Advertenties / Onze sponsors Geen ads!


Amber Werkt Over

Dit is een verhaal uit de categorie Extreem.
Weer maandag. Het leek een mooie dag te worden. De zon scheen lichtjes door de flarden mist, die laag over de weilanden hingen. De omgeving van Sittard ontwaakte langzamerhand. Ook in de Limburgse stad zelf ontwaakten de mensen. Zo ook in het centrum, waar Amber de gordijnen van haar appartement opentrok. Ook voor haar stond een nieuwe werkweek op het punt van beginnen. Ze opende het raam en stak haar hoofd naar buiten. Ondanks de ochtendzon was het aardig fris, al voelde dat natuurlijk extra door haar natte blonde haren, die tot op haar schouders reikten. Amber was net onder de douche vandaan gekomen en liep nog in haar lingerie. Het raam liet ze een eindje open staan en ze liep terug de slaapkamer in. Bij de kaptafel föhnde ze haar haren droog.

Even later stond de achtentwintigjarige blondine voor haar garderobekast. Zorgvuldig koos ze haar kleding uit. Haar werk als secretaresse vereiste een correcte outfit. Het afgelopen weekend had ze weer wat leuke aankopen gedaan en vandaag koos ze een nieuw rokje uit, met een bijbehorend topje en vest. De rok was wit, met een zwart bloemenmotiefje. Het gitzwarte topje hoorde er bij. De strakke stretchstof accentueerde haar borsten. De frisse ochtendlucht dwarrelde door het openstaande raam naar binnen. “Hmmm, nog te fris voor blote benen,” dacht Amber. Ze trok een la van haar kast open en pakte een huidkleurige panty, die ze zorgvuldig aantrok. De dunne, gladde nylon zat strak om haar nog lichte benen en gaf deze een beetje meer natuurlijker kleur. Nog even wat warmer en dan kon ze weer van de zon gaan genieten en wat bijkleuren. Ze trok haar rokje weer recht en stak haar voeten in een paar zwarte enkellaarsjes. Nog snel een beetje make-up en ze was klaar om naar kantoor te gaan. Ze trok haar vestje aan en reed even later de straat uit.

Een kleine driehonderd kilometer noordelijker was John al op zijn werk aangekomen. Hij was deze ochtend extra vroeg op zijn werk verschenen. Voor een relatiebezoek moest hij deze zonnige maandag naar het zuiden afreizen. Geleen stond op het programma, waar hij een gesprek had met een mogelijke leverancier voor logistieke software, waar zijn bedrijf belangstelling voor had. Voor deze dag had hij zijn donkerblauwe pak maar weer eens uit de kast getrokken. Het champagnekleurige hemd en stropdas in diezelfde kleur met donkerblauwe stippen stond hem prima en de bijpassende colbert maakte het geheel in stijl af. Hij had zijn donkerblauwe schoenen nog even snel opgepoetst, want deze outfit droeg hij niet bepaald dagelijks. Op zijn kantoor pakte hij nog een aantal belangrijke mappen mee en even later reed hij met de zwarte Volkswagen van zijn bedrijf over de provinciale weg, richting het zuiden.

John was een man van achtendertig jaar. Hij werkte al ruim 20 jaar voor hetzelfde bedrijf en was langzaam opgeklommen naar de positie van logistiek manager. Meestal verbleef hij in zijn eigen kantoor, maar af en toe trok hij er op uit om relaties te bezoeken. Meestal waren dit soort gesprekken in de naaste omgeving van zijn bedrijf in Drenthe, maar op deze fraaie dag kon hij naar Limburg, na Drenthe zijn favoriete provincie. De rit leidde hem via de A28, de A50 en A73 in de richting van Venlo. Zijn navigatiesysteem werkt prima en bij Het Vonderen werd hij de A2 opgedirigeerd, richting Maastricht. Bij Urmond verliet hij de snelweg en was het een kwestie van tijd, voordat hij aankwam in Geleen. Het bedrijf waar hij moest zijn lag op een buiten Geleen gelegen industrieterrein. Keurig op tijd meldde hij zich bij de receptioniste, een leuke donkere vrouw van ruim dertig jaar, die hem doorverwees naar de eerste verdieping.

Op het moment dat John aanschoof voor zijn bespreking, was Amber een paar kilometer verderop in Sittard druk bezig met haar secretariële werk. Ze werkte voor een afdelingshoofd en deed dat al geruime tijd met veel plezier. Het was een aardige man en ze kon goed met hem door één deur. Ook toen een half jaar geleden haar relatie met Peter op de klippen liep, was hij één en al begrip en kon ze een paar dagen vrijaf nemen om het te verwerken. Door zijn loyaliteit was Amber ook bereid om wat extra werk voor hem te doen. Het kwam wel eens voor, dat er tot na werktijd doorgewerkt moest worden en Amber deed dat altijd zonder te protesteren. Deze maandag was ze druk met het verwerken van correspondentie en die middag moest ze een vergadering notuleren. Maar na de middagpauze had ze haar werk nog niet af, toen de vergadering begon. Ze besloot om dat na de vergadering af te maken.

