Advertenties / Onze sponsors Geen ads!


Ander Standje Bekeken

Dit is een verhaal uit de categorie Hetero.
Swingen vanuit een ander “standje” bekeken!!!

Al bijna 27 jaar hebben Miriam en ik een relatie en we hebben het verschrikkelijk goed en leuk met elkaar, hebben grote hoogte en diepe dalen met elkaar mee gemaakt en zijn tot de conclusie gekomen niet zonder elkaar te kunnen. Simpel we zijn elkaars maatjes !! Dat neemt niet weg dat wij erg jong waren toen wij elkaar leerde kennen en zodoende dus niet de mensen zijn (waren) met de meeste ervaring op het erotische vlak met anderen. Na wat indivuele omzwervingen van ons allebei hebben we besloten om onze grenzen samen te verlegen en het toe te staan om sex te hebben met anderen. Vreemd voelde dit de eerste keer toen we afgesproken hadden om naar een parenclub te gaan. Vreemd ja, de afspraak maken,het er naar toe rijden en naar de voordeur lopen. Het hart zat me in de keel, oei wat gingen we nu toch weer doen,zijn wij nu ook van die “viespeuken” Maar voor we er erg in hadden stonden we binnen ons in te schrijven. Alle spanning viel weg,wat was het druk en die mensen …..die …dat zijn geen viespeuken nee het zijn gewone mensen zelfs hele gewone mensen. Mensen die je elke dag bij de Albert Hein tegen komt. Kortom alle voor oordelen vielen weg en ik kan je verzekeren onze eerste avond was top en voelde als een hele lekkere warme trui die je maar niet weg wil gooien. Deze ervaring had ook een nadeel… we wilden meer en zo kon het gebeuren dat we dit afgelopen jaar meer tijd hebben doorgebracht in deze geweldige parenclub Fun4Two dan op familie feestjes en ik kan je zeggen we hebben een heeele grote familie !!!

En onze laatste ontmoeting kan ik jullie niet onthouden en wel om de volgende rede. We hadden een ontmoeting met jullie misschien wel bekende ONDEUGD en Erik. Ja ik geef toe voor het vorige weekend wist ik ook niet wie dit waren maar na een spannende avond heb ik Opwindend.net ontdekt en zo vond ik onze geweldige avond terug op deze site. Je kunt je voorstellen dat ik weer rode oortjes kreeg.

Na het lezen van de reactie van RICK op de 13de vond ik dat ik misschien wat duidelijker voor hem moest zijn en de story van uit een andere invalshoek moest vertellen: nou daar gaat hij dan !!

Vorige week was het dan weer zo ver, zaterdag op stap geweest erg gezellig gewoon zomaar in de kroeg kei leuk. Maar ja de afgelopen 3 weken hadden we andere feestjes. Als je in de kroeg om 23.00 uur staat te kijken wanneer iedereen zich in de dresscode gaat begeven en er gebeurd niets dan weet je dat je op een hele andere manier op stap bent. Zondag dus toch maar naar de Fun ! Eerst een drankje en lekker aan de bar hangen. Miriam en ik spraken met elkaar af dat we kieskeurig zouden zijn vandaag, geen sex om de sex maar alleen als er een heel leuk stel te scoren zou zijn. Na een uurtje of wat, wat rond gelopen te hebben en overal eens de kat uit de boom te hebben gekeken maakte Miriam mij attent op een wel hele knappe man. Ik zag aan haar lichaamstaal dat hij haar wel beviel en natuurlijk gingen wij meteen op zoek naar de dame in kwestie die daar bij hoorde…. En ja hoor ook zij kon mijn jippie gevoel niet onderdrukken maar nog leuker ook Miriam vond haar wel interessant,mijn Miriam is namelijk nog al Bi !!

Snel stonden wij in gesprek maar voor korte duur want het was tijd voor andere kledij en zo vertrokken wij om wat luchtigers aan te trekken. Kort na onze terugkeer kwamen we er achter dat het bezoek van Erik en ONDEUGD, we hadden inmiddels kennis gemaakt,het eerste bezoek was aan een parenclub. Wederom werden wij blij want wij kregen een kans deze geweldig uitziende mensen in te wijden in de wereld van swingen. En zo maakte wij ze er op attent dat inmiddels het overgrote deel van de bezoekers anders gekleed ging als zij en dat ze zo wel erg veel opvielen. In werkelijkheid waren wij natuurlijk bijzonder benieuwd naar de 2 goddelijke lijven welke mooi verpakt te voorschijn zouden komen. En zo geschiede, ook zij hadden niet veel tijd nodig en Erik zijn torso kon meteen op goedkeuring rekenen van mijn Miriam en door een hand op ONDEUGD haar kont te leggen stak ik niet onder stoelen of banken wat ik vond van deze verschijning. Een doorschijnend babydolletje waar door de transparante stof goed te zien was dat het touwtje van haar stringetje verdween tussen een heerlijke bilpartij. Het drankje aan de bar duurde kort want Erik had de smaak te pakken en stelde voor naar het bubbelbad te gaan,daar aangekomen was het bad erg vol en enige vorm van ruimte voor een ontdekkingstocht was hier niet en zodoende werd er voorgesteld om naar de sauna te gaan.

