Advertenties / Onze sponsors Geen ads!


Alweer Sharona

Dit is een verhaal uit de categorie Extreem.
Sharona is een lief meisje. Ze heeft zich aangeboden aan me, omdat ze wel een oudere man wil verwennen. Tjsa.. maar ze beseft niet, dat sommige oudere mannen iets heel anders onder ' verwennen' verstaan dan zij.
Sharona is best een slimme meid, maar vandaag is ze even niet zo slim. Ze heeft met me afgesproken en stapt zonder argwaan in mijn auto als ik haar op de afgesproken plek ophaal. Dat het hotel waar ik het over gehad heb, niet bestaat, maar ik haar meeneem naar een verlaten industrie-terreintje vind ze nog wel goed.
Ik parkeer op een verborgen plek bij een lege hal. Ze maakt haar riem los en klimt naar me toe. We kussen elkaar en ik voel haar tong. haar hand gaat naar mijn broek en begint die los te maken..
"Je bent een geile beer.." kreunt ze me toe.." Ik ga je lekker verwennen.."
Ze buigt zich voorover en ik streel haar roodbruine haren. Ik zoek met mijn hand haar borsten. Dikke d-cup's heeft ze en ik word erg opgewonden als ik bedenk wat ik straks met die lekkere memmen van haar ga doen.. Maar eerst geniet ik even van haar onhandige pogingen me klaar te maken met haar mond. 't is aandoenlijk hoe die lieve meid haar best doet..
Na een paar minuten zeg ik.: 'Hmm kom mee, naar binnen.."
Ze verwachtte niet meer, dan dat ze in de auto me zou afzuigen, maar ze komt braaf met me mee.

Eenmaal binnen zeg ik..:"kleed je uit, schatje.." Sharona kijkt ene beetje beduusd, maar gehoorzaamd. Ze onthult haar mooie jonge tieten en stapt even later uit haar broek. Ik loop op haar toe en omhels haar. Ze knuffelt even terug, maar dan merkt ze dat ik haar handen pak en die achter haar rug om trek. In een flits heb ik haar geboeid.. Met gevoerde handboeien.. " Hee!." roept ze.. Ze probeert los te komen.
"Hee, zo hoeft het niet.. Ik ging je verwennen.. heee.."
"Ik verwen mezelf wel.. Met jouw.." grinnik ik. Ik trek haar mee, aan haar haren naar een hoek van de ruimte, waar een soort verhoogd vloertje ligt met een balk er boven.. De balk hangt op een meter van de grond. Ik laat Sharona knielen voor de balk en maak haar handen daar aan vast..
"Ja maar.. Ik ga u toch verwennen? " vroeg ze bang. "Ik wil uw lul lekker pijpen.."
"En ik wil je tepels lekker pijn doen..." gromde ik.. "Hiermee bijvoorbeeld.." Ik pakte een rijzweepje en gaf Sharona een serie harde slagen over haar forse borsten.. Er ontstonden een paar roze striemen. Ze gaf een kreet...
"Auw nee, waarom.. ?? Achaauuwaaachh!!."
Na een paar klappen ging ik bij haar staan en nam haar borsten in mijn handen. Ik streelde even over de roze streepjes en zette er toen hard mijn vingers in. Ik kneep ze als klauwen in haar tieten en ze gilde. Ik liet mijn vingers zachtjes wegglijden tot ze bij de tepels aan kwamen. Daar kneep ik hard in, met alle vingers van mij hand. Sharona schreeuwde en spartelde aan de balk.
"Ahahaaaauwwww. Auuwww, laat me.. Ik zal.. aaauwww!"
Onverstoord kneedde ik nog eens in haar zachte vlees. Tegelijkertijd trok ik haar aan haar haren achterover en kuste haar op haar mond.
Ik stapte om haar heen en ging achter haar zitten. Ik legde mijn armen om haar heen en zocht haar tepels met mijn vingers. Toen ik de harde spenen vond, kneep ik ze en Sharona spartelde weer. dat gaf me de gelegenheid haar haren opzij te schuiven en met mijn mond haar oorlel te zoeken. Zo speelde ik een tijdje met haar, zachtjes op haar oorlel bijten en tegelijkertijd afwisselend hard en zacht in haar tepels knijpen. Ze schreeuwde, huilde en protesteerde en tenslotte gaf ze een diepe grommende kreun die verraadde dat ze er opgewonden van was geraakt..
Tijd voor wat informatie over wat haar te wachten staat.. Ik liet mijn hand naar beneden zakken en duwde een vinger in haar kutje..
"Hmm schatje.. daar ga ik je straks lekker uitwonen.. heel hard neuken met een dikke rubberpik.."
Het sletje werd er nat van, terwijl ik dat zei.. Ik sopte mijn vinger een keer of wat in haar grot op en neer en zocht en vond haar kontgaatje.. Daar drukte ik mijn vinger naar binnen.. Sharona gaf een geschokte kreet..
"En hier ga ik je straks ook neuken.. heel hard.."
"Neeeh Niet mijnn kontje.." gilde ze.
"Rustig aan, schatje.. Je went er wel aan.." Ik bewoog mijn vinger snel in haar strakke holletje op en neer. Dat bracht haar tot een ingehouden hijgen.. "nee, nee. nee.." hijgde ze.
'Zo'n strak meidenkontje om m'n lul.. Dat vind ik nou verwend worden.." zei ik. Ik vond haar kringspier om mijn vinger al lekker..
"Ogoddd. laat me gaaannnn.." huilde ze.
"Net nu ik zo'n lol met je heb? Mooi niet.." zei ik.