John had inmiddels een vruchtbaar gesprek met de commercieel manager van het informaticabedrijf. Hij kreeg een uitgebreide uitleg over alle functies van het programma en ook een kleine rondleiding door het bedrijf. Hij was door zijn directeur bevoegd om een dergelijk programma aan te schaffen en hetgeen hij had gezien had hem tevreden gesteld. De verkoopafdeling van zijn relatie was uiteraard zeer ingenomen met John`s besluit en ze nodigden hem uit om de samenwerking te vieren met een diner in restaurant Lalique in Sittard. John wist dat het hierdoor laat zou worden en hij geen zin meer had om de lange rit naar huis te aanvaarden. Hij belde zijn werkgever en zijn vrouw dat hij in Limburg zou blijven overnachten. Daarna dineerde hij voortreffelijk met zijn zakenpartners.

Amber had inmiddels de vergadering kunnen verlaten en was ijverig bezig om haar werk af te maken. Plotseling stond haar leidinggevende voor haar: “Zeg Amber,” begon hij, “zou je niet eens stoppen?” Amber zei, dat ze haar werk graag even wilde afmaken, omdat de volgende dag weer andere taken wachtten en dit eigenlijk niet uitgesteld kon worden. De man waardeerde haar inzet. “Maar dan wil ik je uitnodigen voor een etentje, want je moet uiteraard wel wat eten,” vervolgde hij. Amber liet deze uitnodiging niet voorbij gaan en even later reden ze in zijn auto naar een restaurantje vlakbij. Ze liepen naar binnen en namen plaats aan een tafeltje voor twee personen.

John was al lang een vrouwenliefhebber. In zijn wilde jaren had hij in een rockband gespeeld en had menig vrouw versierd. De wilde haren was hij kwijt, maar oog voor mooie vrouwen had hij nog steeds. Het was dan ook niet verwonderlijk dat zijn oog viel op de mooie, jonge vrouw die zojuist het restaurant inkwam. Ze was dan wel vergezeld met een wat oudere man, maar dat weerhield hem er niet van de vrouw eens goed te observeren. John had haar precies in het vizier en kon amper de ogen van haar afhouden. Hij was al snel tot de conclusie gekomen dat de man en de vrouw geen stel waren. Ze gingen zeer zakelijk met elkaar om en er was niet één keer een vorm van lichamelijk contact. Het diner werd door haar aanwezigheid in ieder geval een stuk aangenamer.

Toen het zeven uur in de avond was, stond het gezelschap van John op, namen uitbundig afscheid van hem en gezamenlijk verlieten ze het restaurant, om daarna elk een richting te kiezen. John besloot in zijn auto nog even te wachten. Hij belde nogmaals naar huis. Zijn vrouw zei hem te zullen missen die avond en nacht. Ze praatten nog even, totdat John de jonge vrouw uit het restaurant weer in het oog kreeg. In de flarden van het gesprek, die hij had opgevangen, wist hij dat ze Amber heette. Hij zag hoe Amber bij haar begeleider in de auto stapte. Vlug nam hij afscheid van zijn vrouw en startte de VW. Rustig reed hij achter de donkere Audi aan, totdat deze nog geen vijf minuten later afsloeg bij een kantoorgebouw. John stuurde aan de overkant de parkeerplaats op van een transportbedrijf en zag nog net, dat de man de toegangsdeur van het kantorengebouw ontsloot, en samen met de jonge vrouw naar binnen ging.

Amber had heerlijk gegeten. Eigenlijk had het haar wat te lang geduurd, want ze wilde toch nog wel haar werk afmaken. De manager bracht haar na het diner snel terug naar het kantoor. Het pand was inmiddels verlaten. De man begeleidde haar naar haar kantoor en vroeg, of ze zeker wist dat ze nog door wilde werken. Amber was vastberaden. Eigenlijk had ze nog even willen sporten die avond, maar ze vond dat het werk voorging. “Prima,” zei de man, “maar ik ga. Nog even wat spullen pakken en dan ben ik weg. Ik sluit de deur straks wel af, als jij dan vanavond het alarm er op zet als je weggaat.” Amber knikte, natuurlijk zou ze dat doen, dat deed ze immers wel vaker. Hij groette haar en vertrok met een stapel paperassen onder zijn arm. Hij verliet het pand, draaide zich om om de deur af te sluiten, maar verloor daarbij twee mappen, die onder zijn arm vandaan gleden. Mopperend raapte hij ze op en liep snel naar de wagen, om ze daar op de achterbank te leggen.

