijke kontje te likken en zachtjes met mijn tong een stukje naar binnen te duwen. Omdat ik niet wilde dat het te makkelijk ging, vond ik dit wel genoeg voorbereiding en ik schoof de steeds breder worden dildo onder luid gekreun van dit mokkel in één keer volledig naar binnen, waarna ik de vibrator op maximale trilstand zette.Dit werd haar blijkbaar te veel en ze opende ineens verschrikt haar ogen en mond, maar voordat ze iets kon zeggen of kon gaan schreeuwen, had ik haar slipje dat naast het bed lag al in haar mond gepropt. Ze lag nu wild heen en weer te schudden terwijl uit haar kut en kont nog steeds de neplullen staken, een supergeil gezicht. Zo stond ik een tijdje te kijken, met mijn eigen lul in mijn hand en kroop ik bovenop haar, haar kontje optillend waardoor ze voorovergebogen kwam te zitten en haar tieten lekker heen en weer bungelde. Ik haalde de vibrator uit haar kut en een zucht van opluchting ontsnapte nog aan haar mondje. Ze had blijkbaar nog niet door dat ik nog maar net begonnen was en voordat ze kon protesteren had ik mijn harde lul dan ook al weer diep in d'r kut geduwd. Met een hand op haar heupen, de ander bij haar tieten, had ik haar nu stevig vast en begon hard op haar in te stoten. Ze schokte bij elke beweging en wanneer ik in haar tepels kneep, produceerde een zacht piep geluid. Ik was inmiddels zo geil dat het me allemaal niks meer uitmaakte en schoof eventjes uit haar, de vibrator weer in haar kut schuivend, waarna ik mijn lul met veel kracht naast de vibrator in haar kut drukte. Dit was zo'n genot, aangezien het nu strakker was dan ik ooit eerder had gevoeld, dat ik bijna klaar kwam en dus snel mijn lul uit haar sappig kut trok. Ik schoof naar haar gezicht toe en ging met mijn heupen onder haar hoofd liggen, waardoor ze als het ware maar op een manier kon liggen en dat was met mijn lul in haar keel. Ik trok haar slipje uit haar mond en terwijl ik haar neus dichthield, waardoor ze naar adem hapte, schoof ik dus mijn lul die al op spuiten stond vol in haar keel. Om niet te stikken moest ze nu slikken en dat deed ze dan ook gehoorzaam, zelfs de vierde lading wist ze te verwerken.Blijkbaar was ze nu over haar grens geneukt, want terwijl ik bleef liggen, sabbelde ze door op mijn harde lul [die met dit uitzicht echt geen millimeter in formaat afnam] en keek ze me ineens aan met een geile blik in haar ogen.

Ik liet me uit haar mond glijden en zodra ze weer adem kreeg, zei ze: "You dirty bastard, you like fucking drunk sluts?". Ik knikte met een glimlach op m'n gezicht en ze zei: "Then fuck me hard."

Aangezien ze nog steeds geen kant op kon, gleed ik nu weer onder haar vandaan, trok de dildo uit haar kont, die lekker open bleef staan en begon met twee vingers haar kontje op te rekken. "Oh… that's so good… please fuck me in my ass…", kreunde ze zacht en ik besloot hetzelfde kunstje uit te halen als ik zojuist met d'r kut had gedaan, dus pakte ik de vibrator en duwde deze, al trillend, in haar openstaande kontje. Na haar hier een tijdje mee in haar kont geneukt te hebben, begon ik toch zin te krijgen om er zelf bij in te glijden, dus keek ik of er naast de vibrator ook nog vingers in haar kontje paste. Dit ging met veel moeite, maar het werkte, dus besloot ik een stap verder te gaan.

Heel even maakte ik mijn harde lul nu nat door hem in haar overstromende kut te laten glijden en terwijl ik op haar kroop, duwde ik mijn eikel naast de trillende vibrator. "Oh no, that's too much, please don't!!!" stribbelde ze inmiddels tegen en haar lichaam begon onder me te trillen. Aangezien ik het heerlijk vond om die slet zo te voelen tegenstribbelen, duwde ik flink door en tot mijn verbazing zat ik binnen de kortste keren volledig met mijn lul en de vibrator in haar strak staande kontje.Aangezien ik net gekomen was, wist ik dat ik dit nog wel even vol zou gaan houden, dus hield ik met een hand haar hoofd aan haar haar naar achteren en duwde ik met mijn andere hand de vibrator nog een extra stukje in haar darmkanaal, waarna ik hard op haar in begon te stoten. Haar bewegingen werden langzamerhand steeds minder en ze begon te kreunen waardoor ik begon te snappen dat ze het lekker begon te vinden. Zo dus een kwartier door te zijn gegaan, onder luid gekreun en veel geschok, spoot ik eindelijk haar geile reet vol en besloot ik dat het weer voldoende was geweest voor vandaag.Uit voorzorg liep ik nog even naar mijn kamer, haar vastgebonden op bed laten liggend, pakte mijn digitale camera en maakte een filmpje en wat foto's van die slet die daar nog lag na te trillen. Nou wist ik in ieder geval dat ik nooit wat van d'r zou horen, aangezien gezichtsverlies in de Chinese cultuur dodelijk kan zijn. En ik had natuurlijk een middel om te zorgen dat dit niet de laatste keer zou zijn dat ik van haar geile lichaam gebruik had mogen maken.Meer de volgende keer. Suggesties / vragen, mail me op [email protected] Enjoy.