Ik liet haar even hangen en zocht wat spullen bij elkaar: een dikke rubberpik, een omgekeerde tafel met wat riemen er aan. Ik maakte de riemen los, zodat ze er zo in kon stappen..
'Zo lekkertje.. zei ik. "Ik ga je losmaken en je gaat braaf met me mee naar dat tafeltje daar. " Ik voegde de daad bij het woord. Ze wilde wel weglopen, maar ik kon haar makkelijk in bedwang houden. Dus zat ze even later vastgebonden aan de poten van de tafel" haar voeten aan het ene eind, vastgemaakt aan de buitenkant van de poten, haar armen aan de andere kant aan de poten vastgesnoerd. Haar lekkere tieten hingen een beetje.
Ik speelde een beetje met haar billen, strelen, er even hard in knijpen en dan een paar klappen geven.. Intussen had ik een dildo voor haar klaar liggen. Een tamelijk dikke, met nogal hoekige knobbels er op. Ik legde hem voor haar neer en zei dat ze maar beter niet opgewonden kon raken. Als ik daar iets van merkte, zou ik haar daarmee neuken..
Vanaf haar billen streelde ik nu ook haar dijen en heuveltje en daar werd ze best wel een beetje vochtig van. Ze kon er niet aan ontsnappen, het was sterker dan zijzelf.. Ik haalde vervolgens een klein vibratortje te voorschijn, dat ik eerst een tijdje langs haar roze kutlipjes streek en waarmee ik vervolgens over haar klitje wreef.. Sharona hield zich angstvallig stil, maar aan de hoeveelheid sap die ze produceerde merkte ik wel, dat ze er niet ongevoelig voor was. Ik hoefde mijn vinger maar een klein stukje in haar natte kutje naar binnen te duwen of ze reageerde al.. Met een ingehouden snik.
"Ohhmmmm neee.." maar ze bewoog met haar onderlijf alsof ze ja bedoelde.
Maar ze had gelijk... Ze dacht misschien dat het de dikke dildo was, maar die kwam nu pas. Ik bracht de rubberen eikel in stelling, wurmde de kop ervan tussen haar kwetsbare lipjes en duwde..
"Arrrghhummmm.." kreunde Sharona. "Aaaaaahhhh, eeeeeeuuheuheuh.." Ze maakte een geluid als een geschopt hondje. Ik moest best een beetje aandringen om de dildo in haar binnen te krijgen. Hij was aan de dikke kant voor haar.. Ze bewoog haar lijfje vooruit in een poging aan de indringer te ontkomen, maar dat had weinig zin. Toen ik meende dat ik haar baarmoeder raakte, trok ik de dildo langzaam terug en begon hem in haar te bewegen.. Daar ging ze weer van janken als een klein hondje..
Eeen paar minuten lang perste ik de dildo in haar kutje op en neer.. Bij elke keer dat ik bij haar naar binnen duwde, maakte ze zo'n jankgeluidje en trok ik hem er uit, dan zuchtte ze diep.. Steeds dieper, leek het wel. Het leek wel alsof ze er aan begon te wennen..
Ik knielde op zij van haar neer en pakte met mijn andere hand haar dichtstbijzijnde tepel. Die bleke ook behoorlijk hard te zijn.. Het krengetje werd er opgewonden van. Ik besloot haar even verder op te winden door haar beide tepels om beurten zacht te strelen en te kneden. Sharona huivert en laat zich "oh jaaah.." ontvallen..
"Wat is dat, teefje? ga je het lekker vinden?"
Ik loop van haar weg. De dildo zit nog half in haar kutje. Als ik terug kom, is die er uit gevallen.. Met het rijzweepje dat ik te voorschijn gehaald heb, sla ik een paar keer tegen haar billen.. en dan van opzij tegen haar borsten. Sharona huilt.. Dit is weer heel anders pijnlijk. En ze was juist op weg klaar te komen..
Maar ik ben er nog niet met dat zweepje. Ik maak haar armen los en maak haar handen achter haar, aan de tafelpoten waaraan haar voeten zitten, vast. Zo kan ik er beter bij. Ze krijgt een paar slagen over haar tieten die nu lekker vooruit steken.. Sharona kermt. "Whaaaauuw.." bij elke slag.
Maar drie tikken op elke tepel moet wel genoeg zijn. Ik laat haar daarvan bijkomen en pak dan een touwtje..