John zag vanaf de overkant toe, hoe de man zijn mappen verloor en zich daarna naar zijn wagen haastte. Bijna verloor hij nog meer, maar net op tijd kon hij de spullen in de wagen leggen. Op het moment dat de man aanstalten maakte om terug te lopen naar de deur, om deze af te sluiten, zag John hem naar zijn broekzak grijpen en een telefoon pakken. De man stond een tijdje te telefoneren. Het was een pittig gesprek, kon John zien. De arm van de man zwaaide flink rond en zijn gezicht sprak boekdelen. Het verbaasde hem dan ook niet, dat de man plots in zijn wagen stapte en behoorlijk pittig het terrein afreed. In de consternatie had hij vergeten de deur op slot te doen. John wist bijna zeker dat Amber alleen in het gebouw moest zijn.

Amber zag haar chef wegrijden. De donkere Audi reed met een flinke snelheid weg, iets wat ze nog niet eerder had gezien. Ze schonk er verder geen aandacht aan en richtte haar aandacht weer op haar computerscherm. Voor de afleiding had ze de radio aangezet en deinde ze licht mee op de muziek van haar favoriete zender. Amber was het wel gewend, om alleen op kantoor te zijn. Ze vond het prettig werken. Ze werd niet gestoord, telefoon kreeg ze niet, omdat het kantoor officieel gesloten was en overig personeel vermoeide haar niet met lastige vragen. Nee, ze kon even lekker opschieten en als het meezat, zou ze tegen half negen thuis kunnen zijn.

John wachtte nog een klein kwartiertje in zijn auto. Het was rustig op het terrein. Slechts één fietser reed over de straat tussen zijn wagen en het kantoorpand van Amber. Even verwachtte hij, dat de donkere Audi terug zou komen, omdat de bestuurder ontdekte dat hij de toegangsdeur niet had afgesloten. Maar buiten die ene fietser zag hij niemand. Hij stapte uit, trok zijn colbert uit en legde deze op de achterbank, evenals zijn stropdas. Zijn telefoon liet hij achter in de zak van zijn colbert. Hij sloot zijn auto af en liep via het pad richting het kantoorpand. Hij wist niet waar Amber was, hij hoopte alleen dat zij hem nog niet had gezien. Even keek hij snel om zich heen, maar er was nog steeds niemand te zien. Hij duwde tegen de roestvrijstalen beugel van de toegangsdeur en deze draaide makkelijk naar binnen. Geruisloos sloot de deur acht John en hij keek, of deze van binnen afsluitbaar was. Dat bleek het geval. Met een simpel grendeltje kon de deur op slot. Waakzaam speurde John het gebouw rond. Er was niemand te bekennen. Hij stapte verder, waarbij zijn schoenen klakten op de plavuizen vloer. Snel trok hij zijn schoenen uit en zette deze achter de balie van de receptie. Even wachtte hij achter een pilaar, voor het geval Amber zijn voetstappen had gehoord. Er gebeurde helemaal niets. Voorzichtig sloop hij verder door het gebouw. In de hal achter de receptie waren een aantal kantoren. Sommige deuren stonden open, maar waren onbezet. De rest van de deuren waren afgesloten. Een deur van een grotere ruimte was wel open, maar dat bleek een kantine te zijn. Ook deze was onbezet. Nog verder naar achteren ontwaarde John een houten wenteltrap. Dit was de enige mogelijkheid, nadat hij de toiletruimtes had bekeken. Langzaam liep hij de trap op. Boven aan de trap zag hij weer een aantal deuren, maar deze waren allemaal voorzien van ruiten. Zijn hoofd kwam net boven de trap uit en zo bestudeerde hij de kantoren. Bij de derde ruit zag hij een paar zwarte laarsjes. De voeten bewogen een beetje en door de openstaande deur hoorde hij zachte muziek.

Amber waande zich nog steeds alleen in het gebouw. De muziek speelde zacht en dat werkte prettig. Haar vingers dansten over het toetsenbord en ze neuriede mee op de muziek, terwijl haar voeten meedeinden op het ritme. Vanaf haar stoel had ze geen zicht op de trap, vanuit haar kantoor keek ze uit over het bedrijventerrein. Achter het kantorenpand lag een braak stuk grond. Binnenkort zou haar bedrijf daar verder gaan uitbreiden. Plotseling keek Amber op. Hoorde ze nu iets…. Ze dacht dat ze iets hoorde kraken. Even hielden haar vingers stil. Nee, behalve de muziek hoorde ze niets meer. Met snelle tikken maakte ze haar document af en sloot deze daarna af. Voordat ze een volgend document opende, meende ze toch weer iets te horen. Ze stond op en liep naar het raam. Buiten was niets te zien. Het parkeerterrein was verlaten en ook op het braakliggend terrein was niets te zien. Hierna draaide ze zich om en liep naar de deur. Ze keek naar links en rechts, maar zag niets of niemand. Hierna liep ze op haar hoede naar de trap. Ook daar was niets te zien. Ze trok haar schouders op en liep terug naar haar kantoor.

