Advertenties / Onze sponsors Geen ads!


Anca, mijn hulpje

Dit is een verhaal uit de categorie Plassex.
Dit verhaal begint in augustus. Het was erg warm weer. Ik ben filmproducent en had de nacht ervoor lang gewerkt aan een montage. Ondanks een paar uurtjes slaap, was ik toch op tijd opgestaan voor Anca. Want Anca, mijn hulp, komt iedere donderdag stipt om 9 uur. Zo ook die dag in augustus. Ik zat in mijn ochtendjas met krant en koffie in de tuin, toen ik het poortje hoorde. ‘Hi Frans’, hoorde ik van verre.
Nu moet je weten dat ik, net als vele anderen uit het vak, al jaren gescheiden ben. Maar dat doet natuurlijk niets af van m’n seksleven. Ik heb veel leuke en lekkere vriendinnen die het maar wat fijn vinden om bij een 48-jarige man een weekendje langs te komen. Ik woon namelijk in een vrijstaande bungalow in Drunen. Jawel, vrijstaand want zonnen doe ik graag bloot. Enfin, daar kwam Anca aanlopen op deze stralende dag. En wat zag ze eruit! Ze is Roemeense en heeft ongelooflijk lange benen. Door de mooie zomer waren ze verleidelijk donkerbruin. Daarop droeg ze een groen topje, waar haar mooie borsten trots door heen staken.
‘Moet je niet werken’, vroeg ze met haar vriendelijke en lacherige stem. ‘Uh…nee,’ antwoordde ik, nog steeds een beetje verbluft door het uitzicht. ‘Ik ben vannacht tot 3 uur bezig geweest en dus heb ik mezelf vanochtend maar vrij gegeven.’ ‘Je had anders ook wel mogen uitslapen hoor’, zei ze ondeugend en ging naast me zitten. ‘Wil je ook wat drinken?’ vroeg ik. ‘Graag een flesje water, nou doe maar een grote fles want ik heb dorst na het fietsen en het is nu alweer bloedheet.’ Dat kun je wel zeggen, dacht ik toen ik opstond en naar de koelkast liep.
Anca werkt nu bij mij alweer een half jaar en als ik thuis ben, ontstaat er vaak een ondeugend, flirterig sfeertje. Er is in dat half jaar nooit iets gebeurt, maar eerlijk is eerlijk, ik heb er vaak aan gedacht om dit mooie meisje met die prachtige stevige billen eens vreselijk te verwennen.

‘Alsjeblieft’, zei ik en zette een ijskoude fles Spa Blauw voor haar neer. Ik ging zitten en boog voorover om mijn sigaretten te pakken, toen ik zachtjes ‘Mmmm’, hoorde. ‘Sorry,’ zei ze gelijk, en toen pas realiseerde ik me dat mijn badjas een beetje was opengevallen en mijn lul zich koesterde in de ochtendzon. Vlug deed ik mijn badjas weer netjes dicht. Ik stak een sigaret op en hield haar het pakje voor. ‘Wil je er ook eentje?’ ‘Graag,’ zei ze en terwijl ze zich voorover boog voor een vuurtje, was het nu mijn beurt om: ‘Mmm’ te zeggen. Onder het groene topje zag ik mooiste borsten vlak voor m’n neus; vol en rond. Ik rook haar parfum met een vleugje zweet en ik kon mijn blik maar moeilijk afhouden van deze Roemeense ‘boobs’ cup C. Donkerbruin als haar benen met harde tepels die trots lieten zien dat ze er waren. Om zachtjes aan te zuigen, dacht ik.
Met twee of drie grote slokken had Anca haar glas water op. Ze ging achterover zitten met haar sigaretje en zei ‘Jij geilt een beetje op mij hè?’ Laatst voelde ik het ook, toen ik in de badkamer bezig was. Je liep langs en kon je ogen niet van me afhouden.’ Hierop kon ik alleen maar bevestigend antwoorden. ‘Je bent nu eenmaal een mooie vrouw’, kon ik met moeite haperend uitbrengen. Verwarring alom bij mij. Wat moest ik doen? Wat wil ze? Haar nu grijpen? Gevoel JA, maar verstand zei NEE.
Op dat moment stond ze op: ‘Cadeautje van Anca’ zei ze. Ze rustte met haar rechterhand op mijn dij en kuste me zachtjes op mijn wang, terwijl ik alleen maar nog geiler werd van die prachtige borsten bungelend in dat topje. Ze liep naar binnen en om mezelf een houding te geven, liep ik achter haar aan en zei dat ik ging douchen. Maar daarvoor ging eerst nog de telefoon: mijn klant over zijn film.

Na ruim twintig minuten debatteren over de film ging ik onder de douche. Ik was bijna klaar toen de deur openging. ‘Sorry Frans, maar ik kan het niet langer ophouden’, hoorde ik. En terwijl ik de kranen dichtdraaide en het scherm opzij schoof, schuifelde Anca de badkamer in. Ja, schuifelde met haar knieën tegen elkaar. Snel schoof ze haar tanga over haar knieën en ging wijdbeens boven het toilet staan. Een enorme straal pis spoot uit haar kutje, zo het toilet in. Als pisliefhebber kon ik mijn ogen er niet vanaf houden. Mijn lul sprak voor zichzelf en was al rechtop. Met mijn stijve lul stond ik voor haar en ik hield mijn hand onder haar kutje en voelde de warme plas over mijn hand stromen. Anca zei niets maar pakte mijn hand en duwde deze recht op haar pissende kut. Met haar donkere ogen bleef ze me aankijken tot de laatste druppels uit haar grotje stroomden. ‘Ik droom hier al zo lang van’, zei ze met omfloerste stem en likte zachtjes aan mijn eikel.