In de sauna nam Miriam het voortouw en kuste Erik vol op zijn mond,hun tongen worstelde om elkaar heen en snel was de opwinding bij Erik zichtbaar. Zijn toch al grote pik groeide gestaag. Miriam liet hem even begaan en keerde zich naar ONDEUGD en nam ook haar vol op de mond, nu een stuk meer teder en met meer gevoel. Ook mij liet dit alles niet echt onbewogen en ik voelde ook dat ik een stukje groter werd. Mijn jonge heer ontworstelde zich uit de puberstatus en werd een echte grote vent. Ondeugd ontging dit niet en kwam een trede lager zitten om vervolgens mij eerst voorzichtig maar steeds heftiger te tongen. Miriam had zich inmiddels weer helemaal in Erik verloren en eerst dacht ik dat ze niet lekker werd omdat ze voor over gebogen hing maar niets was minder waar Erik kreeg zijn eerst goddelijke pijpbeurt van die avond. Geweldig om te zien als mij eigen vrouwtje zich vol overgave stort op de pik van een ander.

De temperatuur was inmiddels niet meer te houden en het werd tijd om de sauna te verlaten en ergens een comfortabelere plek te zoeken. Erik vond dit ook en zo belande we vlug in de Tantra ruimte. De enige locatie was een afgezonderde ruimte met 1 matrasje dat werd dan ook direct in gepikt door Erik en Miriam,ons restte niets meer als een groot rond kussen van ca 40 cm dik. Eigenlijk helemaal niet zo erg want nu had ik mooi de gelegenheid om ONDEUGD op mijn eigen manier te ontdekken. Ik vroeg haar het zich gemakkelijk te maken en ik spreidde haar benen voorzichtig, ik moest voorzichtig zijn ( dacht ik toen nog ) want ze waren hier immers voor het eerst. Liefkozend ging op zoek met mijn tong,zacht kussend aan de binnenkant van haar dijen richting mijn doel,een mooi inmiddels glimmend glad geschoren kutje,mijn god wat was zij opgewonden haar lichaamsvocht liep langzaam door haar bil naad naar beneden. Kleine kusjes, kleine likjes en vervolgens vol bespeelde ik over de volle lengte haar liefdesgrotje met extra veel aandacht voor haar steeds dominanter aanwezig zijn klitje. Met 1 vinger vulde ik haar eerst voorzichtig maar al snel volgde een tweede vinger en op het ritme van haar steeds heftiger wordend gehijg liet ik mijn vingers in en uit verdwijnen net zo lang tot dat haar orgasme aanstaand was,ik zette nog even aan en samen met mijn inmiddels geoefende tong verhoogde ik het tempo en hoorde ik voor de eerste keer deze avond een vrouw kieren van genot. O mijn god er is niets mooier als een vrouw voldaan achter laten volgens mij het enige moment waar in een vrouw zich volledig laat gaan en overgeeft aan een man.

Inmiddels hadden Miriam en Erik het ook goed naar hun zin want Erik had de condooms snel gevonden en bereed mijn vrouwtje als een volleerd rodeo ruiter. Stevig werd zij van achter genomen en aan haar voor mij zo bekende gekreun wist ik dat ze volop genoot. Erik had het zo’n eerste keer nog niet helemaal onder controle en het werd hem al snel te veel en met een overduidelijk Yes Ja ik kom ik kom pompte hij via het condoom mijn Miriam vol met zijn warme zaad. Wij waren nog niet zo ver want inmiddels had ONDEUGD mij op het kussen gezet en was mij met overgave aan het pijpen. Pijpen misschien nog lekkerder als neuken zelf en zeker als het met overgave en zoveel passie word uitgevoerd. Het was duidelijk een paren club was misschien een nieuwe ervaring maar lessen in het bedrijven van de sex hadden deze 2 pracht mensen niet nodig. Alle remmen gingen los. Erik had het letterlijk te warm gekregen en moest even afkoelen,das nou jammer nu was ik met 2 vrouwen, en wat voor een vrouwen !!!! Snel lag ik op mijn rug en ONDEUGD ging schrijlings over mij heen zitten, mijn steeds harder wordende pik verdween na te zijn voorzien van een condoom in de nog steeds van geiligheid nat zijnde kutje van ONDEUGD. Miriam ontnam mij het zicht op de heerlijk borsten van ONDEUGD door op mijn gezicht te gaan zitten. Op deze manier kon ik dat stukje terrein wat Erik had laten liggen oppakken en mijn eigen vrouwtje heerlijk bespelen met mijn tong. Ik werd bereden door 2 dames ieder met een passie voor paardrijden en dat was te merken. Wat er buiten mij zicht gebeurde kon je wel raden,2 innig zoenende dames die gretig elkaars borsten onderzochten en ongetwijfeld aan het spelen waren met de altijd hard zijn de tepels van mij vrouw. Wat jammer voor Erik dat hij dit nu heeft moeten missen……en wat een geluksvogel was ik deze avond. Toen Erik terug kwam waren de posities inmiddels veranderd en was ik ONDEUGD stevig aan het nemen op zijn hondjes en kon ik mijn hoogte punt niet langer uitstellen en kwam met veel overgave klaar. Na een korte douche zijn we richting bar gegaan en kwamen er achter dat onze eerste ontdekkingstocht toch zeker een dik uur had geduurd. We hadden dus een drankje verdiend !!

Na een tijdje stelde Miriam voor om nog eens naar boven te gaan richting de donkere ruimte en wat daar allemaal gebeurd is ……..ja dat lees je maar in het verhaal van ONDEUGD “voor het eerst swingen” anders komt dit verhaal nooit tot een einde…..en ehhhh …ik krijg het weer warm wie weet kom ik nog eens terug met meer belevenissen want dit schrijven is best leuk ik hoop ook dat jullie dat vinden ?? !!

En speciaal voor Rick van de reactie: een avond Fun doet je fantasie wakker maken en je voorstellingsvermogen vergroten.