John was gespannen. Hij voelde de adrenaline door zijn lijf gieren. Hij wist, dat hij volledig fout bezig was. Ten eerste was hij binnengeslopen, maar wat hij van plan was, was nog vele malen erger. Hij was de trap opgeslopen en de laatste trede had een kort, krakend geluid gemaakt. Hij zag nog net, hoe de wiebelende laarsjes stilhielden. Met een korte sprint was hij over de gang gerend, zonder geluid te produceren. Gelukkig voor hem was Amber net naar het raam gelopen en kon ze hem dus niet zien, toen hij voor de deur van haar kantoor rende. Hij duwde zich tegen de deur van het volgende kantoor aan, welke werd afgedekt door een grote, ronde pilaar. Door de kleine ruimte tussen de pilaar en de muur zag hij Amber uit haar kantoor komen. Even keek ze in zijn richting, maar zag hem niet, daarna liep ze in de richting van de trap. In deze korte periode wist John achter de pilaar vandaan te komen en door de openstaande deur van haar kantoor te glippen. Snel keek hij rond en verschanste zich achter een lage dossierkast. Zijn hart bonkte in zijn keel en het bloed klopte in zijn slapen.

Amber was niet bang aangelegd. Ze was vaker alleen op kantoor en als je alleen in een gebouw bent, hoor je altijd wel iets. Maar deze geluiden kon ze niet thuisbrengen. Maar ze zag niets, dus zal het wel verbeelding zijn geweest. Ze ging terug naar haar kantoor en nam plaats achter haar bureau. Zonder aarzeling opende ze het volgende en laatste document voor die dag.

John zag vanachter de dossierkast, hoe Amber haar werk hervatte. Heel voorzichtig begon hij zijn overhemd los te knopen. Geruisloos trok hij het uit en legde het achter zich neer. Op zijn knieën liggend opende hij daarna zijn pantalon. In één beweging schoof hij deze naar zijn enkels. Tezamen met zijn sokken schoof hij de broek uit, zodat hij alleen in zijn boxershort gekleed keek, of Amber iets had gehoord, maar deze was verzonken in haar dossier. Haar vingers dansten weer over het toetsenbord en het scherm werd gevuld met letters. John stond langzaam op, nog steeds stil en stapte naar voren. Daarbij raakte hij een koker met pennen, die op de dossierkast stond. Met veel lawaai kletterden de pennen en potloden op de linoleum vloer. Inwendig vloekte John, Amber gilde van schrik. Niet zozeer van het lawaai, maar meer van de vreemde man, die in alleen een onderbroek achter haar stond. Ze sprong op en schoof met veel kracht haar bureaustoel in de richting van John. Met moeite kon hij de stoel ontwijken en zag, hoe Amber begon te rennen. Met geweld duwde hij de stoel opzij. Deze viel op zijn kant en John rende achter de jonge vrouw aan.

Amber bereikte de trap en ging zo snel mogelijk naar beneden. Haar klein hakken hinderden daarbij behoorlijk en John had haar al snel ingehaald. Halverwege de trap had hij de blonde haren van Amber te pakken en trok er hardhandig aan. Amber gilde, nu van pijn. Snel deed ze een stap omhoog, om verdere pijn aan haar hoofd te voorkomen. Hierdoor greep John haar vast bij haar bovenarm. “Zo lekker ding,” zei hij, “schreeuwen heeft geen zin, hier is helemaal niemand, behalve jij en ik.” Hij trok haar omhoog aan haar arm. Haar voeten raakten de treden amper. Bovenaan de trap liet Amber zich vallen. Ze wou gillen, maar het lukte niet. De adem sneed haar af. Angstig bekeek ze haar belager. Het enige dat ze kon, was schudden met haar hoofd. Maar John had er geen boodschap aan. Hij pakte haar vast en sleepte Amber naar haar eigen kantoor. Met zijn rechterarm schoof hij alles van het bureau, alleen het scherm bleef staan. Het toetsenbord bleef aan het snoer hangen aan de zijkant van het bureau, de papieren, de kunststof bakjes en het schrijfgerei kletterde op de vloer.