Het 'touwtje' is een echt, origineel stukje henneptouw, een enkele draad daarvan. Dun, ruw en met harde haren er aan.. Ik leg er een lusje in en doe dat om Sharona's tepel. Even aantrekken, tot ze piept..
Dan een volgend lusje om haar andere tepel.. Hmm Nu heeft ze een handvat tussen haar tieten.. Grinnik..
Aan dat handvat til ik haarnaar me toe, naar mijn pik.."Nu, mondje open en verder pijpen.. Daarnet deed je het prima, dus.." Sharona, snapt het en schuift haar mond weer om mijn pik. Haar wangen zijn rozig en haar voorhoofd zweterig. Als ze me pijpt, trek ik haar net ietsje dichter naar me toe, met de touwtjes.
Ze doet haar best. Ik voel hoe ze met haar tong langs mijn pik glijdt.. Lekker.. Maar om echt klaar te komen heb ik een strak buisje om mijn pik nodig.. Dat ga ik zo krijgen.
Ik trek me terug uit haar mond. Tijd voor een tweede behandeling van haar kutje. Ik ga bij haar zitten. Met het kleine vibratortje strijk ik langs haar gevoelige kutlipjes heen en weer.. dan langs de rand van haar vagina en tenslotte strijk ik er mee rond haar klit. Ze huivert, hijgt een beetje.. Ik geef een kort rukje aan het handvat en de touwtjes bijten zich weer in haar tepels. Sharona geeft een kort, opgewonden jankje. Ik streel haar intussen met mijn andere hand over haar billen en door haar bilspleet.. Ze raakt er opgewonden van. of ze wil of niet. Ik hoor haar opgewonden kreunen en hijgen., Ze draait met haar onderlijf om me bij te sturen.. Als ze wat heftiger hijgt, trek ik ruw aan het touwtje, maar het helpt niet meer. Haar orgasme lijkt onafwendbaar.. Dus stop ik met de vibrator en til haar op aan het touwtje tussen haar tepels. Sharona huilt: " aaaahh laat me nou.. Ik kwam bijna.."
"Ja sletje, dat is nog niet de bedoeling. Eerst mijn pik in je kontje en dan pas mag je klaarkomen. "
Ik ga achter haar zitten en duw mijn pik in haar uitgeragde kutje. Ze reageert met een opgewonden kreun.. Ik stoot een paar keer en dan is mijn pik wel glad genoeg met haar kutslijm, vind ik.
Ik laat nog een scheut smeermiddel tussen haar billen lopen en duw dan mijn pik door haar kontsterretje.. Sharona gilt en gaat verder in een diep laag nasaal gekreun.
"ngggg aauwww.. neee niet alstublinnnnngggg"
Ik voel haar strakke buis om mijn pik knijpen.. Jemig, wat is ze nog strak. Ik kan me bijna niet bewegen..
Als mijn pik zo diep als ik hem er bergen kan in haar kontje zit, maak ik een van haar handen los.
"Zo sletje.. en nu jezelf maar vingeren.."
Sharona is nog even niet aan vingeren toe. De pik in haar kontje leidt haar erg af. Ze huilt om genade.
"Alstublieeft, alstublieeeft hou op.. Niet.. aauwwwnnnnnnggggg" als ik even beweeg geeft ze weer een nasale kreet. Ik laat me daardoor niet weerhouden en beweeg hel zachtjes mijn onderlijf. Mijn pik lijkt wel te worden afgekneld door haar aarsje maar dat vind ik erg lekker. En haar gejank windt me alleen maar op. Ik leg mijn handen op haar heupen, klem die goed vast en begin dan traag maar diep in haar te stoten. "Neee, nnnggggg. nggg.." gilt Sharona..: "Nggggaaauww, niet.. alstublieft.. Ik wilde u verwennen.. aauuwwwnnnngggggg.. Ik wou lief zijnnnnngggggauw..alstublieft..niet... "
Ik graai intussen naar haar stevige tieten.. De touwjes zitten in de weg. Ik trek ze even aan, maar ze gaan niet los. Sharona gilt als ik haar tepels door de touwtjes uitrek. Ik leg mij handen onder haar borsten en knijp in haar lekkere vlees.. Intussen stoot ik steeds een beetje sneller in haar kontje Het begint wat makkelijker te worden. De ergste strakte is er af en ik glij nu een stukje makkelijker door haar sterretje heen.
"Hmm zo word ik verwend..." hijg ik, knijpend in haar borsten en in haar kontje stotend. Ik grijp haar bij aar haar en trek haar hoofd een stukje achterover..
"Zo, Sharona,.. " zeg ik en ik houd mezelf even stil." nu ga jij jezelf lekker klaarvingeren.."
"auuw.. nee.. ik scheur open.. ik kan nu niet vingeren.." huilt ze..
"Je moet.. " zeg ik.. en geef haar van opzij twee petsen tegen haar stevige borsten.. "En houd me niet voor de gek, ik kan heel goed voelen of het echt is.."
Snikkend trekt Sharona haar benen een klein stukje op, veel meer dan dat kan ze ze niet bewegen.. En dan voel ik aan wat vage bewegingen aan haar onderlijf, dat ze zichzelf vingert. eerst wat bescheiden, maar al snel steeds heftiger.. Haar gekreun en gekerm verandert ook van toon.. En dan op een gegeven moment begint ze heftig te reageren.
Ik voel dat haar onderbuikspieren samenknijpen.. dat wind mij zo heftig op, dat ik weer in haar ga stoten, hard, onbeheerst.. Sharona jankt "aaiaaiaaainaa neeeeeee.. " Er zit even een dipje in haar enthousiasme, maar dan gaat het verder en vingert ze zichzelf klaar, ondanks het heftige stoten in het strakke gat van haar reet.
Ze knijpt een beetje, met haar bekkenbodemspieren en met haar sterretje.. Dat brengt mij ook tot een heerlijk orgasme..