Mijn tong vond de hare en samen kringelden ze een kennismakingsdans. We stonden dicht tegen elkaar aan en kusten alsof we dat nooit eerder gedaan hadden. Anca schopte haar tanga uit en hand in hand renden we naar de slaapkamer. Ik schoof haar topje over haar hoofd en snel viel ook haar rokje op de grond. Sensatie! Dit prachtige, zachte, geile vrouwenlijf zo dicht tegen me aan.
Voorzichtig likte ik haar tepels. ‘Aah’ hoorde ik zachtjes. En van likken kwam voorzichtig en ontdekkend bijten. Hierop schoof ze hard met haar kutje over mijn steigerende lul. Het was een woest spel dat explodeerde na een half jaar voorzichtig flirten. ‘Ik wil je proeven,’ zei ik en meteen draaide ze zich om en we lagen 69. Ik proefde de zilte smaak van haar piskutje. Drong met m’n tong diep in haar. Ze kronkelde en met m’n handen rondom haar ronde billen kon ik alles op z’n plaats houden. Ondertussen werd ik gepijpt als nooit tevoren. Niet zomaar sabbelen aan mijn lul, maar afwisselend hard, zacht en dan weer plagend. Van haar klitje vond m’n tong als vanzelf z’n weg naar haar kontgaatje. Dit mooie ronde rozetje vlak voor m’n neus. Ik duwde mijn tong er zo diep mogelijk in en proefde haar, heerlijk. Op dat moment hoorde ik ‘Aaaaah ga dooor, ik kommmm’, en ze kwam voor het eerst klaar. ‘Ik wil je nu in me!’ en ze legde me op mijn rug. Haar lichaam glinsterde van zweet en geil. Met haar benen zijdelings over me schoof ze met haar druipende kut over mijn lul. Ik moest me vreselijk inhouden om niet meteen te komen. Ik likte haar tieten terwijl ze mijn lul in haar kletsnatte gleufje schoof. Het voelde overheerlijk, warm en krap waardoor ik haar klit over mijn lul voelde glijden. We neukten en neukten, ‘Ja dieper,’ riep ze. Ik voelde het zaad in me opborrelen en samen kwamen we klaar. Uitgeblust lagen we naast elkaar, ‘Sigaretje?’ vroeg ik. ‘Jaah en water graag’ zei ze met een geile lach.

Zo lagen we bij te komen van een spetterend orgasme. We konden niet van elkaar afblijven en bleven zachtjes strelen. ‘Ik dacht altijd dat ik alleen was met mijn gevoelens’, zei ze. ‘Hoezo’
‘Nou, gewoon dat ik van pissen erg geil wordt. Ik heb erover met vriendinnen gepraat, ook vroeger in Roemenië, naar ze vinden het allemaal maar vies. ‘Onzin’ zei ik. ‘Je pis is steriel en je kunt er geen SOA’s van krijgen. Met m’n ex ben ik destijds voor het eerst met plasseks in aanraking gekomen. We waren een weekend weg met een stelletje en die deden het al langer. Ik heb toen voor het eerst plasseks ontdekt; geweldige ervaring! Maar na mijn scheiding ben ik nog één keer een vriendin tegengekomen in Antwerpen die er ook voor ging. Ik houd erg veel van sex, kan er geen genoeg van krijgen, maar met plasspelletjes is het toch wel een stukje meer’. ‘Mmm, mmm,’ hoorde ik naast me en voelde haar hand om mijn lul. Tijd voor de tweede ronde. Ze zeggen altijd dat sex met een vrouw voor de eerste keer altijd wennen is. Nu met Anca was dit niet het geval, alsof we de geheime plekjes van elkaars lichamen al jaren kenden.

We zaten weer in de tuin, gewoon naakt, zoals het hoort vind ik. ‘Het is niet eerlijk’, zei Anca
terwijl ze weer een glas water inschonk. ‘Wat niet’ ‘Nou, jij hebt wel mijn pis gevoeld maar ik niet de jouwe.’ ‘Zullen we daar wat aan doen dan? Ga maar in het gras liggen.’
Na ook een ruime hoeveelheid water en koffie voelde ik mijn blaas. Anca lag voor me, haar geile kutje glinsterde in de zon en haar fiere borsten stonden recht omhoog. Omdat ik al een poosje geen plasseks meer gedaan had, moest ik me even concentreren, want mij lul had andere plannen. Maar toen spoot mijn lul dan toch dat gouden vocht over haar borsten en haar kut. ‘In mijn mond,’ riep ze. En ik richtte mijn straal op die heerlijke lippen. Nadat ik uitgepiest was, ging Anca met haar vingers over haar borsten en likte zo de laatste druppels weg. Ik ging naast haar liggen en proefde mijn eigen pis.

‘Ik wil je nooit meer missen’, zei ze toen we weer op het terras zaten. Ik had inmiddels maar een fles witte wijn opengemaakt om dit feestje te vieren. En zo zaten, lagen we daar in de brandende zon. ‘Tsja’, zei ik terwijl ik mijn sigaret uitmaakte. ‘Je bent wel de geilste vrouw van mijn dromen.’ Daarop stond ze sloom op en liep naar me toe. Zweetdruppeltjes hingen aan haar borsten en ze keek me geil aan.
Daarop ging ze met haar benen aan weerszijden van mijn stoel staan. ‘Slokje Frans?’ En zachtjes druppelden de eerste straaltjes van haar gouden vocht op mijn borst. ‘Jaah,’ kon ik alleen maar uitbrengen. Ze deed nog een stapje naar voren en ik proefde haar gouden pis. Niet zout, maar zoet kruidig en lekker. Het smaakt naar meer.

<wordt vervolgd>
reacties: [email protected]