“Jij moet goed naar me luisteren,” zei John tegen Amber, “Je kunt tegenstribbelen, dan gaat het erg veel pijn doen. Als je meewerkt, ben ik snel met je klaar.” Zijn stem klonk dreigend. Amber kon nog steeds niets uitbrengen. Haar ogen keken angstig en er ontstonden tranen in de hoeken. John had haar op haar bureau gezet en haar eerste reactie was haar benen op trekken. Haar armen hield ze beschermend voor haar lichaam. “Dus, meewerken, snol,” schreeuwde John en trok aan haar armen. Amber probeerde hem een trap te geven, maar John ontweek de aanval. Met haar andere been probeerde ze het nog een keer, maar John trok even kort aan haar haren. “Au,” riep Amber, “Laat me alsjeblieft los, je doet me pijn.” “En dat blijf ik doen, tenzij je meewerkt,’ beet John haar toe. Amber deed haar hoofd opzij, om de pijn aan haar haren zoveel mogelijk te beperken. Door haar half dichtgeknepen ogen observeerde ze John. Zijn ogen waren fel en dreigend en dus besloot ze in te binden en te doen wat hij haar vroeg.

De jonge vrouw zat nu rillend op haar eigen bureau. John had haar los gelaten en was voor haar komen staan. Hij pakte haar armen, die ze strak voor haar lichaam hield, vast en duwde deze opzij. Het zwarte vestje hinderde hem bij het bekijken van zijn prooi. Deze was erg snel verwijderd, zodat John de contouren van Amber`s bovenlichaam kon zien. De gladde stretchstof van het topje sloot strak om haar borsten. John gromde goedkeurend. Hij zag, dat Amber zich had overgegeven. Ze was nog steeds bang, ze zat te rillen als een rietje, maar ze bood geen verzet meer. Ze leunde op haar armen, die ze achter haar billen op het bureau had gezet. John legde zijn handen op haar borsten en kneep er zacht in. De gladde stof van het topje voelde heerlijk aan. “Mmmm, wij gaan wel even wat plezier hebben,” zei hij op een milde toon. Amber huiverde. Ze kon niets zeggen, haar stem stokte in haar keel. John trok het topje onder de boord van haar rokje en schoof het langzaam omhoog. Na enig aandringen kreeg hij Amber zover, dat ze haar armen omhoog deed en kon hij het topje uittrekken.

John bekeek het blanke bovenlichaam van Amber. Haar borsten zaten nog keurig ingepakt in een zwarte beha met roosjesmotief. De kleurcombinatie zwart met rood beviel hem opperbest. Ook de omvang van haar borsten stelde hem tevreden, het leek toch een volle C-cup. Rustig bekeek hij haar en betastte de nog verpakte borsten, soms zacht, dan weer wat harder. Amber Liet het maar gebeuren. Ze kon niets tegen deze man beginnen. Terwijl ze zijn knedende handen voelde, keek ze geslepen rond. Haar enige vraag was, hoe ze kon ontsnappen aan haar belager, voordat ze verkracht zou worden. Want dat zou hij gaan doen, haar verkrachten, daar was ze zich volledig van bewust. Maar dat zou ze niet laten gebeuren. Ze wist waar de nooduitgang was. Ze hoefde daar alleen maar naar toe te rennen, de beugel naar beneden duwen en ze was buiten. Daar was de kans aanwezig, dat haar gegil zou worden opgemerkt. Zolang ze binnen was, was ze kansloos.

De handen van John hadden de sluiting van de beha op de rug van Amber gevonden. Met enig gewurg kreeg hij de haakjes van elkaar en verwijderde hij ook dit kleine kledingstuk. De mooie, volle borsten van Amber kwamen vrij. Weer gromde John. Hij pakte beide borsten vast en draaide met zijn duim over de kleine tepels. De huid voelde heerlijk zacht aan, de borsten zelf waren heerlijk stevig. Hij keek in Amber`s gezicht. Ze had haar ogen gesloten en haar lippen stijf op elkaar. “Die kleine slet geniet er gewoon van,” dacht John in zichzelf en grijnsde. Het moedigde hem aan, om zijn betastingen ruiger te maken.

Amber dacht, dat ze John`s vertrouwen kon winnen, door maar te spelen of ze het allemaal fijn vond. Door de spleetjes van haar ogen zag ze de man grijnzen. Ze voelde, hoe zijn grove handen flink in haar borsten knepen. Het deed pijn, maar ze gaf geen krimp. Ze wachtte haar op haar kans. Het duurde even, maar John wilde ineens meer. In zijn boxer had zich inmiddels een flinke erectie gevormd. Amber zag het, toen hij haar borsten losliet en een stap naar achteren deed. Hier lag een kans. Ze legde haar handen op de rand van het bureau. Liet haar benen vlak boven de vloer bungelen. Toen John nog en stap naar achteren deed en zijn boxer naar beneden trok, sprong Amber van het bureau en rende naar de openstaande deur. Verbouwereerd keek John haar na, wilde achter haar aan rennen, maar viel doordat zijn boxer om zijn enkels.