Ik laat me van haar af vallen. Als ik even zit bij te komen zie ik dat ze met haar vrije hand probeert de andere los te peuteren..
"Hoho, nog niet.." zeg ik en pak haar vrije hand weer. en maak die opnieuw vast. Ik maak het touwtje los van haar tepels. Ze huivert even, als het bloed weer verder door haar tepels stroomt.
Ik strijk met mijn handen over haar borsten, kneed ze weer even zachtjes..
"Hmm.." brom ik... "mijn pik moet even bijkomen.. maar tot die tijd.."
Ik pak een dildo, een stevige zwarte met knobbeltjes er op. Ik ga achter Sharona zitten en duw haar kutlipjes van elkaar.."Owwwwwhhh.. nee..." huilt ze.
Zachtjes duw ik de dildo in haar kutje. Ze kreunt. En dan beweeg ik die dildo traag maar ver in haar op en neer.. Elke stoot zo diep als ik kan en met elke stoot geeft Sharona een verschrikte en gesmoorde gil, als ik haar baarmoedermond raak. Met de andere hand zoek ik nara haar klitje en neem de omgeving er van tussen duim en wijsvinger. Zachtjes knijp ik in het gezwollen stukje daar. en Sharona protesteert.." Aauww das nog zo gevoelig.. Niet doen alstublieft.."
Ik doe iets zachter. dam merk ik dat Sharona toch ook weer opgewonden raakt..
Ik zelf trouwens ook..
Ik kniel weer achter haar.. De dildo gaat uit haar kutje en mijn inmiddels weer gretige pik er in. Haar kutje is niet zo bijna pijnlijk strak als haar kontje, maar nog altijd niet erg ervaren.. Ze kreunt een beetje als ik in haar beweeg. Mijn eikel glijdt heerlijk relaxed door haar kutje. Ik geef met mij vingers kleine klapjes op haar kutje, op haar klit, waar ik zo net nog in kneep.. Dan grijp ik met beide handen haar borsten. Ik hang op haar zoek met mijn vingers naar haar tepels en knijp die hard.. Sharona schreeuwt.."Acchh auuw, ga door.."
Ik was niet anders van plan. Ik stoot hard in haar ktje en in mijn opwinding knijp en draai ik haar tepels ongenadig hard, zodat Sharona onder me begint te kronkelen om er aan te ontkomen. En met een paar heerlijke diepe stoten kom ik in haar klaar...

Ik maak haar los. Ze rolt zich op en van me weg. Niettemin vingert ze zichzelf nog eens klaar..
Even later geef ik haar een handdoek en wijs haar de douche in de badruimte van de hal. Ze ziet zichzelf in de spiegel. Rode vlekken op plaatsen waar ik haar hard heb beetgepakt. nadat ze gedouched heeft, doe ik er een zalfje op..
Ze krijgt een kus en een kado.
"Je hebt me erg fijn verwend.." zeg ik haar.
"Ik ga denk ik even niet in bikini.." zegt ze als ik haar terug breng..