Amber rende de gang in, dit keer niet naar de trap, maar in de andere richting. Ze kon niet snel rennen op haar hakken, maar ze had een voorsprong. John kwam vloekend omhoog, schopte zijn boxer weg en rende geheel naakt achter Amber aan. Hij had slechts een paar seconden achterstand, maar ze mocht hem niet ontkomen. Hij zag Amber op de gang rennen en sprintte haar achterna. Met grote stappen was hij snel dichterbij, maar Amber was vlakbij de nooduitgang. Ze stak haar hand uit om de beugel naar beneden te duwen, maar tegelijkertijd voelde ze hoe de hand van John de boord van haar rokje greep en haar hard terug trok. Haar vingertoppen beroerden de beugel van de deur, maar kreeg deze net niet open. Ze werd terug getrokken en nu begon ze weer te gillen. Haar ontsnappingspoging was mislukt en John was woest. Hij trok Amber naar zich toe. “Jij vuil kreng,” schreeuwde hij en sloeg zijn armen om haar heen. Zijn handen pakten de borsten nu stevig vast. Hij kneep er zo hard in, dat Amber schreeuwde van pijn. Ze voelde zijn stijve penis door de stof van haar rokje tegen haar billen drukken. De paniek overviel haar. Wild sloeg ze haar hoofd heen en weer en begon ze te schoppen, waarbij ze de benen van John meerdere keren trof. Maar hoe meer ze protesteerde, des te harder hield John haar vast. Met woeste ogen keek hij de gang in. Bij een kantoor even verderop stond een sofa met een tafeltje. Ook stond er een folderkast, dus overduidelijk een wachtruimte. Ruw duwde hij Amber voor zich uit in de richting van de sofa.

De secretaresse werd voorover op de bank geduwd. De paniek was bedaard. Het huilen was nu van pure angst. John zag, hoe zijn slachtoffer snikkend over de leuning van de sofa lag. Haar billen lagen mooi omhoog. Hij was nog steeds woest, die vuile slet wilde er vandoor gaan. De ritssluiting van het rokje was niet bestand tegen de kracht van zijn handen. Krakend kwamen de tandjes van elkaar en onderaan de rits scheurde de dunne stof verder in. Met een tweede krachtinspanning scheurde hij het rokje van Amber`s lichaam. Hij trok het restant onder haar vandaan en wierp het achter zich. Amber huilde nu schokkend, haar mascara was door de tranen uitgelopen en maakte kleine, donkere plekken in de lichte stof van de sofa.

John had nu een perfect uitzicht op de billen van Amber. Hij zette zijn duimen in de dunne nylon van het pantybroekje en trok deze van elkaar. De nylon scheurde gemakkelijk. Het enige wat John nog dwars zat, was de zwarte string met rode roosjes. Deze was van goede kwaliteit, want John moest alle zeilen bijzetten om het niemendalletje kapot te trekken. Maar het lukte. Met een knappend geluid begaf de string het uiteindelijk en had John zicht op de schaamlippen van Amber. De secretaresse wist dat de man nu snel zou door pakken. Ze voelde hoe hij achter haar stond en haar onderlichaam omhoog trok. Ze voelde hoe hij twee vingers bij haar naar binnen bracht. Het schuurde en deed pijn. De vingers waren ruw en haar kutje was niet bepaald nat. Ze hoorde hoe John vloekte. “Die kut is zo droog als gort,” foeterde hij. Met zijn duim zocht hij naar de clitoris en beroerde deze. Amber voelde hoe haar klitje werd gestimuleerd. Het laatste half jaar had ze het zelf regelmatig gedaan met haar vingers en vibrator, maar dat was zacht en teder gebeurd. Nu gebeurde het ruig. “Haha, dat werkt,” riep John tevreden toen hij merkte dat het grotje langzaam vochtiger werd.

Amber begon weer te huilen. Ze werd verkracht, hoe kon het haar nu gebeuren. Maar het gebeurde. Ze voelde de penis van John in haar komen. Ze had de tijd gehad om zich er op voor te bereiden. Ook al had ze zich er tegen verzet, zijn overmacht was te groot. Dat hij haar nu ruig neukte, het was nu eenmaal zo, maar waar ze het meest mee zat, was het feit dat ze nat was geworden. John beukte zijn geslacht inmiddels met ferme stoten in haar onderlichaam. Hij gromde en kreunde daar flink bij. Amber schreeuwde. De leuning van de sofa drukte in haar buik. De kracht waarmee John haar neukte was enorm. Peter, haar ex, had haar ook wel eens ruig geneukt, maar dat verbleekte bij het geweld waarmee John tekeer ging. En stiekem had ze er wel eens over gedroomd, hoe het zou zijn om door een wildvreemde verkracht te worden. Inmiddels merkte ze, dat John`s tempo toenam. Hij kreunde harder en sneller. Amber`s lichaam schuurde nu over de leuning, die krakend protesteerde tegen de geweldige kracht, die er op werd uitgeoefend. Even later klonk er een harde kreun en spoot John zijn zaad diep in Amber`s lichaam. Het meisje schudde, de jonge man kwam schokkend klaar.

John was tevreden, hij had heerlijk ruig geneukt. Hij haalde zijn half slap geworden penis uit Amber`s vagina. Hij keek, hoe zijn slachtoffer hulpeloos en verslagen over de sofa hing. Hij zag zijn sperma tussen de openstaande schaamlippen door op de leuning van de sofa druipen. Hij vond het een prachtig gezicht. Vernedering van zijn slachtoffer vond hij opwindend. Zijn verbazing was dan ook groot, toen hij Amber zag opkrabbelen en direct op zijn penis zag grijpen. Hij dacht aan een nieuwe aanval op zijn edele delen, maar niets was minder waar. Amber pakte zijn geslacht en bracht deze naar haar mond. Ze kon er niets aan doen, maar de gewelddadige neukpartij had haar opgewonden. Haar geschreeuw van angst en pijn was langzamerhand over gegaan in geschreeuw van genot. Nu wilde ze meer. Ze zag de penis van haar belager, en wilde niets liever dan deze staaf pijpen. Ze nam de gladgeschoren penis in haar mond en likte met haar tong over de glinsterende eikel. Ze proefde haar eigen geile sappen vermengd met de wat zoetige sperma van John. John was verbaasd, hij had al eerder vrouwen verkracht, maar altijd was hij na zijn misdaad gevlucht en had hij zijn slachtoffers hulpeloos achtergelaten. Even wist hij niet, of hij moest vluchten of haar laten begaan. Maar deze jonge vrouw pijpte hem inmiddels dusdanig, dat hij er nog wel even van wilde genieten, hij had immers de tijd.

Amber was inmiddels op de sofa gaan zitten. Ze hield met één hand de penis vast, had de eikel in haar mond, en de andere hand had ze naar haar kruis gebracht en vingerde zichzelf. John genoot, maar was ook op zijn hoede. Deze meid had eerder geprobeerd hem te belazeren, door op een moment van onachtzaamheid weg te rennen. Maar toch had hij het gevoel dat ze dat niet nog een keer zou doen. Hij voelde haar tong over zijn eikel, langs de schacht en over zijn ballen glijden. De penis was inmiddels weer keihard geworden. “Dat doe je lekker, meisje,” zei hij, “maar ik lust het wel wat rauwer.” “Ik ook,” zei Amber, “neuk me nog een keer, ik wil klaarkomen.” John was verbouwereerd, zijn slachtoffer smeekte om nogmaals keihard genomen te worden. Maar hij liet het zich niet nog een keer zeggen. Hij pakte Amber bij de hand, trok haar achter zich aan naar haar kantoor.

In de werkruimte was het schemerig geworden. Buiten was de zon onder gegaan en de ruimte werd door een enkel lampje boven Amber`s bureau verlicht. De twee naakte mensen liepen naar het bureau en Amber ging er, dit keer vrijwillig, op zitten. Ze spreidde haar benen, waardoor John goed zicht kreeg op haar wijd openstaande grotje. De schaamlippen glinsterden nog van zijn zaad en het vocht van Amber. Erboven ontwaarde hij nu een keurig geschoren streepje schaamhaar. Hij zag ook de gescheurde panty om haar benen fladderen. Eén deel was afgezakt, het andere zat nog redelijk strak om het been. Haar voeten waren nog gestoken in de zwarte laarsjes. In zijn drang naar bevrediging had hij nog niet zo op haar lichaam gelet, maar ze zag er werkelijk heerlijk uit. “Kom op,” zei Amber, “neuk me maar.” Met haar hand spreidde ze haar schaamlippen en ging op de rand van het bureau zitten. John schoof zijn penis opnieuw bij haar binnen.

Nu ging het Amber niet ruig genoeg. Ze spoorde haar aanrander aan om haar steviger te nemen. “Kom op, je wilde toch ruig, nou, neem me dan ruig,” beet ze hem toe. John volgde de instructie meteen op en begon haar wild te neuken. Hij genoot met volle teugen hoe zijn penis met lange halen in en uit haar onderlichaam schoof. Zijn handen lagen op haar onderrug en trokken haar bij elke beweging hard naar hem toe. Het bureaublad was inmiddels kletsnat door het uitsijpelende vocht uit Amber`s kutje. John gromde, Amber kreunde. Nog even en ze zou een geweldig orgasme krijgen. Haar vinger stimuleerde haar klitje en ging met de seconde sneller in het rond. Daar kwam het, een stortvloed van warm vocht droop uit haar vagina, geholpen door de snel heen en weer gaande penis van John. Amber`s lichaam schokte en ze slaakte een kreet van genot. Haar tepels stonden stijf vooruit. Ze hoorde John niet meer grommen, haar orgasme schakelde al haar functies een tijdje uit en concentreerde zich op het plekje tussen haar benen. John gromde wel degelijk, toen hij het warme vocht langs zijn penis voelde. Hij trok zijn penis uit de vagina, sommeerde Amber te gaan staan en zich om te draaien. In een roes deed Amber wat haar werd gevraagd. Ze stond nu met haar billen naar achteren voorover geleund op haar bureau. Het vocht droop inmiddels uit haar grotje en maakte donkere plekken in de nylon van haar gescheurde panty. John pakte haar billen, kneedde ze even en trok ze even van elkaar. Hij ontwaarde een prachtig sterretje. Met twee vingers gleed hij door de kletsnatte vagina en sleepte van het warme vocht naar haar anus en maakte deze goed vochtig.

“Nee,” kreunde Amber, “niet in mijn kont alsjeblieft.” Maar daar had John geen boodschap aan. Zij wilde doorgaan, dus ging hij door. “Jij hebt gewoon te doen wat ik wil, ik ben de verkrachter, jij het slachtoffer,” grapte hij. Maar Amber stribbelde nog wel even tegen, maar nadat John zijn natte vinger in haar kontje had geduwd, verdween haar eigen hand alweer richting klitje. John maakte het sterretje nog natter met geile kutsappen en duwde tenslotte zijn eikel er tegen aan. Amber slaakte een kreet, toen de penis langzaam maar zeker door het nauwe gaatje naar binnen ging. De sluitspier sloot zich strak om John`s penis. Eenmaal binnen begon John korte, stevige bewegingen te maken. Tranen biggelden inmiddels over Amber`s wangen. Ze werd anaal ontmaagd en het viel haar niet mee. Het deed pijn, het voelde alsof ze uitscheurde. Ze slaakte korte kreetjes uit bij iedere stoot die John veroorzaakte. Doordat John nog erg opgewonden was door Amber`s orgasme, kwam hij al snel klaar. Te snel in zijn ogen, maar helaas kon hij niet voorkomen dat een tweede lading zaad in haar onderlichaam verdween, ditmaal in haar endeldarm. Direct na de lozing verslapte de penis aanzienlijk en floepte al vlot uit de anus, een slijmerig spoor van vocht mee naar buiten nemend.

Na deze enerverende ervaring zocht John snel zijn spullen bij elkaar. Zijn boxer, die hij na de struikelpartij ergens in een hoekje had geschopt, moest hij even zoeken, de rest lag nog achter de dossierkast. Snel kleedde hij zich aan. Amber lag nog uitgeput over haar bureau. Uit haar onderlichaam dropen verschillende sappen en maakten natte plekken op de vloer. John kwam achter haar staan, greep haar bij haar haren en draaide haar naar zich toe. Zonder verder iets te zeggen gaf hij Amber een flinke zoen op haar mond. Daarna liet hij haar los en liep naar de deur. Zonder om te kijken liep hij de trap af, pakte beneden zijn schoenen, ontgrendelde de toegangsdeur en liep snel naar zijn wagen, die op de inmiddels donkere parkeerplaats aan de overzijde geparkeerd stond. Met gedoofde lichten reed hij het bedrijventerrein af , in de richting van Geleen, waar zijn hotel voor die nacht was gevestigd.

Amber bleef geruime tijd alleen in het kantoor. Ze had haar omgevallen stoel opgepakt en was gaan zitten. Haar kleding was vuil en deels kapot. Alleen haar vestje en beha waren geheel ongeschonden. Haar string, rok en panty waren aan flarden. Zwijgend raapte ze alles bij elkaar en wat heel was, trok ze weer aan. Hierna deed ze het lampje boven haar bureau uit en liep met ontkleed onderlichaam de trap af. Het nylon om haar benen was nu geheel afgezakt. Haar dijen glommen nog van alle sappen, die nog steeds uit haar kutje sijpelden, al werd het wel minder. Bij de balie van de receptie schrok ze, er werd met een lichtbundel in haar gezicht geschenen. “Blijf staan,” riep een stem. Amber gilde even en liet haar bundeltje kleding vallen. “Bewaking,” vervolgde de stem, “mag ik vragen wat u hier doet?” Amber zei zacht, dat ze hier werkte en dat ze was verkracht. De man scheen daarna op haar lichaam en zag, dat de jonge vrouw half naakt was. Snel pakte hij zijn portofoon om versterking op te roepen, maar Amber vroeg hem dat niet te doen. “Ik wil niet dat dit bekend wordt gemaakt, wil geen aangifte doen en nu gewoon naar huis. Verdwaasd liep ze langs de beveiligingsman in de richting van haar auto, die naast het gebouw stond geparkeerd. Het was hoog tijd voor een warme douche…..